Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Tök jó verseket küldtetek, nem tennétek fel a yahoora,hogy ott mindig hozzáférhető legyen?Olyan jó lenne!!!

Katy
Katy

Szépjóreggelt.
Süt a napocska. Remélem, ez jobbá teszi sokak napját Kép
Nekem is elég rossz éjszakám volt. Összesen 6-szor keltem fel pisilni, az utolsónál már alig fájt a mindenem, annyira beleedződtem Kép És persze egész éjjel szültem, vagyis én nem, soha, viszont mindenki más. És olyan volt, hogy mindig frissítettem, (mint itt a fórumon, hogy van-e új hozzászólás) és akkor előről kezdődött, hogy nem szülök még mindig Kép Ja, és amit nem szültem, azt nem a dokibácsi vezette, hanem a Savitri. És nekem sose sikerül folytatni az álmaimat, ha felébredek közben, de a 6 megszakítás ellenére mindig ugyanezt álmodtam tovább. Pedig nem akartam. Szóval elég rossz volt. Lehet, hogy jobb lett volna felkelni... Na, most már mindegy. Olyan vagyok mint a mosott kaka, de muszáj varrnom, mert holnaptól nem lesz varróhelyem, mert elkezdik összerakni a konyhabútort, persze csak ha el sikerül hozni a bútorlapokat. Olyan elkeserítű, mert még jó, hogy ma reggel nem indult el az autójuk a sógornőméknek Kép Pedig már ma este elkezdték volna a fiúk, és legalább az egyik oldal meglett volna a hétvégén, jövő héten a másik, és majd egyszer csak meg majd a fölsőszekrények is. Dehát ebből nemtom, így mi lesz. Na, mindegy. Nem tudtok valami olcsóbb fuvarost? Szerntem 2 km-nél nem több a táv egyébként, csak elég sok a bútorlap Kép Mondjuk nem lepődtem meg nagyon, mert ha azt vesszük várható volt. A mi lakásfelújításunkat üldözi a balszerencse, de nem adjuk fel,előbb utóbb meglesz... Mondjuk jobb lenne, ha nem lenne itt kopácsolás, mikor hazajövünk a kórházból... Na, majdcsak megoldjuk valahogy...

Egyébként meg voltam reggel védőnéninél, és 3 kilót híztam megint, de most nem vettem le sem a pulcsim, sem a cipőm, szóval valószínűleg ez inkább egy kiló lehet, ami elég érdekes, mert semmit nem mozgok, viszont most már nem nagyon figyelek oda arra, hogy mit eszek. Lehet, hogy kezdetektől így kellett volna??? A csemete hízott ennyit az utóbbi időben. Na, mindegy. Viszont megdícsérte a pocakomat megint, hogy milyen szép a bőröm, mit csinálok vele. Mondtam, hogy semmit, és mélyen elhallgattam, hogy mit látna a csípőmön, ha kíváncsi lenne rá. Meg ő is mondta, hogy sietni fog a szülés előtti látogatással, mert úgy gondolja, hogy esetleg lekési... Mert nagyon nagy a hasam szerinte. Érdekes, én nem látom annak. Cipelni sem nehéz egyátalán. Mondam is neki, hogy szerintem benn lesz még Rékababa egy ideig, mert jól kijövünk mi egymással, és szerintem nagyon jól elvan ő odabenn. Szóval ezek vannak velem. És engem sem bánt, hogy jön majd, meg én örülök is neki, hogy bármikor számíthatok rá, és felhívhatom, hogy adjon tanácsot babaügyben. Én bízom benne, mert nem mondott hülyeségeket se soha, meg kedves is. Meg az ő gyakorlott szeme azért észrevesz majd olyanokat, amiket én nem.

Na, megyek varrni, bár most semmi kedvem hozzá, de inkább, hogy meglegyek vele tutira. Mertkülönbenugye...
Szép napot mindenkinek

Kikocska
36+1

kikocska

ja, talira viszek banánt, grapefruitot meg mandarint

kikocska

Na szép jó reggelt!

Levente egy csaodás gyermek, erre rá kellett jönnöm. A tegnapi nyugtalan időszakot ölben, cumival egész jól kihúztuk, mert ugye most már tudjuk, hogy ez nem hasfájás, aztán volt egy 20 perces koncert elalvásnál, amikor megijedtem, hogy áttolódott a dolog éjfél utánra, de nem, elaludt, és reggel 5. 30-kor ébresztettem kajálni. Hm?..

Viszont nem adok neki cumit, inkább hallgatom az üvöltést. Mert ő nem tud tőle megnyugodni. Szopja, aztán ugye kevésbé szopja, majdnem elalszik, akkor ugye ki kellene köpnie, de nem, ő akkor megijed, hogy mi lesz, és elkezdi megint turbósebességgel szopni. És amikor ez már 45 perce megy, akkor halál ideges, és olyan, mint a függő emberek, remeg, ha kiesik a szájából, és sír, és aztán egy idő után már úgy is sír, hogy bent van a szájában. Persze csak úgy, hogy közben szopja, és egy-egy szólamot énekel vele. Úgyhogy tegnap eldöntöttem, hogy nem adok neki, mert idegroncs lesz. Komolyan. Lili, ő nem cumizavaros vagy mi.

