Új privát üzeneted érkezett!

Babarózsa!
hajnali 1kor mentünk be, a férjem hazaküldték, hogy aludjon, mert még odébb a cél.. engem meg beraktak a vajúdóba, itt vajúdgattam reggelig, 5perces fájásokkal. Érdekes módon nagyon hamar telt az idő, volt pár vizsgálat közben (tán 2??) és már hívhattam is papát és átmentünk a rózsaszín szobában. Én innen már szülésnek nevezem, bár csak du.ra lett meg a kis zabagép. Na, addig volt a cuccom a hivatalos (sokágyas) vajúdóban. Vili? Kép

Holnap ortopédus megnézi Eszti csípőjét.
neet
neet

Sziasztok!
Nagyon szépek az itt született babákKép, gratulálok minden friss és régebbi anyukának. A pocakosoknak meg kellemes másállapotot kívánok. Én augusztusban fogok szülni, első baba lesz. Orvost keresek, a régi (másik kórházban) helyett. Dr.Bardóczy Zsoltot ajánlották, de most hallottam, hogy ő augusztusban szabadságon lesz. Sajnálom, pedig az elmondás alapján szívesen mennék hozzá. Tudtok olyant javasolni, aki augusztusban dolgozik és akinek a kismama nem csak egy kétlábon járó pénztárca?!
Köszi, Juli
barjuli

Bori!

Én is szeretnék kérni sztár listát.

Kép
Kép
pipocska

Votiv! Bocs a hianyzasert (alvasproblemak: nyul nem hagyott, meg inteznivalok osszejottek). Annyira aggodtam erted, ahogy most vegigolvastam ezt az ot napot (harom kormom le is ragtam). Tudom, milyen ronda dolog a mastitis, nekem is ketszer volt hozza "szerencsem"...olyan lelkiismeretfurdalasom van, hogy nem olvastam elobb, talan valamit en is tudtam volna segiteni, hogy ne huzodjon ilyen sokaig a korsag. Vagy legalabb drukkolhattam volna. Orulok, hogy mar jobban vagytok, remelem minden rendben lesz mostmar. Azert nehany gondolatot hozzafuznek, hatha kiokoskodunk valamit es ezutan elkerulod, vagy a tobbiek elkerulik ezt az izet. Nekem ketszer volt, 5 illetve 7 hetes babanal. Mindketszer csak egy napig, de a lazam hirtelen, 1-2 ora alatt szokott fel 40 fokra. Az elsonel rogton berohantunk a korhazba, ahol nem igazan tudtak segiteni a fejessel, de kaptam augmentint es rogton szedtem (a babanak ettol nalunk tenyleg nem lett semmi baja). Ja es mellette valami lazcsillapitot is kellett (algopirin vagy panadol volt asszem). Mindketszer a jobb mellem gyulladt be, se csomo, se duzzanat nem volt erezheto (amin marhaul csodalkoztak a dokik), csak irto voros volt majdnem az egesz, fajdalom kicsit honaljtajt es egyre lejjebb huzodott. Az elsonel elozonap fejtem, illetve nagyjabol ezidotajt van a bebinel valami fejlodesi ugras is, ha jol tudom hat het korul, nem? amikor megno az etvagya. Egyebkent mindkettonel pont vasarolni indultunk volna, ugyhogy biztos tok ideges voltam, hogy a nagyira hagyom a bebit. En szopi elott forro vizzel kezeltem, szopi utan meg fagyasztott borsoval borogattam. A gyulladas miatt muszaj kicsit jegelni, de ez hamar abbahagyhato, mert persze apaszt a hideg. Pihenj rengeteget, mert a laz is marhaul legyengit, tenyleg ne csinalj semmit es ne is aggodalmaskodj emiatt! Ja, asszem nalunk alapvetoen az volt a gond, hogy a problemas mell bimboja kisse lajtosan mukodott, ergo kevesbe jott rajta a tejci, mint a normalis masikon, ha fejtem tisztan lattam, s mivel a bebi foldlusta volt, ebbol kevesebbet fogyasztott, mint a masik oldalbol, valszeg ezert gyulladt be, de szerintem nagyban hozzasegitett a sok idegeskedes.
Bajdovej, koszonom a megemlekezest. Ugye javorok voltak a szarvasok?

