Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltunk dokinál, de persze fogggalma sem volt, hogy mégis mitől lázasodott be a gyerek. Minthogy mást ő sem talált nála, sem a torka nem piros, sem a tüdejével sincs semmi, így csak annyit tudott mondani, hogy lehet, hogy egy kezdődő betegség (volt), (ami magától el is múlhat(ott)). Na szóval értitek Kép Vagyis nem lettem okosabb... Kép De azért köszi a válaszokat! Egyébként azt mondta, hogy lehet lázas a fogától is, de ilyen magas láz attól ritka. (38,9) Szóval, marad a reménykedés, hogy a ma éjszakánk már jobb lesz!

Sziasztok, Hello
hello

Sziasztok!

Hello
38,9-es láz? Ajjajj, attól még én is falnak megyek. Na ez tutkó nem a foga volt a picinek. remélem valóban ilyen gyorsan átment rajta a betegség és nem lesz több ilyen gondotok. A fogzáskor általában hőemelkedés szintű a hőmérséklet (ha egyáltalán van). Mi pl. nem tapasztaltuk. Petinek fogzáskor mindig a popója piros. Mint pl. most, igy a napokban várom az újabb fog kibukkanását.

Ági, Timi, Magdi
Igazatok voltKép Peti ebédke helyett 1,5 órát (halljátok Mindenki: 1,5 órát!!!!!) aludtKép Majd 1/4 3-kor jóizűen belakmározott 500 gr-nyi főzit, egy fél doboz joghurttal leöblitve. futra, mert ilyet még nem csinált, de akkor megnyugodtam: biztosan annyira kimerül a játék közben, hogy nem akar enni, inkább aludniKép

Ági
Édes a birkózó Matyi! Gondolom magyarázott is hozzá lelkesenKép Tiszta nyál lett a mackó ugye?Kép

Az eredmények valóban nem túl jókKép Szegény AprajaKép Jó lenne, ha a Béres segitene és végre elfelejthetnétek a dokihoz járást. Szerencsére Matyin ez nem hagy nyomot, hisz a fejlődése messzemenően megelőzi korát, Ő a mi topicunk csodababájaKép Persze, minden babánk 1 kis csoda!!!

Timi
Háát, az őrlők 1,5 éves kor körül jönnek (ugye több-babások?). De persze kivételek mindig vannak. Állitólag az őrlőfogak kibukkanása még a legnyugodtabb babát is megviselik. Napközben hogy viselkedett Bence?

Na, rólunk 1 picit:
Annyira fantasztikus, Peti megint napról-napra újabbat mutat. Tegnap pl. a kockáit egytől-egyig BEPAKOLTA a vödörbe. Egyesével! Annyira édes volt. A nagy kockákat a vödörbe, a kis kockákat a teknősbe. Hmm, és eredetileg pontosan ott a helyükKép Ma pedig etetéskor a kezébe adott kanalat nyújtotta a szám feléKép Kinyitottam (a számatKép ) és belelapátolt a kanállal. Persze rögvest utána két akkorát kaptam vele, hogy majdnem a fogaim bántákKép Szóval etetett a gyerekemKép Zabálnivaló! A kis hengereket pedig, amelyekből tornyot lehet épiteni és amúgy egymásba tenni (Simba, bizti ismeritek), na hát azokat is már szépen rakosgatja egymásba, vagy belepakolja a kis kockákat. Mindenzt rettetntő komoly és hozzáértő ábrázattalKép Én meg hasalok előtte és nevetekKép

Ma megnéztük a 3. bébiszitter jelöltet. Addig Ő volt a legszuperebbKép Nagyon szimpatikus és kedves leányzó, Peti az ölébe is kéredzkedett! Ha igy haladunk, nehéz lesz a döntésKép Mondtuk Petinek, becsülje meg magát, saját alkalmazottja lesz, aki lesi majd minden gondolatátKép

Most egyébként a járókában játszik az illetékes. Kicsit csúszunk a fürcsivel, mert a kései ebéd kései uzsonnát eredményezett, igy biztosan nem lesz éhes 1/2 8-kor. Sebaj, majd tovább alszik reggel Apának, én úgyis suliban leszekKép

Kitty
Milyen lett a muflon??Kép

Puszi Mindenkinek!

Szilvus
(vörösboros kólát kortyolgatok. Tiszta egyetemi klub feelingKép )
szilvus

Sziasztok,

küldtem mélben a tali útvonalat, aki nem kapta meg sikítson.

Nuska, ugye jöttök Ti is ?

Valaki jön BKV-val ? Mert a mélben csak autóval érkezőknek van segítség, kell BKV-s is ?

Puszi

Timi
kismaszat

Szilvus,

neked nem küldtem útvonalat Kép

Nem baj ?

Puszi

T.
kismaszat

Sziasztok! Kép

Ma nem tudtam jönni, du. értem haza Fehérvárról a vizsgámról. Könnyű volt, jó is,hogy nem tanultam rá többet.

Szilvus!
A muffin jól sikerült, mire írtad a sót, addigra már a sütőben voltak a sütikék, de én is sokallottam így csak egy picit raktam bele. Sokan voltunk rá, úgyhogy élt 10 percet.

Levelezés ügyben jó pár lennétek a férjemmel. Írt már kábeltv szolgáltatónak, mobiltársaságnak, biztosítóknak,stb. Nem bírja,ha hülyének nézik az ügyfelet. A Vodánál már elérte,hogy VIP-es ügyfél lett, tehát,ha hívja az ügyfélszolgálatot 3!!! mp múlva felveszik a telefont. Ha bármi más számról hívjuk Őket percekig zenét hallgatunk.De ahhoz,hogy a kellemetlen ügyfél listára kerüljön az kellett,hogy a panaszával a Hirközlési Főfelügyetethez is forduljon. Én 1 éven keresztül leveleztem a biztosítóval, belém jöttek, a biztosító minden kifogást keresett, nem akart fizetni. Aztán nagynehezen hónapok múlva kifizették a káromat, én meg ennél többet akartam, a szervízbe menés utiköltségeit, amortizációt, stb. Végül 1 év után mindent megkaptam, miután a Biztosításfelügyeletnek is elküldtem a levelezésünket.
Jó is,hogy nem hagyod magad!!!

Hello!
Én is azt mondom, a láz az betegség jele. Főleg,ha ilyen magas. Nekem egyik gyerekem sem volt lázas fogzás alatt.