Szóval, Lili és a többiek, nagyon tisztellek benneteket, hogy kitartotok, és bírjátok, nekem arany életem van hozzátok képest, komolyan! Igy is fárasztó azért, meg ő hiába nem ébred föl, én azért felébredek néha, hogy na, meddig bírjukKép

És ma kiviszem sétálni! Gyönyörű az idő, el is húztam a függönyt, hogy besüssön a napocska, mert én is ÚTÁLOM, hogy du. 4-től lűmpa van. Ráadásul már régóta útálom, mert ugye itt fekszem már mióta. De ma kimegyünk, és ez fantörpikus!!!!

Most elmegyek a boltba, amíg Péter itthon van, és utána jövök szerintem.

Noémi puszikkal!Kép
vghnoémi

Szisztok,

Nálunk a helyzet még mindig változatlan Kép ,viszont ma vicces volt a doktorbácsi, és azt mondta, hogy már megszülethetett volna ez a baba karácsonykor, akár odatehettük volna a fa alá, de a végén jó, ha a húsvéti nyúl mellé oda lehet rakni. Kép Naon bírom, hogy ilyen jó fej az ember! Kép És remélem, hogy Hanna nem akarja lekésni a húsvéti nyuszit...

Katy,
köszi az ellenőrzést! A könyvet sokkal 1xűbb lesz beszerezni!

Szép délutánt mindenkinek (különösen a talisoknak)!

Anita
hanitka

sziasztok!!
nemrég keltünk, akkor nekem egész jók az estéim, Kikocshoz képest legalábbis, én max kétszer szoktam pisilni felkelni. mondjuk én úgy vagyok lusta hogy ha érzem hogy fel kéne kelnem, még halogatom, és már csak akkor vánszorgok ki, ha már fájKép ez van, tudom hogy butaság, de nem megy másképp!!
nemsokára nekilátok sütni finomat! csak elöbb felöltözöm, mert a sütést folytathatom akkor is ha itt vagytok, viszont elvonulni a háromnegyedórás zuhany-krémezés-felöltözéshez nem szeretnék.....szal megyek zuhanyozni!! hurrá

bgz
37+5

KépKép

KépKép
bagzerka

Hahóó!
Este már nem jöttem, mert mire Áron végzett, tisztára kidőltem.
Nekem ízlik a málnalevél tea, egész meg is lepődtem. Mondjuk lehet, hogy csak azért, mert sokkal rosszabbra számítottam Kép
Hát sötni nem fogok tudni, az már biztos. Tegnap az összes "üres" időmben vasaltam, most meg már nincs idő. De azért viszek valami sütit, mert ahogy látom végül senki nem azt hoz.

Noémi, ez az 5 óra tényleg jól hangzik, ezzel én is kiegyeznék!! Kép Rendes baba ez a Levi!!
Ha úgy fog viselkedni Bogyóka idekint, mint bent, akkor velünk nem tudom, mi lesz Kép Még a ctg-n is mindig meglepődnek, hogy milyen aktív. Tegnap 12 perc alatt 10 mozgást produkált!!

Kikocska!
Kitartás a varráshoz!! Majd szuperbüszke leszel magadra, ha egyszer mindennel végzel!! És a 6x-i pisilésért tényleg nem irigyellek. Akkor én nem is szólok egy szót sem Kép

Na most viszont megyek hajat mosni, aztán taliii!
Mondjuk most jól elkerüljük egymást Áronnal, mert mire hazajön, én nem leszek itthon, aztán mire én hazajövök, addigra ő megy el megint haverokkal Kép No de sebaj...

Orbis
orbis

Na visszajöttem a kiruccanásból, kimostam, elpakoltam, kiteregettem, és nagyon rendes háziasszonynak érzem magam. Persze mindez csak azért működik, mert két szuperpasi vesz körülKép Ugye az egyik alszik, a másik meg itthon maradt addig, míg én itt vásárolgattamKép Persze ez neki nem volt olyan nagyon megterhelő... Kép
Irtó jót tud tenni az embernek egy ilyen kis kimozdulás is! Úgy feldobódtam! Elég hideg van viszont, de azért kimegyünk majd picit az aktív időszakban...

