Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Na latom tobbek is kuzodett az alvassal,vasarnap delutan mar nem volt gond alig tudtam felkelteni 3 ora utanKépvasarnap reggel elvittuk misere a nagyszuleimmel,kiprobalva meddig birja.Hat csak neztem hogy veigulte csendben,neha suttogva az egeszetKépMinden enek vegen mondta suttogva hogy :Na keszKépAkik elottunk ultek mosolyogtak nagyonKép

Judy
Nagyon helyesek a pasikKépNem semmi Gergo,rogton a csajokat neziKép

Halacska
Na latom szomszedok teren jol elvagytok latvaKép
Sajnalom hogy megint rosszak az eredmenyeid,leyeg hogy Te jol gyogyulj,persze a teso kerdes is gondolom foglalkoztatKép
Hat igen azert Somody nem csak gazdag de jokepu isKépKépBar a penz nem mindig boldogitKép
Hat igen ez most jol jott,persze ott is idealis vagyok,mert nem kell mindent mar a szamba ragni csak mondjak hogy mit en meg csinalomKépA faraszto az hogy reggeltol estig szinte meg sem allok csak ebedelni.A munkahelyemen azert lightosabban adtam elo,plane amikor nem volt mit csinalni.KépKép
A konyveles eleg robot munka,na ezert is hagytam ott 3 ev utan,pedig mindenki azt varta volna hogy elobb utobb atveszem anyutol az irodat.Szerencsere anyu nem haragudott ezert,partner abban hogy azt csinaljam ami nekem joKép

Gumicukor
En is soxor pakolok a szekrenyekben,plane Alexnel.Mi is mindig anyuhoz visszuk a kinott rucikatKép
Szerencsere nekem ez a munka csak 2 nap a heten de az is segitseg hogy ilyenkor vagy apu vagy a nagyszuleim vannak Alexxal.Hat megmondom oszinten 11 ora melo utan en mar semmit nem csinalok,marmint hazimunkat stb,csak Alexxal jatszom meg megy az esti szertartasKépA hetkoznapok tobbi napjan mindent megcsinalok elore.
En ha Alex felkel mar nem tudok nyugodtan aludni reggel,ilyen izgaga alkat vagyok,ugyhogy toleraljuk a hetvegi 7 oras keleset Kép

Kép
Kép
kataa

gumicukor
ez csak egy teremtorna volt, balhé nem volt szerencsére, de egyébként a férjem direkt semleges pécsi szektorba ült a gyerekkel. a b-középbe nem vinné be ö sem.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor

Emi is igy ragozott es meg most is igy ragoz neha!Kép elmondi....Kép
Nekunk sem segitettek a szulok, anyunak mi vettunk hazat... apu mar sajnos meghalt, a parom szulei sem allnak ugy, sot, mi tamogatjuk oket, hogy tudjak fizetni a kerteszt es ne nekik kelljen hetente fuvet nyirni.(Angliaban sokat esik ugye.Kép)
Szerintem sem kell az allas miatt aggodnod, mert dinamikusan fejlodo terulten dolgozol, ahol meg mindig munkaaerohiany van.Mondjuk en nem vagyok ilyen "ugralos"Kép tipus, egyetem utan 8.5 evet huztam le egy cegnel, de ott is sikerult egy szintre eljutnom.Bizom is benne, hogyha vissza kellene mennem dolgozni, nem lenne nehez allast talalni. Ha nem is ugyanolyan szinten, de alacsonyabban. Ugyanazon a szinten nem is szeretnem folytatni, mert azt csalad mellett nem nagyon lehet csinalni, amit az utolso evekben munka cimen muveltem...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ja elfelejtem mindig:

Nyilik nalunk a hovirag!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
hát nektek sem lehet könnyű, és nagyon szép tőletek, hogy a szülők számíthanak rátok, sokan elintézik idősotthonnal. mi is így vagyunk vele, hogy azért azt is számításba kell venni, hogy a mi szüleinkkel is bármi történhet, és akkor csak miránk számíthatnak.
Anyuéknál a kert végében meg decemberben az ibolya nyílt! szegény növények teljesen megkergültek. én kiegyeznék mondjuk 3 hét hóval még január februárban, aztán jöhet a tavasz. vhogy idén nem érzem, hogy a tél rámtelepedne, talán az idő miatt.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Nem vesznénk össze Somodyn. Kép Nekem túl komoly. Állítólag főnöknek is iszonyú kemény. Beosztottként kezdte nála a mostani felesége. Majd szépen kialakult a szerelem olyannyira, hogy se feleség se gyerek nem számított. De az is lehet h már a lány előtt szétmentek, erre vontakozóan nincsenek tuti infóim. Kép
Volt cégednél is könyveltél?

Gumicukor
Én ebből a szempontból nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy el tudtak indítani, segítettek. És csak ők, anyósék nem tudtak volna. Bízom benne, hogy nekünk is sikerül majd támogatni a gyereke(i)nket.
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

A babaképekre kell kattintani, elég lassan tölti be de érdemes végigvárni.

http://www.flowgo.com/index.cfm?action=browse&id=13

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,
Voltunk Lilivel szemészeten és végre nem kell hordania a szemüveget, mert javult a szeme! HurráKép! Az esti elalvással viszont komoly gondjaik vannak mostanában. 2-3 óráig bent vagyunk nála apával, felváltva, mesélünk neki, beszélgetünk vele, de ahogy ki akarunk jönni, iszonyatosan elkezd sírni. A másik pedig, hogy hajnal 3-4 körül szinte minden nap felsír és hív, hogy menjek be, valami lepkét szokott említeni, de többet nem tudok kiszedni belőle. Lehet, hogy valami visszatérő rossz álom lehet? Ha nyár lenne, akkor arra gyanakodnék, hogy egy szúnyog vagy légy vagy valami hasonló lehet a dolog mögött, de most igazán semmi ilyesmi nincs. Nem tudom mit tegyekKép. A picike is 4 körül szokott még enni néha, így az éjszakák elég zűrösek mostanában.
Köszi a Cerazette-s infókat!
Talira mennénk szívesen, de nem tudunk.

Forti,
Hogy van Levi?
Most valahogy nincs annyi tejem. Az első 3 hétben fejtem, aztán valahogy mindent megevett Bálint, így nem volt mit kifejni. Persze lehet, hogyha szorgalmasabban fejtem volna az elején, akkor lett volna több, de őszintén megmondom, nagyon nem hiányzik az a macera ami azzal járKép.

Nyuszi,
Nagyon cuki a kisfiad, és milyen ügyi, hogy már odamászik hozzádKép!
A kalács receptet elküldenéd nekem is?
Emin nem győzök csodálkozni, nagyon okos kislányKép.

Conti,
Örülök, hogy jobban vagy már lelkilegKép.

Felteszek egy képet a kismanórólKép.
Kép
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Alex ma teljesen odavolt ettol a kis hotol is,vegig mondogatta a bolcsibe menet:esik a ho,esik a hoKép

Gumicukor
Pontezt beszeltk,most hogy tobbet sut a nap,nalam sincs meg csak jele sem a telnek,pedig a sotetseg nagyon zavar.
Szerintem az akit otthonba teszi a szulojet mar vegso megoldas,ha mashogy nem megoldhato az apolasa.Sajnos mi a ferjem nagypapajanal csak ezt tudtuk valasztani ,mert ugye mindenki dolgozott es szakepzett apolono sem lett volna eleg otthon a doki utasutasa szerint,pedig kerestunk egyet.
En eleg sokat vagyok anyueknal,es ram szamithatnak mindenben,ha penzben nem is,bar szerencsere nincs ra szukseguk.Soxor segitunk hazfelujitasban,takaritasban,miota nincs takineni,mert beteg lettKépMondjak is hogy 3-unk kozul ram mindenben lehet szamitani,es ez nagyon jol esik.Amellett a nagyszuleimnel is rendszeresen takaritok,segitek,mert egesz eletukben ertunk tettek mindent,ugyhogy most megerdemlikKép

Halacska
Nem is tudtam hogy mar 2.feleseget gyuriKép
Nem konyveltem(bar eredeti szakmam ez),kulkeres voltam,na ez fekszik nekem igazanKép
Hat igen szamitasba kell venni hogy nekukn is kell majd segiteni ha felnonek,az lesz az igazi eroproba.