Oxigen, a feledekenyseg erdekes dolog. Nalam ugy volt, hogy a Kiraly Kis Miklost meg egy rakat ovis verset, meset barmikor elszavaltam, meg tudtam, hol parkoltunk tavaly Becsben, meg vagy haromszaz kutyafajtat felismerek hatulrol is, de hogy mit kertek a kollegaim tiz perccel ezelott, hogy mit is csinaljak meg, haat... biztos nem neztek tokhulyenek...

Vollardnak azt akartam irni a pisirol, hogy a szuloszobakhoz van sloz, de ha mar nem tud kimenni, ne aggodjon, a szuleszno segit (latja azt, hogy mikor kell, es ha mar az edenykevel sem sikerul, "kiszedi", semmi gond, es az eljaras nem kellemetlen, csak belegondolni az). De mar biztos tul van ezen, ahogy Votiv is irta, mintha mara korhazban babazna, majd kifaggatjuk, ha elokerul.

Ildi, szelektalj! A vedononek lovese sincs a korhazi dolgokrol. Majd az oltasokrol meg a hozzataplalasrol talan majd mond okosakat, de egyelore csak hagyd a levegobe beszelni. En ket taskat vittem, hogy egyik szuloszobara, masikban meg osszes tobbi cucc, aztan az egeszet csak ledobtuk a vajudo kozepere es csak egy kis viz, muzli, fotogep meg mobil kellett a szuloszobaba.

Norka, gratula a lanykakhoz. En meg ket lanykat szeretnek a jelenlegim melle (nekem is ket hugim van, meg egy ocsem, harman lanyok irto jol elvagyunk, mi is a cime annak a filmnek, amiben Meg Ryan, Diane Keaton es Lisa Kudrow testverek?). Ja, es apa mit szolt? Vagy mar egy szava sem lehet? Kép

Chesti, en Urban Marta doktornonel szultem nyaron. O szerda delelott rendel a Bartfaiban, illetve hetfo delutan a korhazzal szemkozti hazban magan. En is sokkal jobban bizom egy noi nodokiban, mint egy ferfiban (azoknak kb annyi empatiajuk lehet egy varandos novel, mint mondjuk egy zsiraffal szemben: meghokkento alkatu, de eletkepes darabok, egyelore elegendo egyedszamban).

Pipocs, a csuklast nemcsak erezni, latni is lehet Kép
moosejaw

Votivnak, hogy mielobb jobban legyen Kép Kép

Pelenkazoragas tevenezes kozben
Kép

Sargarepapure-hadmuvelet
Kép

Gyorsolvasas
Kép
moosejaw

Votiv! A leglenyegesebbet persze kihagytam. A gyulladas alatt, meg a laznal is, folytatni kell a szoptatast, sot, eloszor mindig a gyulladt mellel kell kezdeni, hogy az eheske minel jobban uritse ki. Mellesleg o csinalja a legjobban, es a leggyorsabban, nem is erdemes mashogy fejned, csak az Isti markajut csatold fel Kép

Votivia, hogy tud valaki ilyen pihent agy lenni? Kép Vagy akkor meg nem volt magas a lazad?

Neet, tenyleg mi lesz a bajgordos es az elektromoshaju vegeredmenye?

Ancsi, en is fegyelmezett gyerkocot szeretnek, de ahogy Norka is irta, mar igen zsenge korban hatarozott velemenyuk van. Epp azon gondolkoztam mostanaban, mikortol beszelhetunk hisztirol. Mert neztem egy hisztikonyvet, de nem mertem megvenni, mert abban csak olyan ketevesformakrol meg nagyobbakrol irtak. Szerintem mar othosak is hisztiznek. Az enyem legalabbis mar biztosan.
Egyebkent meg mibol gondoljatok, hogy nyolc ev mulva is ugyanott fogtok lakni? Vagy ha nem, akkor is ide hordjatok majd suliba a lurkokat?
moosejaw

Neet, jo van, en nem ott fogok szulniKép
csak a 3 szuloszobara emlekszem amikor voltam ott latogatason, azert kerdeztem, hogy van kulon vajudo...

