Új privát üzeneted érkezett!

Orsolka!
Köszönöm a szájvíz tippet! Ma voltam fogdokinál, a rtg. szerint nagyon mély a tömés, ezért érzékeny a fogam, plusz oldalt volt egy kis lyuk, azt betömték! Remélem nem lesz már komolyabb gond vele!

Vollarddal mi lehet? Szerintem már biztos otthon vannak! Remélem minden OK!
ildi76

Sziasztok !

Nem tudja véletlenül vki , melyik szülőszobás részben volt a Szent Imre ?

Kép
Kép
greenolive

Moosejaw: Haskötőből a pocitámasztósat gondolom, merthogy nekem is mostantól kellene "segíteni" Kép Csak nem tudtam, mennyire van értelme, de ezek szerint hasznos.
Nem írtad le, melyik a bevált pelus, elárulod nekünk? Kép
Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Barjuli: Szerintem a kórházban érdeklődj doki ügyben, célszerű oda járni akinél szülni fogsz. Következő alkalommal még mindig kipróbálhatsz mást, ha az előző nem jött be, bár hallottam olyat, aki megkockáztatta Bardóczy doktort augusztusi végi időponttal, hátha késik a baba...
Moosejaw: sajnos láttam több olyan mamát aki már a tejbelövellési fájdalom hatására feladta a szoptatást, ez szomorú. Ha ilyenkor nincs megfelelő segítség a kórházben sajnos előfordul.
Berci amúgy bármikor bármit meg tud enni iszonyatos tempóval, magyarul zabál, de elég kultúráltan, nem tudom, hogy elő vagy utókép volt amit feltettem róla.
Johanna: Berci emlékezett a pocakban hallott zenékre, igaz nekem is jó a fülem. A Babazenére most is rögtön megnyugszik, akármilyen sírós is, olyan mintha varázyütés történt volna. A szülőknek erős idegzet szükséges a Babazene CD 100. meghallgatásáshoz, de a baba legalább nyugiban van.
Ancsi: ha adsz mail címet küldök egy táplálási táblázatot!!
Ildi: szülés előtt gyengül az immunrenszer és az energiák az eseményre összpontosulnak, azért lehet, hogy most jönnek elő a gondok, nekem is szülés előtt 2 nappal elkezdett fájni a torkom. A szülés alatt elfelejted szerintem...
Votív: mail ment!
bcickany

Kedves Moosejaw!
Légyszi ne haragudj rám, szelektív lehet a látásom. De az is lehet, h a névmagyarázatot akkor írtad, amikor csak nagyvonalakban futottam át a hozzászólásokat, mert abszolút nem emlékeztem, még ha másodjára olvastam is, nem tűnt fel. Szóval bocsi! A SZÖVEGKIEMELÉS viszont nagyon jó ötlet, akár be is vezethetjük. Kép
Szóval bocsi mégegyszer.
(Kül. hozzá kell tennem, h amikor sietek, tényleg csak átfutok itt, és csak azon akad fenn a szemem, ha egy sor a nickemmel kezdődik. Bocsika. Igyekszem a jövőben pontosabb lenni. Naaa, ugye nem haragszol?) Na, velem van a baj, nem veled. ÉS tiszta hamu már a fejem. Mea culpa. Stb. Kép

Juji!
Bemehet bárki, portás még nem állított meg minket, szerintem nem figyeli, ki mivel-kivel megy be. De a fekvősrészbe úgyse mehet be senki, szóval mindegy is, a társalgóba meg kimehetsz te és magadhoz ölelheted a nagyobb picit. Láttam is erre példát, bár az inkább 4éves forma gyerkőc volt. (nem is egy)
Kispárna? Van ott egy közepes, összevissza csúszkál, de te döntöd el, mit akarsz vinni. Akár ágymelegítőt is. Kép (Persze papinkód az nem lehet. Kép )

neet
neet

sziasztok,

MA reggel 7.45-kor megszületett Vollard kisfia,Balázs.
4,5kg és 64 cm. Igazi óriásbébi. Kép

üdv
barátnője,Évi
Kép
Évi24

Köszi miundenkinek a tippeket! Bocs, ha nyúztalak titeket ezzel: Moosejaw, nem egészen komolyan gondoltam, hogy ki a legjobb, igazából tippeket vártam. Tudom, hogy mindenki a saját dokiját ajánlja, bár én pl. nem ajánlanám a volt nőgyógyászomat a Jánosban.
Bori, köszi az infót, ha minden jól megy, megyek holnap az előadásra.

