Brigó
Én is a védőnőt "várom"
Tök rendes, meg minden, de ez azért már sok. Már vagy 4-szer volt nálunk. És ami a legrosszabb, hogy ő sosem mondja meg, hogy mikor jön. Most is csak annyit mondott, hogy majd valamikor a héten, azt tudja, hogy kb. 10-ig alszom. Na de az egy dolog. Én nagyon trehánykodni szoktam itt nappal, magányomban. 10-11 között felkelek, lemegyek sétálni a kutyussal, utána reggelizek, majd jövök a Babanetre és csak utána szoktam felágyazni meg elpakolni, elmosogatni. De most nem tudok nyugodtan lazsálni, mert ki tudja mikor csönget, én meg itt vagyok a nagy rumliban. Miért nem beszéljük meg, hogy mondjuk szerda 2 óra és akkor készülnék. De így??? Inkább essünk rajta túl még ma és akkor megkönnyebbülhetek. A szobaajtót se merem becsukni, mert akkor nem hallom meg, ha csönget.
De mit akar??? Tegnap voltam nála, sőt, 2 hetente járok hozzá. Látta, hogy nem egy istállóban lakunk, Kristófkának gyönyörű palotát alkottunk, akkor meg miért??? Nincs jobb dolga?
Depresszió: hát kíváncsi vagyok, engem utolér-e majd. Igaz, hogy igencsak aggódós természet vagyok, de én inkább olyanoktól félek, hogy mi lesz majd ha beteg lesz vagy ha valami komoly vészhelyzet alakul ki. Egy saját gyerekkel átélni ezeket teljesen más, mint a munkahelyen.
Attól abszolút nem félek, hogy ne tudnám ellátni, hogy kétségbeesnék, ha sír, vagy ha nem szopik, vagy mert kimerült leszek a nemalvástól meg hasonlók. Valahogy ezek nekem teljesen természetes dolgok, és én így előre azt gondolom, én leszek a világ legeslegeslegboldogabb anyukája
, és el se tudom képzelni, hogy én bedepisednék, hisz itt lesz velem várva várt kicsi drága Kristófkám
Persze tudom, ettől még bármi lehet.
Alvás: én mindigis pocsékul aludtam, az utóbbi 1-2 hónapban viszont folyamatosan romlik a helyzet. Nálam legfőképp a kézzsibbadás miatt, ami már nem is igazán zsibbadás, hanem erőteljes fájdalomba megy át, de kizárólag éjszaka. Nappal csak zsibbad a jobb kezemen a 3 középső ujjam, de éjszaka, amint vízszintesbe érek, elkezd fokozódni, átterjed a bal kézfejemre is, és fél- 1 óránként arra ébredek, hogy ordítani tudnék a fájdalomtól. Ilyenkor lógatom le az ágyról, vagy fölkelek, elmegyek WC-re, és a függőleges helyzettől pár perc alatt megint helyrejön valamennyire. Aztán visszafekszem és kezdődik előlről. És ez így meg éjszakáról-éjszakára
Én amúgy jönnék a netre éjszaka, de mivel itt mindig pangás van éjjel, így lebeszélem magam róla.
Az én srácom ma megint belustult. Pedig már vagy 1 hete olyan kis ügyi volt, sokat aktívkodott a drága. De megint ráfogom a frontra.
Na erre most jól belémrúgott
Babus+Kristófka(36+3)