Hát akkor belekezdek...
Először is érdekelnek az ezoterikus dolgok már gyerekkorom óta, mostanában kezd érdekelni a reiki is, energiaáramlás, auralátás stb, ki miért olyan, amilyen. tulképpen a feng shui is ebbe a körbe tartozik. mindezek mellett a tudományos oldal is izgat, de sokszor a tudomány ügyet sem vesz a tudományosan nem bizonyítható dolgokról, vagy ha bebizonyosodott, akkor megmarad a szkepticizmus.
Szóval, több fórumban, elismert természetgyógyászok által írt könyvekben találkoztam már azzal, hogy hogyan fejlődik az ember energiaközpontja, milyennek születik és milyenné válik az évek múlása során. megdöbbentő dolgokat olvastam.
biztosan hallottatok már az auráról, mi is az, milyen színei vannak, hogyan változik. miért van az, hogy vannak emberek akik közelében jól érezzük magunkat, és vannak akikében nem, esetleg a találkozás után feltöltődve vagy teljesen lemerülve érezzük magunkat.
a gyerekek és főleg az újszülöttek aurája a legfényesebb, mivel rendkívül tiszta, még nem sérült, mint a felnőtteké. ezért is mondják, tiszta, mint egy kisgyermek.
auráról bővebben:
http://infosender.org/aura.html Mindenkinek van Aurája. De a legtöb embernek a Földön NAGYON GYENGE és zilált. Ez közvetlen következménye annak a materialista életszemléletnek, ami gátolja és elnyomja a tudat fejlõdését, félelmet, irigységet, féltékenységet és hasonló érzelmeket nevelve az emberekben. Az ilyesfajta szemléletmód elnyomja az Igaz Természetüket, és ez az elfojtás az Aurájukban is megjelenik.nos, a gyerekek kb. 3-5 éves korukig látják mások auráját, közelebb vannak még ahhoz a spirituális közeghez ahonnan érkeztek, sokkal intuítívabbak, őszintébben látnak éreznek mindent, sok olyat észrevesznek, amit mi felnőttek már nem, illetve mi is észrevennénk, ha megtanulnánk újra azt a képességet, amivel eleve mindenki születik, csak a jelenlegi rohanó világunk nem ad erre lehetőséget, elnyomja azt.
A nagyon fiatal gyerekek (5 éves korig) természetes módon látják az Aurát. A csecsemõk gyakran néznek az elõttük lévõ ember FÖLÉ(ilyen Daninál is volt, mosolygot a nagy semmibe, mondtuk is, biztos a dédiéket látja, eljöttek hozzá üdvözölni egymást). Ha nem tetszik nekik a fej feletti Aura színe, vagy ha ez a szín nagyon különbözik szüleik Aurájának színétõl, sírni kezdenek, mindegy, hogy mennyire is mosolyog az illetõ. A gyerekeknek sokkal tisztább és erõsebb az Aurája, mint a legtöbb felnõttnek, akiknek Természetét általában elnyomja a materialista világ felületes példák követését elõidézve.
én pl. anyuék elmondása szerint sokáig aput sárga apunak hívtam, tesóm meg engem zöldnek rajzolt le kiskorában. nemrég csináltattam aurafotót tesóm is velem volt és legnagyobb megdöbbenésére zöld színű az aurám.
ennyit röviden az auráról. bővebben itt lehet mazsolázni: aura.lap.hu
3-5 éves korú gyerekek e természetes módon való látás miatt másra is érzékenyebben reagálnak, így a környezetükben lévő energiaváltozásokra is, így pl. láthatnak bolyongó lelkeket, őrangyalokat is. az előbbiek nyugtalanságot okoznak (legtöbbször nem hisznek a gyereknek, stb.), energiavesztéssel jár, az őrangyalok viszont megnyugvást okoznak már csak színüknél fogva is (fényesek és állítólag gyönyörűek, akik már látták őket).
lehet ezek furcsán hangzanak, ha kinevettek érte sem baj, már hozzászoktam, ezért is nem akartam rögtön ezzel kezdeni, csak ha ti is akarjátok.
mindenki máshogy keresi a harmóniát, ki a materiális világban, ahol semmi sem a miénk, úgysem visszük magunkkal ahová megyünk a fizikai lét vége után, más a mögötte lévő dolgokat kutatja, próbálja értelmezni.
számomra ezek a dolgok annyira természetesek. nálunk pl. bácsi van a szekrény tetején, akit én ugyan nem látok, de Dani szokott vele beszélgetni, méghozzá előttem (először hátborzongatónak tűnik, pedig nem az). nem mondom, neki, hogy nincs ott semmi, mert honnan tudhatjuk, hogy éppen nincs, és ő esetleg tényleg látja. így elfogadom, megkérdezem mit lát pontosan, milyen színű stb. nem gondolom azt, hogy élénk a fantáziája, csak tudom, hogy sokkal tisztább, mint mi vagyunk, sokkal sensitívebb. de azt sem csinálom, hogy adom alá a lovat, csak hagyom, hogy úgy élje meg a dolgokat, ahogy ő látja, és érzi.
tesóm ebben a témában biztos sokkal több mindent tudna hozzászólni érdemben, mivel reiki mester, gyerekkorától kezdve nagyon intuitív, spirituális alkat. nem jártunk templomba (igaz meg vagyunk keresztelve), sem semmilyen manapság divatos hitgyülibe vagy ilyesmi, mielőt tmég bárkiben megfogalmazódna a kérdés. teljesen normálisan élünk, csak érdekel honnan jöttünk, hová megyünk kik vagyunk, miért éppen ide születtünk, miért találkozunk emberekkel, mi a célja stb. de szerintem ez mindenkit foglalkoztat valamilyen szinten.
remélem azért nem ítéltek el, hogy ilyennek is foglalkozom és hogy közzé tettem ezt nektek
és akkor még nem is írtam az indigo gyerekekről, bár szerintem Ilke Lilije nem az.
az én Danim viszont tuti az, meg van még gyanúm, hogy melyik gyerkőc lehet még itt az.
erről bővebben: indigogyerekek.lap.hu
g