Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Talit mi kihagyjuk egyelőre, még nagyon sokat kell összecsiszolódnunk. Nem tudom, hogy hogy csináltátok (már a 2. babások), de én folyamatosan úszom a napi teendőkben és a ritmusból is kiestem. Bár a két kutya eléggé meghatározó a napi ritmusban, mert ugye 2x le kell vinnem őket napközben. 1-1 séta minimum 1 óra, ma délután 2 lett belőle, mert a Gabi úgy totyogott, mint a szaró galamb.

Voltunk ma egészséges rendelésen.

Gabi 16 kg (ruhástúl 16,5) és 96 cm (cipőben 98).
A Danin meg kiakadtam! Képzeljétek el, hogy 4950 g. 5 kg lett így 3 hetesen. 3400-al hoztam haza a kórházból. Jól látjátok! 1550 g hízott 3 hét alatt!!!!!! Totál le vagyok döbbenveKép

mennem kell
sasha

Kép
sasha

Sasha!Kép Szép nagy legényke a "kicsi" fiad is. Ezek szerint van étvágya, neked meg van tejcsidKép Nagyon ügyik vagytok. Fotót teszel fel?????
Hogyan viszonyul Gabi a kistesóhoz???

Mint 2 gyerekes anyuka megnyugtatlak: Az első időben én sem tudtam, hogy fiú vagyok, vagy lány. Úszott a háztartás, Márk hasfájós volt, stb.. Aztán eltelt a 2. hónap és azóta napról-napra könnyebb.Kép

Még nagyon zárójelben, de esetleg jövó hét kedden talizhatnánk a tesóm lakásán is. Zuglóban van, közel az Örshöz. Van valaki, akinek jó lenne??? Judy, Kataa, Nyuszika, Többiek????? Ha már 1 valakinek jó, akkor már le is beszélem a tesómmal.

Gumicukor!!! Nem csodálom, hogy lelkes vagy és a lakás körül forognak a gondolataidKép
Azt kérdeztem, hogy Dunaharasztin érdekelne-e ház TiteketKép. De látom, hogy már nem aktuálisKép Kép

Jó éjszakát Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Nyuszika! Nagyon boldog névnapot kívánok neked! ez lemaradt az előző levélből pedig akartam. Kép
Igazad van! Szoptatáskor én sem voltam szégyellős.

Sasha Gyönyörűen gyarapodik az ifjabbik csimotád! De Gabi is! Gratu érte! Pancsit rátettm az itthoni mérlegre de le se merem írni, hogy milyen keveset mutatott. Kép De ő élénk és jól van, és enni is látom, annyira talán nem is aggódok.

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska

Koszike, aranyos vagy!Kép
Amugy nem hinnem, hogy Emi nehezebb lenne, o is csak 11.5kg. Mar jo regota.Kép

Sasha

Nem semmi vasgyuro mindket kisfiad!!!Kép

Tali

A Recsei talan azert jobb, mert azt nyugodtan szetszedhetik a lurkok.KépMeg oda nem kell kell jatekot vinni. Nagyon jo fej a tesod, hogy megengedi amugy!Kép
Mi onnan az Orstol nem messze, Zuglobol koltoztunk ki kb 1.5 eve ide, Godre. O melyik utcaban lakik?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

A talit mi is kihagyjuk, egyrészt ugye Levi betegeskedése miatt, másrészt ha nem beteg, akkor én fél 5-ig dolgozom, utána robogok ki Fótra és onnan már nem jönnék vissza, mert akkor lenne kb. 6 óra.
A talizósoknak jó talizást!

Nyuszi
Gödön laktok nem Gödöllőn? Bennem valamiért Gödöllő maradt meg.

Sasha
Szép méretei vannak a faidnak! Rosszul emlékszem, Gabi is így gyarapodott anno nem?

Mi már jól vagyunk a párommal, Levi se hány mostmár, csak ez a fránya köhögés nem akar múlni nála!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
tegnap irtam még egy irást és nem elszáltKép

Kataa
én csak akor tudnék menni a talira ha itt kispesten lenne de itt soha nem rendeztek Kép .

zita
én is néha ugy érzem hogy kezdek leamortizálodni különösen most hogy 2 napig félnégytöl féltizig fent voltam mert még hajnalban is dolgoztam mert nem volt elég hajnali lapkihordo Kép +a saját müszakom .

Sasha
ugyi az apro fiad Kép imike is hizott szépen 2-3 hónapos koráig aztán fél éves korátol semit 1éves koráig kiderült vashiányos és tehéntejallergiás és ugynézki most 1 évesen rájött hogy van hasa is és többet is lehett enni mint egy madár Kép

halacska
petike 2,5évesen 11-12kg körül van imike 8kg körül van 1 évesen .

Pusz csics
csics

Hali!

Halacska
Jót röhögtem a talpig csöcsben. én szülés előtt is utáltam a tüdőszűrést. Eleve nem vagyok egy csöcsbajnok Kép, de mikor a szoba egyik végében kell öltözni egy hosszú asztal mögött ülő 4 pasi előtt, a szűrőgép meg a szoba átellenes részében van, hááát.... olyan megalázó, mintha vmi kifutón lejtene az ember. egyzser anyu is elvitt engem, amikor még kicsi voltam, mert szegény nem tudott rábízni senkire. hát azt a sok löttyedt nőcit, mind ott kavargott én meg csak ültem a padon és vártam anyut.

dokink
elvoileg nem megyek. februártól abbahagyom a fogibogyót, majd csak május, júniusban megyek hozzá szűrésre. tudod, én mindig nyáron szoktam menni a szoknyás időszakban.

lakás
hát még ma megyünk mindent megkérdezni most már tételesen. ha minden egybevág, megfelelőek a feltételek, akkor belevágunk. igen, tudom, hogy közel leszünk Kép negkérdeztem a boszimat is, mit látnak a csillagok, és jókat mondott Kép

Nyuszi
Hát Emi aztán jól megmagyarázta Kép
Dani meg reggelente folyton az órát nézi, és mondja, "Anya, kelj fel, már nincs korán, Dani látja órán!" Kép
Tegnap meg bebújt a pólom alá és ilyen szöveget nyom: "Dani picike, bebújik anyu hasába, végén kijön, utána szopizik ciciből tejet" Kép ezt tőlünk tanulta, mert mondogatjuk neki néha, amikor kisbaba volt ho volt, meg mit csinált, amikor kicsi volt.

Azért még ne gratuláljatok, mert még nincs minden egyben, de remélhetőleg jövő héten már ok lesz. majd csak akkor jöhetnek a gratuk, amikor már nyélbe is ütöttük a dolgot. na meg remélem, amíg intézkedünk, addig nem viszik el a lakást az orrunk elől. talán 1 hét alatt csak nem.