Ja, és meg akartam osztani veletek a tapasztalatom: Levente a pocakomban mindig éjjel 2-kor kezdett aktívkodni, mikor mi lefeküdtünk, és ehhez képest alszik... Orbis, szerintem a pocakban mozgás se nagyon jelent semmit, mert ő is aktív volt, és most mégis jól elvan, tök nyugodt baba. Ezek a dolgok szerintem inkább személyiségkérdések. Ők is emberek. Mi se vagyunk egyformák. Szeritnem majdnem semmit nem tehetünk ezekért a dolgokért, és tök útálom, mikor azzal dicsekszik valaki, vagy a másik oldalról más azt tartja érdemnek, hogy a gyermek átalussza az éjszakát. Hát én azt gondolom, hogy semmit nem tetttünk azért, hogy így legyen. Egyszerűen ő egy rendszeres ember, magának megcsinálta a rendszert. Most nyökög, lassan kaja lesz, igaza vanKép Órát lehetne hozzá igazítaniKép

Lili, Hana milyen időközönként kér enni?Tök változó?

Kikocska, 6 pisilés nem semmi. Meg ez a felújítás dolog olyan, mint egy görög sorstragédia. Ez az "átok" rajtatok.Kép Eszembe jutsz mindig, mert még régen írtad, hogy te megmondod előre, mi hogy lesz, de ugye Gergő megnyugtat, hogy á dehogy. És aztán persze úgy lesz, ahogy te mondtadKép No nálunk ugyanez a helyzet, és nagy erőfeszítésembe kerül, hogy ne dörgöljem kedves uram orra alá, hogy ugye megmondtam. Irtó kiszámíthatóak a dolgok nagyrésztKép Legalábbis vannak, amik azokKép És vannak, amik nemKép

És én úgy irigyellek benneteket a varrásért, én azt a szerencsétlen falvédőt se tudtam még megcsinálni,mert Péternek nem tetszik semmilyen élénk háttér, márpedig ahhoz az lenne jó. De azt hiszem fogok majd keresni valami átmenetet, hogy mindkettőnknek jó legyen, és akkor végre végezhetek vele. Mert ugye a figurák már majdnem megvannak.

És irigyellek benneteket a taliért! Nagyon. Abban reménykedem, hogy aki nem ment, az itt tölti ki a bánatátKép Meg jön Lili majd. Kíváncsi vagyok, mi van a kis Hanaval.

Péter tök aranyos, képzeljétek, tegnap mondta, hogy mennyire hiányoztam nekiKép Mert ugye most sokat volt itthon, és ma meg tegnap dolgozott. Érdekes, pedig ő nem az az ömlengős típus ilyen helyzetben. Olyan jól esett!

Annyit tudok szövegelni, hogy nemigaz. Most lelövöm magam.PuffKép

N.
vghnoémi

Szupernőőőő vagyok!!! Ezennel megállapítom. Ugyanis eszembe jutott, hogy hiába, hiszen én logisztikai cégnél dolgoztam, vagymi, és felhívtam az egyik céget, akiknek szoktam adni fuvart, és olyan rendesek, hogy önköltségi áron megcsinálják a fuvart. Hiába, még nem volt olyan régen, hogy dolgoztam, de szerintem pár hónap, és elfelejtik a nevemet Kép De most még nem, és ez nagyonjó!!! És már a párnákat is majdnem megvarrtam. Viszont ki kell pakolnom a konyhát, úgyhogy zsebes tartó egyenlőre nem lesz, viszont lesz konyhabúúúútor!!!!!!! Jajdejó vagyok!
Na, pusszancs, gyorsan csinálom a dolgokat, hogy legalább egy részével végezzek...

kikocska

emberek!!!
aki kocsival jön, hozna egy vagy két ásványvizet, most látom hogy az utsó van soron a tartalékból.....Eszter, esetleg?? mert akkor nem kéne cipelnem, lehet??

kösziiii,
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Ez már egy órája volt, azőta sürgök forgok, és most vettem észre, hogy nem is küldte el... de most már tudjátok. És eddig bírtam, most jó lefeküdtem, mert issszonyúan fáj a hátam... Azért fogok menni tutira talizni, de egyre valószínűbb, hogy kések, szóval nemtom, pontosan mikor, de most igy kell maradnom egy ideig, és még félbevan a mosogatás, és még egy csomó dolgot ki kell hordanom, Aztán még el kell mennem vízmértéket venni Kép Ami azt jelenti, hogy egy 120cm-es vízmértékkel megyek majd veletek találkozni Kép Mert ugye én ráérek menni Kép Remélem azért 3körül odaérek...

