Borbolya
Aranyos vagy, hogy aggódsz értem
Feltűnő már, ha én csöndben vagyok?!?
Nincsen semmi baj, hacsak az nem tekinthető annak, hogy egész nap nem működött a netünk. Tiszta depis voltam tőle.
De mostanra apuci helyrehozta a dolgokat, így végre itt lehetek
Bár végigolvasni még csak nagyjából volt időm.
Ja, és kérdezted a dokit, vasárnap megyünk hozzá, akkor meglesz az első CTG is!!!
Eveka
Boldog szülinapot!!!
Én már vagy 15-ször voltam védőnőnél, és ezután is ugyanúgy járnom kell hozzá. Legközelebb hétfőn megyek hozzá.
Köszi a matracinfókat mindenkinek
Én azt hiszem, azért szivacsmatracot nem szerzek be, mert végszükség esetén tud a járókában is aludni(amiben nappal alapban is fog
)
De hasonló aggályaim azért vannak nekem is, mint Zsanának, hogy a tetején lévő merinó gyapjú attól még ugyanúgy átázik. Na mindegy, ha ennyire egyezik a vélemény, hogy a kókuszmatrac úgy jó, ahogy van, akkor bizonyára úgy is van
Amúgy tiszta Babanet-elvonási tüneteim voltak ma. Végre egész nap ráértem volna, mert már hajnali fél 6 óta nem tudtam aludni, 8 után már föl is keltem, (ami nálam nagy ritkaság
),pláne mert az alattunk lévő öregbanya bömböltette a TV-t, aztán meg rákezdett a szomszéd is a diszkózásra, kész bolondokháza ez a lépcsőház.
Unalmamban ma is mostam babaruhákat, már 3.napja
Legnagyobb gondom az volt, hogy nem volt már elég szárítónk, ahová teríthettem volna őket
És még holnapra is maradt két adag. Szombaton meg vasalhatok és akkor meglesz minden
Kristófkámat most nem érdekelte a hidegfront
, nagyon kis aktív volt
, főleg most este, amikor a nagyijáéknál voltunk. Ott nagyon produkálta magát
Babus+Kristófka