Sasha
nem semmi bébiméretek!
egyébként dani az első 4 hét alatt 1,72-t hízott, igaz ő csak 2900 grammal született. nem baj anaytejből úgysem eszi túl magát ezt már tudjuk.

Mléna
Dunaharaszti
Igazából nem rossz hely, csak az már azért messze van nekünk. Dunakeszi közelebb lett volna, de így Árpádföld még jobb is.

Tali
Még én sem tudom, attól függ épp melyik papír után rohangálunk a lakás miatt. ha éppen akkor szabad, akkor elképzelhető, hogy megyünk. szóval még passz.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Forti, mi is betegeskedünk sokat mostanában, most a dokink ajánlotta, hogy kezdjük el szedni a broncho vaxomot. Ki is váltottam, azt mondta nagyon jók vele a tapasztalatai. Hát majd meglátjuk, szombaton kezdjük el szedni. Most is beteg Betti, és kari előtt is az volt.

sasha, ez szép kis súlygyarapodásKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Nyuszika! a tesóm lakásán kb.3-4 fő+babák lenne kényelmes a tali. Én a zuglói barátnőimmel mindig ott talizok és eddig semmi gond nem volt. A gyerekek, ha játékról van szó iszonyú találékony kis lények, múltkor "szekrényszörnyeset" játszottak kb másfél órán keresztűlKép A Vezér úton van a lakás, ott nőttem fel én isKép 22 éves koromig ott laktam.

De közben kiderült, hogy a jövő hét kedd nekem mégse jó (bocsi), DE az ajánlat érvényes, majd kitalálunk egy új időpontotKép
25-én lesz valami tali????

Tök gáz, amit leírtatok a tüdőszűrésről. Zuglóban úgy volt, hogy külön öltöző helység+nő kezelte a gépet. Itt Harasztiban nem tudom, hogy hogy van, de nemsokára úgyis megyek, majd meglátom.

A 2 éves kori mérésen Nóri is 11 kg-ot nyomott, azóta nem mértük, de max.12 kg lehet.

Gyerekszáj:
1. Nóri pukizott, majd megyzólalt: "Hangos kaka"
2. Én: "Nóri! Hogy hívják anyát?"
Nóri: "Gelányi anyuka"

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Sasha
Nem semmi DaniKépDe hat Te ezen mar nem lepodsz meg Gabi utanKépKépAlex kb 12.5 kgKépKép

MAgdi
25-en mindenkepp tali,ugyhogy keszuljetek,eddig Nyuszika mondta meg rajtam kivulKép4 ok nekek csajok?

Nyuszika
Utolag is boldog nevnapot,tegnap eszembe is jutottal,mint egyetlen ilyen nevu ismerosom,de elfelejtettem megirniKép

Forti
Jo hogy ez a hanyas mar elmult csaladilagKép

Csics
Hat az a baj hogy mindenki mashol lakik,es hat persze hogy a lenne a jo ha kozel lenne de ez nem megoldhato.Nekem a Recsei sincs kozel csak epp autoval nem gond.De en barmikor bennevagyok akar egy kispestiben is csak Aja eltunt egy ideje,de lehetne naluk valamikora jatszohazban.

Aja
Tenyleg mi van veletek olyan regen irtal?

Gumicukor
akkor szolj majd ha megis jo a 25-e.

Conti
Zalanka(tesome)is ezt szedi ,de O extra beteges gyerek,segit mert mar 1.5 honapja nem volt bete,elotte meg egyfolytabanKépEngem csak az zavar hogy gyogyszer,ezert homeozunk.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor,
Egy nagy kalappal a majdani új kéglihez!

Csics,
Hát igen, te sem a körmödet reszelgeted, ahogy látom..Kép

Sasha,
Nem semmi, 2 gyerek, 2 kutya... Én már előre félek. Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy Solymesz baromi féltékeny lesz. Gabi hogyan viseli?

Kataa,
Mielőbbi gyógyulást Alexnek!
Lehet, hogy most tényleg egy ilyen "próbálkozós" korszak van. Ha olyanja van, mindenre azt mondja élből, hogy "Nem", dobál, csapkod, verekszik. Különben meg aranyos, okos, stb. Talán most rájöttem, hogy kell lekezelni a hisztit: bevittem a szobájába, és megmondtam, hogy amíg dobál, addig nem vagyunk rá kíváncsiak, majd akkor jöjjön ki, ha befejezte. Persze mindent szétdobált a szobájában, de ott azért nincs olyan sok cucc. Aztán elég hamar lehiggadt és kijött olvasni.

A jövő héttől már csak heti 2 napot melózok!

Zita
parazita

Sziasztok,
Ma voltunk 3 hónapos oltáson, Bálint most 7100gr és 62cm. Volt is nagy csodálkozás a szép méreteinKép. Igaz rengeteget eszik. Lili ügyesen elkísért minket, aztán jutalmul hazafelé megálltunk a játszótérnél kicsit, de nem tudott Lili sokat játszani, mert minden vizes volt. Így szinte csak mérleghintáztunk. Szerencsére ma is volt autónk, hát ebben a ramaty időben kimozdulni sincs kedvem. Holnap megyünk Lilivel szemészetre, már 4 napja csöpögtetjük a szemét, hogy a dokinéni 100%-an meg tudja majd mondani, hogy kell-e a szemüveg, vagy sem.
Rossz hír, hogy hétfőn megjött, de valami iszonyatos erősséggel. Szinte ugyanolyan, sőt, mint a szülés után, nagyon durva. Azért ha elmúlik elmegyek majd a dokimhoz egy vizsgálatra, hogy biztosan minden oké e. Múltkor felírt fogamzásgátlót, igaz még nem kezdtem el szedni, de lassan lehet, hogy ráveszem magam. Csak kicsit vacilálok, mert az egyik barátnőm ajánlott valami zselét, az is teljesen biztonságos és mégsem terheli a szervezetet és 10 óráig hat. Egyébként szed valaki Cerazette-t?
Olyan büszke vagyok Lilire, mert megtanulta megköszönni ha valamit kérKép, pedig 1x nem mondtuk neki, igaz mi mindig így beszélünk apával. A köszönésre viszont nem tudom rávenni, idegenek előtt nagyon gátlásos.
Úgy várom már a jó időt, nagyon nyomasztó ez az időjárás. Igaz most folyamatosan lázban tart, hogy úgy néz ki, hogy szeptembertől átveszem apától a saját cégünket, feltéve ha Lili ovis leszKép. Már most szövögetem a terveimet, hogy mit hogyan fogok majd csinálni, izgulok nagyonKép. De talán nem lesz nagyon nehéz belerázódni, mert az előző munkahelyemen is sokat foglalkoztam ilyen munkákkal.