Ilke
De jo hogy nem kell mar a szemuvegKépHat ez elegge ugy tunik hogy valami rossz alom,lehet hogy a lepke egy mesebol valo?TV-zik?
Balint nagyon kis husika,sokkal nagyobbnak nez kiKép

na megyek,mert befejeztem a fozest takaritast,mindjart jon anyu Zalankaval.
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Ilke,
Hát nem egy éhenkórász baba ez a Bálint! Kép)))
Örülök, hogy Lilinek javult a szeme!
Az altatás nálunk is kb. 1,5 óra. Mostanában rendszeresen 1/2 11 körül alszik el, és addig végig ott kell ülni mellette és mesélni, miközben ő időnként kikel az ágyból és megy egy kört... De ha jól elalszik, akkor nincs gond éjszaka, vagy csak reggel felé jön át hozzánk.

Szülők: minket se igen támogat senki - a tesóm önerőből vett lakást, mi egy háztartásban vagyunk Anyuval (idén lesz 20. éve, hogy az Apu meghalt), én főiskolás korom óta pénzkereső vagyok, anyósomékat pedig inkább mi támogatjuk, mintsem ők minket. Persze az ember szeretne mindent megadni a gyerekének, de sok szülő meg túlzásokba esik, és aztán csodálkozik, hogy követelőző a csemete, és még 30 évesen is el kell tartani.

Zita
parazita

Hali!

Ilke
A gyerekeknél 2-3 éves kor körül szokott előjönni, hogy félnek a sötétben, még ha sosem ijesztgették őket, vagy előtte sosem féltek a sötétben. Kérdezd meg tőle, mit lát pontosan, milyen színű, mekkora, hol és mikor szokta látni.
Nálunk pl. bácsi lakik a szekrény tetején, de már nem félünk tőle. ha érdekel privátban küldhetek mailt, mitől is lehet ez, miket láthanak a gyerekek a sötétben, vagy úgy egyébként, amiket mi felnőttek már nem, vagy csak kevesen látnak.
csak igazán nem akarom ezzel terhelni a topicot.

Kataa
Hát igen, téynleg van, amikor nincs más megoldás, csak az otthon, azt megértem, mert az tényleg mindenkinek jó. de sajnos vannak, akik nem így gondolják. nagyiméknál én is szoktam segíteni, bár keveset vagyunk ott, mert győrben laknak, olyankor függönyleszedéd, ablakpuceválás van. anyunál ritkán kell, mert ha csinálom, akkor tuti beleszól, meg ő megcsinál mindent. itthon meg uúgy csinálok minden házimunkát, mintha a saját lenne, nem várom el anyósomtól, hogy a gyerekvigyázás mellett még végignyalja a lakást. egyedül az ő szobájukat nem takarítom, nem szeretek ott nyúlkálni, de a 2 nagy szoba, WC, fürdő, konyha előszoba az enyém. hol hétközbe este, vagy hétvégén. persze a konyhát anyósom össze szokta húzni, ha nagyobb a kosz, tudod a kutya, macsek járkál ott.

Zita
Milyen igazad van.
Még fősulis koromban már voltak olyam delkivensek akik legalább 7 éve végezték uazt a szakot és már majdnem 30 évesek voltak, mindezt a szülők pénzén. aztán még belekezdtek utána nappali tagozatba, azt is évekig. igazából a diákélet miatt húzták vonták az időt, de egy idő után már olyan szánalmasak voltak, őskövületek voltak a suliban, de mellettük már rég lediplomázott mindenki.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Tegnap óta nem írt senki segy sort sem?

KépKép
KépKép
gumicukor

heló, itt vagyok, de csak azét ugrottam be, hogy végre működik a net. nekem tegnap nem jött be a babanet sem otthon, sem a munkahelyemen. nemtom h mi lehetett mert úgy látom h másoknak sikerült írni.

most meló van.

Rit, Conti! Mizujs?

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,
Végre jó a Babanet oldalaKép.
Most volt itt a védőnénink, kiderült, hogy egy csomó szalvétás kelléket árul, szombaton lehet meg is látogatom majdKép. Azt mondta, hogy szerinte Bálint kb. 2 hónap előnyben van a kortársaihoz képestKép.

Gumicukor,
Rendi tőled, hogy ennyi mindent csinálsz otthon.
Finoman próbálom Lilit faggatni, de semmi érdemlegeset nem tudtam meg tőle eddig. Mesét csak a Süsüt szokta nézni, a tv-t meg csak velem nézi, ott ha olyan van rögtön átkapcsolom. Szóval passz. Jöhet mailben minden ezzel kapcsolatban, mert nagyon szeretném megérteni ezt a jelenségetKép.

Zita,
Akkor ti sem alszotok sokat éjfél előttKép. Tegnap mi 11-kor már elmentünk lefeküdni, mert már nem bírtunk fent lenni, igaz most extra fáradtak voltunk (főleg apa). Aztán valahogy Lili is elaludt, de arra sikerült rájönni, hogyha égvemarad a kicsi lámpája akkor nem ébred hajnalban.

Nyuszi,
Végül nektek, hogy jött helyre az esti elalvás Eminél? Használt a nagy plüsállat? Lili a süsüt nagyon szereti, már ki is néztem, hogy veszek neki egy nagy süsüt, hátha az segíteneKép.

Kataa,
Nem sokat tévézik Lili, csak velünk és cenzúrázott műsorokat nézKép.

Most megyek, puszi
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!

Ha jól emlékszem akkor a Süsüben van egy lepke,amit kerget a Süsü vagy lehet, hogy az a Süsükében van? Állj meg lepke, vmi hasonló.

Remélem nem én vagyok süsüke?! Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Itthon vagyok Bettivel, miután végighányta az éjszakát. Felszakadt neki a lerakódott váladék, lement a gyomrába és azt öklendezte fel reggelig. Hihetetlen mennyiség volt. Szerintem az egész gyomra ezzel volt teleKép Dokinéni megnézte, szerinte a bal füle érzékeny, úgyhogy ha belázasodik, számíthatok rá. Ha mégsem, hétfőn mehet bölcsibe. Mivel szedi a broncho-t lehet hogy megússza, legalábbis a doki szerint. Pont áfa van meg minden egyéb baj a munkahelyen és nem tudom hazahozni, kénytelenek nélkülem.

Ilke, nem segítene egy kis jelzőfény éjszakára? Nálunk ég egy kislámpa és sosincs gond az alvással. Így szokta meg. Barbi is így aludt, aztán nagyobb korában már sötétben is tudott aludni.

Szülői segítség: Nálunk egyik szülőnk sem tudott semmit segíteni anyagilag. Nagyon sokáig küzdöttünk a házunkért, most meg lehet hogy eladjuk, ha elválunk.

Ilke, Judy nagyon jók a képek, édesek a kis fickókKép

Forti, hogy vagytok?

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

halacska!

A Süsüben is van. Állj meg lepkepillangó, állj megKép
Ilke!

