Sziasztok!
Ági
Nagyon jó, hogy Matyika ennyit alszik napközben. Szerintem szükségük is van ennyire ilyen idős korban. Igazából nem nagyon panaszkodom, mert nekem az a lényeg, hogy este 8-reggel 8 vagy 1/2 9-ig alszik, ezáltal az én nyugodalmas jó éjszakám biztositott. A napközbeni nemalvásért csak az Ő érdekében aggódom
Viszont, ellentétben Matykóval, ha barangolunk, csavargunk, akkor Peti nagyon jókat szokott szunyálni a babakocsiban
Igaz, félórákat, de Ő már azzal is kipiheni magát.
Az álldogálás majd villámgyors 4-kézláb skera ismerős
Peti ugyanezt csinálja. Feláll valami mellett, elengedi kezeivel, de ez olyan mókás, mert egyúttal jól hátratolja a gumibugyis senekét, na igy áll egy darabig, röhög, majd óvatosan leguggol és már teker is 4-kézláb. Egyedül lépéseket még nem tett
Viszont legújabban guggolva játszik. Majd készitek fotót, annyira jópofa. Úgy pakolja vissza a vödrébe a kockákat. Most forditva játszunk: én öntöm ki és ő dobálja vissza a vödörbe.
Pumukli
Még nem, holnap felhivom
Peti csak 4szer eszik egy nap, tehát a napi mennyiség kábé ugyanannyi, mint a többször de kevesebbet evő babák esetében. Nem erőltetem, ennyit kér
Kitty
Karpal-tunnel szindróma amivel Apa kezét műteni kell. Valami olyasmi, hogy a kéz ujjait mozgató idegek meglazultak, s valami folyadék felgyülemlett abban az alagútban, ahol futnak. etáltal a kéz mozgató idegei nem működnek 100%osan, fájnak, zsibbadnak, a kéz szoritóereje egyre inkább csökken. Éjszaka, mikor nyugalomban van pedig pokolian fáj. állitólag fél centis vágás, ambuláns műtét. Pénteken megyünk megbeszélni. Az a faramuci helyzet áll fenn, hogy egy volt pasim operálja majd. Felkerestem és megkértem, mert sebészorvos és megbizom benne. Egyenlőre még Apa nem húzta a száját, de szerintem fogja, miután találkoztak.
Sajnos nagyon jóképű a doki!
Na, ma Peti viszont extra-hyper-nyűgös
Reggel 3/4 5-kor ébresztőt fújt, mégpedig éles, üveges hangon történő visitással. Kapott gyümölcslevet, majd visszaaludt 8-ig. Viszont étvágytalan, nyüszög, két keze könyékig a szájában, a popója apró piros pöttyös = szerintem estére kinnt lesz az ominózus 4. felső fogacska. A tűzpiros pöttyös popó volt eddig Petinél a fogzás félreismerhetetlen jele. Ilyen nyűgösséget csak múlt héten művelt, mikor a 3. felső fogacska bukkant ki. Most alszik a drága, miután alig-alig evett a finom ebédből. Szalad a lakás, de nem érdekel, ha megébred inkább levisem sétálni, talán elterelem figyelmét a fájó foginyéről.
Hú, egy gyors kérdés Ágihoz és Pumuklihoz Béres-csepp ügyben. Ti adjátok a csemetéknek, ugy olvasom. C-vitaminnal? Napi mennyit? Immunrendszer erősitő, s arra gondoltam, bölcsikezdés előtt 1 hónappal elkezdem adni Petinek, kiküszöbölendő a sok betegséget. Persze megkonzultálva a doktornéninkkel. De Nektek mi a tapasztalatotok? Használ? Vagy csak most kezdtétek?
Na ebédelek valamit, Peti már fél órája alszik, várhatóaz ébredés lassacskán.
Puszi Mindenkinek, még folytatom majd.
Szilvus