Kép
babarozsa

Moosejaw!
A képek egyszerűen szuperek.
Hogy mi lesz a kereszteződésből, csak akkor derül ki, ha Isti és Eszti komolyan összejön.. Kép Kép Kép

ESZTI 8 ÓRÁT ALUDT ÉJJEL!!!!! AZtán gyönyörűt evett és alszik tovább. ISTENI!!!!
neet
neet

Votiv, én örvendeni, hogy te újra itt mínusz egy mellgyulladás!

Neet,
gratulációk, és ez még fokozódni is fog!!!! Kérdés, mivel Dóri nagyon hasonló: te is észrevetted pocakban, hogy éjszaka alszik, vagy nálad randalírozott? Mert nálam este tíztől reggel hétig pocakban is nyugis volt, ebből gondolom, hogy lehet abban valami, hogy a bioritmusuk már a méhben alapvetően kialakul.

Moosejaw,
a lány gyönyörű, az enyém eddig függönyrágásban jeleskedik, de szerintem ez csak lájtos bemelegítés a pelenkázóra Kép
Majd rakok fel képet, csak le kéne kicsinyíteni, és nem tudom, hogyan Kép

vera
kisün

Moosejaw,
Én is így vagyok evvel, csak a friss infól tűnnek el a fejemből... így azért elég macerás.
Igazság szerint türelmem sincs tanulni, nem köt le.
A dokitémában nem értünk egyet. Nekem volt még anno egy női nőgyógyászom, ő kezelte ki egy cisztámat még anno, tizenéves koromban, és valami olyan szinten vett semmibe (pedig nem voltam túl érzékeny), hogy az leírhatatlan. Meg az utókezelése is. Viszont a mostani dokim maga a csoda, pedig férfi. Mondjuk előtte leginkább senkiben nem hittem, de meggyőzött... Kép
Gyönyörű a lányod Kép

Kisün, és minden Vera,
boldog névnapot! Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Csajszik! A párom úgy nyüstöl, hogy alig tudok ellnállni neki. Lenne most lehetőségünk márc. végén Egyiptomba menni, akkor 18-19 hetes lennék, szóval olyan 4 hónapos. Szerintem ekkor még nem késő, nem? Szülés után 3 évig úgyse mehetünk arabokhoz kisbabával szerintem. Utazott vki közűletek így?

ancsipancsi

+ alig várom, hogy elolvassam a termést, csak nem tiszta a levegő Kép

ancsipancsi

Sziasztok,

Régen jártam itt, mert közben kórházat váltottam. Sajnos kénytelen voltam. Ha valakit érdekel leírom, addig nem akarok senkit sem fárasztani...

Minden rendben, bár az AFP vel egy kicsit beszivattak, mert alacsony lett az eredmény. (0,41)

Minden baba csodás, akiről van kép, gyönyörködve nézem őket.

Vas: azok a bogyók mire jók? Én csakis ilyeneket vagyok hajlandó használni, tehát lehet, hogy érdekel, ha még más nem csapott le rájuk.

MIdenkinek szép napokat és azért néha benézek még ide is.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Kisün!
Boldog Névnapot!Ma tartod vagy júliusban?
Az Én lányom pocakban mindig hajnal 5 és 7-kor tartott ébresztőt.Mióta megszületett az tuti hogy akárhányszor kelt éjszaka 5-kor fenn van Kép

Neet!
nagyooon jó a kép Esztiről Kép

Ancsi!
Húgyhólyag Kép De utáltam mikor eltalálta vagy csak ráfeküdt.

Moosejaw!
Gyönyörű a te lányod is.
Mennyi idős volt mikor elkezdtél mást is adni Neki?

Votiv!
Végre vége a mellgyuszinak Kép
Már jól érzed Magad?

Oxigén!
Köszi.

Vera

KépKép
viranka

Kisün!
Eszti odabent pont éjjel élt ezerrel, amikor lefeküdtünk, ő elkezdte a boxedzést. Kép
De most hagyjuk kissé kifáradni, így az éj és a de. tuti, du meg hadd éljen. Kép

Viranka!
Köszike a bókot. Kép

Ancsi!
Szerintem mehetsz, de vigyetek bubimentes ásványvizet. És vigyázz mindennel. Tényleg, oda nem kell valami oltás? Mert akkor tuti nem mennék. (Tán még terhetlenül se, de terhesen...) Persze ha nem kell, akkor miért ne?
neet
neet

Ancsi,
Lehet, hogy én vagyok parás, de állapotosan nem mernék menni oda. Nem olyan a tisztaság, a kaja... De persze ez csak magánvélemény... Szerintem a dokid kérdezd meg.