Tényleg lehet hogy attól fél. Mia 101 kiskutyával jártunk így, elsőzör nagyon tetszett Emmának, aztán köüzölte hogy nem akarja nézni, szerintem Szörnyellát nem tudja megemészteniKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!
Mi is vagyunk, de csak olvasó üzemmódban. Nálunk most takonykór dúl, de semmi komoly. Se láz, se fájdalom, se semmi. Csak folyik a nózijuk, de az ezerrelKép

Hétfőn voltunk a Heim Pálban, Márknak még megvan a szívzöreje, de semmi komoly baj nincs. Azért félévente csinálnak majd EKG-t, de én maximálisan megnyugodtam.:o
Viszont tuti, hogy a kórházban hűltek meg a gyerkőcök, a folyóson ezer ember, hűvös levegő és ráadásul még huzat is volt. Hajrá magyar egészségügy!!!Kép

Gumicukor!Kép Ha megkérlek nekem is elküldöd a "mitől félnek a gyerekek a sötétben, stb.."-t?!Képmagdolnamate@freemail.hu Nálunk nincs ilyen probléma, csak érdekelne amit erről tudszKép!!!

Conti! Jobbulást Bettinek!!

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Márknak is ezerrel folyik az orra én is elvittem orvoshoz ma, de semmit nem talált szerencsére. torka rendebn tüdő tiszta, csak ez az orrfolyás. Ő se volt lázas és nem is fájt a torka. Én polyvitaplexet adok Márknak és szerintem attól nem jött ki nála jobban a dolog.

Na azért egy képet rakok fel elkészült az új fürdőszobánk és Márk nagyon élvezi.
Kép
Kép

Puszi
Andy

UI: Minden babócának jobbulást kívánunk.
andy78

Sziasztok

Mi is megvagyunk, nálunk sem jött be a babanet tegnap egész nap!

Ilke
Húúú, mekkora már Bálint! Legalább is a képen úgy tűnik! És szerintem nagyon hasonlít rád!
Köszi érdeklődésedet, Levinek még mindíg elég híg a széklete, ma kell visszavinnem a dokihoz. Ráadásul tegnap éjjel óta megint nagyon csúnyán köhög, úgyhogy szerintem maradunk még egy darabig itthon.

Képzeljétek tegnap előtt sétáltunk és találkoztunk az egyik bölcsis gondozóval, aki mondta hogy a 15 gyerekből csak 5 van bent, azok közül is kettő beszoktatós kis 1,5 éves! A bölcsiben tombol a kötöhártya gyulladás, a maradék 5 gyerekből is sorban dölnek kifele. Lehet, még szerencse hogy nem mehetünk a héten.

Levi tegnap reggeli beszólása:
Matat a könyvespolcon és felborítja véletlenül az angol szótárakat, erre megszólal:
"Vájál ana, megidazítom mesetönvedet!"

Conti
Köszi az érdeklődést, nem túl jól! Nagyon csúnyán köhög, folyik az orra. A fosi dolog rendeződni látszik, igaz adom neki a Smectat! Hétfőre kiírták bölcsibe!

Gumicukor
Nekem is jöhet a sötéttől való félés! Nálunk is ég éjjel egy kislámpa, de soxor így is van ébredés, néha sírva!

Nyuszi
Nekem is eldobnád a kalács receptet? Kenyérsütőben csináltad?

Rit
Ma utaltam pénzt!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Tegnap nekem sem jott be a babanet.

Alvas-rossz alom

Nalunk tavaly osszel kezdodott, eloszor nem akart este lefekudni. Biztos emlekeztek, sokat panaszkodtam. Addig huzta az idot, hisztizett, stb. mig eldolt mint egy krumpliszsak. Tettunk be neki kislampat, meseltunk, vegigneztem vele az osszes szekrenyt, polcot, megkeresendo, amitol fel, de altalaban nem tudta elmondani. Aztan vettem neki egy nagy piros kutyat, olyat mint a Clifford ,hogy az vigyaz ra ejszaka.Kép Reszben ettol, reszben pedig a sok lelkizestol lassan lenyugodot es az elalvassal nincs gond. Mindig igyekszem megvarni, amikor mar nagyon faradt. Sajna tul elenk a fantaziaja es meg a mai napig gyakran almodik rosszakat.

Ilke
Az biztos, hogy rengeteg turelem kell hozza, nezzetek vegig a sotet zugokat egyutt, nyissatok ki minden szekrenyajtot, fiokot, mutasd meg neki, hogy latod ezek a jatekaid, ezek a pulcsik, zoknik, stb... Pl volt hogy Emi egy leeresztett lufitol ijedt meg.Kép
Balint nagyon kis husika, ki is nez kb. 2 honappal idosebbnek!Kép
Bizti hogy nem tudtok a talira jonni?

Kataa
Mostanaban .par hete szinte minden delutan alszik.Kép De ugyesen kell az idovel gazdalkodnom, ha ugy latom hogy nem faradt el delelott elegge, vagy reggel sokaig aludt, inkabb hagyom, hogy ne aludjon delutan, mert ha mondjuk 4kor alszik el, akkor 11 elott nem alszik el este.

Forti
Jobbulast Levinek!
Jo az a mesetonvKép, nekem is megvan!!!KépKép

Emi mondta ma seta kozben, mikor megfogtam a kezet:
"Majd en megmelegitem a kezedet anya, az enyem jo langyos.."Kép
A kalacsot kenyersutoben csinaltam, csak nem feleztem meg a receptet es majdnem kisult a kenyersutobol.Itt a recept:
http://www.fogyipatika.hu/pekmuhely.html
Mostanaban amugy majd kicsit ritkabban sutok a kenyersutovel, mert szerintem bantja a picurt a tejcsin keresztul a sok eleszto.Kép

Conti
Ilyen rosszul allnak a dolgok, hogy valasrol van szo?Kép

Emike sajna nagyon rosszul viseli, hogy az apja ennyit utazik,(tegnap megint elment es csak szombaton jon hazaKép), nagyon apas lett. Majdnem kozelharcot viv az apjaert, mikor az neha elveszi a kicsit tolem. Mikor itthon van le nem szall az apjarol, nagyon edesen probal angolul karattyolni...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok, én személy szerint nagyon el vagyok veszve, azért jöttem egy kis helyzetjelentésre, de most nem tudtam visszaolvasni, majd holnap több időm lesz.
Szóval nálunk még mindíg a lakásvásárlás a fő project, tegnap majdnem kötöttünk is szerződést, csak az eladónk egy idióta volt: megegyeztünk árban mindenben, csak addig nem volt hajlandó szerződni amíg nem talált másikat. 7végén talált, így riasztott (erre vártunk vagy 3 hete) hétfőn az ügyvédem elintézte a tul lapot, megítra a szerződés tervezetet és kedden átolvastuk. Erre a kiscsávó közölte, hogy jó, de ő a teljes vételár kifizetés után még 21 napig ott akar lakni + a teljes vételár kifizetési határidőnek ne ápr 15öt, hanem márc 20at jelöljünk meg. Ebbe mi nem mentünk bele, mert nekünk banki hitel kell, ráadásul 2* kell földhivatalnál széljegyzetelni, szóval nem akartam úgy aláírni, hogy esetleg ha mégsem utalnak addig, akkor anyagilag bukjak rajta. Ő meg nem engedett, végül azt mondtam, hogy egyszerűbb, ha elfelejtjük egymást. Erre rá két órára írt egy mailt, hogy amúgy sem írta volna alá a szerződést, mert azt a lakást mégsem tudja megvenni, amit kinézett. Persze az marhára nem érdekelte, hogy az ügyvéd melózott + tul lap is vagy 3000... szóval kiakadtam rendesen... de ez a tegnap története. Ma találtam másikokat, meg is nézek du hármat, szerintem a végén még jobban is fogunk járni.... de ez a következő történet, előbb mostmár kivárom a végét.

Nálunk a bölcsiben majdnem fullos a lista, senki sem beteg, Dodi sem. Azóta is pelus nélkül van, már a nappali alváshoz sem kéne, mert száraz szokott lenni, de mindíg kap azért mert nem rizikózza meg a gondozónéni. A kedvenc kevert szavai, amik nekem nagyon tetszenek: szeszki (szexi) és keszk (keksz), amúgy elég tisztán beszél, de az x-el végképp nem boldogul Kép

Most bocsesz, rohanok lakásnézőbe, puszma mindenkinek!!