É
rizike

Évi: Ha olvasol, szerintem mindenki nevében hatalmas gratula neki Kép És várjuk vissza! Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

gratula vollardnak!szép nagy baba igazi óriás! szülébeszámolót várjuk!
bcickany

MOOS!

Milyen ez a hastartós haskötő?
Kikára visszatérve. Mit lehet megvenni ott első babának? Ez a pléd dolog elég meggyőző. /ÁrbanKép/
Ja, és melyik az a pelus, ami olyan jó volt előzőleg?

KEDVES TÖBBIEK, AKIKNEK MÁR VAN HÁLÓZSÁKJUK!

Lehetne egy olyan kérésem, hogy mérjétek le a hosszát, és a szélességét, méretet is mellékelve?
/Megpróbálom megvarrni./Kép Most jött az ötlet.Kép

Kép
Kép
pipocska

VOLLARDNAK!

GRATULÁLOK!
Le a kalappal!KépKép

Kép
Kép
pipocska

Vollard-nak én is gratulálok !
Szép nagy baba !!!

Kép
Kép
greenolive

Hi!
Vollardnak és a babának nagy gratula és sok egészséget kívánok!

KIKAban kókuszmatrac 7900Ft.

És tudom,hogy már volt téma de peluson kívül popsitörlőt is kell vinni a kórházba?

Köszi:
Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Vollard! Hatalmas gratula a babóhoz!

Jucus, kell vinni, legalábbis nagyon ajánlott.
zanza

Vollard,
gratulálok, nem semmi!!! Máris mehetnek vissza az 56-62-es babaruhák KépKépKépKép

Moosejaw,
én is ABCDesign utazóágyat vettem.

Jucus,
popsitörlőt vigyél, mert nem adnak.

vera
kisün

Vollardnak hatalmas GRATULA! Erot, egeszseget stb. Erore szuksege lesz, vagy nem sokaig fogja emelgetni a sracot Kép Vajon mire gyur ez a kiskrapek ennyire? Hadvezer lesz vagy vadvizi turavezeto? Esetleg szertornasz? Patkolokovacs vagy egyeb vasgyuro? Mit is csinalnak a szelesvallu pasik? Kép (Bar a parom is az, pedig egesz nap szamitogep elott ul...)

Juji, az jutott meg eszembe, hogy nem muszaj negy napig bent lenned, sajat felelossegre persze, de elobb is hazajohetsz. Hallottam masrol is, aki a "NAGY"TESO miatt elobb lelecelt. Meg mondtak a kismamaklubbon is a szulesznok.

NEET, nem haragszom. De akkor most kiemeljem a cimszavakat, vagy ne? Mert lehet, hogy igy mar mas sem fog elolvasni, ha ugy latja nagyjabol semmi erdekesrol nem irok Kép Egyebkent miert hagytad, hogy a legkisebb fiu radszorja a pogacsas tarisznyajat? Kép

Vera, ami a NEMALVASt illeti, lesz ez meg igy se...

Jucus, POPSITORLO tema ugyanaz, mint pelus. Csecsemosok a korhazi municiot hasznaljak, Te meg a szobadban amit bevittel.

Bcickany, hogyhogy feladjak a SZOPTATASt? Nem ertem. A belovelleskor is siman begyulladhat, nem? Mondjuk segitseg a korhazban nemigen van. Nekem ez az egy dolog nem tetszett csak, illetve volt problemas, de ez nagyon Kép Egyebkent kerdezhetlek hozzataplalas ugyben?

Pipocs, KIKAban vettuk a kisagyat, matracot, pledeket, lepedot, utazoagyat, osszes jatszocumi-cumisuveg-gozolos sterilizalo stb. cuccot (persze, ez nem biztos, hogy kell, remelhetoleg ugyesen szopiztok), de meglepo modon minden van pl. babakocsi, autosules, eloke, kad, textilpelus, torolkozo, jatekok, tenyleg majdnem minden, csak ruhak nincsenek. De nezz korul, meg azt figyeld, milyen akciok vannak, egy csomo cuccot mi azert vettunk ott.

