Sziasztok!
Hmmc! Nem irígyellek. Nálunk is nagyon kellene már festetni, de képtelen vagyok rászánni magamat.
Myra! Köszi az infót a homeobogyókról!
Laga! Dr. Sík Ildikó rendeléséről (hol, mikor?) tudnál valami pontosabb infót?
Meglepibaba! Az 1999,- Ft-os ár már reálisabban hangzik.
Még így is komoly akció, a 2 db.-os újszülött cumi csomag ára jócskán fölötte van az ezresnek. Te viszont szuper jól jártál!
Mázlista!
Zsazska! Én úgy tervezek csomagolni, hogy egy kis "rohamcsomag" a szülészetre hátizsákban, amit akkor is könnyű lesz felkapnom, ha úgy alakul, hogy mentőt kell hívnom. Egy másik kis csomag a Páromnak, ha velem tud jönni. A nagy tatyó meg ráér, akkor se lesz késő, ha majd csak az osztályra hozza utánam Laci.
Hát, én is ledöbbentem, mikor a szülőszobán kaptam egy (nem túl nagy) betétet, és mondták, hogy csapjam a lábam közé, és jöjjek... Érdekes feladat, de megoldható.
Az osztályon persze az volt az első dolgom, hogy bugyit vegyek, és a kutya se szólt rám miatta.
Mucus! Jó, jó, de hogyan döntöd el, melyik méret a jó tena bugyiból?! Már eleve midnen méretezés más és más, megnézni (csomagolásból kivenni) nem lehet, ráadásul az ember terhesen nem nagyon tudja megítélni, mekkora lesz a hasa meg a feneke közvetlenül szülés után... Nekem anno azt mondták a gyógyszertárban, hogy ha nem híztam többet 10 kilónál, akkorát vegyek, mint a terhesség előtti méretem volt. Hát, nem jött be...
Ki volt a szülésznőd? Igazán lelkiismeretes lehet, ha még ilyesmire is gondolt!
Nikcsi! Tudtommal normális, hogy az ember így a célegyenes környékén már alig tud enni. Nem fér a kaja odabenn a kölöktől.
A bálna érzés ismerős.
Bölcs a természet, eleinte micsoda boldogság, hogy laknak a pocakunkban, azután mire az ember lánya a célegyenesbe ér, már alig várja, hogy "megszabaduljon" a Pocaklakótól.
Boglárka! A szülés utáni vérzés olyasmi, mint a mensi, csak intenzívebb és tovább tart.
Tényleg lányok, a mentőhívásról mit tudtok?! Az már többször elhangzott, hogy nem taxi, meg nem biztos, hogy a Margit Kórházba visznek, de gondolom, ha itt Békásmegyeren mentőt hívnék, csak a Margitba vinnének, nem? Tudtommal az a "területileg illetékes" kórház. Mikor számít indokoltnak mentőt hívni? Ciki, ha utólag kiderült, hogy jóslófájások miatti vaklárma volt, de mondjuk ugyanebben a szituban HÉV-re ülni, és útnakindulni, mikor az ember a fájások idején már lépni se bír, szintén nem tűnik vonzó lehetőségnek... Mondjuk nagy valószínűséggel el fog tudni vinni a párom, legfeljebb ha "rosszkor" indul be, akkor vonszoljuk magunkkal Lacikát is, de azért lehet olyan helyzet, amikor nem számíthatok Lacira. Mondjuk a város túlsó végén van, dugó idején, vagy éppen beteg a nagyfiunk, vagy mittudomén.
BMárti