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Nekem sem mukodott tegnap a babanet,biztos kozpontilag.

Alex kiutesei az arcan nem nagyon mulnak,pedig rizstejet iszik mar jo ideje,ugyhogy kertem idopontot gasztroenterologiara,1 honap mulva tudtak csak adni,ehgyomrra ekll menni reggel 9-re,hat az nem lesz egyszeru.
Remelem valalmi kiderul,csak az kerdes ha megis tejallergias(ami siman lehet sajnos a tapszertolKépakkor mivel fogom neki potolni a kalciumot a kis csontjaihoz?
A gyerekorvosnak sincs tippje,pedig mar A vitaminos kremet is hasznalunk,de nem mult el.

Parazita
Hat igen,azt nem szeretnem ha azt gondolna majd a gyerekunk hogy neki mindent lehet,ezert ugy mint anno emgem is a tevekenysegre valo nevelest alkalmzzuk,hogy neki is legyenek feladatai.
Hat remelem hogy allunk majd ugy hogy legyeen nekik egy kezdo kis lakas,mert mashogy eleg nehez.

Gumicukor
Hat anyunal meg inkabb en vagyok a nagy pakolos,mert O ugye sokat dolgozik es este mar nincs ereje hozza.Szegeny taki neni rakos lett,keresni meg mar nem akar,most hogy mar csak 1 helyen dolgozik talan lesz ra ideje,de ha nem meg mindig itt vagyok enKép
Ket het mulva megy a lebojtkurara 10 napra a Dunakanyarba,eskuszom en jobban varom mint O,hogy milyen lesz,ha bejon neki en is kiprobalomKép

Rit
Es hol volt ez a lakas?Remelem hamar talaltok meg jobbat.
Nalunk sosem fullos a lista a bolcsiben,bar most a 12-bol voltak legalabb 8-an de ez altalaban a maximum.Sokan vannak ugy mint Alex hogy penteken nem jarnak.

Ilke
tenyelg van elpke a susuben,es bar kedvesnek enez ki,talan az alamban mashogy jelenik meg.Az egve maradt lapma se segit?Nalunk mindig ugy alaszik el hogy ega jelzofeny,aztan ha elalszik kihuzom,es ha fel is ebred ejjel mar nem ekresi,megszokta hogy sotet van.

Conti
Szegeny Betti,meg TeKépJobbulast nekiKép
Ne is mond AFA,holnap megint munka,de szerintem meg szombat is lesz belole.
Drukk hogymegse kelljen magvalnod a haztol.

Mano
Mi ez a szukszavusagKépIlyen sok a munka??

Magdi
Jobbulast a gyerekeknekKép

Andy
Nagyon jok a kepek,en kek sarga manias vagyok ugyhogy kulon tetszik a furdoKépJobbulast MarknakKép

Forti
Remelem ti is hamar meggyogyultok es hetfon tenyleg mehet bolcsibe.

Nyuszi
Hat igen tenyleg kell hogy kifaradjanak,Alex bar jo alvo,de ha hetvegen delelott csak itthon vagyunk nem farad ki elegg.Persze ilyen idoben meg nem lehe kint lenni sokat.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Na igen, most van, még nem az extra hajtás, az majd az éves zárás után. Most épp pakolásznunk kéne, mert beköltöztetik ideiglenesen az irodánkba abelső ellenőrt, szóval nem bizti hogy majd ennyit tudok mostanában bentről nézelődni a netenKép

Nálunk a bölcsi nem fullos, de azért szerintem nem is olyan beteges a társaság mint Fortiéknál, bár volt már olyan hét is. Nálunk most még csak nátha sincs vagy 1 hete, október óta mondjuk ez az első alkalom hogy nem folyik Emma orra huzamosabb ideig.

Rit!

Sok sikert a lakáskutatáshoz, elég idegörlő egy feladat.
De ha megvan az igazi akkor szuper jó.

Mi teganap elmentünk étkezőasztalt venni, ma hozza haza férjem, a végén egész jóképű szobánk leszKép Bár a szekrény majd csak februárban jön meg, már nagyon várom.

Emma szokás szerint a bútorboltban örjöngött, mezítláb futkározott és minden ágy tetején ugrált. Én nem tudom, ha ágyat lát megőrül és vidámparknak nézi a boltot. Alig tudtuk hazavinni.

manó

KépKép
manó

Kataa
Dani sem iszik tejet, csak rizstejet vagy zabtejet. az is tele van calciummal. meg ott a joghurt, sajt kefír. meg lehet pezsgőtablettát is inni ennyi idősen.
nem evett alex tojást? attól is lehet kiütés a fehérjétől.
Minek akarsz léböjtöt tartani 10 napig? Nem marad belőled a végén semmi? Kép az azért eléggé lefogyaszt ám? máshogy is lehet méregteleníteni.
nincs a takinéni lakhelyén vízér vagy geopátiás vonal? épp most olvasok egy fengshui könyvet, amiben erről van szó. ha a geopátiás vonalak keresztezik egymást az adott testrész vonalában (pl. fekhely) ott szervi károsodás, rák is kialakulhat. a léböjtkúra mindenképpen jó fog tenni neki.

Rit
Drukk a lakáskereséshez! Nézd a jó oldalát, nem kell tulajdoni lapért szaladgálni legközelebb.
milyet nézel? belvárosi nagy belmagasságút?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Sztem tedd közzé az álommal kapcsolatos olvasmányodat, többen érdeklődünk iránta.

Tulajdoni lap minden lakáshoz kell. Kép Mivel Riték nem ezt vették meg, ezért majd az új lakásét is ki kell kérni.Kép Ami érthető, nehogy több tulaja is legyen, viszont drága.

Rit
Én is drukk! De legalább van egy kis vagy nagy izgalom az életedben. A barlangászat már úgysem adrenalin emelő. Kép Vagy? Kép
Egyébként nem nyilatkoztál, vagy még korai? Karácsony körül. Viccnek szántam, nem akarok tolakodni!

Manó
Tényleg írtad már, hogy mezítláb , meg ugrálás.Kép

Andy
Nekem is tetsz a vidám fürdőtök. Márk használja a wc fellépőt? Pancsi inkább bilizik még. Szerencsére nála nem gond, hogy lehúzzuk a termést a wc-n, nem siratja. Sőt a bilit körbehordozza, hogy nézd anya, büdi kaka, én húzom le!Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Sasha
fél-1évbe is bele telik mire már nem lesz féltékeny az öcsére és játszani is tudnak együt most egy kicsit féltékeny az öcsére és ezért minélél töbet szeretne anyuval játszani kitartás Kép mihely öcsike elég nagy lesz kb fél éves már jobb lesz a helyzet .Kép És elmulik a féltékenység nagy része Kép .

Judy
imádnivalok a srácaid Kép

Gumicukor
én se tudom kimondani az r betüt egyszerüen nem megy pedig gyerek koromba még logopédushoz is jártam azért még egyész érthetöen beszélek .

Ilke
Bálint igazi husos baba Kép és olyan kis komoly Kép

gumicukor
légyszi nekem is küld el kiváncsi vagyok az irásra .

Andy
irigyelek ezért a szép kádért +csempéért Kép.

Lányok
nálunk dul a takony kor Kép imike kezdte mivel rátüszentetek neki csak enyi kell ahoz hogy beteg legyen Kép utána petike és én következtem a takonykorba Kép .
Petike ma hazfelé a sétába elfáradt és cérnaszál hangján közölte anya vegyél fej Kép.nálunk r,l betük nem menek .Viszont képzejétek mostmár petike szépen eljátszik imikével söt ö a fökolompos a csinytevésekbe ha együt játszanak vagy egymás melett vanak akor még szebbek és csibészebek mint külön -külön Kép .

pusz csics
csics

Halacska!