Ági!
Jaj, nagyon édes Matyus, ahogy lebirkózza a nagymedvét!
Az jó,hogy a vasa rendbe jött Matyikának, legközelebb már bizti a többi is teljesen rendben lesz.

Timi!
Szerintem korai a kisörlő, de vannak csodák, nem mindenki a könyv szerint fejlődik.
Na, milyen a szörnytelenség? Nekem ma érkezett Anyósom, már volt egy kisebb szóváltásunk. Nem vendégnek jön, hanem tényként közöl ezt-azt. Nem úgy,hogy mit szólnál,ha... Hanem ez lesz- az lesz. Itt nálam, na nem.
Na persze ez semmi, ahhoz,amit Veled művel a Szörny.

Humi!
Örülök,hogy végre minden Ok Krizsóval és megszabdulhat az antibioktól.

Na Réka felsírt, mi jön éjszaka? Nem akar cicit sem, aludni sem, csak sírdogál. Egy újabb fog??

Puszi:

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Kitty, Karmen, Mariann a gyerekülésrőlKép Römer King Ts Plus (Highline Teresa)amit vettünk. Ez itthon 70Ezer volt így rendelve szállítással együtt kb. 50Ezer. A huzattól függött az ár volt olcsóbban is. Mi sem vagyunk jók németbőlKép angolul leveleztünk. Adtak internet rendelési kedvezményt is. Aggódtunk 1 kicsit, hogy elveszik a pénzünk, de bátraké a szerencse. Elolvastuk a vendégkönyvüket és jókat írtak róluk. Mi banki átutalással fizettünk és ez külön jó mert devizában számolják. Itt vettük:
www.kindersitze-shop.de 4 nap alatt megjött tényleg gyorsak.Kép
Tegnap fel is avattuk. Odaadtam haza felé játszani neki olyan kupakos Fitness italt és kinyitotta a fogával. Én már csak az láttam, hogy locsolja magát és az üléstKép

Kitty, a pakolással már most segít a kezed aláKép Nálunk is veszélyben van minden! Gratula az újabb foghoz!
A ma éjszakánk nekünk is katasztrófa már 1 csomószor felkelt nem tudom mi a baja.

Zsu, Szilvus, 440ml, 500ml hova fér ennyi kaja?Kép
Nekem Bence 2 napja megint csak szopik és csak az esti tejpépjét eszi. Nem értem mi van vele már közelítek a kanállal és fordul.

Léna, én is azóta tudom átérezni a baba születést, mióta van Bence. Úgy látszik kissé átprogramozódtunkKép

Ma becsuktam az ajtót és Bence ismételt és mondta,hogy ajtó. Nem tudon ennyire jól utánoz-e, de többször nem mondta.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Ja, még az isofixről azt nem lehet betenni csak az új kocsikba. Meg kell kérdezni, hogy a tiétekbe lehet-e.

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Tegnap Pepe megtette az első 2 önálló lépését!!!! KépKép

Timi, én kérnék egy bkv-s útvonalat...

Zsu és a megtáltosodott Pepe
bzsuzska

Babic! És mennyi a szállitási költség? kár hogy itt csak ülések vannak, ruhák nem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen,Kb. 4000ft volt a szállítás és kb.900ft az átutalás.187volt az ülés és 203eurot fizettünk.
Rucikat én is néztem volna!Kép

Zsu, Hű nagyon nagy gratula a Nagyfiúnak!Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Zsu
Nagynonnagy gratula a Kis Táltos Pepének a lépésekhez!! Fantasztikusak vagytokKép meg is mondom Petikémnek, kapja össze magát.

Timi
Najó, nem baj...Csak odatalálokKép Kép

Kitty
Újabb adag ugyanolyan muflon sül éppenKép Hátha abból több jut nekem. Tettél bele mazsolát is? Csokidarabokat? A divatjamúlt mikulások kiválóan illenek beleKép
LevelezgetésKép Kép Én is rühellem, ha hülyének néznek! Sajnos - főleg a Biztosítótársaságok - kihasználják a legtöbb ember ilyen téren való tudatlanságát, s azt, hogy örülnek, ha egyáltalán fizet. Én ott kaptam fel a vizet, mikor a zsir új kocsimat sz@rrá törték, s a Bizti úgy gondolta, hogy az é.cs. összege 40e Ft, én pedig úgy gondoltam, van az 250e is. Ezek után rájuk vertem egy bérautó költségét is, 115e és az avulást is, 50e, mindezt az 500e-s javitáson túl és persze a jegybanki alapkamattal növelten a kár eseménytől a kifizetés napjáig. 9 hónap levelezgEs volt. Következő levél a NIKON szerviznek ment, ahol Öcsém gépét 8 hónapig pihentették egy alkatrész miatt. Igazgató telefonon letagadtatta magát, gép nem készült, értéke csökkent, Öcsi nem tudott dolgozni vele. Levélke után másnap hivták mehet érte. Majd a CASCO reklamáció következett, a PSZÁF lett a vége, most a kábelTV-sek, de asszem igazad van, az Ő esetükbben is lehet, a Hirközlési Főf. kell majdKép

Barbi
Köszönöm az ötletet, megnézem a weboldalt. nem tudom ez a Römer jó-e a mi kocsinkba. Isofixes jó, benne van a műszaki könyvben. De vajh ez a Römer jó-e? irok a FORD-nak, csak válaszolnak.

Kitty
tuti újabb fogatok jön, ma Peti is extra-nyűgös volt. Ráadásul, mivel suliban voltam, egész délelőtt az apjának üvöltött.

megyek megetetem a kis krokit.

Puszi,
Szilvusék
szilvus

Kitty,Szilvus! Én 2 éve veszekedtem a biztosítóval. A mellékletben amit adtak (mert a teljes betegség besorolás ugye sokkal hosszabb lenne, igy csak kivonat jár az ügyfélnek) azt irta hogy Laparoszkopos mütétekre jár 37e ft. Közben szerintük attol is függ mit csinálnak, igy csak 13e adtak. Na jött a vita, engem sem lehet könnyen átverni, végül irtam a PSZÁF-nek aki felszolitotta a biztositot, lám a pénzt megkaptam rögvestKép Ok. Szerintem nem az volt hogy egyes LC mütét hanem hogy LC-nél annyi jár, ezt támadtam meg.
Tényleg nem szabad hagyni magunkat!