Johanna,
Engem érdekelne. Ha másokat nem, akkor priviben is.

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi igy is ugyis vigyazni kell, csak asvanyvizet igyal!

amugy miert ne mehetnetek? csak jol meg kell szervezni
mondjuk Kairot, es hajoutat nem ajanlok babaval
terhesen sem annyira
de tengerpart az ok, csak tenyleg vigyazni a vizzel+a kajaval
nekem nem lett bajom
de a parom, es gyerekei hasmenest kaptak a viztol a hajon
es lazuk is volt, az meg nem kene

Kép
babarozsa

Johanna!

Engem érdekelne!
Remélem azért nem vagy elkeseredve!Kép

Kép
Kép
pipocska

nem kell oltas...

csak ne ugy menjetek, mint miKép
mi eg ykorutat tettunk, bele a vakvilagba, es a helyi lakosokkal mentunk hajoval
kulon ultettek miknket , ami jo volt, csak a fel, meg leszallas volt huzos
es aztan varni kellett, hogy kiengesjenek, mert a kulfoldiekhez kulon ember volt, aki nezte az utleveleket...gondolom mas nem tudta elolvasni

aztan ugyeskedni kellett a taxisokkal, de nagy szerencsenk volt, mert ott volt egy kulfoldon elo egyiptpmi, es szervezett nekunk autot, igy 5en mentunk be a varosba, igy olcsobb volt

Kép
babarozsa

Sziasztok !

Neet !
Nagyon jó képek ! Gratula Esztihez !

Ancsi ! Mi csak Krakkóban voltunk , 20 hetesen , de az kicsit más Kép

Johanna !
Mi történt ? Megirnád maileben , cím a profilomban , köszi !

Kisün !
Hát ha már most beáll a bioritmus , akkor jó hajnalaim lesznek Kép

Kép
Kép
greenolive

Bee, Barjuli, és aki még dokit keres!

én 1 hónapja szültem dr. Faludi Pálnál a Szt Imrében - rendel a Vahot utcai rendelőben és magánban is - ajánlom, mert nagyon jó doki, ráadásul még szimpatikus ember is, és holmi nem szüléslevezető kisiparos Kép

Virág!
ha gondolod, tudok abban segíteni, hogy a felhívást, amit írtál, berakom 1 országos hetilapba (a Vasárnapi Hírekbe, ahol dolgozom), csak picit rövidebb formában. Mit szólsz hozzá? szombat a lapzárta, addig megbeszélhetjük emilben is
nem sok szünetet hagytatok a gyerekek között, hogy bírtad? ennyire könnyen szültél, vagy ennyire bátor vagy? Kép

Ildike, az uterotonikum a méhösszehúzódást segíti elő - zuhanyzás után, szopi előtt kell bedörzsölni vele a hasidat, és meglátod, 1 hónap múlva vasalódeszka lesz az egykori pocak Kép
a recept a bába könyvében a 239. oldalon van
de ha bárkit érdekel, bepötyögöm
csak nagyon kevés kell belőle

én negyed üvegcsével csináltam, és kb. a 20%-át használtam el, szóval Babarózsa, ez még bőven elég lesz neked!

Bori, nagyon köszönöm, hogy gondoltál ránk! Kép

Moosejaw, köszi, hogy leírtad a te történetedet, gyanítom, hogy nálunk is hasonló volt a hiba, ill. ez még marad is, hogy a bal cicin a bimbó nehezebben "szelel"
én meg nem figyeltem rá, hogy a gyerek rendesen kiegye
Isti is ám jól bevágja a szunyát ebéd közben, aztán rikoltozik, ha az ágyában találja magát, és az asztal már leszedték Kép
próbálom elkerülni a következő gyuszit, ma reggel voltam a nődokimnál, és azt mondta, jól lesz ez már, szépen elmúlt (miközben a bimbóban van most is egy mogyorónyi csomo Kép) majd megdeglettem, mikor a gyerek ráharapott, mert persze szoptatni kell mindhalálig! (ezt felírom majd egy zászlóra is)

1ébként igen, jávorszarvasok voltak, és igen, már lázas voltam, mikor azt írtam Kép
állati jók a képek! nagyon örülök nekik! köszönöm! lassan majd mi is frissítünk, meg kell lássátok a kis holdvilágképűt (persze a szokásos vigyorral) Kép

votiv 8)
votiv

Helló Lányok!