Igen nagyon tetszik neki Márk nem is volt hajlandó soha a bilire ülni. a bölcsibe is elkezték már őket szoktatni a szobatisztaságra és Márk ott is a kis wc-re ül a többiek pedig biliznek, és ott is mindig produkál bele. Ma már itthon is szolt, hogy vegyük le a pelust és ő a wc-be fog pisilni. És szólt és pisilt is olyan aranyos volt.

Na most ennyi
Sziasztok
Andy
andy78

Mano
Na hat ez a belso ellenor sem talalat jobb helyet maganakKépKépDe azert gyere amKép
Hat oktober ota 2* volt nathas,na de akkor kb 3 hetig,mar nagyon untam.most mar egy honapja semmiKép
Nem semmi Emma a boltban,latszik hogy mindenhol feltalalja magatKép

Gumicukor
Hat ugy vettem eszre miota hanyt es nem kapott rizstejet jobb az arca.Tojast kb hetente eszik.Remelem kideritk mitol van ez,bar latszani nem latszik csak erzesre nem sima a bore.Ha semmit nem mutat ez a vizsgalat akkor elviszem borgyogyaszhoz.
Valamit felre ertettel,szoval anyu megy lebojtre,azert mert vegre befejezett egy tobb evig tarto rendkivul stresszes munkat es most van ra ideje hogy meregtelitse a sok stressz mellekhatasat.Mert van boven,egy herpesz a szajan nem mult el neki es maradando is let,ugyhogy van mit nekiKép
En pont ezert nem megyek,mert a maradek 50-m is eltunneKép,de ha ki is probalom csak max 4 napot.
Allitolag ha valaki fogyni is akar akkor mas a modszer.

Rit
Csatlakozom Halacskahoz mint kis kivancsiKépKépRemelem urad joslata elobb utobb bejonKép

Csics
Jobbulast neked meg a fiuknak isKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Helló!

Csics!
Köszi a vígasztalást, de igazából nem féltékeny. Na, hogy megértsd!
A pici folyamatosan szopizna, de éjjel-nappal. Csak nagy ritkán tudom lerakni. Főleg, hogy néha elkapja a hasfájás a nagy zabálások közben. Általában este felé fájdul meg a pocakja, de kis maszírozással könnyen kezelhető, hamar elmúlik. Igen ám, de mind a délutáni, mind az esti altatás úgy zajlik, hogy közben a picit szoptatom és nem tud hozzám bújni a Gabi, ahogy régebben. Délben még jó, max fél óra alatt elalszik, de az este katasztrófa. Már 8-9 körül ragad le a Gabi szeme. A pici, ha esetleg aludt is a pici, ilyenkor felébred hogy éhes. Erre az időre van beállva és nem tudok mit tenni. Az apjának nem alszik el, csl órák múltán még úgy is, hogy ott vagyok és fél kézzel simogatom... Ilyenkor 11-12 körül alszik el, mert egyszerűen beájul. Nagyon félek, hogy ezeknek a meghitt pillanatoknak a hiánya miatt lesz a Gabi féltékeny az öccsére, mert egyelőre csak szomorú ilyenkor. Egyébként meg szól, ha sír és mondogatja neki, hogy "emmi ba Dani, emmi ba!" (Semmi baj, Dani, semmi baj!Kép), mert én is ezt mondom a Gabinak, ha valamiért sír.

pusz
sasha

Kép
sasha

Hali!

Kataa
Tényleg félreértettem, a takinénire gondoltam. A 4 napos kúra részedről máér jobban hangzik.

Álom téma
Hát leírhatom, bár szerintem sokan kinevettek. Elöljáróban annyit, hogy aurás dologról van szó.
ha így is érdekel és nem rémültök el a témától, akkor szívesen beírom ide, hogy mindenki olvashassa.

én most éppen szívok, mint a torkos borz a melóhelyen, mert nem műkszik rendesen a szerverem Kép legjobban a hibakeresést utálom.

cupp
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Gumicukor
persze hogy nem nevetünk ki, engem is érdekel a dolog. Nálunk az elalvással ritkán van gond, de néha éjjel felsír, igaz könnyen vissza is alszik.

Csics
JobbulástKép

Conti
Nektek isKép minden térenKép

Ilke
Látom éhezteted a fiadKépKép

Holnap utazunk, úgyhogy egy darabig nem jövök. Szombaton bál, utána héten vasárnap keresztelő.
Gergő legújabb beszólásai:"apa régi" úgyhogy újra kell cserélnemKépKép
másik: belerakta a labdáját a kiskosarába és közölte:"kosárlabda"KépKép

tegnap ellógtam fodrászhoz, másfél órát voltam távol, mire hazajöttem, teljesen leamortizálódott a lakás és a férjem is, Gergő épp majonázt evett csokival, előtte egy órán át hisztizett utánamKép pedig mondtam neki, hogy hová megyek. na mindegy, legalább kaptam egy kis elismerést a páromtól, hogy hogy bírom egész napKép

Judy

minden jót
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor! Engem így is érdekel, szerintem a Többieket is, úgyhogy várjuk a leírástKép

Márk szenzorai nagyon jól működnek: Bekapcsolom a netet, egyből felébred Kép
Benézek később
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Gumicukor
Nincs kifogás holmi rosszul működő szerver miatt, jöjjön az aura-álom infó! Kép

Magdi
Márk szenzoraiKép

Judy
Gergő szövegeléseKép

Kataa
Nagggyon pletykás vénaszonyok leszünkKépKép
Annán akkor jönnek ki piros pöttyök (többnyire az arcán) amikor kicsit több narancsot vagy mandarint eszik.

pusza,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Sasha
nálunk nincs ilyen csak anyával alszom el inkább apával alszik el lényeg hogy elköszönjünk töle puszi stb imikének viszont van egy olyan szokása hogy egy nagy adag szeretet nélkül nem alszik el este mikor petikét letetük akor imikével kell még egy kicsit fogllkozni simizni ,dajkálni,beszélgetni vele és utána 1 2dlszojatej társaságában elalszik de a szeretet adag a legfontosabb Kép e nélül nem alszik el .

Kataa
petike lába is tiszta pötyös meg ott ahol a pelus kidörzsöli .

Lányok
petike uj szava
tészta,tészta Kép
imádja a levestésztát mindegy mien csak apro legyen. Mostanában itthon csak a levestésztát ,mandarint ,és turorudit eszi meg estleg a házi sütésü kakaos-mazsolás kalácsot ja és imádja a mazsolát Kép a joghurtot nem eszi meg simijent max a szójajoghurtot a töbi fuj nem kell .

pusz csics
csics

Gumicukor
Részemről is jöhet az aura leírás! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Hát akkor belekezdek...

Először is érdekelnek az ezoterikus dolgok már gyerekkorom óta, mostanában kezd érdekelni a reiki is, energiaáramlás, auralátás stb, ki miért olyan, amilyen. tulképpen a feng shui is ebbe a körbe tartozik. mindezek mellett a tudományos oldal is izgat, de sokszor a tudomány ügyet sem vesz a tudományosan nem bizonyítható dolgokról, vagy ha bebizonyosodott, akkor megmarad a szkepticizmus.