Ha van aktualis (2004 osz-tel, zold szinu) Brendon katalogusod, akkor 34. oldal, TERHESSEGI TAMASZTO PANTnak hivjak, Anita gyartmany. De biztos mashol is kapni, meg lehet, hogy masfajtat is. Mondjuk nem olcso (asszem 7e volt), de eleg volt egy darab, es nekem tenyleg hasznalt. El viszont nem hasznaltam, szoval remelem meg legkozelebb is jo lesz Kép

Ja, en eddig a pampers PELUSra eskuszom, mar probaltam tobbfelet, de egyik sem volt ilyen jo. Azert meg korulnezek.

Greenolive, en mar ket honapja nem nezek TEVEt... erdekes, hogy amig kisebb volt a gyerkoc meg tudtam, de ahogy no, egyre kevesbe. Fura, azt hittem, forditva lesz.

Oxigen, majd vigyazz, hogy ne hanyagold el nagyon a HAZIALLATOKat, ha meglesz a baba. En sajnos nemigazan foglalkozom a macskaval, mert ha ebren van a gyerek, akkor vele kell, ha meg vegre alszik, akkor mosogathatok, moshatok, pakolaszhatok, takarithatok, ehetek, zuhanyozhatok, vagy en is alszom. Mondjuk nem haragszik, de igyekszik tobb szeretetet szerezni, ha etetem a manot, kozben mellenk ul, hizeleg, ma meg a nyakamba is felugrott (remelem a gyerek nem gondolja, hogy az anyja boszorkany, hogy mindig egy fekete macskaval a nyakaban/nyomaban letezik), ha vendegunk van, megprobal annak is az olebe maszni, ma pl. a gyerekdokinak Kép Oke, kicsit megkesett ujevi fogadalom, de: naponta negyedorat dogonyozom a macskat Kép

Bocs, hogy mindig ennyi mondanivalom van. Es vegul egy rossz hir: a lanykam is ilyen BOBESZEDu lesz valszeg, szoban is (sokat szovegel mar), es irasban is. Ma peldaul az apjarol irt, ultunk az asztalnal (o olemben) es hol az apjat nezte (aki szobabringazott), hol a gephez fordult es komolyan benyomkodott egy csomo billentyut, aztan megint megfigyelte, mit csinal a csaladfo, ismet billentyuzott, es ezt egy csomo ideig ismetelgette. Tisztara le voltam rajta dobbenve. En azt hittem, meg kisbaba... A CapsLock megy neki a legjobban. Egyebkent is imadja a ledeket (zold, piros, kek es barmilyen formaju), a digitalis ora is nyero, meg mindenfele telefon es taviranyito, pedig azok nem is szinesek. Asszem jovore mar szet is szed majd minden elektronikus kutyut, az apja orulni fog Kép
moosejaw

Na jo, majd megprobalom valahogy visszafogni magam. Mondjuk masokkal is beszelgethetnek napkozben, vagy rovidithetnek mikor irok, mint Neet. N. mit gond.?
moosejaw

sziasztok

köszi mindenkinek a válaszokat. Még egy kérdés ctg-re be kell jelentkezni v bármikor lehet menni?
jucus: február 23-án fognak császározni és 22-én már be kell feküdnöm,te mikor is szülsz?

juji
juji

Moosi!

Köszi szépen, egy tündér vagy, hogy ezt ilyen részletessen kivesézted nekem. KépKép Puszi érte. A macskás téma aranyos, jót mosolyogtam.
A lányod is egy kis tündér lehet. Őrület, hogy már ilyen dolgai vannak.Kép

Kép
Kép
pipocska

Juji!