Egyébként a 6 pisi nálam is rekord, és akkor mentem már ki, mikor fájt, úgy kellett, mondjuk akkor szoktam felébredni mindig... És 2-3 kimenéssel normál esetben én is be szoktam érni, ki tudja, mi volt ma éjjel. Remélem nem lesz belőle rendszer, mert megőrülök. Már így is gondolkozok rajta, hogy le kellene költözni a galéiáról a nappaliba, de olyan jó kényelmes fönn aludni. Igazi fészek. És beágyazni se kell Kép

Na, lassan összeszedem magam egy újabb menetre, pedig most, hogy így lefeküdtem, el tudnék aludni teljesen.

kikocska

Ja, és a dc egy fájlmegosztó program, nem egy honlap... Szóval ha nem ismered, valszeg nincs olyanotok. Okos informatikusférjek szokták tudni, nekem is ő mondta, és így benfenntesként menőzhetek, hogy én tudom, mi is az Kép Na, tényleg húzok mosogatni Kép Mert Gergő csak a tányérokat mosta el tegnapelőtt, és a többi még mindig ott van, meg a tegnapi edény is... Kép De már nincs sok... Csak nekem túl sok...

kikocska

Lili, hol vagy? Ugye nem volt valami maratoni műsor éjszaka, hogy így eltűntél?

Meg mindenki eltünt. Na szép. Voltunk sétálni. Azt hiszem, túlöltöztettem. Majd legközelebb nem fogomKép
Irjatok majd a taliról.
Puszi:
Noémi
vghnoémi

Sziasztok!Olvastam a leveleiteket-én a 35.héten járok!A 3.gyermekemet várom,ami úgy néz ki,hogy lány lesz(???)-Lilike!
Talán ez a legnehezebb!Február19-re vagyok kiírva,s nagyon szenvedek!Kép
34éves vagyok,van egy 15éves lányom és egy 9éves fiam!
Puszi
Rozi
rózsika

csajszik!!!
most ment el a nép, olllyan jó volt hogy találkoztunk!!! én nagyon élveztem! bár, volt akit hiányoltunkKép

rövid időn belül fel is teszem azt a pár képet amit készítettem a yahoosra....

no, még jövööök!
bagz
37+5

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Most értem haza a találkozóról!
Jól megbeszéltük,hogy mindenkinek nehezére esett az elindulás,de (a magam nevében) nekem nagyon sokat segített,hogy kitőrjek a punnyadtságból,úgyhogy köszi lányok!Kép
Megint rengeteget ettünk, meg nevettünk, meg minden!
Bagzer, meg Eszter jóvoltából képek is készültek, és majd láthatjátok is!

És Bagzernak egy óriás hiúz cicája van, eszméletlen nagy, és gyönyörű és a lakásuk is nagyon komoly!

Nem tudom még mit írjak!?Hiányoztatok!De legközelebb babás tali lesz!!!KépEz garantált!

No jó éjt!
Puszi:Katy
37+2Kép
Katy

Bagzer megint beelőzött!KépKép

Ja és van neki (mármint Bagzernak)egy tuti répatorta receptje, amit igért,hogy fel tesz a yahoora!!!Ugye Bagz!?

Na tényleg elvonulok!
Katy

na, én is megjöttem, vagyis már régebben, csak mostanra jutottam el eddig, és nagyon jól éreztem magam én is, és megint csak hatan voltunk, mint az elején Kép Bagzerék cicája szuper és hatalmas, és nekem nagyon tetszik a lakás. Fel is merítette valaki, hogy esetleg meg kellene venni, és kinevezni főhadiszállásnak Kép És tök jó terápiás tali volt, mert nem is akartam menni, de gondoltam, hogy lassan becsavarodok itthon, szóval muszáj mennem, és igazam lett. Kép Aztán mire hazaértem, itt termettek a konyhabútor részei, és holnap el is kezdik összerakni. Kép Dejó lesz.

Más most hirtelen nem jutott eszembe, csak ez... úgyhogy jóéjt, meg minden.

kikocska

Sziasztok!
Már én is befutottam, csak Anyuval tettünk egy kis kitérőt hazafelé, mert míg várt rám, bepasizott Kép na jó, egy stoppost vittünk haza.

A tali nagyon-nagyon szuper volt!!! És Bagzernak tényleg van egy "génkezelt" macskája Kép ezt Eszterrel állapítottuk meg, mert hatttalmas Kép! Ésmég jókat beszélgettünk, ami rettentően hiányzott már. Azt hiszem nem is a babát lesz nehéz kivárnom, hanem a következő talit Kép Kép Kép

Katy!
Nagyon szép volt a pillangós!

Noémi!
Gratula az eszményi pasikhoz Kép Hiányoztál nekünk nagyon, Savitrivel együtt!!!

Megyek én is aludni!
Puszi nektek, és még egyszer, jó volt látni titeket! Kép
Kép
aura

most teszem fel a képeket yahoo-ra!!!
örülök hoyg ti is jól éreztétek magatokat!! a receptet is rögvest felteszem!! húú, ez a sok itthagyott süti meg folyton csak kacsintgat rám....

bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Haliho én is itt vagyok. Eddig a fotokat töltöttem le a gépről, meg próbáltam cenzurázni. Kép

A babanetes pocak tali-s albumra probálnám feltenni, de vhogy nem találom azt a funkciot hogy uj album. Most én hülyültem meg vagy tényleg eltünt?

Na nézem tovább.