Szóval, több fórumban, elismert természetgyógyászok által írt könyvekben találkoztam már azzal, hogy hogyan fejlődik az ember energiaközpontja, milyennek születik és milyenné válik az évek múlása során. megdöbbentő dolgokat olvastam.
biztosan hallottatok már az auráról, mi is az, milyen színei vannak, hogyan változik. miért van az, hogy vannak emberek akik közelében jól érezzük magunkat, és vannak akikében nem, esetleg a találkozás után feltöltődve vagy teljesen lemerülve érezzük magunkat.
a gyerekek és főleg az újszülöttek aurája a legfényesebb, mivel rendkívül tiszta, még nem sérült, mint a felnőtteké. ezért is mondják, tiszta, mint egy kisgyermek.
auráról bővebben: http://infosender.org/aura.html

Mindenkinek van Aurája. De a legtöb embernek a Földön NAGYON GYENGE és zilált. Ez közvetlen következménye annak a materialista életszemléletnek, ami gátolja és elnyomja a tudat fejlõdését, félelmet, irigységet, féltékenységet és hasonló érzelmeket nevelve az emberekben. Az ilyesfajta szemléletmód elnyomja az Igaz Természetüket, és ez az elfojtás az Aurájukban is megjelenik.nos, a gyerekek kb. 3-5 éves korukig látják mások auráját, közelebb vannak még ahhoz a spirituális közeghez ahonnan érkeztek, sokkal intuítívabbak, őszintébben látnak éreznek mindent, sok olyat észrevesznek, amit mi felnőttek már nem, illetve mi is észrevennénk, ha megtanulnánk újra azt a képességet, amivel eleve mindenki születik, csak a jelenlegi rohanó világunk nem ad erre lehetőséget, elnyomja azt.
A nagyon fiatal gyerekek (5 éves korig) természetes módon látják az Aurát. A csecsemõk gyakran néznek az elõttük lévõ ember FÖLÉ(ilyen Daninál is volt, mosolygot a nagy semmibe, mondtuk is, biztos a dédiéket látja, eljöttek hozzá üdvözölni egymást). Ha nem tetszik nekik a fej feletti Aura színe, vagy ha ez a szín nagyon különbözik szüleik Aurájának színétõl, sírni kezdenek, mindegy, hogy mennyire is mosolyog az illetõ. A gyerekeknek sokkal tisztább és erõsebb az Aurája, mint a legtöbb felnõttnek, akiknek Természetét általában elnyomja a materialista világ felületes példák követését elõidézve.

én pl. anyuék elmondása szerint sokáig aput sárga apunak hívtam, tesóm meg engem zöldnek rajzolt le kiskorában. nemrég csináltattam aurafotót tesóm is velem volt és legnagyobb megdöbbenésére zöld színű az aurám.

ennyit röviden az auráról. bővebben itt lehet mazsolázni: aura.lap.hu

3-5 éves korú gyerekek e természetes módon való látás miatt másra is érzékenyebben reagálnak, így a környezetükben lévő energiaváltozásokra is, így pl. láthatnak bolyongó lelkeket, őrangyalokat is. az előbbiek nyugtalanságot okoznak (legtöbbször nem hisznek a gyereknek, stb.), energiavesztéssel jár, az őrangyalok viszont megnyugvást okoznak már csak színüknél fogva is (fényesek és állítólag gyönyörűek, akik már látták őket).

lehet ezek furcsán hangzanak, ha kinevettek érte sem baj, már hozzászoktam, ezért is nem akartam rögtön ezzel kezdeni, csak ha ti is akarjátok.
mindenki máshogy keresi a harmóniát, ki a materiális világban, ahol semmi sem a miénk, úgysem visszük magunkkal ahová megyünk a fizikai lét vége után, más a mögötte lévő dolgokat kutatja, próbálja értelmezni.

számomra ezek a dolgok annyira természetesek. nálunk pl. bácsi van a szekrény tetején, akit én ugyan nem látok, de Dani szokott vele beszélgetni, méghozzá előttem (először hátborzongatónak tűnik, pedig nem az). nem mondom, neki, hogy nincs ott semmi, mert honnan tudhatjuk, hogy éppen nincs, és ő esetleg tényleg látja. így elfogadom, megkérdezem mit lát pontosan, milyen színű stb. nem gondolom azt, hogy élénk a fantáziája, csak tudom, hogy sokkal tisztább, mint mi vagyunk, sokkal sensitívebb. de azt sem csinálom, hogy adom alá a lovat, csak hagyom, hogy úgy élje meg a dolgokat, ahogy ő látja, és érzi.

tesóm ebben a témában biztos sokkal több mindent tudna hozzászólni érdemben, mivel reiki mester, gyerekkorától kezdve nagyon intuitív, spirituális alkat. nem jártunk templomba (igaz meg vagyunk keresztelve), sem semmilyen manapság divatos hitgyülibe vagy ilyesmi, mielőt tmég bárkiben megfogalmazódna a kérdés. teljesen normálisan élünk, csak érdekel honnan jöttünk, hová megyünk kik vagyunk, miért éppen ide születtünk, miért találkozunk emberekkel, mi a célja stb. de szerintem ez mindenkit foglalkoztat valamilyen szinten.

remélem azért nem ítéltek el, hogy ilyennek is foglalkozom és hogy közzé tettem ezt nektek
és akkor még nem is írtam az indigo gyerekekről, bár szerintem Ilke Lilije nem az.
az én Danim viszont tuti az, meg van még gyanúm, hogy melyik gyerkőc lehet még itt az.

erről bővebben: indigogyerekek.lap.hu

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Eszembe jutott, hogy a homeos szerekben tejcukor is van. Alex nem tejcukorérzékeny esetleg?

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Még mindig megvagyunk, most éppen itthon hétfő óta, mert Ádám is beteg, köhög, taknyos, pici hőemelkedése is volt. Holnap megyünk vissza a dokihoz, remélem, azért hétfőn már mehetünk.

Rit!
Nagyon drukkolok a lakás miatt!!!

Mi is most intézzük a kölcsönt. Szinte hihetetlen, de tegnap voltunk a bankban beadni a hitelkérelmet meg a papírokat, és ma már itt is volt az értékbecslő. Remélem, így is marad, és nem fog leállni hónapokra a dolog.
Nekünk szerencsére a férjem szülei tudtak segíteni elindulni az építkezésben, de a 70%-át azért magunknak kell összehozni. Ha nem segítettek volna, nem is tudom, mikor mennénk el innen, mert én ugye közalkalmazottként nem keresek sokat, de azért a férjem fizetése nem olyan rossz. Igaz, túl sokat nem tudtunk spórolni 5 év alatt, de ha ennél rosszabb helyzetbe nem kerülünk, akkor a hitelt tudjuk fizetni. Igaz, most úgy néz ki, hogy szinte 0-ra fogunk kijönni hónap végére, pedig "csak" 45.000 körül lesz a törlesztés. De muszáj volt belevágni, mert különben maradhattunk volna az egy szobában 15 évig... Nem baj, reménykedünk, hogy ennél csak jobb jöhet Kép.

Ilke!
Tényleg jó nagy baba Bálint Kép.

Szopi
Ádám még mindig szopik, és nem tudom, hányszor naponta. Alávások előtt és után biztos, plusz éjjel 1-2x, vagyis 5x tuti. De megmondom őszintén, kezd egy kicsit már terhessé válni a dolog, és lassacskán szeretném elválasztani. Már elmúlt 2,5 éves, talán nincs túl korán ez az elválasztás... Most kezdtem el, hogy napközben nem adok neki (erre beteg lett Kép), aztán megpróbálom a többit is szépen lassan elhagyni. Nem tudom, hogy fog menni. Lehet, hogy most hihetetlenül gonosz anyának tűnök, aki megvonja magát a gyerekétől, de mióta 5,5 évvel ezelőtt terhes lettem Noémivel, azóta egyfolytában vagy terhes vagyok, vagy szoptatok, vagy egyszerre mindkettő, és már kicsit kezdek kipurcanni. Igaz, nem vagyok 45 kg, és nem is nézek ki túl rosszul, de kezdek elfáradni.
Van valakinek esetleg valami ötlete, hogy tudnám könnyen leszoktatni a szopiról Ádámot? Vagy ha nem is könnyen, de legalábbis a lehető legkevesebb "traumával"? Neki nem lesz könnyű, mert nagyon ragaszkodik a cicihez, és nekem sem, mert sajnálom, de már sokszor nyűg nekem ez az egész...