Oxigen, én ma vizsgáztam volna, de megfutamodtam, nem bírok tanulni, később még nekifutok, de nem tudom mi lesz ebből...Kép

Moosejaw

nagyon jók a képek, meg a szövegeiden is akkorákat nevetek néha...Kép
És én abszolút úgy tervezem, hogy 8 év múlva is itt fogok lakni, 1 éve költöztünk ide, mi építettünk egy emeletet anyósék házára, úgyhogy saját kis büszkeségünket nem akarjuk elhagyni még egy ideig, és rajta van 20 évig a jelzálog...meg amennyire csak lehetett a mi igényeinknek megfelelően lett kialakítva, a mérete is egész jó, úgyhogy én akár életem végéig szívesen itt maradok. Kép

Johanna, engem is érdekelne, ha nem akarod ide írni, akkor a rozsacska@hotmail.com-ra írhatsz nekem.

Köszi

r
aki ma 31 hetes
ruzicsky

tavaly voltam Tunéziában, és semmi bajom nem lett, mert betartottam mindent, amit kitaláltam magamnak. nagyon fostos vagyok Kép , tehát minden nap felcsempésztünk a hotelba pár üveg vizet, és csak bubimentes volt!! Kép ha most all inklusive-be megyünk, ott lesz dögivel ásványvíz. külön túrát nem nagyon tervezek, főleg nem hajósat, pedig Tunéziában is voltunk, csak féltem, mikor úgy kellett átlépni a hajóra a semmi felett Kép . szóval ha csak ennyi az akadálya, akkor megyek, mert Tunéziától amennyire féltem, olyan kellemesen csalódtam. majd kissé vissza kell fognom magam az étteremben, hogy ne akarjak minden sz...t megkóstolni ;-)

szerintem Egyiptom (Hurghada) bemelegítés lesz márc végén, aztán ápr. elején az 5 nap london már meg se kottyan! Kép úristen, ennyit nem "nyaraltam" életemben, most nagyon jól vagyok tartva a pasim által ;-)

Moos! a gyerkődöc nagyon aranyos, és mint látjuk máris gyorolvasó!

Neet! gratulálok ehhez az okos babához! úgy ni, aludni szépen!!
Kép

ancsipancsi

Úristen de szentimentális nyálgép lettem!!! Kép Ha meglátom valamékőtök vigyori gyerekét már rögtön visszamosolygok. Mi több! Múltkor a Rossmannban elkezdtem nézegetni a babás cuccokat, és ott is vigyorogtam szegény képen szereplő csecsemőkre. Aztán ezután jön, mikor még a szemem is könnybe lábad. Te jó ég! Bőgőmasina leszek a végén!!!

Na, Votiv, ide azt a bájgödrös fotót, hadd lássam, most tiszta a levegő, vigyoroghatok ezerrel.

ÉS HALÁSZ JUTKÁT HALLGATOK EGÉSZ NAP!

ancsipancsi

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat a kórházi pakkal, meg a hasleszállással kapcsolatban!

Kisün!
Remélem ez a bioritmus dolog nem igaz, mármint, hogy a méhen belül kialakul náluk, ugyanis nálam a 9 hó alatt minden éjjel randalírozott, nappal meg aludt!

Votiv!
Köszi az felvilágosítást az uterotonikumról, már rémlik, hogy olvastam róla a könyvben!

Neet,Moosejaw!
Jók a képek!