Én is nagyon jol éreztem magam. Már mindenkinek nehezebb volt a kimozdulás igy a finisben, de azért jól tettük hogy elmentünk. Kép

Esztyx, még egyszer ezer köszi a teáért, és sajnálom hogy már nem találkoztunk. Majd a babás talin bepótoljuk! Kép

Aura, hihetetlen fejlődésen mentél keresztül gif ügyben! Kép

Rozsika, üdv közöttünk. Nem irtad hogy mitől érzed magad ennyire rosszul. Azért mert a harmadik baba?

Na bogarászok tovább a fotokkal, szolok ha kész.

Eszter2004
eszter2004

én most tettem fel a képeket, ide:

http://photos.groups.yahoo.com/group/pocak/lst?&.dir=/tal%e1lkoz%f3+bagzern%e1l+ 2005.01.14.&.src=gr&.begin=9999&.view=t&.order=&.done=http%3a//photos.groups.yah oo.com/group/pocak/lst%3f%26.dir=/tal%25e1lkoz%25f3%2bbagzern%25e1l%2b2005.01.14 .%26.src=gr%26.view=t

hmmmmm, télleg ide.............
nemtom mi van, mert leteszteltem, és nem biztos hogy jó ez a link, de hátha, ha nem, akkor a yahoo-ba lépjetek be, és bal oldalt a photos-t válasszátok, és ott a találkozó bagzernál mappában vannak, remekjók lettekKépKép

meg a répatorta receptjét, a database-be
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Aura!
a jó kis szörp, amit hoztál jól a konyhában maradt..... mindent egy tálcára tettem, mert szörpösek voltak, hogy ne maszatoljanak, és otthagyódtak.........boccccssss
b

KépKép

KépKép
bagzerka

na végül én is a yahoo-ra raktam, Bagzer albumába folytatásként. Bagzer, szenzációsak a képeid!!!! Állatira tetszettek! Kép

A babanetes pocaktalison lehet hogy azért nem találok uj album funciot mert már nem lehet több albumot beiktatni.

Na pá puszi!
Eszter2004
37+5
eszter2004

ja, asszem 3at ad, mármint albumot!!

örvendek hogy tetszenek a képek! nekem is a tieid, csak én nem teccem rajtuk...dehát ezekszerint így nézek ki....ezvan
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer, szerintem meg jól nézel ki a képeken! Kép
eszter2004

Sziasztok,

Megnéztem a képeket. Tényleg nagyon klasszak lettek. Holnap megpróbálok én is babasarkos képeket feltenni.

Úgy látom én nyomom itt napról napra csak az éjszakai műszakot...

Na megpróbálok aludni..

zsuzsi
vzsuzsi

Sziasztok!
Először csodálkoztam, hogyhogy tegnapelőtt este óta nem jött össze több archív, aztán leesett... naná, mindenki talin volt!!!Kép

Tudjátok, mit álmodtam az éjjel? Hogy elment a magzatvizem, de mikor telefonáltam a kórházba, azt mondták, hogy a dokim is síelni ment, nemcsak a szülésznőm (aki tényleg), és várjak még. Erre elállt a víz, és nem jött fájás se, és már napokon át vártam, hogy akkor most miért nem szülök mégse. És már mindenki megszült, pl. a 8-ára kiírt barátnőmnek már tök nagy volt a babája, én meg még mindig ott vártam megrepedt burokkal.

Szép álom?KépKép

Vica

Ja, lázmérőket teszteltem a gyerekek betegsége alkalmából. Iminél higanyos hónaljban 38C, fülhőmérő bal fülben kétszer 38,4, jobb fülben egyszer 37,8, egyszer 37,4. Szerintem a higanyos volt korrekt, azaz a bal fül is, mert abból eleve ki kell vonni fél fokot. De honnan tudja az ember, hogy melyik fül az igazi?!
A digitálissal már nem kínoztam, az kimaradt.
mvica

Vica, szép kis álom. Kép

A lázmérő tesztelésed is tetszik.Én asszem digitet veszek majd, de nem fülbe rakósat, hanem hajlékony végű popsiba honalja valót.

Bagzer,Orbis, a tegnapi hajnalig huzodo chat-elés után 9:15-kor ébredtem. És ti??? Kép

Eszter2004
37+4
eszter2004

Szia Eszter!Nem azért érzem magam rosszul,mert ez a 3.babám csak ez már nem olyan terhesség,mint az elözöek.Meg már nem is vagyok fiatal!Tudom,hogy sokan lehurrognak,van aki ilyen korba szüli az elsö gyerekét.Nagyon sok a savam is (ezért éjszakákat nem alszom).Remélem,hogy Ti azért jól érzitek magatokat!KépKépKépPuszi Rozi!
rózsika

Eszter........jóóóóreggelt!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
most kelteeeem! viszont 7:30kor is elég tartósan, mert felébredtemhogy mikor gyün má a marci, és felhívtam, hogy van-e nála kulcs. ezekután a gép elé telepedtem, ami egész este filmeket töltött le, de más nem akart beindulni, így nem tudom bizonyítaniKép

no, nézelődöm tovább!