Barbi! Köszi az infot tesomék akarnak nemsokára venni. Kár hogy mi nem tudtuk ezt. Ha valaki látna ruhákat akkor érdekelne azért.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Timi! Megkaptam az útvonalat, köszönömKép Érettségi után egy rövid ideig abba a cukiba dolgoztam, ami ott van a Sz. útonKép

Már csak az a kérdésem, hogy hány óra körül menjünk???????

Most csak ennyi, holnap több időm lesz
Sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi,

általában 10-11 körül szoktunk gyűlni, különben a.s. (azaz ahogy sikerül)
Fini a Váriék fagyija, mindig oda járunk fagyiért.

Zsu, holnap megrajzolom a BKVs útvonalat. Kitartás !

Ed, ti akkor nem jöttök, biztos? Úgy sajnánám !Kép

Léna ??

Pusz

Timi
kismaszat

Karmen
Élet és balesetbizti fizet a műtétekre?
Jól tetted, hogy megkifogásoltad...Gondolom a műtétre több is elment mint a 37e.Kép
A PSZÁF tuti, az ő felszólitásukat kötelesek kivizsgálni, s velük egyik társaság sem szeret rosszban lenni. Az sokba kerül a cégeknek, ugyanisKép Úgyhogy hajráKép

Tényleg, Lányok, kérdés, műtéttel kapcsolatban.
NE IDE, HANEM AZ E-MAIL CIMEMRE megirná aki tudja, hogy mi egy elfogadott "tarifa" kéz-sebészeti operáció esetében?

Köszönöm!

Kellemes estét, Mindenkinek!

Szilvusék
szilvus

sziasztok lányok
Nincs meg valakinek a Gumimacik mesesorozatból akármennyi rész. Ha valakinek van légyszi jelezze már. Előre is köszi
Rólunk annyit hogy Eszterkémnek már valamivel jobb az étvágya. Most leszünk 10 hónaposak de szerintem még mindig nem közelítünk a 8 kilóhoz (most fogom vinni leméretni). Pontosan szilveszter napján kezdett el menni úgyhogy ő átgyalogolt az új esztendőbe. Most értünk el odáig (nem akarom elkiabálni) hogy 8-9 óra között elalszik eddig mindig volt 11 óra vagy éjfél mire elaludt nem akaródzott neki aludni inkább játszhatnékja volt. Ja és van két fogunk (egészen 9 hónapos koráig nem volt egy sem) és most jön még kettő. Nekem minden fogára belázasodott szerintem napokon belül kijön a felső két foga is, mert az alsónál is úgy volt hogy 2-3 napig esténként volt egy kis láza meg bágyadtka volt és utánna ki is jött a foga. Mindenkinek jó egészséget kívánok
sziasztok Viki

Kép
cinci

Szilvus! Nem. Ez lakásbizt. (AB Aegon) amellé lehet kötni évi 2-3 ft-ért a családtagokra mütéti és baleseti bizt. A dij függ attol milyen idös valaki. Ennyit megér szerintem. Amugy 5 év mióta van, sajna minden évben volt ilyen káresemény (tavaly pl. a csaszira 40e fizettek)
A Cd még mindig nem ért ideKép
Én mütétre nem tudtam sokat adni (3x), nögyógy. volt eddig max. 5e adtam, szoval nem jol gondoltad. Szerencsére jo dokim van, nem anyagias. Adtam volna többet de nem tudtunk. Csak a szülés volt amire tudtam elöre készülni.

Viki! Nekünk nincs meg. Remélem ez a fogáz gyorsan fog akkor zajlani!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen
Megnézem, asszem baleseti kiegészités nekem is van a lakásbiztin, de szerintem abban műtét nincs. De elolvasom, mert hátha az is benne foglaltatik. Apa kézműtétjét már nem lehet tovább halogatni, jövő pénteken megyünk a dokihoz megbeszélni a részleteket.
Valami nem stimm a CD-vel, majd mailben irom.

Puszi Mindenkinek!

Szilvusék
Peti ma megint nyűgösebb igy délutánra, jó lenne ha kibújna végre az a 6-oska.
szilvus

Sziasztok!

Levi kidőlt, amin nem csodálkozom, hisz napi fél-1 óra nem hinném, hogy elég egy ekkora csöppségnek. Mostanában fél órákat alszik egész nap, délutánra esik össze a fáradtságtól, de inkább üvölt, nem alszik. Így ma a fürdést előbbre hoztam , szopi és elaludt.
Van még valakinek közületek olyan babája, aki max. 1 órát alszik napközben?

Még egy kérdés. Nem tudtok olyan fórumot, ahol idegennyelven lehet levelezgetni? Angol és francia érdekelne. Szeretném felfrissíteni nyelvtudásom, mert ha így haladok, teljesen elfelejtem.

Era
pera

Sziasztok!

Era
Jelen. Kép Panaszaimtól zeng eme fórum, hogy Peti csak félórát alszik napközben. Kép Ó, ha 1 órácska is eltelik, már boldog vagyok. Ez van. Bár nála nem jellemző az esti nyűgösség. Vigan játszik. Akkor szoktam 7-kor fürdetni, ha a azt a félórát is sikerül 0-ra redukálnia. Mint pl. tegnap. Igaz, akkor már 7-kor elaludt az apja ölében, igy megúszta a fürdést: félálomban átöltöztettem, megetettem és reggel 8-ig nem is hallottunk felőle.
A nagylány sem alszik ebéd után? hátha róla példát venne Levi...

Szerintem keress rá valamely témára egy keresőben, tuti kiad oldalakat, ahol fórumok is vannak. Pl. a National Geo-nak (nem a magyarnak) még érdekes cikkeket is olvashatsz. Jópofa angol és fr. nyelvi játékok is vannak www.humorosnyelv.hu pl. itt, de 1000féle a lehetőségKép

Áhh, Peti a lábaim előtt, játszom Vele 1 picit.

Puszi,
Szilvusék
szilvus

A fenébe, elszállt, amit írtam.
A lényeg, köszi Szilvus! Keresgélek. Egyébként a humorosnyelv.hu tényleg jópofa.
Ami az alvást illeti, meg kell barátkoznom a gondolattal, hogy kicsi fiam nem egy hétalvó.
Épp az a gond, hogy Dorka aludna, de vagy nem tud, mert Levi fél óra alvás után ébreszti, vagy nem hajlandó, mert ugye öcsike sem alszik.

