Vollardnak hatalmas GRATULA! Erot, egeszseget stb. Erore szuksege lesz, vagy nem sokaig fogja emelgetni a sracot
Vajon mire gyur ez a kiskrapek ennyire? Hadvezer lesz vagy vadvizi turavezeto? Esetleg szertornasz? Patkolokovacs vagy egyeb vasgyuro? Mit is csinalnak a szelesvallu pasik?
(Bar a parom is az, pedig egesz nap szamitogep elott ul...)
Juji, az jutott meg eszembe, hogy nem muszaj negy napig bent lenned, sajat felelossegre persze, de elobb is hazajohetsz. Hallottam masrol is, aki a "NAGY"TESO miatt elobb lelecelt. Meg mondtak a kismamaklubbon is a szulesznok.
NEET, nem haragszom. De akkor most kiemeljem a cimszavakat, vagy ne? Mert lehet, hogy igy mar mas sem fog elolvasni, ha ugy latja nagyjabol semmi erdekesrol nem irok
Egyebkent miert hagytad, hogy a legkisebb fiu radszorja a pogacsas tarisznyajat?
Vera, ami a NEMALVASt illeti, lesz ez meg igy se...
Jucus, POPSITORLO tema ugyanaz, mint pelus. Csecsemosok a korhazi municiot hasznaljak, Te meg a szobadban amit bevittel.
Bcickany, hogyhogy feladjak a SZOPTATASt? Nem ertem. A belovelleskor is siman begyulladhat, nem? Mondjuk segitseg a korhazban nemigen van. Nekem ez az egy dolog nem tetszett csak, illetve volt problemas, de ez nagyon
Egyebkent kerdezhetlek hozzataplalas ugyben?
Pipocs, KIKAban vettuk a kisagyat, matracot, pledeket, lepedot, utazoagyat, osszes jatszocumi-cumisuveg-gozolos sterilizalo stb. cuccot (persze, ez nem biztos, hogy kell, remelhetoleg ugyesen szopiztok), de meglepo modon minden van pl. babakocsi, autosules, eloke, kad, textilpelus, torolkozo, jatekok, tenyleg majdnem minden, csak ruhak nincsenek. De nezz korul, meg azt figyeld, milyen akciok vannak, egy csomo cuccot mi azert vettunk ott.
Ha van aktualis (2004 osz-tel, zold szinu) Brendon katalogusod, akkor 34. oldal, TERHESSEGI TAMASZTO PANTnak hivjak, Anita gyartmany. De biztos mashol is kapni, meg lehet, hogy masfajtat is. Mondjuk nem olcso (asszem 7e volt), de eleg volt egy darab, es nekem tenyleg hasznalt. El viszont nem hasznaltam, szoval remelem meg legkozelebb is jo lesz
Ja, en eddig a pampers PELUSra eskuszom, mar probaltam tobbfelet, de egyik sem volt ilyen jo. Azert meg korulnezek.
Greenolive, en mar ket honapja nem nezek TEVEt... erdekes, hogy amig kisebb volt a gyerkoc meg tudtam, de ahogy no, egyre kevesbe. Fura, azt hittem, forditva lesz.
Oxigen, majd vigyazz, hogy ne hanyagold el nagyon a HAZIALLATOKat, ha meglesz a baba. En sajnos nemigazan foglalkozom a macskaval, mert ha ebren van a gyerek, akkor vele kell, ha meg vegre alszik, akkor mosogathatok, moshatok, pakolaszhatok, takarithatok, ehetek, zuhanyozhatok, vagy en is alszom. Mondjuk nem haragszik, de igyekszik tobb szeretetet szerezni, ha etetem a manot, kozben mellenk ul, hizeleg, ma meg a nyakamba is felugrott (remelem a gyerek nem gondolja, hogy az anyja boszorkany, hogy mindig egy fekete macskaval a nyakaban/nyomaban letezik), ha vendegunk van, megprobal annak is az olebe maszni, ma pl. a gyerekdokinak
Oke, kicsit megkesett ujevi fogadalom, de: naponta negyedorat dogonyozom a macskat
Bocs, hogy mindig ennyi mondanivalom van. Es vegul egy rossz hir: a lanykam is ilyen BOBESZEDu lesz valszeg, szoban is (sokat szovegel mar), es irasban is. Ma peldaul az apjarol irt, ultunk az asztalnal (o olemben) es hol az apjat nezte (aki szobabringazott), hol a gephez fordult es komolyan benyomkodott egy csomo billentyut, aztan megint megfigyelte, mit csinal a csaladfo, ismet billentyuzott, es ezt egy csomo ideig ismetelgette. Tisztara le voltam rajta dobbenve. En azt hittem, meg kisbaba... A CapsLock megy neki a legjobban. Egyebkent is imadja a ledeket (zold, piros, kek es barmilyen formaju), a digitalis ora is nyero, meg mindenfele telefon es taviranyito, pedig azok nem is szinesek. Asszem jovore mar szet is szed majd minden elektronikus kutyut, az apja orulni fog