Megyek, fürdésidő van.

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok,

Hogy én milyen rég írtam ide..szégyeld magad gömb, de azért néha olvastam.
Már Lili is elmúlt két éves. Nagyon furi, hogy már ilyen nagylány. Ő is mond már mindent, de szörnyű rosszul: r helyett l, v helyett l/p, f helyett valami ph hangot, k->t, g->d...viszont egyfolytában dumál és énekel. A bilivel sehol nem tartunk, majd tavasszal/nyáron növeljük az intenzitást (bár az idősek szerint már rég szobatisztának kéne lennie)

Manó,
Lili még most is szopizik. 4-5 hónappal ezelőtt még napi 5-ször szopizott, pár napja pedig már csak reggel kap cicit...pedig nemrég még nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen megválik tőle.
Az igény szerinti szopi szerintem az anya igényét is jelenti, ha amúgy jól érzi magát a barátnőd, akkor nem gond a szopi, persze megpróbálhat hízókúrázni...

Látom, sokan dolgoztok már. Én nem is tudom, hogy bírnám az iramot. Estére így is hulla vagyok.

Kataa,
Lilinek ritkaságszámba megy, ha napközben alszik. Eleinte próbáltam tenni ellene, de rájöttem, hogy csak nagy kínlódások árán sikerül elaltatni, azt is csak késő délután, aztán meg este kezdődik az egyész ceremónia előlről. Mostanra már teljesen hozzászoktam, sőt, ha esetleg du alszik az borítja fel az én napirendemet.

Judy,
Focimeccs, csajok - igazi kispasi Kép Tündériek a csemetéid.

Gumicukor,
Pont ma gondoltam rá, hogy lomtalanítanunk kéne. De annyira nincs kedvem.
A csókolomot én sem preferálom. Lili is sziát (főleg sziát), meg viszlátot, jó-napotot köszön.

Ragozás - Lili a felszólító módot ragozza furán egyél helyett egy, igyál helyett igy, vagy ülj ide helyett ideülni...

Ilke,
De jó, hogy nem kell már Lilinek a szemüveg.
Rossz álom Kép
Gyönyörűek a csemetéid Kép

Conti,
Jobbulást Bettinek.

Képzeljétek, Lilinke már több mint egy hete el van dugulva az orra, de nem folyik. A gégészeten a dokinéni azt mondt, hogy semmi baja, csak a hideg-meleg hatást nem bírja. (nem értem, hogy eddig hogy-hogy nem volt gond) Homeóguruk, Nincs valami homeós cucc, amivel enyhíteni lehet a nyálkahártya duzzadást?

Andy,
Gyönyörűséges nagyfiad van. Kép
A fürdőszobátok is jól néz ki.

Rit,
Biztos találtok egy mégjobb lakást. Azért remélem, minél hamarabb.

Lányok, tud valaki valami jó kis babasampont ajánlani (jelenleg a johnsonst használjuk). Lili állandóan vakarja a fejét. Nem korpás, és már a tetűre is gyanakodtam ,de semmi. Szerintem a sampon lehet az oka (vagy a sapka?), de vsz holnap elmegyünk már dokihoz vele...

Rit,
jól veszem ki Halacska szavaiból? Tesó-project? Kép

Gumicukor,
Nálunk a nagyi ilyen ezoterikus-mániás. Különféle tanfolyamokat is elvégzett.
Nálunk be lettek mérve avízerek is. A háló közepére került emiatt az ágy, kicsit még szokni kell a dolgot. Meg állítólag rossz szellemeink is voltak, azokat is elűzték.
Én inkább érdekességnek tartom, ami azt jelenti, hogy kétkedve fogadom (de inkább a sok csaló miatt)...bár...
...most lett vége a vizsgaidőszakomnak. Jellemzően egy-egy napokat sikerült effektiv tanulnom (vagy éjszaka, ami nem igazány hatékony) Szóval nagyon rá kellet érezenm, hogy mit is tanulja, és valahogy mindig bejött. Olyan szinten, hogy az egyíik vizsgán azt éreztem, hogy a kifejtős rész vagy az Alkotmánybíróság lesz, vagy afogyasztóvédelmi felügyelőség..képzeljétek, a fogyasztóvédelmi felügylőségből írtunk..sőt mi több, kiderült, hogy a délelőttiek az alkotmáynb.-ból...ezt hívhatjuk szerencsének is, de szerintem egy kicsit többről lehetett szó...bár nem tudom...

A betegekenk jobbulást!
Babócák nagyot nőttek, és gyönyörűek. Némelyikükre alig ismerek rá.

na most jól elárasztottalak Titeket, de már nagyon hiányoztatok Kép

pusz,
gömb

ui: néhány kép Liliről: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=7981
gombolyu

Gumicukor!

Szerintem érdekes amit írsz. Kiváncsi lennék kit tippelsz indigó gyereknek és miért, de komolyan. Leírhatnád.Majd elolvasom azt az oldalt amit írsz.
Az a baj hogy én valamelyest hiszek az ilyesmiben, viszont megrémiszt.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Kepzeljetek felkapaszkodott a fiam Emi kisfoteljebe es tobbszor felallt!!!!Kép

Gomb

Csakhogy megkerultel!Tessek gyakrabban irni!Kép
Lili nagyon edi!Kép

Gumicukor

Erdekes amit irsz, ha lenne idom biztos utana olvasnek. Egy kicsit mar bele is olvastam az indigogyerekes oldalakba. Hat az en Emim biztos nem az.Legalabb is a jellemzok fele nem ervenyes ra.(igaz hogy alvasi gondjai vannak, sokszor almodik rosszat, sokszor unatkozik, keveset eszik,iszonyu elenk a fantaziaja)Kép
Nem tudom hogy hiszek-e az ilyen dolgokban,de engem is megremiszt mint Manot.Es szerintem ha te hiszel, ne foglalkozz azzal, hogy az emberek mit gondolnak rolad.Kép

Emike Mai beszolasa:
"Anya mibol keszul a tojas?"

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mano

pl. a te Emmadra tippeltem elsokent, de lehet tevedek, meg esetleg Sasha Gabcsija is lehet. sashat tudom erdeklik az ilyen temak, mas topicokban mar talalkoztam a hozzaszolasaival.
az nem baj, ha hiszel ilyenekben, csak nem a tvhiradokban latottakra kell alapozni. persze nem azt kell lesni ki lapul egy sotet sarokban vagy ilyenek. nem tudom lattad-e Nikole Kidman masvilag c. filmjet. mag akar elkepzelheto is lehet.
eloszor remiszto, de ha belegondolsz az okori egyiptomban az asztrologia igen fejlett tudomany volt. a mai idokben alabecsult, elfeledett, kinevetett hobortnak tartjak, talan pont azert, mert tenyleg sokan visszaelnek vele, mivel a csalok tudjak, hogy a mai atlagembernek fogalma sincs a dolgokrol.
az aurafotozason egy nagyon ertelmes nocinel voltunk, tesom elkezdett reikizni es cseppet sem lepodott meg, amikor a foton a feje tetejen megjelent egy nagy sarga folt. tesom kivancsi volt, milyen igy az auraja, amikor energiat kozol.

udv gombolyu ujra itt!
tesom szobajaban is lakott egy kobor lelek... amikor eloszor elmeselte en is betojtam, o sem kulonben, de megtisztitotta.
ilyen megerzes nekem is mar rengeteg volt. a fosulin jartunk meditaciora es mindenkinek arra kellett gondolni, ami a legjobban foglalkoztatja. fel ora felert kb. 8 orai alvassal. en akkor a vizsgamra koncentraltam, a matek szigcsire, es mint egy alom elojott egy kep: elsokent egy naptar lapjai, rajta egy kettes, majd valaki letepte a lapot rola es alatta is egy kettes volt, aztan egy monitort lattam ahol elojott egy futosor aminek az elejen kettes volt. masnap vizsgaztam, akkor volt februar 2-a vagyis 02.02 es kettest kaptam.
de pl. megerzem ki lesz terhes, es mikor szul, ilyenek.