Megyek, Dorkát még ágyba kell dugni.

puszi
pera

Sziasztok!

Jól eltűntem, de már itt vagyok! Kép

Szilvus, mennyi foga van már Peticicának! Andris most győzködik a negyedikkel, de még az íny erősebbKép Mi történt a férjed kezével, hogy műteni kell? mindig öszefut a nyál a számban, mikor írsz, milyen finiket főzöl! Már a leírás is nyammmm! Miyen lehet az íze?!!!! Nyam-nyammmmm! Andris is olyan komolyan tud dógozni a játékokkal, hogy csak vigyorgok. Tetszett az etetős sztori!Kép Andris is sokszor kínál, ill. csak elhúzza a mézemadzagot, majd hamm bekapja a falatotKép

Szerencsére Andris jó alvó, és ha kevesebbet alszik, bizony extra nyűgi tud lenni. A fogzás eddig éjjel alig zavarta meg, tegnap 5kor megébredt, és alig tudtuk viszaringatni, de utána fél 8ig szunyizott angyalom. Itt-ott fel-felsír(1-2szer), de szinte azonnal vissza is alszik, nem panaszkodhatom.

Ági, Zsu, gratula az első önálló lépésekhez a fiataluraknak!!!

Andrissal ma labdáztunk, hát majdsnem megzabáltam. Akkorákat kacag, mikor viszagurítom a labdát! Olyan fantasztikus látni ezt a boldogságot!!! Hé, a felnőttekből ez hová tűnt????

Lányok, ki archiválja az oldalakat? Már ránk férne. Írni kell valakinek???

No megyek, alszom egy nagyot. Most hétvégén volt itt a rég nem látott barátnőm. Hát igen, ott folytattuk, ahol 7 éve abbahagytukKép infoáradatKép

Jó éjt,

Pussz,

Mókiék

Egy kép a gátülésben csücsülő skacrólKép Imád így ülni.:

Kép
móki

Sziasztok!

Most csak gyorsan, majd holnap hosszabban is jövök.

Szilvus!
Nem jól hangzik ez a kézműtét. Mi a gond Apa kezével? Nálunk Apa térdműtéte érik, van amikor jobb, de van amikor úgy marad, semerre sem tudja hajlítani. Még húzza amig lehet, de a másik térde is egyszer csak végleg kiakadt, és kés alá került.

Móki!
Andris minden képen olyan mosolygós. Jó az ülése, biztos stabil. Réka is szokott hasonlóan ülni, sőt néha aludni is.
Írtam a szerkesztőnek, talán összcsomagolja hamarosan a 2004-et. Már tényleg igen hosszú az eleje.

Barbi! Karmen!
Találtam egy oldalt, elég sok babacucc is van, és német oldal, talán onnan nem olyan sok a száll. ktg. ( A legtöbb az amerikai oldal,ahonnan,ha el is küldik a cuccot horror áron)
http://www.shopping24.de

Szilvus (és aki még muffinsütő)
Ma kipróbáltam a fekete erdő muffint. Ajánlom!!!!

Na, lépek aludni, mert nem tudom Réka hogy tervezi az éjszakát. Tegnap csak 2x kelt szopni, de előtte éjjel legalább 4x. (És Ő is átaludta az éjszakát 7 hós koráig)

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Szilvus!
Csodálom, hogy Peti nem alszik napközben csak ily keveset, de hidd el ennek is megvan ám a jó oldala (főleg hogy nem nyűgös vele). Matyus viszont nagyon igényli az alvást nappal. Ilyenkor alszik 1,5-2 órát, majd ébred, eszik, játszik és 2 körül megint alszik legalább 2-t. Jó ez, csak így nagyon kevés helyre tudunk elmenni, mert 1,5-2 óra múlva itthon kell lenni, különben elalszik, és akkor menet közben csak fél órát alszik=jön a hiszti. Ez olyan, hogy aki súlyproblémákkal küzd nem érti hogy valakinek rossz ha ledob 1-2 kilót. Szal én abban reménykedem hogy Matyus áttér a napi 1x-i alvásra amikor alszik majd 2-3 órát, és ez elég lesz neki. (Persze nincs ez mindig így)

Móki!
Nagyon édi Andris, akrobata lesz ebből a manóból meglásd. Barátnéd babója hogyan áll a kaki problémával?

Zsuzska!
Gratula Pepének a lépegetéshez! Azóta is míveli eme tudományát??? Matyus nem nagyon, inkább csak hosszasan álldogál, és közben magyaráz. Erre már nem is nagyon figyelünk mert megszokott hogy egyedül áll, de menni nem nagyon akar azóta hogy elindult. Ált. napi 2-3 lépés, és a többi a szokásos, 4kéz-láb "rohanás". Kép Pedig olyan jó volt látniKép

Most megyek pucolok egy ablakot míg alszik. Karácson yelőtt ez kimaradt.

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Szilvus!
Csodálom, hogy Peti nem alszik napközben csak ily keveset, de hidd el ennek is megvan ám a jó oldala (főleg hogy nem nyűgös vele). Matyus viszont nagyon igényli az alvást nappal. Ilyenkor alszik 1,5-2 órát, majd ébred, eszik, játszik és 2 körül megint alszik legalább 2-t. Jó ez, csak így nagyon kevés helyre tudunk elmenni, mert 1,5-2 óra múlva itthon kell lenni, különben elalszik, és akkor menet közben csak fél órát alszik=jön a hiszti. Ez olyan, hogy aki súlyproblémákkal küzd nem érti hogy valakinek rossz ha ledob 1-2 kilót. Szal én abban reménykedem hogy Matyus áttér a napi 1x-i alvásra amikor alszik majd 2-3 órát, és ez elég lesz neki. (Persze nincs ez mindig így)

Móki!
Nagyon édi Andris, akrobata lesz ebből a manóból meglásd. Barátnéd babója hogyan áll a kaki problémával?

Zsuzska!
Gratula Pepének a lépegetéshez! Azóta is míveli eme tudományát??? Matyus nem nagyon, inkább csak hosszasan álldogál, és közben magyaráz. Erre már nem is nagyon figyelünk mert megszokott hogy egyedül áll, de menni nem nagyon akar azóta hogy elindult. Ált. napi 2-3 lépés, és a többi a szokásos, 4kéz-láb "rohanás". Kép Pedig olyan jó volt látniKép

Most megyek pucolok egy ablakot míg alszik. Karácsony előtt ez kimaradt.