Én 24-re vagyok kiírva.Szerdán megyek a doki bácsimhoz és mindent megkérdezek tőle én is !Ki a dokid?Bocs ha már kérdeztem de lyukas az agyamKépNekem Balogh Tibor.
Ja és úgy tudom,hogy CTG-re időpontot kell kérni!
Jucus
20170114224602

jucus

dr cseke gábor a dokim,és jövő héttől már ctg-re kell járnom. Köszi h írtad akkor fel kell hívnom a kórházat is .Én ma voltam dokinál és képzeld azt monda h kb 2600 gr a kislegény a pocakomban.

juji
juji

Moos: Ne fogd vissza magad, olyan jó olvasni Kép
A háziállatok már most sem szeretik, hogy nem vagyok eleget velük, a macska, ahogy öregszik, úgy lesz egyre bújósabb, pedig régen napokig nem is láttam, a kutty meg mindig is "öleb" volt a maga 40x kilójával Kép Szóval most épp nem hagyják magukat lerázni, aztán meg majd kiderül. Szerencsére a párom, ha másban nem is, az állatok dögönyözésében kiveszi a részét Kép De azért majd megpróbálom nem elhanyagolni őket Kép

Megyek a KIKÁ-ba Kép Azonnalmoströgtön, úgy ébredtem, hogy vásárolhatnékom van a babónak... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigen, es mit veszel?Kép
Ott nem csak butor van?

Kép
babarozsa

Oxigen,
ha még olvasod: vasárnap voltam Tescoban, kika mellett, és NAGY kiárusítás van babahomikban, érdemes bekukkantani Kép

Nálunk állat nincs, az alattunk lakó szüleimnél viszont 5 macska, 2 kutya... baba imádja őket! A kutyák még nem igazán tudnak mit kezdeni a "kismacskának nagy, viszont nem lehet vele még játszani" kisállattal, viszont kiváló babafigyelőként azonnal jeleznek, ha a baba kint felsír a kocsiban. Az egyik kutya a múltkor feljött hozzánk az emeletre, és szabályosan lecsalt minket, mert Dóri felébredt és nyugtalankodott. A macskák nyilvánosan nagy ívben tesznek az új jövevényre, csak akkor érdeklődnek, ha nem látja őket senki Kép Nagyon macskák!

vera
kisün

Sziaszok Kismamák!

Én sajnos csak most találtam rá erre a fórumra, de nagyon érdekes és hasznos volt visszaolvasgatni a levelezéseketet.
Mi is a Szt. Imrében fogunk születni, várhatóan április 23-a tájékán. Látom sokan közületek már magukhoz ölelhetik babókájukat, vagy az elkövetkező hónapban szülnek.
Mi babonából (bár igazából nem tartom magunkat annak) még nem vettünk Macikának semmit, de szinte kétnaponta járok bababoltokba. Ti mikor kezdtetek el vásárolni?
kóka

Baba: kisagyat, matracot, pledeket, lepedot, utazoagyat, babakocsit, autosulest, eloket (azt mar kaptunk, tehat azt most nem...Kép), kadat, textilpelust, torolkozot, jatekokat. Mindent. Vasarolhatnekom van :o:o:o
Persze valoszinuleg nem veszek meg egyedul semmit, hanem csak kinezem, es megyek este a parommal. Szegeny mar nagyon szenved, utal vasarolni, de csakazertsem hagyom ki belole Kép
A Tescoban holnaptol van babavasar, oda is megyek. Kép Mindenhova megyek, amig van hangulatom, mert egyebkent en is utalok vasarolni. Kép

Koka: Udv a korunkben. En most vagyok 21 hetes es latod, beindultam. Persze en nem vagyok babonas. Vasarlasra fel. Kép

Azt hiszem ma egy kicsit megorultem, bocs csajok, leallitom magam. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok! Óriási segítséget kérnék! Balogh Tibor doktorúrnak nem tudjátok a telszámát, magánrendőléjének címét? ELVESZTETTEM, pedig már meg volt Kép Köszi előre is: egy aggódó 8 hetes kismama
kiseva1

Bcickány!
Köszönöm a megnyugtatást!

Moosejaw!
Nálunk is figyelni kell majd a kutyusra, ha meglesz a baba! Biztos, hogy érez valamit, mert egy ideje átment macskába, úgy hízeleg! Csak a dorombolás hiányzik! És mindenkinek mászik be az ölébe, csak az enyémbe nem! A hasam kifejezetten nem tetszik neki!

Ildi(39+2)
ildi76

Kiseva1!
Írj egy emil címet és megírom!
ildi76

VOLLARD grautálok! Habár a többiek írják, hogy szép nagy baba, de én nem látom sehol. Kép

Vettem tegnap kismamát, tényleg van benne táblázat! Meg is rendeltem fél évre!! Kép Bi-bi-bíí! Adnak hozzá ajsziba egy Baba-mama tornát is, amúgy főként emiatt rendeltem meg!

