Koszonjuk a bokokat
(Ruznak kulon, amiota itthon vagyok senkit nem tudok lefarasztani a hulyesegeimmel, egy csomo bennmarad, remelem a gyerek hamar megtanul beszelni es akkor megint lesz kivel viccelodnom
). Ja, Ruz egyebkent hogy birod majd husz evig egy hazban az anyosoddal? Eleg rosszul hangzik.
Claudia, en most vettem a gyogyszertarban egy Woodward's Gripe Water-t, elmeletileg ez pont erre van. Majd irok, hogy bevalt-e. Votiv multkor a meleg furdot es a pocimasszirt irta, naluk az hasznalt. A tea meg biztos hogy nem jo, nekem meg most is azt mondta a doki, hogy ne adjak teat.
Votiv, en azutan mar mindig a problemas cicibol szoptattam elobb, aztan tettem at a masikra (mert feltem egy ujabb gyulladastol). De hivj ki egy szoptatasi tanacsadot az LLLtol, biztos tudnak segiteni. Remelem mar jobban vagy, jo sok fotot szereztem neked
Jo taktika, mi? Az ember feltesz mondjuk harmat, igy a tobbieknek is muszaj legalabb egyet bemutatniuk
Neet, nagyon ugyesek vagytok. Nalunk most csak az meg a feladat, hogy ejjel is a kisagyban aludjon. Nappal mar szepen alszik benne, de ejjel meg koztunk. Azert nem mertem meg berakni, mert rengeteget mocorog es allandoan szetnyomja a racsokat a fejevel, es nem akarok ejjel tobbszor felkelni es visszaringatni. Egyebkent nemsokara nezegeti a kepeket, ne aggodj, az enyem tegnap vegignezte velem itt a fotokat es mosolygott a babakra
Vera, csak most ot honap korul kezdtuk a kostolgatast, ugyhogy meg mindig csak napi egynel tartunk, ami gyumolcs es max. ketharmad bebieteles uveggel eszik csak meg. Viszont a technikank mar nagyon jo: ket kanallal dolgozunk, egyik van az o kezeben, a masik nalam, amikor nyitja a szajat, hogy berakja az ovet, igyekszem beelozni. Persze nem mindig sikerul, meg van hogy az ovevel kijon, ami az enyemmel bement, meg kozben cserelunk is (meg akkor is, ha mindket kanal ugyanolyan), meg hogy epp nala van mindketto, meg hogy vadl kalimpal fel-le kanallal a kezben (kozben pure repul mindenhova, ugyhogy mar csak a konyhaban eszunk), meg olyan is, amikor az en kanalamnak nyitja a szajat. Beujitottam egy olyan eloket, ami a vallan is van, a karokat be kell bujtatni, es muanyag, nem frottir, de meg igy is at kell oltoztetni meg megmosdatni minden etkezes utan...
Utazoagyunk nekunk is van, de egyelore csak itthon hasznaljuk jaroka helyett. Mert minek harom agy egy gyereknek, nem?
Ancsi, en nem mernek Afrikaba menni, meg az eszaki reszre sem. Egyszer voltunk Tuneziaban, nagyon utaltuk, mar masnap hazajottem volna, aztan itthon is meg azt almodtam, hogy oda kellett mennem, de azonnal indulok is vissza hajoval, mert csak egy het mulva van repcsi... Pedig en imadok mindenfele utazni. Viszont a Kanari-szigetek nagyon klassz, es az is Afrika mellett van, megis europai, oda menj, meg persze Londonba is, meg szerintem Eszak-Olaszorszagba, meg Ausztriaba, meg .... Egyebkent a gyerek nemcsak gyorsan olvas, hanem alaposan is, mindent apro darabokra
ugyhogy egyelore csak hirdetesi ujsagokat adok neki, komolyabb muveket majd csak kesobb. A siro-pityogo effektus nalam is mar a poci legelejen jeletkezett, ne aggodj, nem olyan sulyos es majd elmulik. Es a Halasz Judit szamok tokjok, szerintem hallgasd nyugodtan, Jobb is, ha mar most felkeszulsz, en pl. dalokat elegge elfelejtettem, es mindig csak sajat kolteseket enekelek a bebinek, ha el kell ringatni, amik arrol szolnak, hogy o mennyire almos, faradt es mindjart el is alszik. Talan ha hipnotizalnam, akkor ertheto lenne... Meg kene tanulnom nehany altatodalt, mindjart feleves, tokciki lehetek mar.
Oxi, ugyanaz a kedvenc tvmusorunk
Helyes a sracod
Nalunk macska van. mar egyre tobbet figyelik egymast a lanykaval, kivancsi leszek, mi lesz, ha ez elindul.
Lanyok, en is probaltam a babylove pelust, de nekem nem jott be: pisinek jo, de a kakanal mar fohaszkodni kell, hogy bennemaradjon, meg nem is igazan volt olcsobb, mint a tobbi. En eddig a pampers-re eskuszom, de azert most vettem egy BabySoft tipusu noname-et a DMben, mert ez csak feleannyiba kerul, mint a babylove, majd irok, hasznalhato-e.