Kataa,
Sajna nekünk nem jó a 25-e, viszont a 21-e és a 28-a jó lenne (mindkettő péntek).

Nyuszi,
Boldog névnapot szeretnék én is kívánni neked, így utólag!

Forti,
Szegény Levi, tényleg durva ez a betegségsorozat. Reméljük hamar megerősödik az immunrendszere, én is úgy félek, hogy mi lesz ha Lili elkezd majd ovizni.

Sasha,
Látom Dani is szépen fejlődik, szép szál legénykék lesznek ezekből a babákbólKép. Nyugi, nekem az első hónap volt nagyon gázos, utána már egyre könnyebb. Szép lassan majd kialakul nálatok is majd, hogy mikor mit tudsz beütemezni (hajrá éjszakai műszakKép, igaz én ezt már megszüntettem, de volt egy pár hát, amikor csak akkor tudtam vasalni, főzni...), aztán már minden megy magától. Mi most ott tartunk, hogy Lili játszani akar vele mindenáron. Van, hogy odajön hozzám, és azt mondja: Anya engedd el, viszem magammal játszaniKép.

Conti,
Jobbulást Bettinek! Javulnak otthon a dolgok?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

sziasztok

Ilke
nem semmi méretekKép Gellért ma 3 hómapos, ő 6 kiló és 61 cm.
Én se vettem rá magam a bogyóra, de ma ajánlott a védőnő egy vény nélkül kapható készítményt, ami mehet szopi alatt is, Pharmatex a neve, van belőle kúp, krém, tampon és tabletta is.
Ovi: én is szeretném beadni majd Gergőt, de nem sok jóval bíztatott a védőnő a helyhiány miatt, azért megpróbáljuk a beiratkozást 2-3 helyre, hátha..

Nyuszi
Igen, mi nagy bálozók vagyunk és táncolni is szeretünk. Ez a céges bál lesz, már 5. éve megyünk rá. Nem tudom hogy lesz az éjszaka, mert Gellért még eszik éjjel is, lehet hazaugrokKépKép
Boldog névnapotKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nyuszi
Én is szeretnék boldog névnapot kívánni! Kép

Ilke
Nem semmi Bálint mérete! Most is annyi tejed van mint Lilivel?

Conti
Köszi!
Most néztem utána a neten ennek a Broncho Vaxom-nak, tényleg jó dolgokat írnak róla. Viszont ez kapszula! Hogy adod majd be Bettinek? Tényleg horror ára van? A neten azt láttam.
Mi asszem egyenlőre maradunk az Oschillo-nál, remélem már csak 3 hónap van ebből a ramaty időből utána pedig már nem kell.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Conti!

Én szedtem a bronho vaxomot gyerekkoromban, több kúrát is kellet csinálnom, az sem csodaszer, de hosszú távon hat. Én tipikusan beteges gyerek voltam mondjuk, fél és 1,5 évesen tüdőgyulladás, utána bölcsiben 1,5 éves koromtól 1 hét bent, 2 hét otthonKép Oviban már jobb volt ahelyzet, bár akkor is sokat voltam torokfájós meg iskolában.
A férjemnek nemrégiben elkértüka kartonjait orvosváltás miatt, hát ő sem volt semmi amikro ovis volt, nem volt olyna hónap hogy en lett volna bejegyzés hogy fáj a torka, náthás, köhög. 1 hónap múlva: Még mindíg köhög, nincs jobban. Stb. Ehhez képest kopp-kopp Emma egyszerű eset eddig.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Parazita
Nyugi,minden OK lesz,neked meg anyukad is ott van ugyhogy Solymi lefoglalasa nem lesz gondKép
Na akkor remelem a 25-i talira eljossz ha mar nem minden nap melozolKép
Alex mar jol van,azota sem hant es eszik,ugyhogy ma mar bolcsiben is volt.

Ilke
Balint is jo nagy babaKépUgy nez ki hamar beeri Lilit Kép
E nszedtem Cerazettat addig amig szoptattam,es nem volt vele gondomKép
Az a baj hogy nekem egyik pentek sem jo mert dolgozom csut-pentek este 7-ig,de persze lehet azert tali nelkulem is.
Nalunka a koszones mar regota megy,de a csokolom az csak par hete,olyan edes hogy tudja a kicsiknek szia a felnotteknek csokolomot kell koszonni.O is megkoszon mindent nagy koszi felkialtassalKép

Judy
Azt hiszem ez az a zsele is amit Ilke mondott,en is hallottam rola.

Forti
Tesomek ugy csinaljak, hogy beleontik a port a kapszulabol az innivalojaba es igy issza meg,mashogy kicsinel nem hiszem hogy menne.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Koszi a nevnapi koszonteseket!Kép

Gumicukor

Es mit csinalt annyi pasi a tudoszuresen? Nekem is kell menni a heten, majd leirom a tapasztaltakat...Azert eleg szomoru hogy ez meg mindig igy van Mon, kisse serti a szemelyisegi jogokat, nem?

Ilke

Jo hogy Lili jatszani akar a kicsivel.Hat Emike meg nem nagyon.Kép

Kataa

Vegul is nekem most egyelore barmelyik nap jo,. akar a pentek is. Csak ugy erne meg beautozni, ha lennenk nehanyan.Kép

megyek altatni
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
Köszi, az új munkakör jó, csak sokat kell dolgozni. MOst úgy néz ki egy még újabb irodát (80 m2) is kapok és egy helyettest is. Úgyhogy azért idővel remélem nem csak a munka lesz egyre több Kép

Nálunk is boldog karácsonyfa van. Meg kiskarácsony, nagykarácsony-fa Kép

Manó
Hanna is ugyanilyen dacos. Pont ugyanez van nálunk is állatok szerepcseréjével Kép

Mancit is megmérték
11 kg és 87 cm, de még mindig ő a legkisebb.

Újabb állás lehetőségek a cégemnél Kép

Titkárságvezető:
Word, excell, angol nyelv stb.

Programvezető:
Szociális v. humánerőforrás végzettség, stabil angol nyelvtudás
Szervező, pályázatíró tapasztalatok.

Ha valakit vagy valaki valakijét érdekel dobjon mailt (koltai@pestesely.hu)

Üdv
dec8
dec8

Hali!