Bcickany, mamapoc@freemail.hu -ra légyszi küldd meg a táblát, előre is köszi.

ancsipancsi

Oxigen:
egy pirosas szinu babapledet uldozok...
megnezed, hogy van-e?Kép
en abszolut nem tudom mi van ezekben az aruhazakban...
penzt kolteni sem kene mar, megvan amugy minden!
36+6

Kép
babarozsa

Oxi! de jó neked!!!! az én párom semmit se akar venni (igaz nem vagyokm ég 3 hónapos), de azt mondja, hogy nem is szabad babona miatt. remélem azért a 6. hónap körül meggondolja magát.

ancsipancsi

Jó reggelt !

Oxi , mi is mostanában indultunk be . Vettem már egy csomó rucit , Kenguru Goldban , Tescoban , Corában , meg ahol láttam . Ha vki nem ismerné a Kenguru Goldnak van egy nagykere Budaörsön , iszonyat jó dolgokat sikerült kifogni , na meg be is vásárolni rendesen Kép
Előke minek kell ? Nem csak akkor kell ha már mást is eszik , mármint a szopin kivül ?

Moosejaw ! Cica , hogy vette a baba érkezését vagy a baba a cicát ? Kép
Nálunk 5 ! van . Én hanyagolom őket mostanában , mert toxo vizsgálatom negatív lett , nem akarok kockáztatni. Azért enni kapnak Kép

Ancsi ! Én is csak most indultam be , azért még ráérsz vele ! Kép
28+0

Kép
Kép
greenolive

Vollard, wowww, ez nem semmi! GRATULÁLOK! Mamma mia, ez a Balázs kész vasgyúró már most!

Cili, köszi, mindjárt válaszolok is!

Babarózsa, köszi a bókot Kép Ti is szépek vagytok élőben Kép

Zanza, mesélj már, mi van veletek? mikor láthatunk végre képet?

Greenolive, a kórház a 2004.02.18.-i Szülőszobában volt, az én dokim szerepelt benne, írtam is a műsorról kritikát Kép

Áron, ennivaló a bébid! az okosságokat már leírták a többiek, én is úgy tudom, hogy 8 héttel szülés után normális a menstruáció
gondolom, hogy erre gondolhattál, mert 8hetes terhesen vérezve nem minket kérdeznél, hanem rohannál a kórházba, ugye?

Neet, Clau, szerintem egy anyuka megérzi, hogy mikor fázik a baba, és mikor rossz a vérkeringése
épp ma reggel nagyon hideg volt keze-lába, hiába takartam be extrán, aztán felnyaláboltam, és bevittem az ágyba, na erre arra kelek, hogy ezerrel boxolja a cicimet. épp kakilt, és olyankor nagyon tud vezényelni. a rokonok mondják is, hogy karmester lesz vagy karatés. egy kis Brúszli Kép

Isti már 3 napja átalussza az éjszakát, de én meg olyan lúzer vagyok, pontban fél3-kor ma is felébredtem, mert megtelltek a cicijeim, és ki kellett fejni
a mellgyuszi óta tökre parázom az ilyen szituktól, és inkább az éjszaka közepén is kifejem
hát most akkor hogy lesz ez? ő alszik, én meg kelek a szokásos szopiidőben? Kép

votiv 8)
votiv

Kiseva!

Balogh doktor:
Kende utca 8-10.I.4.
209-68-38-s számon tudsz bejelentkezni jó előre!
hétfőtől-péntekig 16-19 között lehet telefonálni.
Rendelés:kedd:16-20
szerda:8-12
csüt:16-20

A Vahot utcában is rendel(SZTK)206-29-51/nőgyógyászat.Az ottani rendelési időt sajnos nem tudom.

Jucus
20170114224602

Votiv !
Köszi szépen ! Nem emlékszel véletlenül az hányadik rész volt , mert a tv2.hu oldalán sajna csak annyi van fent , hogy hányadik rész , az nem , hogy mikor vetítették . De akkor az biztos , hogy az első 10 rész valamelyike . Kép

Megértelek , hogy inkább felkelsz kifejni , a történtek miatt ! Jó gyerek Isti , hogy már ilyen idően átalussza az éjszakát ! Kép

Kép
Kép
greenolive

a 7. rész az, utánanéztem

votiv 8)
votiv

Nagyon köszönöm !