Ildi(38+4)
Ma megyünk dokihoz, majd beszámolok mi volt!
ildi76

Hurghada ok szerintem, bar a szallokban iszonyatosan rossz a kaja, de nem veszelyes, csak benak, mert nem tudnak europai teat fozni pl.
igyal inkabb arab teatKép
vagy vegyetek kulon a szobaba, mi kertunk vizforralot a szobaba, de mig megertettekKép
azert sikerul

etterem is ok szerintem, mi csak ott ettunk jo kajat
persze nezd meg mit eszel ott is

Kép
babarozsa

Ancsi!
Nyugi, én sem merek már tévét nézni sem, mert, rögtön bőgök, ha kisbabát mutatnak a tévében!
A Halász Judit szindróma viszont nekem kórosabbnak tűnik!Kép
ildi76

Baba! 4* alatt nem megyek arab országba, ebből tanultam. tehát remélhetőleg a kaja ehető lesz. amúgy imádtam tunéziában is a croissant-t reggel, este meg a temérdek sült zöldséget. rengeteg kapribogyót ettem Kép . amúgy nálunk úgy volt, hogy volt forróvíz, és egy csomó filter. fekete teát soha nem iszom, úgyhogy viszek majd magammal pár csipke filtert. ;-)

mi hajszárítót próbáltunk kérni, de basszus, mire rájöttek, már halálra röhögtünk magunkat. és nem volt nekik!!!!!!

Ildi! drukkolok!

ancsipancsi

Ildi! kell a H.J. másolatban? Kép))) már tervezem hogy fogom énekelni a kőccel együtt!!!

ancsipancsi

Neet, mit adtatok Esztinek? Kép Én is akarok ennyit aludni Kép

Vera, köszi, és boldog névnapot!

Ancsi, nem késő, nyugodtan utazz, ha jól érzed magad, és ne tétovázz! Párom tegnap mondott le egy tengerentúli utat (3asban) a mellgyulladásom miatt KépKép bakkeros bakker

Szia Johanna! Kép a prof miatt váltottál? én a 4 nap alatt egyszer sem láttam a kórházban - ettől még biztos benn volt. sajnálom, hogy lemaradsz a Szent Imréről, de remélem jó kezekben vagy, és írjál ám nekünk is néhanapján!

és íme a Vigyorgóvilágbajnokom:

KépKép

votiv 8)
votiv

Tunezia mas lehet...de az egyiptomi tomegszallokban nagyon nagyon rossz a kaja, tenyleg, meg ha nem vagy finnyas, akkor is

Kép
babarozsa

Votiv: nagyon ariKép

Kép
babarozsa

JJJJJAAAAAAAAJ, MICSODA VIGYORI!!! Kép))

Baba! én mondtam, hogy menjünk újra Tunéziába, de a párom szerint ez marhaság! :/

Votiv! ti is mentetek volna együtt, hármasban???? őrület!!!! nagyon jó!!! én terveim szerint aug-ban szülök, és köv. év júliusában már akarok menni a hrvatska tengerpartra. tunézia ide, egyiptom oda, nekem mégis az Adria a szerelmem, imádok ott lubickolni.

ancsipancsi

Votiv,

köszi!!! Szuper! KépKépKép Ez nagyon kedves tQled. Kép (a fenébe a hosszú ö-vel.)

Gyerköcök: az elsö kb. 1 hónapos volt, mikor azt mondta az apuci, hogy ö már olyan nagy, szeretne egy picit. Kép Lön. Aztán a harmadik és a negyedik jóval a tervezettnél elöbb csúsztak be. Eröltetett menet, de van egy csomó elönye is. Pl. hogy egyszerre lesznek kamaszok. Kép Ááááááááááááááááááááááááááááá! Szerintem pár évre akkor valami lakatlan szigetre költözök. Kép

Az újabb képek is gyönyörüségesek. Kép

A címem: virag78@axelero.hu

Virág
virág78

Sziasztok!

Votiv, szuper képek a kislegényröl! Kép

Neet, hogy csináljátok, hogy éjszaka nyugi van nálatok? Nálunk éjféltöl negyed kettöig vonyítás volt, mert fájt a hasa. Aztán, mint mindig apja hasán elaludt.Kép
zanza

Votiv!
Isti egy tünemény!!! Eszter (ha látna 2dimenziós, vibrálós monitort) elájulna tőle. Vagy látja? Kép
Mellesleg cicit kapott, attól aludhatott csak így.
Tudjátok milyen gyerekeket szeretek? A jó gyerekeket szeretem: a sokatalvós, édesen mosolygós, hangosan böfizős, pelusba pisilős, éjjel békénhagyós, rengeteget szopizós, kistányérszemmel-nézelődős, anyját szopi közben markolászós, egyszóval a tüneményes gyerekeket szeretem. Kép Szerintem! Kép
neet
neet

vagyis a Tiédet!! Kép

nem értem, hogy a főoldalon sehol nem mutat link az ultrahangokra, pedig tök érdekes. (www.babanet.hu/ultrahang.php) még régen találtam, de azt is egy keresőben, nem itt a főoldalon.