Erről a zselés izéről én is hallottam, de sokak szerint nem túl biztonságos, bár manapság semmi sem az, csak ha a bankkártytát a térd közé szorítjuk és hapsi közelkébe sem megyünk.
Én Continuint szedtem a szopi alatt (tudom ez sem biztonságos), nekem sem volt vele gondom. most graciált még februárig.

közben tegnap voltunk megkérdezni a lakáshitellel kapcsolatban, mindent tételesen. hát nyithatok egy dossziét tanulmánynak, milyen összegeket húznak ki az ember zsebéből! mondjuk tisztában voltunk ezzel, de kiszámoltunk mindent és még a lakás megszerzése ok is lenne, meg a fizetési ütemezésnek is megfelelnénk, csak utána szinte minden hónapban nullára futnánk ki, amit nem szeretnénk, mert bár nem vagyok egy pesszimista típus, de akármi is történhet.
szóval most kicsit lenyugodunk és még gyűtjögetünk. meg szerintem ilyen stressz mellett ősszel ne is esnék teherbe, vagy ha igen, akkor végigidegeskedném a terhességet, meg utána otthon a babával. inkább most elállunk egy időre a vásárlástól, mert annyit nem ér, hogy felőrlődjünk anyagilag és idegileg is.
csak az szomorít el, hogy mi még jól is keresünk, mégis ilyen feltételek vannak, mi van azzal aki tényleg épphogy megél, annak hogyan lesz saját lakása, miből tesz félre?
a jó pedig az, hogy egyáltalán nem érzem, hogy sajnálnám, hogy most ez nem jött össze.
ennek most így kellett történnie, még nem jött el az ideje. végülis a boszim is megmondta, hogy csak akkor vágunk bele, a minden feltétel adott és elfogadható lesz számunkra.

Nyuszi
Boldog Névnapot kívánok én is!
Tüdőszűrés
4 pasi volt, ültek egy hosszó asztalnál, egyik egy vén fasz volt, a többi kis fiatalka, persze nálam kicsivel idősebb. az trottyos írta a kartonokat, az egyik fiatalka a gépet kezelte, a másik kettő meg csak ott volt. mindegyik fehér köpenyben. én már a VII. kerületi szűrőállomásra járok, ott csak egy hapsi van, de szerintem már nem is lát, mert úgy mozog, mint egy gép.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Juti, Ilke,
Én szedtem a Cerazette-et, semmi gond nem volt vele, maximum egy kis pecsételő vérzés.
Pharmatexből a kúpot próbáltam: na, az csíp... A zselét nem ismerem, de én nem tartom igazán biztonságosnak ezeket a behelyezős izéket.

Gumicukor,
Sajnálom, hogy most nem jött össze a lakás-téma, de nem szalasztottatok el semmit: egy vagy két év múlva is meglesznek a lehetőségek.

Kataa,
Örülök, hogy Alex jól van.
Pontosan mikor és hol lesz az a tali?
Örülök, hogy ilyen optimista vagy Solymival kapcsolatban Kép

Zita
parazita

SZIASZTOK
Kataa
de én nem tudok vezetni a páromat meg nem akarom megkérni hogy vigyen be és hozon is haza .ajáékhoz meg letudnék sétálni gyerestül egyedül Kép.

Zita
féltékenység nálunk sokáig tartot és néha még most is van ha petikét dögönyözöm sokat akor imike sir hogy most már vele is játszak és forditva Kép de petike mostmár tudja hogy nem bánthatja söt játszik is az imivel van néhány közös foto roluk Kép ne aggodj ha féltékeny is lesz solymi elfog mulni és ha nagyobb lesz a teso még jatszani is fog vele Kép.

Ilke
petike viszont szépen hangosan köszön mindenkinek .fiad szép méretei vanak igy 3 hónaposan Kép.

Pusz csics
csics

Ilke! Nekem is sokkal erősebben és fájdalmasabban jön meg, mióta szültem. A dokim azt mondta, hogy sajna van ilyen, igazándiból nincs vele teendőKép Viszont az is igaz, hogy 2 nap alatt "kitombolja" magát, az utsó napok nagyon light-osakKép

Gumicukor! Tök jól állsz hozzá a dolgokhozKép Minnél nagyobb önerővel indultok neki a lakásvásárlásnak, annál jobban jártok (szerintem). Mi csak a szocpol miatt vennénk fel hitelt az építkezéshez (majd a végleges házhozKép), de mi is nagyon körbe akarjuk járni a témát, rengeteg buktató és apró betűs rész vanKép

Nálunk játszik Nóri a Márkkal, pl:
1. Nóri fennt van az ágyon, Márk az ágyba kapaszkodva rohangászik körbe-körbe az ágy körül, Nóri meg sikongat és menekül. Márk meg mindig rohan a Nóri után és jókat rötyizikKép

2. Anya (a balga) mesekockából tornyot épít, amit, aki gyorsabb lerombolja.

3. A kedvenc játék: anya fekszik a földön, a két gyerkőc meg felmászik-lemászikKép

Persze néha bedurvul a játék, Nóri az ülő Márkot a 2 kezénél fogva rángatja "Gyere Öcsi", vagy a játékokon szokott lenni huzavona.

Na, megjött apacuka, szép napot mindenkinek
Magdi

25-e akkor jó nekünk is!!!! Récsei, hány óra????
Ilke! a péntek délutánokkal nekem is az a gondom, ami Nyuszinak: Olyan nagy a forgalom olyankor!!! Innen vidékről amúgy is 1 óra az út. De azért nem zárkózom el teljesenKép Kép

Csics! Én is kiautózom szívesen Kispestre, legközelebb majd oda kéne szervezni a talit!!! AJA??????

Most már télleg:sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Jajj, nem is irtam, par napja rendesen maszik a pici fiam, elore, ahogy kell.KépOlyan edes, mikor odamaszik hozzam felnez es kapaszkodik a nadragom szaraba, hogy vegyem fel.Kép
Bocsi ezt muszaj vagyok megmutatni:
Kép

Tegnap sutottem kalacsot, nagyon fincsi lett. A neten talaltam egy jo kis receptet.