Kép
Kép
greenolive

Votiv, nem azert termelodik, mert fejed?
csak annyit fejj ki szerintem, amig nem feszul-ezt a szulesznom tanacsolta...bar mi van, ha megis fel kel enni?Kép

Koszonom az olajokat!
Kiprobaltam az egyiket, na, nem a uterotonikumot, es nem lett tejem tole, de elmult a mellfeszules..persze nem fogom vele most kenegetni meg!
Es nem tudom, hogy a sok szagolgatastol-e, de a hasfeszules is elmult, csak most honnet tudjam, hogy melyik olaj volt az???
Szoval hasilag stb. most tok jol vagyok, csak a fejem fajKép arra mi a jo?

Kép
babarozsa

allitolag megint nehez lesz az ejszakai alvassal, ha jon a foga, de nem akarok senkit sem ijesztgetniKép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Én új vagyok köztetek és szeretném a segítségeteket kérni. 14 hetes terhes vagyok és a dokim most közölte, hogy nem tudok nála szülni :-( mert szabin lesz júliusban (júli 6-ra vagyok kiírva). Most új dokit keresek és erről a kórházról nagyon sok jót hallottam. Tudnátok javasolni valakit? Esetleg van köztetek valaki, aki júliusban szül és megadná az orvosa nevét, elérhetőségét, magánrendelőjét?
Ha inkább privátban írnátok a címem: anycsus@freemail.hu

Előre is köszi a segítséget.
Anycsus
anycsus

tegnap azt olvastam, hogy a lefagyasztott tejcsiben az antioxidánsok megpusztulnak, tehát nem teljesértékű akkor már a kaja. ez főként inkább azt érinti, aki pénzért veszi a lefagyasztott tejet, abban a hiszemben, hogy teljesértékű.

ancsipancsi

de, Babarózsa, ha leürítem, akkor termelődik rendesen
de épp csak annyit fejtem le, hogy a feszülés megszűnjön, kifejtem a kis csomókat (a duzzadt tejmirigyeket), nehogy bedurranjanak

a cici-olajjal nyugodtan kenegetheted már most
hogy eddzed a bimbót
persze csak finoman, simogatva!
tele van lazító illatokkal, szóval akkor jól sikerült Kép

fejfájásra, ha nem migrénes, akkor jó egy kis friss levegő, hanyattfekvés

van 1 akupresszúrás pont, ami segíthet
a tenyereden a hüvelykujj és a mutatóujj között van
fordítsd lefelé a tenyered, és a másik kezed hüvejkujjával nyomogasd a két ujj közötti lágy részen
ösztönösen rá fogsz találni az érzékeny pontra
ezt masszírozd és/vagy nyomd meg erősen kb 1 percig
próbáld ki, hátha segít Kép

votiv 8)
votiv

üdv minálunk Anycsus!

doki: Faludi Pál
Tel. a Vahot utcai rendelőben: 205-7962
(van magánrendelése is, de annak a számát nem tudom, a Vahotban tán azt is megmondják)
nála szültem 5 hete, klassz volt
és meg is lehet nézni saját szemmel: a Szülőszoba c. műsor 7. epizódjában vezet szülést a Szt. Imrében
http://www.tv2.hu/Szuloszoba_index.php Kép

votiv 8)
votiv

Köszönöm szépen Votiv.
Meg fogom próbálni fölhívni.
Megnéztem a szülőszobát is, szimpatikus volt :-)
anycsus

Volt időm olvasgatni az archívumot és ott nagyon sokszor előfordult Dr. Balogh Tibor neve. Az Ő telefonszámát meg tudná adni valaki?
Az sztk-s száma megvan, de azt nem veszi föl. Ha lehet magánrendelői számot írjatok.

Köszi
anycsus

Babarózsa: Megnézem, persze... Csak el tudnék már indulni...

Ancsi: Még korán is van, annyi időd van még Kép Meg aztán én is azért most indulok be szerintem, mert már lassan kimegy a sok bundazsák. Tök jók azok is, de az még korán van.