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Tudtam, hogy elküldi 2x! Nem nóóóóóórmális ez a rendszer! (néha)Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok! Kép

Szilvus Kép
Beszéltél Andiékkal?
Én is kérdezni akartam, hogy hova fér Petikébe annyi kaja?! Én örvendek, ha a 220gr-os bébiételes üvegnyi kaját megeszi, azt is két részletben...

Ági Kép
Örvendek, hogy Matyikának jobb lett a vérképe. Mi is szedjük a Bérest és a Vitacolant. Te hogy adod neki? Én kiskanállal nem merem, egy külön cumisüvegben adom tápcsival, de nem akarja elfogadni.
Nagyon aranyos Matyika, ahogy ledönti a nagymackót Kép

Timi Kép
Gondolom "háváj" van most nálatok Kép
Kicsit irigykedem is a tali miatt...

Zsuzska Kép
Gratulálok Pepének az önálló lépésekhez! Kép

Móki Kép
Édes Andris, ahogy mosolyog, tényleg zabálnivaló! Kép
Nekünk elég sokat kellett gykorolni ezt a fajta "Z" ülést, ahogy a gyógytornász nevezi, nekünk nem ment magától. Ugyanis ebből az ülésből tud elindulni kúszni-mászni, és felállni. A labdázás nálunk is sláger. Kép

Kitty Kép
A terhesség vége felé nagyon sok fekete erdő muffint sütöttem, én imádom! Kép

Kibújt az 5. fogacskánk, így aztán Nándi végigaludta az éjszakát, egyszer sem kellett kelnem Kép

Én joghurt-tortát készítettem szombaton este, röpke 10 perc alatt Kép Majdnem ennyi idő alatt meg is ettük Kép

Lépek, csinálok valami hasznosat, amíg alszik a csemete. Benézek még délután.

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Ági, Szilvus Kép
Az alvás nálunk is fontos, különben nagyon nyűgős lesz. Délelőtt is 1,5-2 óra és délután is. Reggel 7-kor kel, és 9-kor fekszik, a délutáni alvás pedig 2 körül kezdődik. Ha megyünk valahova és kimarad a délelőtti, redukálódik fél óra autóban, babakocsiban alvásra, az még oké, de ha a délutáni marad ki, akkor este 6 körül már nem lehet bírni Nándival.
Petike viszont többet alszik éjjel. Nálunk reggel 7-kor ébresztő van, annyira pontosan ébred, és este is egyre inkább húzódik a lefekvés ideje, 1/2 9-9-ig. Nem minden gyereknek egyforma az alvásigénye, és jó, hogy nem nyűgős Peti a nemalvástól. Van, hogy 3 éves kor után már nem alszanak a gyerekek napközben egyáltalán. És ott van a párom nagylánya, 7 éves, és még most is elfárad hamar, és hétvégén igencsak alszik 1-2 órát délutánonként.

Megyek, nem okoskodom tovább...

Puszi
P.
pumukli

Sziasztok!

Pumukli, nálunk pl. előbb volt mászás, stb., mint Z ülés, de a 'szabályos' oldalról felülést mai napig nem mutatta be Andris. Kép A joghurttorta recipéjét bepötyögöd és elküldöd? Valami finire vágyom, nyammKép

Képzeljétek!!! Egy ismerősömnek megszülettek a 3as ikrei! A legkisebb is 2000gr, a középső 2500, a 3. 2660! 3 fiú - a bátyus melléKép és anyuka mindhármat szopiztatja!

Pusssz

Móki
móki

Pumi!
A bérest beleteszem a tápijába, mert kiskanállal kiköpi (bűn rossz ize van) Mivel 150-180ml tápit eszik este-reggel, így abban elveszik az 5-5csepp béres így megeszi. Kevésben is próbáltam, de kiérzi az ízét és megintcsak kiköpi. A vitacolán sem tetszik enki, azt fecskendővel nyomom be a szájába (ott ahol nincs fogacska, mert ha meglátja a fecsit jön a szájzár) Brutál vagyok tudom, de kell neki. Ez van.Kép Nándi mennyi bérest szed? Mi a héten még 2x5 cseppet, majd 1x5 cseppet kell.

Ablak kész, picur alszik 9 óta, és én malmozhatok, mert menni kéne boltba hogy tudjak haladni az ebéddel. KépKép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok! Kép

Majd még jövök, gyorsan itt még egy oldal,ahol csomó gyerekruha van:
http://kinderbutt.erwinmueller.de

Pumukli!
Gratulálok az 5. fogacskához!!!
Leírnád a 10 perc alatt elkészíthető joghurt tortát?

Közben a drnő járt itt. Minden Ok Rékával. Én azért aggódom, hogy még mindig nem áll fel.(Tegnap volt 11 hónapos) Amúgy fürge,minden mást ügyesen csinál, de állni nem akar. Ha felállítom, rögtön leül. Nekem furcsa,mert a nagyok ilyenkor már lépegettek. Remélem,tényleg OK minden.

Na pussz

Kitty
kitty123

Kitty! Köszi mindjárt megnézem ezeket az oldalakat. Réka miket eszik? milyen tejterméket, glutént kap-e már? Orsi még nem, viszont tejtermék van joghurt, sajt meg túró.
Orsi már felállt olyankor de ne izgulj tudod nem egyformán fejlödnek! 11 hósan még nem késö.

Móki! Andis nagyon szép kisfiú még mindig! Mitöl kényelmes neki igy ülni, nem értem!

frisült az oldalunk. http://amina.sztar.hu

Pumi! Grat. a fogacskához!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ági
Nagyon jó, hogy Matyika ennyit alszik napközben. Szerintem szükségük is van ennyire ilyen idős korban. Igazából nem nagyon panaszkodom, mert nekem az a lényeg, hogy este 8-reggel 8 vagy 1/2 9-ig alszik, ezáltal az én nyugodalmas jó éjszakám biztositott. A napközbeni nemalvásért csak az Ő érdekében aggódomKép Viszont, ellentétben Matykóval, ha barangolunk, csavargunk, akkor Peti nagyon jókat szokott szunyálni a babakocsibanKép Kép Igaz, félórákat, de Ő már azzal is kipiheni magát.
Az álldogálás majd villámgyors 4-kézláb skera ismerősKép Peti ugyanezt csinálja. Feláll valami mellett, elengedi kezeivel, de ez olyan mókás, mert egyúttal jól hátratolja a gumibugyis senekét, na igy áll egy darabig, röhög, majd óvatosan leguggol és már teker is 4-kézláb. Egyedül lépéseket még nem tettKép Viszont legújabban guggolva játszik. Majd készitek fotót, annyira jópofa. Úgy pakolja vissza a vödrébe a kockákat. Most forditva játszunk: én öntöm ki és ő dobálja vissza a vödörbe.