Gumicukor

Igazad van, nem szabad olyan penzugyi dolgokba belemenni, ami teljesen kifesziti az embert. Mi is ugy csinaltuk, hogy az mikor az albibol vettunk egy lakast, hogy tudtuk, hogy majd hazat szeretnenk a vegen, ugyhogy laktunk 2 evet a lakasban es addig gyujtogettunk. Meg kozben szuletett Emike.KépVolt idom hazhirdeteseket bongeszni, munka mellett nemigen lett volna.Kép
Delelott voltam tudoszuresen. Nem volt olyan gaz, mint neked, kivul harom oreglany irta az adatokat, aztan be kellett menni a felszogelt lepedokbol rogtonzott oltozokbe nemek szerint es onnan be a gephez. A gepnel ket kozepkoru pasi volt, egyik az asztalnal bepecsetelt a vizsgalati papirba, hogy megjelentem, a masik a gepet kezelte. Ment minden pillanatok alatt. Csak engem az zavar, hogy a betegnek egymas elott kell vetkozni, dehat meg sok viz lefolyik a Dunan, amig lesznek rendes rendelok, oltozokkel. Egy elonye van ennek a rendszernek, helybe jon. Ami azert is fontos, mert igy a sok bagos ember is inkabb elmegy, aki egyebkent lusta lenne messzebb menni.(meg a nem bagos is, csak naluk ugye kisebb a kockazat, hogy talalnak valamit)

Judy

Szinte ugyanezek voltak Danny meretei 3 honapos koraban, aztan az elmult 4 honap alatt osszesen 1.5kg-t hizott. Viszont maszik es feloldalra tamaszkodva ul.Meg ugy altalaban sajtkukac van a sejhajaban.Kép

Zita

Itthon hiszti eseten en is a Menj a szobadba es ott hisztizzel! cimu gyogymodot vetem be.KépMi lesz a kisteso neve?

Magdi

Nori jatszik az ocsivel?

Kepzeljetek Emike olyan szinten imadja a puzzlet, hogy mar a 60 darabosnal jar...karacsonyra kapott ket-ket 35 es 60 db-ost, a 35-ost mar 5 perc alatt kirakja.Ugyhogy elovettem neki a 60 db-osakat is.Kép

Ilke, KAtaa

A koszones megy nalunk is, de leginkabb ha szolunk neki, hogy koszonjel. Jot rohognek az emberek mikor o is ugy koszon el, hogy "viszontlatasra" vagy "viszlat".Viszont megkoszonni valamit meg nem nagyon akar.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Gyors bekukk a melobolKépMegjo hogy anyu a fonok es korlatlan net vanKép

Tali
25-en 4 ora,Recsei.Eddig Magdi,Nyuszi es En a stabilak,de Parazita is remelem jon,meg lecci-lecci minel tobbenKépKép

Tudoszures
itt a keruletben csak nok vannak es ket oltozo egz gepre,ugyhogy csak a gepkezelo nenivel talalkozom szerencsere,pedig ez nem uj epulet,csak okosan lett kitalalvaKép

Dec8
Na latom karrier ivel felfeleKépsajat iroda,vavvvKép

Gumicukor
Igazad van,bannkartyaval felereo biztonsag meg a terd koze Alegopiryn isKépKép
Sajnalom hogy nem jott ossze,de a hitelt fizetni nem leanzalom,mi is csak annyit vettunk fel aminek e reszletet meg gyes mellett is tudjuk fizetni.Egy barinom a max 15milara 140-t fizet havonta,na az nagzon durva.

Parazita
Solymi amugy szerintem eleg bekes alkat,Mint TeKépErre alapozom az optimizmustKépRemelem jottok a talira?

Na mennem kell
Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszi
Danny nagyon cukiKépEs Emi a puzzleval,nagyon kis okoska.

Kép
Kép
kataa

Nyuszi,
Nagyon aranyos Danny! Sajnos még nem igazán tudjuk, mi lesz a tesó neve - talán Nándor, de nem biztos.

Kataa,
Szerencsés kézzel beletrafáltatok a heti 2 maradék munkanapomba a talival Kép, de 1/2 6-ra oda tudok érni.
Solymi mintha nem a mi vérmérsékletünket örökölte volna... Majd kiderül. Az anyuval szép békésen elvan, csak nekünk csinálja a fesztivált, de ez állítólag gyakori jelenség.

Zita
parazita

Kataa
nekem nonstop korlátlan net van, illetve mindenkienk az egész cégnél Kép

Mi mondjuk csak 11millát akartunk felvenni, az is pont elég. Nekünk kb. 120 lett volna a havi részlet, amire még rájön évente a kezelései ktsg, amit egy összegben kell megfizetni, + illeték, illetve ott a kocsi is, ami még 2 évig megy az is 50 ruppó. meg ha szülök, ugyan a tgyásom nem sokat változna a mostanihoz képest, de nem is biztos még, hogy majd a 168 nap lejárta után ismét távmunkázhatok, hanem lehet marad a gyed. meg azt sem akarom, hogy a párom látástól mikulásig dolgozzon, meg felőröljük magunkat a számolgatás miatt. végülis a jó oldalát nézem, hogy meg tudtuk volna venni. kicsit várunk még, akkor meg még jobb lesz. viszont a tesó még biztos ide fog születni, de ennek is vannak előnyei, mert mindenhez közel leszek, vihetem danit az oviba utána séta a kicsivel, na meg anyósomékra sem szakad rá a nagy ház rezsije, mert az is lehet, hogy el kellene adniuk a lakást, ha mi elköltöznénk. anyósomnak nincs munkája már régóta, apósom a kereső kettejük közül. külön háztartáson vagyunk mindenben, csak a rezsi oszlik 2felé. mondjuk a rezsi tuti kevesebb lesz majd, ha elköltözünk. megkérdezhetem nektek mennyi szokott átlagban lenni? csak mert mi is hasonló paraméterekkel szeretnénk majd lakást, és még az is lehet, minden villanyos lesz.

g
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Parazita
Legyen akkor 24-e hetfo,hogy ne kelljen rohannod,nekem teljesen mindegy,kerdes hogy Nyuszi+Magdi+meg aki jon mit szol hozza??????
Hat igen Alex azt akeves hiszitjet ami van neki csak ram zuditja,ugyhogy lehet benne valami,masoknak mindig egy angyalKép
Gondolom anyukad hetkozben nem turazik Solymi miatt,Marika minden nap megy majdnem,multkor meselte hogy tavaly 4000 km-t gyalogoltKép

Gumicukor
Ja akartam irni hogy a kezelesi ktg is csaloka,az az evi egyszeri osszeg sem semmiKépnekunk is igy van.Nekunk a lakas illetekmentes volt,csak a garazs+tarozo utan kellett fizetni,de nem keveset.
Rezsi:Viz:4000,Aram:6000,Kozos ktg:13000,futes:5000 korul telen,kabeltb 3500.Erre jon meg az internet +telefon (de ez ugye nem kotelezo,viszont nem tudok nelkuluk elniKépez kb 15000.
Nalunk sincs a hazban gaz bevezetve.

A cegemnel is igy volt,hogy korlatlan internet mindenkinek,de hat az ugye egy multi pesten,ez meg egy konyvelo iroda videkenKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Forti, a Broncho-vaxom 2800 körül volt, ez egy havi adag. 30 napig kell szedni, aztán 10 nap szünet, 20 napig újra szedni, aztán megint 10 nap szünet és 10 nap szedés. Árban nem vészes, pláne ha hatásos is. A kapszulát szét lehet szedni és kajában, vagy egy kanál teában beadni.

