Hadri
Én szintén a Pampers Newborn-ból vettem egy csomaggal, állítólag ennek a legjobb a gumírozása a lábaknál. Ha nem jön be, akkor majd próbálunk mást. Popsitörlőből én Johnsont vettem, abból is az zöld színűt, ami aloeverás. Barátnőméknél ez vált be, hogy nálunk jó lesz szintén a jövő titka.
Borbolya
Nézd meg azt a listát is, ha már belejöttél a kelengyelista nézegetésbe.
http://babanet.hu/hol-mi/kelengye.php# Bébikomp, járóka, etetőszék? - "első lépések" - talán azért mert majd valamikor az első lépések előtt tényleg szükség lehet rájuk. De tuti, hogy nem most!
Amúgy nagyon csini a pocid! A párod pedig tök jó képeket készít rólad! Az enyém annyira béna, mindig beleveszi még valamelyik nem kívánt testrészemet, vagy alulról fényképez és látszik a tokácskám...
Patri
Köszi, de úgy tűnik valahogy el lesz intézve a hitel. Tegnap a párom beszélt az eladókkal, ők ajánlottak valakit akinek vannak jó kis bankos kapcsolatai. Ma már talizott is vele a férjem, és 1%-ért tutira elintézi, nekünk csak be kell menni a bankba aláírni! Úgyhogy egy kicsit megnyugodtam, nem hiányzik nekem még ez a bankos mizéria is, elég a házzal kapcsolatos mindenféle dolognak az intézése.
Ma voltam a Tescoba, gondoltam veszek jó kis olcsó rugikat. Hát nekem nem jött be. Az 1990 Ft-ért 3 rugira fentem a fogam. Nagy nehezen találtam csak meg és csalódtam benne. Nekem nem kell annyi rózsaszín egy méretből, a sárgás vagy a zöldes még elment volna, de abból csak nagyobb méret volt, ahhoz meg nem volt kedvem.
Vettem két Disney's 68-as rugit és egy sima 62-est.
Aztán elmentem még ma a Megatoysba is megvenni kuponra az orrszívót, ott is vettem két 68-as body és egy kuponos 68-asa rugit. Ja és vettem egy aranyos plüss, panda macis 56-os rugit is, igaz, hogy szürke színű, de egy fehér bodyval szerintem nagyon aranyos lesz egy kislányom is.
Majd ezt adom rá, ha Apuci szürke melegítőjéhez akarom öltöztetni!
Timka