ancsipancsi

Votiv,
Leírnád ezt az uterotonikumot? Ez a könyvem pont nincs meg (és a férjem kiakadna, ha még egyet megvennék...)
Köszi szépen!

Neet,
Énisénis ilyet szeretnék Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv,

nagyon édes! Hogy lehet egy hónaposan ennyit mosolyogni? Vagy a sírós képeket direkt nem teszed fel? Kép
Ancsi, szerintem is menjél nyugodtan, Hurghada meg elég civilizált Egyiptom többi részéhez képest. Semmit ne egyél nyersen (zöldség, gyümölcs), és olyat se, amirôl nem tudod, micsoda (okos vagyok?). Én kétszer voltam, s bár nem vagyok nagyon érzékeny gyomrilag, azért amikor hazajöttünk, mindkét alkalommal átestem egy tisztítókúra-jelleg? 3-4 napos hasmenésen.
Szóval a legobb, ha halakat esztek. Az tuti friss.
És tökre egyetértek Horvátországgal. Tavaly voltunk (Ábel 1.5 éves volt), több családdal Rovinj mellett egy apartman-kempingben, és állati jó volt. NAmármost, idén is megyünk. Kicsit merésznek tartom magam, mert az új gyerek épphogy 3 hónapos lesz. Ha nem jön sokkal késôbb, mint szeretném. Khm. Majd meglátjuk. Arra kondicionálom, hogy bátyussal ellentétben nyugis legyen, és az is lesz, ha mondom!
Pipocs, megy a sztár-lista.
Bori, 27
lakibori

Ja, és Ancsi!
A Halászjutkával vigyázz, mert ha gyerek kijön, amúgy sem lesz hajlandó mást hallgatni, tehát egy kicsit meg fogod unni. Akkor is, ha Gryllus Vilmosssal meg Kalákával váltogatva hallgatjátok! Én már álmomban is ezeket dúdolgatom. Egy élmény!
B.
lakibori

Votiv!

Zabálnivaló kissrác.Csak az Esztit engedd a közelébe,mert lehet hogy meg fogsz hülyülni a sok rajongó lánytól pár év múlva Kép

Ancsi!

Halász Jutka nálunk is szól ezerrel.Meg a lencsilány Kép
Gyereknek tetszik szerintem.
Bori!

Ha esetleg beteg lenne a gyerek neki is van homeobogyó amit be lehet adni?Eddig megúsztunk mindent szerencsére.
Vera

KépKép
viranka

Kép

KépKép
viranka

Mindenki,
köszönöm a névnapi jókivánságokat, nagyon aranyosak vagytok!!!

Megpróbálok felrakni egy képet Dóriról, és hogy ki ne lógjak a sorból, vigyorit Kép

Kép

vera
kisün

El vagyok ájulva a mai soksok vigyoritól Kép Mind tündéri Kép Nekem még csak pocakos képem van egyelőre feltöltve, az meg nem olyan... Néha úúúúúgy irigyellek Benneteket... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Van valakinek ötlete? Nekem mindig sok volt a savam, és most, hogy nő a pocakom, egyre többször görcsöl be a gyomrom. Kellene valami jó savlekötő, amit szedhetek. Szed valaki ilyesmit?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigen!

Sajnos nem tudok terhesség alatt szedhető savlekötőt, biztos van valami!
Viszont szódabikarbónát ne szedj! Egy patikus mondta, hogy az először csökkenti a savat, majd dupla annyi termelődik tőle! Bocs, ha tudtad!

Most jöttünk meg a dokitól! Hasam leszállt, méhszáj kicsit megrövidült, a fej úgy tűnik beilleszkedett, viszont a babó valószínűleg még nem akar megszületni, úgyhogy még ki kell húznom a jövőhetet itthon! Fura, hogy a haskeményedéseim is csökkentek!

