Na visszajöttem a kiruccanásból, kimostam, elpakoltam, kiteregettem, és nagyon rendes háziasszonynak érzem magam. Persze mindez csak azért működik, mert két szuperpasi vesz körül
Ugye az egyik alszik, a másik meg itthon maradt addig, míg én itt vásárolgattam
Persze ez neki nem volt olyan nagyon megterhelő...
Irtó jót tud tenni az embernek egy ilyen kis kimozdulás is! Úgy feldobódtam! Elég hideg van viszont, de azért kimegyünk majd picit az aktív időszakban...
Ja, és meg akartam osztani veletek a tapasztalatom: Levente a pocakomban mindig éjjel 2-kor kezdett aktívkodni, mikor mi lefeküdtünk, és ehhez képest alszik... Orbis, szerintem a pocakban mozgás se nagyon jelent semmit, mert ő is aktív volt, és most mégis jól elvan, tök nyugodt baba. Ezek a dolgok szerintem inkább személyiségkérdések. Ők is emberek. Mi se vagyunk egyformák. Szeritnem majdnem semmit nem tehetünk ezekért a dolgokért, és tök útálom, mikor azzal dicsekszik valaki, vagy a másik oldalról más azt tartja érdemnek, hogy a gyermek átalussza az éjszakát. Hát én azt gondolom, hogy semmit nem tetttünk azért, hogy így legyen. Egyszerűen ő egy rendszeres ember, magának megcsinálta a rendszert. Most nyökög, lassan kaja lesz, igaza van
Órát lehetne hozzá igazítani
Lili, Hana milyen időközönként kér enni?Tök változó?
Kikocska, 6 pisilés nem semmi. Meg ez a felújítás dolog olyan, mint egy görög sorstragédia. Ez az "átok" rajtatok.
Eszembe jutsz mindig, mert még régen írtad, hogy te megmondod előre, mi hogy lesz, de ugye Gergő megnyugtat, hogy á dehogy. És aztán persze úgy lesz, ahogy te mondtad
No nálunk ugyanez a helyzet, és nagy erőfeszítésembe kerül, hogy ne dörgöljem kedves uram orra alá, hogy ugye megmondtam. Irtó kiszámíthatóak a dolgok nagyrészt
Legalábbis vannak, amik azok
És vannak, amik nem
És én úgy irigyellek benneteket a varrásért, én azt a szerencsétlen falvédőt se tudtam még megcsinálni,mert Péternek nem tetszik semmilyen élénk háttér, márpedig ahhoz az lenne jó. De azt hiszem fogok majd keresni valami átmenetet, hogy mindkettőnknek jó legyen, és akkor végre végezhetek vele. Mert ugye a figurák már majdnem megvannak.
És irigyellek benneteket a taliért! Nagyon. Abban reménykedem, hogy aki nem ment, az itt tölti ki a bánatát
Meg jön Lili majd. Kíváncsi vagyok, mi van a kis Hanaval.
Péter tök aranyos, képzeljétek, tegnap mondta, hogy mennyire hiányoztam neki
Mert ugye most sokat volt itthon, és ma meg tegnap dolgozott. Érdekes, pedig ő nem az az ömlengős típus ilyen helyzetben. Olyan jól esett!
Annyit tudok szövegelni, hogy nemigaz. Most lelövöm magam.Puff
N.