és Rózsi, üdv közénk!

bagzer
37+6

KépKép

KépKép
bagzerka

Vica, télleg jó kis álom!!!

Eszter!! egy muffin-bókot elfelejtettem: az öcsém, mint már tudhatjátok semmit nem eszik, azaz se tejtertéket, se édeset, ,se tojásosoat, se olyat, ami nem magokból van, se olyat amit nem ők készítenek....és tegnap kért egy muffint, és naggyon ízlett neki! és mondta hogy húú, ez csudajó! szóval, csak tudd! meg marcim is hajnalira azt evett, és ő is le volt ájulva, szóval mi szeressük a kis barnáidat!! Kép

Noémi, te is hiányoztál nekünk!!!! igyekszünk mind hamar szülni, és mi is várjuk már nagyon a babás találkozókat!!

bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Ezt még reggel írtam, közben vendégünk jött. Most elküldöm aztán olvasok tovább.

Klasszikus éjszakánk volt. de nem amit megszoktunk, hanem amit a nagykönyv ír. Éjfélkor ugyan kellett vigasztalni és már azt hittük megint fent leszünk egész éjjel. Én kértem egy órát apától, és amíg én aludtam ő szépen elaltatta a Hanát aki innentől kezdve szépen 3 óránként evett és rendesen visszaaludt. Fel is bátorodtam, hogy a reggeli etetés után majd elmegyek Dunaplázázni egy órácskát, de itt Hana közbeszólt és követelte a reggeli hordozókendős partit, úgyhogy maradtam. Megérdemli a kis drága, ha már hagyta anyukáját aludni az éjjel.
Látjátok, hogy lehet örülni annak, ha csak 3 óránként kell félórára fölébredni?
Kép

Noémi, a cumizavar inkább azt jelenti amikor a cicivel nem tud mit kezdeni, mert a cumisüveg vagy a játékcumi megzavarta. Ha jól szopik biztos, hogy nincs semmi baj. A leírt tünetek viszont ismerősek. Én azt szoktam csinálni, hogy amikor lenyugszik és bekábul a cumitól akkor finoman, úgy ahogy a mellemet szoktam (kisujjas technika) kiveszem a szájából. Ez az esetek többségénél beválik.

pusz
Lili

KépKép
savitri

na, visszatértem.

Mi is voltunk tegnap sétálni, de szerintem én nem öltöztettem túl. Legalábbis magamat biztos nem. Ő meg hát ugye alszik nem mozog, muszáj jól bebugyolálni és elég jeges szél fújt.

Hanitka, drukkolok ám neked is, csak mindig elfelejtem írni. hajrá!

Noémi, Hana átlagosan 3 óránként eszik, de ha vezetném egy naplóba akkor teljes a káosz. Néha sűrít és kétóránként eszik egy keveset, máskor meg 4-5 órát is képes átaludni kaja nélkül. (az utóbbit szigorúan napközben Kép). Én mindig a háromórás periódusra tervezek, aztán nagyot koppanok.

varrás: hajrá Kikocs!
akkor se keseredj el ha nem készülsz el mindennel, rám is vár még a poncsó befejezése. Pedig szerdán abban akarom dokinénihez vinni a kis drágát. (talán kicsit irreális elképzelés, sebaj)

közben olvasom, hogy szép sorban megoldódnak a dolgok

Rózsika, üdv köztünk! Én már babázok az elsővel, de szerintem az utolsóhónapos nyomi klub máris tagjává fogadott téged. Kép (nem vagy fiatal? hány éves vagy?)

megnéztem a talis képeket, örülök, hogy ilyen klassz kis terápiásra sikeredett. Már nagyon várom a babás talikat.

na mivan? egy órája írok, most frissítettem és semmi új hozzászólás?

megyek töltök föl új képeket a babanetre, és újra megpróbálok egy videót a yahoora
Kép
Kép

KépKép
savitri

Ez a videó dolog nem megy, pedig direkt miattatok csináltam kis méretűt. Kép

KépKép
savitri

Hana közben enni kezdett.
Abbahagyom

KépKép
savitri

Szia Savitri!Én 34 éves vagyok.Nagyon szép babád van!!!!Gratulálok hozzá!Nehéz szülésed volt?
Puszi Rozi
rózsika

Sziasztok!

Nagyon-nagyon tetszenek a fotók!Azt szeretten volna kérdezni, hogy feltehetem ami rólam készült az albumba?Mert a párom nem nagyon ért rá fotózkodni és legalább az utolsó pár napról legyen emlék,hogy néztem ki!Lehet csajok?

Bagzer!És szeintem abszolút nem nézel ki gázul a fotókon!
És mindenkiről olyan jókat kaptatok el Eszterrel!!!