Ilke, a hugom is ezt a zselét használja most, még nem terhesKép
Bálint tényleg nagyon jó evő! Ha belegondolok, hogy Betti alig 11 kilóKép
Férjem még mindig nincsKép, de már határozottan jobban vagyok lelkileg.

Nyuszi, nagyon ügyes a kisfiadKép Emike nemkülönbenKép

Nálunk megy a köszönés, utánoz engem, pl. Vizslát! Jó napot kínálok! A megköszönés meg úgy megy: Kosz! Betti nagyon ritkán tudja kimondani az Ö Ü hangokat, másnál is van ilyen??

Puszi, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali

Ma megkapta Gellértke is a 3 hós oltást, hős volt, nevetgélt. Bezzeg a bátyja, akihez hozzá sem nyúltak visítottKépKép Agyrém.
Köszönés: köszön, de csak ha rászólok és mindenkinek sziát. Viszont megköszöni a dolgokat, sőt ha nem kér, akkor "köszönök nem"O:

Conti
Nálunk is GERGO van pl. Örülök, hogy jobb a kedvedKép

Nyuszi
továbbra is nagyon jóképű a kiskrapek.

Gumicukor
És ha eladnátok a kocsit és vennétek az árából egy használtat, amit nem kell törleszteni?
Illeték nekünk sem volt 3 éve.
Egyébként pont ma beszéltük a párommal, hogy a mai helyzetben már nem mernénk belevágni abba, amibe 4 éve. Akkor jöttünk fel vidékről a 28 nm-es szolgálati lakásba, semmink sem volt, csak a párom kocsija, plusz vettünk néhány bútort. tévét. Aztán még abban az évben költöztünk, igaz mi is törlesztünk rendesen. már alig várom, hogy kifusson a nagyja.
Drukk, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétekKép

jó éjt
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Judy
A kocsit semmiképpen sem adnánk el, mert uilyen kaliberűt nem tudnánk venni, csak olyat, ami lerobbantabb és mire eladnánk, addigra alig érne vmit. ennek is romlik az értéke, persze, de nem mindegy, hogy mondjuk 15 éves vagy csak 6-8 éves a kocsi, amit majd eladunk, meg a márkája sem és e mérete sem (most kombink van - Ford Focus, és tényleg kihasználjuk a teret benne). ezt is eladjuk majd vmikor, de most nagyon szeretjük, megbízható, nem volt még vele sosem baj, és most 5-6 évesen is olyan állapotban van, mintha új lenne (egyébként használtan vettük 3 évesen). ezelőtt volt egy 20 éves kis Opel, azt már állandóan javítani kellett, mindenhol rohadt stb., stb. Alig tudtuk eladni. A mostani ára sem lenne teljesen elég, főleg, ha még egy másikat vennénk utána. Úgyhogy ez jelenleg nem járható út.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa,
A hétfő nagyon jó lenne Kép, ha a többieknek is megfelel.
Anyu túrázik hét közben is, mert kedden-csütörtökön anyósomnál van Solymi. Általában csütörtökön és szombaton mindig úton van, úgyhogy lehet, hogy neki is megvan a 4000 km Kép.

Conti,
Solymi nem az ü-t nem tudja kimondani, hanem az r-et, és időnként tisztára dadogásszerű jelenségeket produkál, de csak a mondat első betűjével, pl. Aaaaaaaaazt olvassuk...

Zita
parazita

Sziasztok!

Hitel: mi is elég megterhelő feltételekel vágtunk bele 4,5 éve, a teljes, akkor 8 milliót érő lakást hitelből vettük. Nem volt semmi alapunk, albérletben laktunk, ráadásul már megvolt Beni. Gyűjtögetni nem tudtunk volna, mert kb. az 1/3-át az általunk maximálisan kifizethető összegnek elvitte az albérlet. Úgyhogy úgy döntöttünk, ha kemény is lesz, de legalább a sajátunkat fizessük, ne másnak. És mivel ne akartuk 20-30 évig fizetni (bár akkor kisebb lett volna részben a törlesztőrészlet (nem az egész, mert egy része nem kedvezményes hitel, hanem piaci (akkor még nem adtak ennyi hitelt, 3 M-t alig kaptuk kedvezményes hitelként)), ezért bevállaltuk, hogy 5 év alatt kifizetjük. Szóval idén lejár!KépKépKép (Ha tudjuk, akkor még a lejárat előtt kifizetjük, már "csak" 800 e Ft körül van a maradék és a terveink miatt jó lenne letudni mihamarabb.)
Ami egyébként hihetetlen, és Istennek hála, hogy tudtuk végig fizetni, és még meg is tudtunk mellette élni.
Idén belevágunk a házépítésbe is, de ez már sokkal könnyebb lesz, mert közben a páromnak sikerült a cégét beindítani és a hozzá szükséges pénzt megkeresni (ha hitel lesz, az sem lesz olyan megterhelő mint mostanáig volt).

Sasha!

Méretek:Kép. Valaki írta, hogy majd könnyebb lesz, szerintem is. Csak az lső idő annyira húzós, aztán kicsit könnyebb. Persze már nem fog az egygyerekes állapot visszaállni, időnként velünk is előfordul, hogy kettő ordít egyszerre.Kép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Lányok
hiszti
petike tegnap este fejbe vágott a cumisüvegéböl csak ugy én rászolok ere ö földhöz vágja a cumis üvegét és elkezd éktelen hangon hisztizni mire apja megkérdezi miért sir mondom fejbe vágot én meg rászoltam .amugy petikénél néha minden elözmény nélkül elöjön a hiszti de csak engem tisztel meg a hisztijének eme formájável Kép.

Beszéd
Petike a cs betüt nem tudja még kimondani meg az l betüt igy a csizmábol cizma lett lámpábol ámpa Kép viszont egyre több szot tud kimondani söt néha 2 szavas mondatokat is mond Kép

pusz csics
csics

Sziasztok
Tegnap anyu elhozta az uj kocsit es Alex olyan edi volt,mondta nek:mama szep uj autoKépKép
Most meg zavarban van,mert anyu kocsijat apu kapta meg,igy szerinte:Papa jott mama autojavalKépA vegso zavar az lesz hogy apu regijet meg a szomszed fogja megvenni,ugyhogy,szerintem egy parszor majd raszol hogy ez a papa tutujeKépKép

A heten vettem neki en is kis asztalt szekkekkel az IKEA-ban,nagyon oda van erte,leul es jatszik,ugy hivja bolcsis szekKép
Amig ott voltam bekonyorogtem a jatszoba ,mert ugye meg nem 3,de nagyon jol ereyte magat,nem akart kijonniKépMindenkivel szoba allat,latszik rajta hogy nem egy elveszett,es meg a bolcsi is segit ebbenKép

Taqlizosok
Lehet akkor allapotos Parazitara valo tekintettel a 24-e hetfo???4-ora Recsei.