Pumukli
Még nem, holnap felhivomKép
Peti csak 4szer eszik egy nap, tehát a napi mennyiség kábé ugyanannyi, mint a többször de kevesebbet evő babák esetében. Nem erőltetem, ennyit kérKép

Kitty
Karpal-tunnel szindróma amivel Apa kezét műteni kell. Valami olyasmi, hogy a kéz ujjait mozgató idegek meglazultak, s valami folyadék felgyülemlett abban az alagútban, ahol futnak. etáltal a kéz mozgató idegei nem működnek 100%osan, fájnak, zsibbadnak, a kéz szoritóereje egyre inkább csökken. Éjszaka, mikor nyugalomban van pedig pokolian fáj. állitólag fél centis vágás, ambuláns műtét. Pénteken megyünk megbeszélni. Az a faramuci helyzet áll fenn, hogy egy volt pasim operálja majd. Felkerestem és megkértem, mert sebészorvos és megbizom benne. Egyenlőre még Apa nem húzta a száját, de szerintem fogja, miután találkoztak.Kép Sajnos nagyon jóképű a doki!

Na, ma Peti viszont extra-hyper-nyűgösKép Reggel 3/4 5-kor ébresztőt fújt, mégpedig éles, üveges hangon történő visitással. Kapott gyümölcslevet, majd visszaaludt 8-ig. Viszont étvágytalan, nyüszög, két keze könyékig a szájában, a popója apró piros pöttyös = szerintem estére kinnt lesz az ominózus 4. felső fogacska. A tűzpiros pöttyös popó volt eddig Petinél a fogzás félreismerhetetlen jele. Ilyen nyűgösséget csak múlt héten művelt, mikor a 3. felső fogacska bukkant ki. Most alszik a drága, miután alig-alig evett a finom ebédből. Szalad a lakás, de nem érdekel, ha megébred inkább levisem sétálni, talán elterelem figyelmét a fájó foginyéről.

Hú, egy gyors kérdés Ágihoz és Pumuklihoz Béres-csepp ügyben. Ti adjátok a csemetéknek, ugy olvasom. C-vitaminnal? Napi mennyit? Immunrendszer erősitő, s arra gondoltam, bölcsikezdés előtt 1 hónappal elkezdem adni Petinek, kiküszöbölendő a sok betegséget. Persze megkonzultálva a doktornéninkkel. De Nektek mi a tapasztalatotok? Használ? Vagy csak most kezdtétek?

Na ebédelek valamit, Peti már fél órája alszik, várhatóaz ébredés lassacskán.

Puszi Mindenkinek, még folytatom majd.

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Voltunk kardiológián, minden rendben van a Márkkal. A zörej megvan, de semmi gondot nem okoz. Azért fél évente kell menni ellenőrzésre, de én teljesen megnyugodtamKép
Ami érdekes volt, hogy tök jól viselte az EKG-t (múltkor nem tudták megcsinálni, mert ordított, kapálozott, stb..). Most felszerelkeztem, vittem egy böröndnyi játékot, 2 cumit, de semmire nem volt szükség. Márk megragadta a dokiéni sztetoszkópját, és elbűvölten nézegette egész idő alattKép

Most csak ezt akartam elújságolni, este megpróbálok még bekukkantani
Sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Ági
Hát... Tegnap próbálkozott volna, de este 10kor, amikor már hullafáradt volt... Nem sikerült neki. Állt az etetőszékbe kapaszkodva, fülig érő vigyor, elengedte és letérdelt... Aztán inkább nem próbálkozott tovább.
De Pepe nem áll egyedül... Mondjuk Apa családjában a babák előszeretettel indulnak el csak úgy egyik pillanatról a másikra... Kép

Megyek, rendet kell rakni, amíg a Dédinél van ez a nagyfiú...

Zsu
bzsuzska

Magdi!

Jó, hogy nem komoly a szívzöreje Márknak. Nagyon érdekes tud lenni a fonendoszkóp a dokik nyakában.

Szilvus!
Petikének hajrá a fogacskákhoz! Béres ügyben talán Pumi jobban tud válaszolni. Matyus péntek óta szedi 2x5 cseppet (EZT SE mondta az előző doki, hogy nem ártana szednie!!), de ez nagyon nagy dózis. 1 hét után viszont már csak 1x5 cseppet kell szednie, ez a normális adag. A vitacolánt szedi még mellé, hogy meglegyen a béreshez szükséges c vitamin mennyiség is.

Matyival nagyon összevesztem délben. Szanaszét volt a nappali, mert a függönyt vasaltam (ablakpucolás után) erre a fiatalúr felfedezte a virágföldet. Legalább 5x beszéltem meg vele, hogy nem szabad, de csak ment vissza és dobálta a földet mindenfele. Erre mérges lettem rácsaptam a kezére Kép de ezekután is még vagy 3x megismételte. Közeben ugye vasaltam, de a függöny nagyon kényes, alig lehet vasalni.
A vasaló is sz@rakodott, és az lett a vége, hogy a gyönyörű függönyömet kiégettem. KépKépKép Olyan nagyon mérges vagyoK!! Miért kell nekem Matyika nevelése közben kényes gyönyörű függönyt vasalnom!? Olyan béna vagyok. Apa ki fog akadni, de mondjuk nálam jobban nem. Elsírtam magam mikor megláttam. Kép Bocsi, de úgy letört ez, ráadásul Matyus se hallgatott rám. Mi lesz ha már nagyobb lesz?!

