Hmmc
Tegnap iszonyú dugó volt az egész városban (legalábbis amerre mi mentünk), úgyhogy nem nyaggattam a sógoromat, hogy akkor menjünk először befelé, aztán ki a világ végére. Szóval kimentünk a Minimanóba, és még szerencse, mert mire kiértünk, addigra a kinézett kocsiból, amiből hétfőn még volt nekik 10, mire odaértünk csak 4, és mire eljöttünk már csak 1!
Viszont nem volt színben hozzá passzoló mózes, úgyhogy most megyek a Babadiszkontba, és megnézem, hátha ott van. Aztán rohanok az ultrahangra (valszeg mózesestől - vicces lesz...).
Tej: éjjel mit csináltál, hogy ne legyen minden tiszta tej? Azt elbírta a párnácska a melltartóban?
Mucus
Oké, ahogy gondolod a kicsit.
Mákos sütőben? Az jó lehet! Kipróbálhatjuk!
Papírtányér nagyon jó ötlet! Köszi, hogy gondoltál rá! Megköszönöm, ha hozol...
Használt cuccok: gondoltam rá én is, de mivel úgyis tervezünk kistesót is, ezért ágyból, pelenkázóból, kocsiból újat veszünk, ami remélhetőleg kiszolgálja majd a kistesó(ka)t is. De pl. hordozót kapunk kölcsön Corytól, amíg nekik nem kell (mire kell, addigra a miénk úgyis valszeg kinövi).
Egyébként szerinted lehet vhol jó állapotú használt cuccokat venni?
Hopp, ma van Zsebi névnapja! Most mondták a tévében...
Meglepi
Még nincsenek konkrét szín elképzeléseink, de kocsit olyat vettünk, ami sötétzöld-világoszöld... Ez szerintem mindkét nemnek jó...
Milyen vicces, hogy egy kislányt simán öltöztetünk kékbe-fiúsba, de egy kisfiút sosem öltöztetnénk rózsaszínbe-fodrosba! Hol itt az nemek egyenlősége?!
Nikcsi
Van porcukor is, rendes cukor is.
Mocorgás: tegnap Zsebi úgy döntött, hogy nem törődik a gravitációval, és felköltözött a bordáim alá. Úgy éreztem, hogy mindjárt nyit magának egy kijáratot, és kiinteget! (Olyan volt, mint egy igazi kis alien!
) Az egy másik dolog, hogy ebből kifolyólag alig tudtam mozdulni tőle!
Mostmár tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy helyezkedik odabent!