Conti
Orulok hogy jobban vagyKép
Hat nalunk sem mindig megy az ü betü,az ö igen.

Judy
Gellert tenyleg egy hos ha nem is sirtKép

Parazita
Ilyen dadogas nalunk is van par hete,szoltam is a vedononek,hogy mindig mas betunel es csak akkor ha surgosen akar valamit mondaniKépSzerinte nem baj majd elmulik,hat remelemKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
oké, csak egy kósza ötlet volt. nekünk is focusunk van, mi is szeretjükKép

Beszti
Én is azt hittem, hogy az adósok börtönébe fogunk kerülni, és nem, sőt azóta már nekem is tudtunk autót venni. én örrülök, hogy akkor beelvágtunk, azóta nagyon felmentek az árak és a feltételek kedvezőtlenebbek.

tali neünk sajna nem jó. majd legközelebb

judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezem, hogy tudjátok, élünk Kép. Otthon valami van a nettel, a férjem sem tudja, mi lehet, így nem tudtam jönni. Most is mennék már haza, de azért bekukkantottam, csak visszaolvasni nincs időm Kép.

Remélem, hamarosan rendeződnek a dolgok, és újra bekapcsolódok az életbeKép.

Mindenkinek minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Nekünk jó a 24-e!!!!!
Most csak ezért ugrottam be
Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Megnyugodtam a kilókat illetően bár azért nem izgultam magam halálra eddig sem. Pancsi 12kg lehet most kb.

Pancsi bocsánatot is tud már kérni ha pl. pukizikKép, még tegez mindenkit bár ha szólunk a csókolom is megy. ő is megköszöni, amit meg kell de néha mondja a szívesent is egyből (viccből)

Viszont nem beszél még tisztán. Gondolok itt a r helyett l-re j-re és a c is nehezen megy. Ha ismételtetjük akkor sikerül kimondani de magától nem mondja tisztán. Szerintetek ez gond lehet?

Kölcsön: mi viszonylag szerencsés helyzetben voltunk eddig, hogy nem kellett kölcsönt felvennünk. Szüleimnek köszönhetően, majd pedig magunknak azzal, hogy jó úton indultunk el. A mostani állapotunkból viszont nem tudunk továbblépni. Kölcsönnel tudnánk de én nagyon parás vagyok és félek attól, hogy esetleg nem tudnánk fizetni a részleteket esetleges munkahelyvesztés miatt. Így meg toporgunk egy helyben. Meg állandóan eszembe jut, hogy addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Jó, azért az is rémlik, hogy bátraké a szerencse. Kép

Jó hétvégét Mindenkinek! Én is próbálom kihasználni és csajozok egész hétvégén. Csak ilyenkor meg apa nincs velünk. Kép

Pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Hat nem tul nagy a tolongas errefele...

Kolcson
En kb. 7 eve vettem fel nagyon kedvezo vallalati kolcsont, abbol vettem 2 millaert egy masfel szobas panelt. Ezzel marha szerencsem volt, mert azota ugy meglodult az ingatlanpiac, hogy tavaly 7-ert adtam el...
Meg tudom erteni aki parazik a banki kolcsontol, a parom feje folott is evek ota ott lebeg a kard... az osztalya harmadat ki kellett raknia es tavaly megvette a ceget egy amcsi vallalat, azota attol fel hogy az egesz osztalyt kinyirjak. Szerencsere ez eddig nem kovetkezett be, sot, mostanaban eleg jol megy a szeker.Kép

Halacska

Emi sem beszel teljesen tisztan, a cs hangot pl s-nek mondja, ha massalhangzo koveti, pl. halaska, naposka. Az r hangot hasonloan Pancsihoz legtobbszor l-nek mondja.Vannak szavak amikben kovetkezetesen felcsereli a szotagokat,hangokat, hiaba javitjuk ki ;pl.megigazit= megizagit, tejbegriz= tejgebiz.Szerintem keves 2.5 eves gyerek beszel meg tisztan.Kép
Amugy hova szeretnetek tovabblepni? Kerteshaz???

Tali
Mi is jovunk 24.-en egyelore ugy nez ki.
Tobbiek, nem jon senki tobb talizni???Kép

Sasha

Ne aggodj en is usztam rendesen mindennel eleinte, mikor hazajottunk a kicsivel es persze a regi napirend mar fabatkat sem ert. Meg a kicsik is jol beletrafalnak neha egymas eves-alvas idejebe...Kitartas, tenyleg ido kell mindannyiotoknak, hogy hozzaedzodjon az uj letszamhoz...KépKépKép
Ma voltunk jatszohazban, igy Eminek elmaradt a delutani alvasa es a kicsi sem aludt tul sokat napkozben. Ezert ajult el mindketto mostanara.Kép Megyek is es gyorsan elteszem magam holnapra. Meg apazok egy kicsit, ugy sem lesz sokaig itthon, kedden megint utazik.Kép

Jo ejt
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Mi is élünk még. Néha bekukkantok, illetve olvadok, de írni nemnagyon tudok. Most véletlenül apával fürdik a Gabi, a Danit meg ebben a pillantban tettem le, de nagyon sokat igényel belőlem Ő is, Gabi is. Gabi főleg, de remélem amint megszokja, hogy testvére van, ez elmúlik, vagy legalábbis belenyugszik, hogy új rend van.Kép

Új kép van a profilomban, de sajna, nincs olyan kép amin a két gyerek együtt van, vagyis csak kórházi, de ott a Gabi is sápadt, beteges színü, na meg a Dani azóta sokat változott. Kerek lett a fejeKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