Kikocs!Nagyon köszi a könyvet!Máris neki állok kimásolni a jó részeket belőle, mert vannak benne használható részek, és minél előbb vissza akarom adni,nehogy nálam ragadjon!Persze hazafelé az utcán kiálltottam fel,hogy a tálcáidat otthon felejtettem(persze egyedül voltam, szokásomhoz hívenKép-ez nem fog javulni)!

Lili!Úgy örülök,hogy így hozzászoktattál minket a Hanás fotókhoz!Mert jól esik gyönyörködni benne!Persze,ha más is ilyen kis szorgalmas lenne, akkor még jobb lenne!
És sajnálom,hogy még annyira nem tudok mit írni a babásoknak,pedig komolyan érdekelnek a tapasztalataitok,dehát nekem még nincsenek olyanok!
Bár most néztem, hogy a yahoora kerültek fel Beni babáról is helyes képekKép

Ja, és bár tegnap beszéltünk róla, de nem értem ezt a chat dolgot,mert most is látom,hogy online vannak fennt,de nem tudok chatet indítani!KépDe lehet,hogy az OPera nem támogatja,mint böngésző?

Na megyek szakdolizni!!!Mert a körmömre ég az egész!

Puszi:Katy
37+3Kép
Katy

Katy, persze hogy ted fel a képeket!! örülök hogy tetszenek!!

bagz, aki most ebédel egy jót, és csak desszertre fog sütizni

KépKép

KépKép
bagzerka

Savitri!! hova tettél új képet a babanetre?? én nem látom az albumjaidban hogy lennének újak...
b

KépKép

KépKép
bagzerka

háát, szerintem extranyomik vagyunk azóta is. Meg a napocska is elbújt megint Kép Pedig pl nekem semmi okom rá, merthogy kszül a konyhabútorom, már majdnem megvan egy szekrény, amit aztán széjjelszerelnek, és leélfóliáznak, és újra összeraknak. Szóval lehet, hogy ma már a mosogató kész lesz Kép Persze nem tuti, de hátha. MOndjuk így hiába is lesz kész, hogy munkalap nem lesz, mert nem rendelte meg az én drága férjuram teganap. Kép Mert nem volt rá idő, mert könyörögtek, hogy vágják le azokat a lapokat, amik azért hiányoztak, mert a rendelésnél nem hallgatott rám, és elmentünk anélkül, hogy a kérésünket összeegyeztettük volna azzal, amit a srác a számítógépbe bevitt.. Na, nem részletezem, a talin már úgyis elpanaszoltam, csak akkor még nem láttam, ennek milyen következményei lettek, de most már tudom. Kép De azt hiszem, ez lehet, hogy már csak abszolút hormonhiszti, meg attól is van, hogy sose akar készlenni nálunk semmi. De tényleg, ez az utolsó dolog, a konyha, és készen vagyunk. Vagyis nem, de legalább a felszín meglesz Kép

Egyébként a képek nekem is tetszettek, de ennek kapcsán elég szomorúan vettem észre, hogy sajnos 30mb helyünk van csak képeknek... Kép Szóval majd cserélgetni kell ezeket is asszem Kép Megpróbálok utána nézni, hogy van-e valami lehetőség nagyobb területre, mert én már nagyon beleéltem magam, hogy mindenkinek legyen majd egy mappája, és abba tegye majd az új csemete-fotókat... De valszeg ez kivitelezhetetlen, ha összesen vagy 70 képet tudunk feltenni Kép

Orbis, jó, hogy átirányítottad a leveleket, de ezzel nem lesznek meg a pocaktalis freemailen... Mert nem ad oda másolatot. Ha pedig a levlistára felírjuk a pocaktalit is, akkor megőrül a rendszer, mert körbeküldözgeti majd a leveleket...
Szóval erre jutottam. Nemtom, mi a megoldás, majd megkérdezem hősférjuramat, aki most éppen hősiesen konyhabútort szerel Kép

Ja, és Rózsika, üdv köztünk, nyugodtan oszd az észt, és panaszkodj, stb, mi valahogy most elfáradtunk talán, vagy nem is tudom...

Kikocska
36+2

kikocska

Katy, az Opera hülye, én ha csetelni akarok, indítok egy explorert. De volt valami tűzfalas cucc is, amit a Gergőnek át kellett állítani, hogy működjön. Szegény Bagz már hülyének nézett, hogy nem tudok kattintani egyet a chat feliratra Kép Nálatok nincs valami ilyesmi hülyeség? És a tálca az nekem eszembe jutott ott, de nem akartam szóvátenni, nehogy szabadkozz Kép Majd ha jön vissza a könyv, jönnek a tálcák is. Jó terv, nem? Kép

