Sziasztok!
Köszi az infókat a boltokkal kapcsolatban.
Megpróbáltunk szombaton elmenni a MiniManóba, de sajna zárva volt(nagy ügyesen nem néztem meg a honlapon a nyitvatartást, viszont tök jó, mert nagyon közel van hozzánk
)
Lau: Balázs nagyon cuki a sapkában
Képzeljétek, tegnap terhestorna után végre sikerült feljutnom a szülőszobára és Szilvi nagyon részletesen elmondta, hogy melyik helyiség mire szolgál, mit csinálnak majd velünk, ki lesz bent stb. Ahhoz képest amire számítottam pozitívan csalódtam. Teljesen kulturált és kórház létére még talán otthonosnak is mondható. 1 problémám volt, hogy iszonyúan meleg van és levegőtlenség, és mostanában azt nem nagyon birom, azonnal rosszul leszek. Multkor a Mega Toysban is le kellett ülnöm, mert majdnem elájultam
Szóval nem tudom ezt az oxigénhiányt hogy lehet bírni majd vajúdáskor
Egyébként ez a Szilvi nagyon kedves, aranyos, a jelenlévő apukákat is bíztatta. Sajnos a párom nem ért oda, pedig jó lett volna, hátha kicsit javított volna a hozzáállásán. Bár most már odáig eljutottunk, hogy azt mondja a vajúdásra bejön. Hát erőltetni nem akarom, igazábol nem is tudom mi lesz akkor nekem jó, egyedül kinlódni, vagy hogy ő is lássa. Majd alakul valahogy... Egyébként a legborzasztóbbnak a borotválást+beöntést találom
Tényleg nem jár valaki közületek terhestornára hétfőnként Szilvihez?
Mi a véleményetek, mennyivel a baba érkezése előtt kell befejezni a szoba festést-tapétázást, hogy az teljesen kiszellőzön és biztonságos legyen a levegő a babának? Tudtok esetleg valami olyan falfestéket ill. tapéta ragasztót, amely "bio", egészségre ártalmatlan? És a régi bútorok lefestéséhez is állítólag vannak vizes alapú festékek ill. lakkok, amig teljesen ártalmatlanok. Erről tudtok valamit bővebben?
Szép napot Nektek és a Babóknak!
Puszi
Sweetlady
ui: Annyira irigykedek, hogy 24-én ennyien ott tudtok lenni a találkozón! Ha addig nem járnék erre, akkor nagyon jó szórakozást kívánok és feltétlenül írjátok majd meg, hogy milyen volt. Esetleg fényképek is készülnek???