na, eldugulok, ugy erzem ey nem ennek a topicnak a temaja, meg senkit nem akarok ezzel terhelni.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Vaalhogy éreztemKép

De komolyna érdekelne pontosabban melyek azok a jelek amikből erretippelsz. Amiket felsorol Nyuszi azok közül pl az feltűnő hogy Emmára abszolút nem jellemző a nyugataln alvás, rémálmok stb, sőt mindíg is kifejezetten jó alvó volt, bár most abölcsi kicsit visszavetette.
Az evése is olyan hogy most jellemző rá hogy keveset eszik, de 1 éves koráig nagyon jó evő volt. A szabadságvágy az stimmelKép Jöhet priviben isKép

Egyébként én a mai napig rettegek az ilyen ezoterikus dolgoktól, éjjel felébredek és valami megmagyarázhatatlan féleéem van bennem, aztánkb fél óra alatt elmúlik. Gyerekkoromban is sokszor volt ilyen, sőt olyan is hogy úgy éreztem mozog az ágyam stb. lehet hogy nem Emma az indigókék hanem én?KépKépKép

manó

KépKép
manó

Szóvala kkor van ez az éjjeli dolog nálam ha valami olyan filmet nézek. na megoldottam, nem nézek olan filmet,bár néha becsúszik, mert ha elkezdem nézni nem bírom abbahagyni, de épp ezért nem láttama Nicol Kidmanos filmet sem és nem is szeretném megnézniKép De komolyan, elég rossz érzésKép A férjem tiszta bolondnak néz maittaKép Ő meg imádja az ilyenfilmeket.

manó

KépKép
manó

Szóvala kkor van ez az éjjeli dolog nálam ha valami olyan filmet nézek. na megoldottam, nem nézek olan filmet,bár néha becsúszik, mert ha elkezdem nézni nem bírom abbahagyni, de épp ezért nem láttama Nicol Kidmanos filmet sem és nem is szeretném megnézniKép De komolyan, elég rossz érzésKép A férjem tiszta bolondnak néz maittaKép Ő meg imádja az ilyenfilmeket.

manó

KépKép
manó

ja, és Emma még sosem csinált olyat amikről itt írtok hogy beszélget valakivel, akit én nem látok, semmi furcsaság. Egyébként hol lehet ilyen aura fényképet csináltatni és mennyibe kerül. Az hogy te zöld vagy jelent valamit, vagy csak az indigókéknek van jelentősége? Daniról csináltattál?

manó

KépKép
manó

Mano

Ha jol tudom csak a 78 utan szuletett gyerekek kozt vannak indigogyerekek.
Emiket azert gondolom hogy nem az, mert ra meg nem jellemzo a szabadsagvagy, a vilagert el nem engedne a kezem idegen helyen, felenk, fel az allatoktol...stb.

Gumicukor

Ezek az aura szinek engem is erdekelnenek. leirnad roviden? Vagy ha nincs idod majd utana olvasok.

Amugy megerzesei mindenkinek vannak. Nekem mar nagyon sokszor volt, hogy bejott egy gondolatom, legyen az tetel vizsgan, vagy olyan esemeny ami amugy varatlanul tortent. Es a napokban is felebredtem arra, hogy apuval almodtam, mintha a szobaban lett volna, vagy kint setalt volna az ebedloben, pedig 97 ota nem el. Sajna megremit akarhanyszor vele almodok, pedig semmi okom ra ,sosem feltem tole, sot. Nem is ertem miert van ez. Olyan erzesem van, mintha neha itt jarna megnezni minket, az en gyerekeimet ugye meg eleteben nem lathatta.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

nyuszi!

Na dettó ugyanígy éreztem én is gyerekkoromban apukám halála után, d eén nagyon féltem ettőla dologtól és aztán abbamaardt. De a filmek után szörnyű éjszakai ébredések nemKép, épp valamelyik nap is így jártam, bár már megtanultam kezelin a dolgot valamennyire, de befelyezem mielőtt ti is bolondnak tituláltok mint a férjemKép

Azt hogy én indigókék vagyok csak viccből írtam, nem tudom még mindíg igazán hogy mik a jelei, egy tény, hogy én dettó ilyen gyerek voltam mint Emma és hogy kiskorom óta vannak ezek a fura dolgaim is. De az is tény hogy én ettől mindíg is féltem és rémüldöztem, nem jóként éltem meg.

Manó

KépKép
manó

Hali!
Én megnézem az ilyen filmeket, persze nem állandó jelleggel, csak ha épp kifogok egyet. szerencsére nem félek, tudok aludni.
nálunk a férjem nem tudja ezeket megnézni, még a Harry Potter III. része is felkavarta. ő csak vodoo maminak hív Kép, de elfogadja ezirányú érdeklődésemet.
nem minden jellemző az indigókra sem. dani is jól alszik, mindig is jól aludt, már a pocakomban is.
még akár te is lehetsz indigókék, bár a 77-es évtől kezdtek születni, de már előtte is volt néhány.
abból gondoltam, hogy Emma talán az lehet, mert sokszor ő is elég öntörvényű, nem lehet megmondani neki, mit csináljon. emlékszel ő nem akart aludni az oviban, mindenki más szót fogadott, ő meg akkor csinálta csak, amikor már ő úgy érezte, hogy tényleg szüksége van rá. szerencsére az óvónők nem erőltették, mert akkor még jobban ellenkezett volna.
danit sem lehet rávenni semmi olyanra, amit ő nem akar, nem is erőltetem. a rákiabálás, fenyítés nála abszolute nem működik, mintha nem is hallaná. a lényeg pedig, hogy nem szabad tudatni vele, hogy azért ilyen, mert indigó, neghogy mindig ezzel takarózzon, elég, ha a szülő tudja, majd a gyerek is rá fog jönni idővel.
daninak hihetetlen magas az önbecsülése, semmi veszélyérzete nincs. amikor leesett 3 m magasból a játszótéri csúszdán kicsit sírt, aztán felment és csúszott mégegye, hiába kértem, hogy ne menejen. megnyugtatta magát, hogy nehogy már ne menjen. ha érdekel a téma akkor van egy könyv: Indigó gyerekek I-II. illetve Indigó tanácsadó (Libriben kapható) nagyon érdekes dolgokat írnak róluk.
sok helyen csinálnak már aurafotót. én a feng shui boltban botlottam bele (http://www.fengshuibolt.hu). mivel csak szóbeli jellemzést kértem és a fotót láttam, ingyen volt, de ha már írásban van elemzés, akkor változó az ára, talán 2000, de 5-7000 ft is van, az már jóval részletesebb jellemzés, egyénreszabottabb.

A zöld: nyugalmas, mérséklõ energia, természetgyógyászati képesség. Az emberek, akiknél a zöld erõs pont az Aurában természetgyógyászok. Minden ilyen foglalkozású személynél jelen kellene lennie ennek a színnek. Minél dominánsabb a zöld, annál jobb a gyógyító. Az ilyen emberek szeretnek kertészkedni és értenek a növényekhez. Egy zöldszínû, erõs Aurájú ember jelenlétében lenni nagyon békés és nyugalmas érzés. A zöld gondolat nyugalmi állapotot és gyógyítást jelent.
Daniról nem csináltattam, de többen mondták már, legelsőként a tesóm és a boszija.
még gondolkozom, hogy elvigyem, mert nem szeretném lepakolná a boltot Kép

Nyuszi
Elképzelhető az álmod..., de ne rémülj meg.

Aura színekről : aura.lap.hu , http://www.wisdomwithin.org/wisdom/metaphysical/auras.html (angol)

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?