Mira és Dóri is nagyon édes, az összes baba! Jó képek!

Ildi
ildi76

Mindenki, akit sikerült jól beparáztatnom a babák méhben kialakuló bioritmusával: Neet Esztije és az én Dórim hasonló ritmus szerint élnek idekint, míg odabent ezek szerint pont ellenkező időkben rakoncátlankodtak Kép szóval úgy látom, egyszerűen büdös nagy mázli kell hozzá, hogy éjszaka alvókat fogjon ki az ember Kép Kép

Oxigen: nekem is égett a gyomrom, de csak a terhesség vége felé, ezt az étrendem módosításával elég könnyen karban tudtam tartani. De nálad gondolom helyből nagyobb a baj, szerintem beszélj a dokiddal.

Ildi: hajrá! Már nincs sok hátra!

Kérdés: van valakinek tapasztalata utazóággyal? Két hét múlva lesz az első nagyszülőknél alvás, és a kiságyat mégsem cipelhetjük magunkkal.

vera
kisün

Sziasaztok!

Reg jartam erre. Koszonom a soksok gratulat a kiscsajszihoz Kép

Vera
Nekunk van utazoagyunk, rendszeresen hasznaljuk is. A lenyeg,hogy ott legyen a megszokott sajat takaro, pelus, esetleg zenelo jatek v mittomen amitol otthonosabb a helyzet.Nem hinnem,hogy gond lesz! Kép

Oxigen
En is savaztam ezerrel elozo terhessegnel.Nekem bejott a Ham-lett ill a haztartasi kex. Ejjel mar ezekkel fekudtem...vegso esetre van gyogyszer is.Kerdezz ra dokinal.

Kepek csudijok! Kép

Norka
norkini

Oxi,
én irgalmatlanul szenvedtem a savtól az utsó 2 hónapban
próbáltam lekötni, tejet inni, krumplit meg kexet enni, kevés sikerrel
mert akkor már a baba nyomta a gyomorszájat, és nem a ph-ja volt savas, hanem a magasan lévő gyomorszájból köszönt vissza/égetett a sav

aztán rátaláltam az édeskömény teára, és csodálatosan enyhültek a panaszok! neked is ezt ajánlom, csak úgy natúr, minden nélkül (magában is jó az íze, szerintem)
máig is iszom, most azért, mert segíti a tejtermelést és a baba emésztését
nem is hasfájós (mióta nem iszom tehéntejet) Kép
holnap leírom Neked az uterotonikumot!

Megőrülök ezektől a képektől! Dóri és Míra is csodaszép!
Mi is köszönjük a bókokat! Bori, sírós képek azért nincsenek, mert Isti nem sír Kép alighogy nyüszögni kezd, a mama felkapja Kép

de persze szerencsére eddig nem volt nagyobb baja se. mondjuk most elég ágrólszakadt szegény, a mellgyuszim miatt kicsit elhanyagolódott (a papára volt bízva a mosakodás) erre kipirosodott a kis popója, begyulladt egy ujjkörme, kisebesedett a füle mögött, és van némi koszmója is Kép de már talpon vagyok, 1-2 nap és rendesen kitatarozom Kép
jó éjt mindenkinek!

votiv 8)
votiv

Oxigen,
lehet probalkozni savlekotovel, de nekem sem jott be
a Rennie-t leeht szedni, de en utaltam a borsmenta miatt, a DMben vettem egy masikat, valami zold dobozban, nem emlekszem a nevere, de nekem csak az segitett, ha kijott belolem, bocsi
ez az elejen volt

Most meg ahogy Votiv mondja nekem is egeti neha a nyelocsovem, csak magas pernan tudok olyankor aludni, csak vizet iszom ra...

Votiv, akkor egyelore nem zaklatlakKép
bar nem tudom meddig huzom, tartok tole, hogy sokaigKép
Elmennek a Herbahazba, de eleg messze van.
Szegeny Isti, de biztos hamar helyrejon!

Ma megvettem a szuloszobai municiot is, bar elvileg nem lehet enni, de a szulesznom mondta, hogy azert hozzak kajat, ha sokaig tart.

Es kepzeljetek vihetek gatmasszazs olajat, ami azert nem altalanos abban akorhazban.

Kép
babarozsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?