kikocska

SziasztokKép
gondoltam van két percem, beköszönök hozzátokKép
VééégreKép A szülés nem volt túl kellemes, sőőőőt, de megérte. Leírom majd mi volt, de egyenlőre annyira nincs semmire időm.... Bálint szinte egész nap cicin lógna,másfél óránként hamizik,a kórházban csak haminak hívták a csecsemősökKép
Ahogy lesz egy pici időm visszaolvaslak titeket, addíg is mindenkinek jó babázást.
edwig( aki most nagyon nagyon boldog anyukaKép Kép Kép

itt szülés után 7 órával...
Kép
Vendég

itt másnapKép
Kép
Vendég

Szia Kikocska!Nem akkarok én itt senkit fárasztani,meg oktatni.Úgy érzem magam,mint egy kezdö anyuka(már2 gyerekkel)!De örülök,hogy Rátok találtam és van kivel beszélgetnem.KépKépKép
Rózsika
35+6
rózsika

Edwig, Bálint csudaszép!!!! Iggenjóképű Kép Na, most már egyre kíváncsibb vagyok Erikára is hogy hogy illenek majd össze Kép

Rózsika, azért jó itt, mert fáraszthatjuk egymást, és a fárasztásokról (hogy a te szavaiddal éljek) beszélgetünk, mind egyszerre mindenkivel Kép Pont ez a lényege az egésznek, hogy segítünk egymásnak, ha mással nem is tudunk, azzal, hogy meghallgatjuk egymást, meg osztjuk az észt Kép
Én abszolútkezdő anyuka leszek majd, ha egyszer leszek, és mindenféle oktatás jól jön. Kép egyébként ha visszanézel, asszem a tegnapi vagy tegnapelőtti archívban van táblázat, és ott meg tudod nézni, hogy kinek hányadik csemetéjét várja, hány éves, meg mikor szül, meg szült-e már, és ki lett ő, meg ilyenek. És ha leírod az adatokat, amik ott vannak, akkor Katy, aki a táblázatfelelős, téged is felvesz. Kép

kikocska

Edwig!

Bár mér gratuláltunk Neked, de mégegyszer hurrá Bálinthoz!És örülünk a képekbek!Különben pont tegnap tettünk szóvá, hogy remélhetőleg napokon belül jösz büszkélkedni!Kép

Bagzer!Nagyon köszi!!!Kép

Kikocs!Azt hiszem le is gépeltem amit ki tudtam venni a könyvből, úgyhogy valamikor a héten átvinném Neked!Vagy nem jösz CTG-re csütörtökön?
Bár Te általában délután, vagy este mész nem?A héten úgyis rohangálok egy csomót, úgyhogy valamikor felugrom, amikor egyezetettünk oké?

Rózsika!
Üdv köztünk!Ahogy Kikocs írta, egy kicsit lelassulva reagálok én is!Ha szeretnéd, akkor van nekünk egy táblázatunk amibe szívesen beírunk leendő gyermekeddel!Kép
Ehhez be kellene írnod a kiírt dátumot, milyen nevet választottatok a papával és, hogy hol fogsz szülni!És akkor én meg beírlak a táblázatba!

No megyek tovább írni a cuccost!

Katy
Katy

Sziasztok,

A pocaktalis képek tényleg tök jók!

Kicsit beszámolok a helyzetről (na nem úgy, A LÉNYEGRŐL továbbra sem tudok, sajnos). A mai vizsgálaton se törpént különös, ha csak az nem, hogy az összehúzódásokat jelző vonal egyre kevésbé hullámos; míg a hét elején voltak kósza kilengések, mára elfogytak, olyannyira, hogy lassan vonalzónak is lehetne használni... brühühü. Szóval fontolva haladunk.... ráadásul visszafelé. Hétfőtől már mindenképp kórházban töltöm az időt, de ugye milyen jó lenne inkább a megszületett babával???? Viszont a kórházban azt mondták, hogy mostanság többen is küzdenek hasonló, megszületni nem igyekvő babákkal. Hol van hát egy igazi hidegfront végre hóeséssel?

Na, szóval reggel óta mászkáltunk Imivel, (és vettem intimtornás könyvet, aminek örülök). Sőt, ma még sportolunk kicsit. Hátha megunja a babus és előjön. Annnnyyyyyyira jó lenne...

Edwig,
Gratula a helyes babához és kitartást a gyakori etetéshez!

Rózsika,
üdv a társaságban!

Anita
hanitka

Hanitka!

Izgulunk Értetek!Tény, ami tény ebben a topikban Ti vagytok a harmadikak, ezzel a "problémával"!Ha jól emlékszem!
Szóval lehet benne valami!De meg fog jönni az a gyermek!!!Drukkolok!!!
Kapsz csibét jó?Néha bejön!KépKépKép

Vagyis többet,hogy tényleg kibújjon!Kép

Katy
Katy

Stia Katy!A kiírás ideje 2005.február.19.-e.Úgy néz ki,hogy kislány Lili lesz a neve és a Rókusba
fogok szülni.
Edwig nagyon szép a babád.Gratulálok!!!
rózsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?