Most nem rontom tovább a levegőt.
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Sikerult ujra eljutnom a gepig. Megprobalok visszaolvasni, aztan irok. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Ági
Szegény szép függönyKép
Szerintem ők még játéknak veszik, ha rájuk szólunk. Persze pontosan tudják, hogy nem szabad, de csakazértis. peti még nevet is olyankor. A fenekére szoktam csapni, de egyenlőre semmi foganatja. Bezzeg az Apja ha csak rászól, már görbül a szája. Hallgatni fog Rád, meglásd, csak később.
Átszabni nem tudod a függönyt? Vagy a közepén égett ki?Kép

Magdi
Na jól van, ha minden okés Márkkal. Nagyon sok ember szivzörejjel születik, egyszerűen kinövik mire felnőnek. Olvastam valahol. Cuki lehetett a sztetoszkóppal játszó MárkKép Nem pisilte nyakon a dokinénit?

A változatosság kedvéért most én vesztem össze Petivel uzsonna közben. "Végre" sikerült letépnie az etetőszékről a két lába közti tartószalagot (Ági, Nektek még megvan??), s egy mozdulattal huss, mint a halacska kicsusszant az asztalka alatt. Alig tudtam elkapni. persze jött a köntös öve (Kép) ez már nem tetszett Őuraságának, nyekergett, megfeszitette magát, forgatta a fejét. Minden második kanál kaját igy a fülébe vagy a szemébe lapátoltam. Hú, de mérges lettem.

Na mék vécét pucoválniKép Kép

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok

Zsu, kitartás, este jövök útvonalat írni, de most vár a konyha, egész nap úton voltunk.

Szilvus, akkor OK a holnap délután, vagy nem biztos? Mert délelőtt elmegyünk itthonról, kábé mikorra várható hogy jöttök ?

Ja, azt olvastam valamikor hogy valami kencét hozol talira pirítósra. Akkor segítség, valaki hozzon kenyérpirítót is, mert a miénk bekrepált, én most aligha jutok el másikat venni. Kép

Rohanok

Puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok! Kép

Szilvus Kép
Olyan jót nevettem, ne haragudj....de elképzeltem, amint Petike szemébe vagy fülébe lapátolod a kaját Kép Ismerős is a dolog, az etetőszékben annyit forgolódik pici fiam, van, hogy az arca fél centire van a faltól, elég nehéz elkapni a száját, és vigyázni, hogy ne a torkáig csússzon mozgás közben a kanál....
A béresből testsúlykilogrammonként napi 1 cseppet lehet adni. Nekünk 1 hétig javasolta a 2x4 cseppet (ez nem működött), majd napi 1x9 cseppet. A Vitacolant mellé javasolta pont a szükséges C-vitamin miatt. De lehet adni helyette Polivitaplexet is, a lényeg, hogy szirup legyen.
Én úgy gondolom, hogy segít valamennyit, lekopogom, azóta jobban eszik, de még mi is csak egy hete szedjük. És javasolta tavaszig a doki.

Joghurt-torta
Hozzávalók: 1 nagy doboz joghurt (lehet natúr vagy gyümölcsös), 3dl tejszín,cukor, 1 cs. étkezési zselatin, belevaló sok gyümölcs.
Elkészítés: a joghurtot kis edénybe töltöm, és felteszem melegedni, belekeverem a zselatint, és kavargatom folyamatosan amíg felmelegszik. Vigyázat! Nem szabad felforralni, mert akkor nem fog megdermedni. Ha natúr a joghurt, akkor 5 evőkanál cukor, ha gyümölcsjoghurt, akkor elég 2-3 kanállal is. A tejszínt habbá verem, beleteszem a gyümölcsöket (legutóbb fagyasztott eper és banán került bele), és beleöntöm a meleg joghurtot is. Nekem van formám, abba öntöm bele, de szerintem egy mély levesestál is megteszi, amit előtte hideg vízzel öblítsetek át, hogy majd könnyedén ki lehessen borítani a megdermedt tortát. Kb. 1-2 óra alatt keménnyé, fogyaszthatóvá dermed a hűtőben.
Tényleg pillanatok alatt készen van.

Lépek, hív a FŐNÖK! Kép

Puszi
Pumukliék
pumukli

Meg nem sikerult teljesen visszaolvasnom, ameddig jutottam, addig valaszolok.

Ejszakai alvas: Lekopogom, de egyenlore ugy nez ki, Biankanak sikerul ujra vegigaludni az ejszakakat. A bevalt recept talan ez lehet: Furdes elott szopi, aztan furdes es jatek a kadban. Majd fozelek vacsira + fel adag tapi. Igy a leanyzo nem kel fel azert, mert ehes.

Humi,
Most olvastam a johirt. Orulok, hogy minden rendben es eltuntek a pisibol azok a franya bakteriumok. Tudom, hogy mar nem olvasod, de sok havat kivanunk nektek es remelem, jol erzitek magatokat! Kép

Szilvus,
Penteken a szep napsutesben mi is kimentunk setalni, de nagyon megerosodott a szel. Nem sikerult szelcsendes, napsuteses helyet talalnunk, ahol esetleg en le is tudtam volna ulni, mig Bianka aludt a babakocsiban. Igy alldogalnom kellett, de majd szet fagytam. Kép
Szerencsed van, hogy Peticica rendet rak maga utan. Kép
Nekunk az EMK TV a szolgaltatonk es nekem is nagyon tele van mar a hocipom veluk. Ezek szerint egyik sem jobb a masiknal. Kép ...eddig azt hittem, hogy csak a mienk ilyen sz@r. Kép
Ebed: Bianka is szokott annyira faradt lenni, hogy az ebedbol vagy a vacsibol csak par falatot eszik.

Apropo ebed: Miket keszitetek a babaknak ebedre mostansag? Kifogytam az otletekbol, s hatha van olyan, ami meg nem jutott eszembe. Ma pl. paprikaskrumpit kapott, persze a mienkbol.

Agi,
Nagyon aranyos Matyus, ahogy birkozik a macival. Kép Latom, lassan gyogyulgat, de a fo, hogy nemsokara rendben lesz minden. Kép Bizz benne, nyoma sem marad az egesznek, hiszen o a topic egyetlen onalloan lepkedo babaja! Kép

Zsu,
Aztamindenit! Visszavonom elozoleg tett kijelentesemet, mert most olvasom csak, milyen nagyon ugyes Petya is! Gratula neki! Kép

Pumulki,
Gratula Nandinak az 5. fogacskahoz. Kép
A joghurttorta receptjet elkuldened nekem? Regota szeretnek ilyet kesziteni, de nincsen receptem hozza. Koszi! Kép

Moki,
Gratula a 3-as ikrekhez! Jo egeszseget kivanunk nekik! Kép
Olyan jo kepeket tudsz kesziteni Andrisrol. Ezen a kepen is edes. Kép Bianka is imad igy ulni. Kép

Most mennem kell, de megprobalok ma meg jonni es tovabbolvasni.

