Oxigen, mit ertesz HASKOTO alatt? En olyat is vettem, ami a pocit tamasztotta, mar felidotol hordtam, nagyon klassz volt, sosem fajt se a hatam, se a derekam. Asszem Anita markaju volt, a Brendonban vettem. Meg olyat is vettem, ami szules utan jo, na azt meg egyszer sem vettem fel, de nem is kellett. Hat egy kis poci maradt, de a regi nadragjaim mar reg jok ram.
Votiv, KOSZMO nakunk is mar honapok ota van, Egyre kevesebb, de meg nem mult el. Olajozzuk minden nap furdes elott. A gyerekdokink szerint tokmindegy milyen olaj, babaolaj vagy napraforgoolaj a konyhabol. Meg azt is mondta, hogy ez termeszetese, azert van, mert a kutacs miatt, a kutacs korul zsirosabb a fejbor. Szoval meg most feleves korban is tok normalis. Remelem azert nem masfel eves koraig lesz, amikor beno vegre a feje lagya.
Ja, es HASFAJAS most nekunk is van megint, persze a doki enmigen tudott vele mit kezdeni. Ugyhogy megprobalom ezt a masszirozos dolgot, amit irtal.
Meg tok betegek is vagyunk eppen, a lanykanak egesz nap tele van az orra, porszivozzuk, mindketten utaljuk, de mar egesz jol megy (hihetetlen, mennyi ize jon ki abbol az icikepicike kis orrocskabol, csoda hogy meg kap levegot), nekem meg a torkom faj marhaul. Ha nem ugyanaz a KORSAGunk, akkor remelem az enyemet nem kapja el. Lazunk szerencsere egyikunknek sincs.
Bcickany, bocs, hogy beleszovegelek, de hogy erted azt, hogy szuper, hogy Votiv nem adta fel a szoptatast? Csak hogy a tobbieket felhomalyositsuk: ha akarta volna sem adhatta volna fel, mert nem lehet csak igy hirtelen abbahagyni a SZOPTATASt. Doki sem tud felirni valami csodabogyot, amitol hirtelen abbamarad a tejtermeles, ha valaki meggondolja magat. Ha mar laktal az emlo, akkor szep lassan lehet elapasztani, mint az elvalasztas, eloszor csak az egyik etetest hagyjuk ki, par nap mulva megegyet stb. Szerintem egy honapig is eltart. Dehat Te sokkal jobban tudod ezt, hiszen vedono vagy, nem? Egyebkent nagyon helyes a sracod. Meg eves elott vagytok? Mert nem latom a ruhajan a foltokat. Vagy mar ilyen flottul megy a kanalazas?
Ruz, ez tenyleg kompromisszumalap. Azert majd ne hagyd magad, az ANYOSOK szornyen eroszakosak es csak nekik lehet igazuk. A legjobb ha oda sem figyelsz arra, amit mond. Nekem mar jol ment ez, de sajnos most a gyerkoc mellett kiujult az odafigyelesem
Bori, kezdettol van RACSVEDOnk, korbe az egesz kisagyban, de mar teljesen leamortizalta a gyerkoc, osszevissza bedol, majdnem olyan, mintha nem is lenne. Nembaj, nemsokara ulni meg maszni fog, es akkor mar nem kell a fejevel szetnyomnia az agyat
Babarozsa, en a Kikaban vettem PLEDeket: nagyon jo minusegu (nem az a tiszta polieszter polar, hanem 65 % pamut) es nagyon szepek is. DaviDFussenegger markaju, osztrak gyartmany, asszem 2400 volt, a Brendonban ugyanezt asszem 6000ert lattam.
Egyebkent a multkor rosszul irtam, nem is olyan olcso ez a BabySoft PELUS, meg nem is olyan jo. Asszem befejezem a kulonbozo tipusok vegigteszteleset es maradok a bevaltnal.
Johanna, ne aggodj a POCI miatt. Az enyem meg altalaban felemas volt, mintha a gyerek csak az egyik oldalon lenne, nagyobb koraban ez neha ijesztoen nezett ki. Azt a VODOR izet egyebkent en nem mernem kiprobalni. A mi gyerkocunket meg kadban is marha nehez volt furdetni, mert elso honapban vegig uvoltotte a furdeseket. Azutan meg egyfolytaban kapalodzott...
Ildi, AGYNEMU temaban meg (bar mar mindenki hozzaszolt): nekunk is csak pelus fej ala es pled kellett, frottir gumis lepedo a kokuszmatracon, mostmar pelus nem kell. Pipocs, a matracra szerintem sem szabad muanyag valami, mert nem szellozik, kulonosen a feje ala ne tegyetek, hason fekve is kapjon levegot. Nalunk meg sosem szivargott ki a pelusbol ugy informacio, hogy ettol a lepedo vagy a matrac is bajba kerult volna , csak a ruhaja kicsit.
Vera, ugy latom az UTAZOAGY tippel mar lemaradtam, de hatha mas is akar venni: a Plus-okban most a heten 7990ert van. (Egyebkent en 12900ert vettem tavasszal a Kikaban, ABCDesign, nem is noname, szoval azert nem 20000tol indulnak.)