Greenolive: nem tudom, mikortól kell előke, de kapta karácsonyra a babó, előbb-utóbb kell majd neki Kép

Megkaptam a behívót a szakvizsgámra... Jövő hétfőtől 2 hétig nem leszek Kép vagy legalábbis nagyon ritkán Kép Szorítsatok nekem, a babó utáni életem, karrierem és pénzkeresetem a tét, és már most be vagyok tojva... (pontosabban, eddig nem foglalkoztam vele, most egyszerre jött ki rajtam)
Nah, de nem stresszelni, szép az élet, nem ártunk a babszemnek... Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Anycsus!

Épp most írta Jucus néhány hozzászólással fentebb, de íde írom Neked:
Balogh doki:
Kende utca 8-10.I.4.
209-68-38-s számon lehet bejelentkezni hétfőtől-péntekig 16-19 között.
Rendelés:kedd:16-20
szerda:8-12
csüt:16-20

Én nagyon-nagyon tudom őt ajánlani, csak sajna most jut eszembe, hogy ő se vállal már újakat július-augusztusra (ezt a múltkor írta a nyári babák topikban valaki, én rákérdeztem a dokinál, hogy akkor most egész júli-augban szabin lesz, mert akkor nekem sem szabad elhúznom a dolgot, erre ő mondta, hogy nem, csak újakat már nem vállal be)

Bori!
Én júni végén fogok szülni, úgyhogy van 3 hónap előnyöd. Tényleg biztos lesz majd kérdésem, mert nagyon foglalkoztat, hogy hogyan is lesz a két picivel Kép

Üdv: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Baba: Volt tegnap a Kikában normál plédben (tehát ami nem termo, hanem olyam, mint a felnőttek plédje) kék-piros macimintás. Másmilyet nem láttam, de eléggé le volt rabolva. Mondjuk mi a Lehel útin voltunk, az van közelebb.
És vettünk Kép Plédet (zöld-azúrkék, merthogy a baba neme még nem eldöntött), 10 textilpelenkát. Sajnos kókuszmatracot nem kaptunk, kicsi volt mind a kettő a kiságyba Kép De elmegyek a hétvégén a MegaToysba, hátha ott van hozzávaló, ha már akkor nem gondolkodtunk, amikor az ágyat vettük.
Ma BauMax van soron (gyermekszoba kialakítása folyamatban) és a Tesco. Kép

Napközben meg igyekszem tanulni, hátha mégis sikerül az a vizsga...

Ma reggel először ébredtem arra, hogy mocorog a babszem bennem, eddig mindig később ébredt, mint én. Hihetetlen jó érzés volt, teljesen fel vagyok dobva tőle Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Először is bocsi amiért hozzátok
"bepofátlankodtam", csak az én kórházam fóruma nem ennyire aktív.
Szóval: Áron babám most volt nyolc hetes szombaton. A gyermekágyi vérzés már a kórházban elmúlt és az első négy héten normál lochián kívül semmi bajom sem volt. Aztán a szülés után harminc nappal kaptam egy mellgyuladást és véreztem egy kicsit. Még aznap megszűnt a vérzés majd újra kezdődött rá egy hétre, de akkor már több napig tartott. Ez volt két ünnep között. Január első hetében mentem kontrollra a dokimhoz, ő mindent rendben talált. Szerinte szoptatás mellett nagyon ritka a menstruáció 6 héten belül, inkább bevérzésnek mondta. Hát gondoltam elmúlt és reménykedtem, hogy nehéz napok nélkül tölthetem én is a következő pár hónapot. Aztán ismét elkezdődött a múlt héten és most múlt el. Szerintem menstruáció, de a könyveimben sem találtam egyértelműen utalást szoptatás melletti menstruációra ilyen korai időszakban. Ezért kérdeztelek titeket, tapasztaltatok, hallottatok-e ilyenről.

Votivot megerősíteni tudom, legkisebb mellgyuszinál is be kell menni a kórházba, hogy a csecsemősök segítsenek lefejni. Én is csak pár nap után mentem hozzájuk és akkor csillagokat láttam. Magamtól soha nem mertem volna olyan erővel masszírozni és fejni a mellemet.

Andrea

KépKép
Áron

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?