Addig is puszi,
Sly es Bianka

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Timi, küldenél nekem is bkv-s útvonaltervet?

Zsu, megyünk együtt?

HÉtvégén a Bükkbem voltunk, apa mászott egy haverjával, addig mi Kincsővel sétáltunk az erdőben.
Minden szép és jó lett volna, ha Kincső nem hányta volna össze magát. A ház előtt az autóban minden kijött belőle. Így a mosdóban kezdtük a napot. Sajna mostanában idegen helyen az éjszakák kegyetlenek, rengeteget sírt. De napközben nagyon aranyos volt, sétáltunk, kutyát néztünk, játszottunk.

hazajött apa, vacsit kér.
remélem folyt köv néhány hétvégi képpel.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

No itt vagyok, apa végre vacsizik. Persze Kincső ott van mellette és húst kér az apjától.

"Hú, mekkora ez a fa"
Kép

Találtam egy faágat. Játszhatok vele?
Kép

"Alszok."
Kép

Kincső kedvenc játéka mostanában a kockaépítés. Már 3 kockát egymásra tud rakni. Ha sikerül, akkor nevet és tapsol.

Sly, ma gyümölcsleves+krumplipüré+rántottcsirke volt az ebéd, Kincső ebből levest+húst kapott.
Holnap paradicsomoskápi lesz, szerintem azt kapja ő is. Persze erős fűszereket nem teszek bele, majd mindenki megfűszerezi magának.

Móki, ma levágtam Kincső hajából egy darabot, mert már a szemébe lógottKép

Én esténként szoktam összeveszni Kincsővel, mert mindig sír, ha kimegyek a szobából. Hiszti... Apja szokta ilyenkor altatni, addig én fürdök. Belefárad a sírásba és elalszik.

Van még egy kis olvasnivalóm, addig is legyetek jók.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed, Zsu,

most rajzolokKép majd kéretik nem röhögniKép

Timi
kismaszat

NNa,

Ed, Zsu,mél ment.

Puszi

Timi
kismaszat

Timi, hihihi, hehehe, hahaha!

Kép

Edina
Kép
Kép
ed26

Persze, mehetünk együtt!
Hol talizzunk és mikor?

Timi, nem is olyan nevetséges. Én is kb ilyn rajzot fogok nektek csinálni, ha jöttök majd nyáron hozzánk! Kép
bzsuzska

Sziasztok!

Timi, ne haragudj kérlek, de nem tudunk menni.Apa itthon van betegácsiban,és őt kísérgetem egész héten a kardiológiára, EKG-ra, mellkasröntgenre meg tüdőszűrésre.Hát, íme, két gyermekem lett hipphopp.

Húúú Ed, tök jó Kincső rucija.Ezt vettétek végül?
ÉS hogy tetszett neki a séta?

Puszka, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!
Nem vesztem ám el, csak kicsit elegem volt a múlt hétre. Köszi az együttérzéseteket, tényleg jól esett. Szerdán megvolt a temetés, sokkal jobban megviselt mint gondoltam. A tejcsi látványosan leapadt, alig van. Lehet, hogy itt a vége a szopinak? Most már egy kicsit helyrerázódtam. Hogy ne legyen elég ennyi baj, ellopták a mobilomat a fodrásznál. Három rossz arcú figura jött be elég átlátszó dumával, lestem őket a tükörből, de nem bírtam meglátni, ahogy elcsenték a telit. Két perc múlva már elérhetetlen volt a mobil, kihajíthatták a kártyát. Profik voltak. Utólag gondolkodtam, hogy ha meg is látom a lopást, nem biztos, hogy merek szólni, még leütöttek volna. És az jó, hogy legalább a pénzemnek meg az irataimnak megkönyörültek. Több mint másfél éve nem voltam és most tessék, drága fodrász volt. Mi jöhet még ebben az évben? Ennyit a rossz hírekről.

Rólunk: Levimanónak megérkezett az 5. fogacskája szörnyű küszködés után. Két éjszaka 4X ébredt és napközben csak a cicin vagy a karomban bírta elviselni a létezést. Szegénykét úgy sajnáltam. Még csak kapaszkodva áll, de már néha egy kézzel és az ülőgarnirúra mellett óvatosan lépked egy pár lépést. Ma ráadtam itthonra egy cipőt. Nem értette, hogy miért kell ami így akadályozza, szedte le a lábáról. Pedig sokkal stabilabban áll benne. Most kezdte el igazán próbálgatni a hangját, olyanokat kurjongat időnként, hogy megijedek. Igy van ezzel Máté is, akivel kölcsönösen ijesztgetik egymást és elsírják magukat. Ja, és rendülelenül pakol. Egyik délelőtt nagy kacajra mentem be, hát az ágyából elérte az egyik fiókot, mindent behajigált belőle az ágyba és ő meg állt nagy büszkén a kupac tetején. Hát ezért vasalok én?

Ed,
Kincsi milyen jól bírja a kirándulást!A haja miatt meg esz a nemes penész. Mikor lesz nálunk valami hasonló?

Móki,
Levi is imád úgy ülni mint Andris. Szerintem stabilabbnak is érzi, meg könnyebben tud belőle mászni. Nem semmi a három csemete, szép nagyok. Gratula és sok kitartást az ismerősödnek, öröme lesz bőven.

Ági,
szegény Te meg a függönyöd! Megértelek, mert nálunk is az a helyzet, hogy a virág a favorit, már kettőt kitépett a földből, tönkre is mentek, meg a leveleket lyukasra szaggatta. Ha rászólok, csak vigyorog és csinálja tovább. Szeritem igaza van Szilvusnak, hogy azt hiszik, hogy játék.

Zsu,
nagyon ügyi Petya, hamarosan majd úgy száguldozik, hogy nem éred utol.

Hazaért Apa, megyek. Moncsi
monyó

Csajszik, mi van, ha nem szóltok rá a gyerkőkre? Lehet, hogy akkor megunják a növényeket?
Nálunk nincs növény elérhető közelségben, lehet ezért adok ilyen könnyen tanácsot...Kép

Ed, reggel még benézek, ja meg elküldöm e-mailben a telcsiszámom.

Jó éjt
Zsu és a szunyázó Pepe
bzsuzska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?