csak egy kérdésre ugrottam be, azokhoz akik szoptattak sokáig. A barátnőm kislánya 10 hónapos és szopizik, szerencsére van bőven tej. Az a kérdés merült fel, hogy egy ennyi idős babának hányszor kell/lehet még szopnia. Most kb 5x szopik még egy nap, igazából a barátnőm nem is akar ebbe beleszólni, de nagyon úgy néz ki hogy nem csökkenti magától . Mást is eszik és szívesen eszik, mindne ízlik neki, de az 5 szopi is kell. inni viszont semmit sem iszik meg így. Meddig lehet ezt hagyni, 1 éves korán túl is szoizhat akár ennyiszer és majdcsak abbahagyja, vagy hol van az a kor amikro már érdemes beleavatkozni, pl lecsökkenteni napi 2-3 alkalomra? Igazából nem okozna neki gondot a szoptatás, csak sajnos ő is eleve egy csinos, vékony lány volt és most már elég sokat fogyott (kb 5 kilót), azt mondja kezdi úgy érezni hogy túlzás, és ráaádásul most ebben a tli időszakban elkezdett folymatosan betgeskedni, nátha, köhögés. Nem akarok neki hülyeséget tanácsolni, igazából fogalmam sincs hogy pl egy 1 évesnek napi hány szopi az optimális (azt mondta hogy addig semmiképpen nem akar beleszólni neki, hanem igény szerint szoptat)
Köszönöm előre is: Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Latom hetvegen mindenki csaladilag volt elfoglalvaKépMi is perszeKép
Most nagyon lefarasztott a ket munkanap,mindket este 7kor total faradtan ertem haza,megjo hogy akkor mar semmi dolgom nem volt,de minden tiszteletem azoke akik birjak a napi 11 ora feszitett munkatKépPErsze lehetnek kevesebbet csak akkor tobbszor kene menni,es ez a ket nap is boven eleg gyes kiegeszitesnekKép

Tegnap Alex nem akart aludni delutan(eszembe is jutott NyusziKép,barmit csinaltunk aztan a vegen hagytuk.Ennek kovetkezteben este 6-kor a vacsinal kidolt es aludt reggel 7-igKépKép

Tali lista
Nyuszi
Magdi
Parazita
En

Panda
Mar hianyoltalakKép

Halacska
Alexnak is van par hang amit furan mond meg,de szerintem ez normalisKép
En megkerdeztem a gyerekorvost es azt mondta ennel tisztabban nem kell beszelnie egy 2 evesnek mint Alex,es foglalkozni is csak 3-4 evesen kell a beszed milyensegevel kapcsolatban,ha esetleg kell logopedusi segitseg,addig valtozik minden magatolKép
Teljesen igazad van a kolcsonnel kapcsolatban,mindket kozmondas elKépEn is parazok rendesen,de hat ha minden kotel szakad szerencsere anyuek tudnanak segiteni,de erre remelem nem kerul sor.Pont annyit vettunk fel hogy egy olyan lakasunk legyen amibol mar nem igen kell koltozniKépKulonben meg mindig az 50 nm-en ulnenkKép
Anno nekem is segitettek hatalmasat a szuleim,vettek egy kis lakast a Rakoczi uton,igaz hogy 8-ker de ennek is mint Nyuszi mondta 3 even belul 3*-ra nott az ara es ebbol indultunk el a kicsit nagyobbhoz,most meg ehhezKép
Amig nem volt Alex mindketten jol kerestunk,viszont nem cserelnem el az anyasagot mondjuk egy hazra,mert ha par evet varunk meg talan osszejott volna,de mar mindegyKép

Nyuszi
Igazad van ha az ember alkalmazott mindig ott a kerdojel,mert sosem biztos az allasaKépAz enyem kivetel,mert ha nem jovok el szulni maradhattam volna nyugdijig,igy most nehezebb lesz visszamenni,mert jo cegtol meg senki nem menekulKépCsomoan vagyunk gyesen,ez is a baj.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Manó
Mi is így voltunk, emlékszem, Gergő 13 hónaposan még 5-ször szopizott, és nem ivott semmit. Engem sem zavart, amíg be nem kerültünk a kruppal a kórházba. Ott jól le szúrtak, hogy nem tanítottam még meg a gyereket inni, pedig ha inna sokkal hamarabb túllenne a betegségen.
na mindegy, utána én beavvlom picit irányítottam a dolgot, elmaradt a délelőtti, majd a délutáni szopi. Én a kistesó miatt akartam, hogy legalább a ciklusom visszajöjjön, így is csak 15 hónapos korában jött meg először. Aztán rögtön terhes is lettem, akkor még egy darabig szopizott, aztán szépen elmaradt az utsó reggeli szopacs is.
Mondjuk én beteg nem voltam szerencsére, de én is jól lefogytam. Bár ezt nem bántamKépKép
egyébként még két éves korig is ajánják, de egy évig mindenképp.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa
Gergő se aludt se ma, se tegnap, pedig mindig szokott. A hétvégi programok mindig borítják a napirendjét.

Ma az apja levitte fradimeccsre. A táncoló csajok tetszettek neki a legjobbanKép
Egyébként kivagyok, Gellértke éjjel óránként felsírt, nagyon bedurrant az oltásaKép

Kép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!

Köszia gyors választ, továbbítomKép Akkor ezek szerint nem sok a napi 5x és van esély rá hogy 1 éves kora után szép fokozatosan leszokik. Ő azért bánja hogy fogy mert előtte se volt rajta egy deka felesleg sem és a terhességgel sem ment rá semmi. Szóval pont jó volt a súlya, így a minusz 5 kg nem jóKép Nekem ellentétes jelű problémáim vannakKép

Kis fradi drukker cuki, nem lehet elég korán kezdeniKép

Manó

KépKép
manó

Mano

Akkor a baratnod olyan alkat mint en....en minusz 7kg-n vagyok az Emike elotti sulyomhoz kepest. Emit 13 honapos koraig szoptattam, akkor mar 2 honapos terhes voltam es 45kg. Ugy dontottem, hogy eleg. Igaz, akkor mar csak reggel meg este szopizott. Nem volt neki nagy trauma leszoktatni, eloszor a reggelit, aztan az estit. Azt mondtam neki elment a cici aludni...Kép
De en mikortol mar kapott mast is,mint anyatejet kaja kozben is itattam, sokat teazott. Most szeretnem azert Dannyt is legalabb egyeves koraig szopiztatni. Azert csak addig, mert kellene szednem a csipom miatt a porcregeneralo gyogyszert es nem biztos hogy jot tenne a kicsinek. Szoval van meg 4.5 honapom.Kép Danny 7.5 honaposan meg 4-5szor szopizik nappal es ejjel egyuttveve.

Jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kozben letettem a torpet aludni...
Az elobb hulyeseget irtam, mert Emi 15 honapos koraig szopizott, nem 13. Es nem fejeztem be, szoval szerintem addig szoptasson amig neki is megfelel es nem tul megterhelo,mert nyilvan a babanak annal jobb minel tovabb kapja az anyatejcsit.Semmikeppen ne menjen az o egeszsege rovasara. Nem vagyok gyerekorvos ,de valszeg az immunrendszer kiepitesenek oroszlanresze az elso evben lezajlik.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Sztem "központilag" Kép lehetett vmi gubanc mert Pancsi sem akart szombat du. aludni. Végül sikerült letenni, bealudt, betakartam de kb. 10 perc alvás után felébredt és közölte, hogy aludt és játszunk.

Nyuszi Igen, a családi ház lenne a következő és végső lépés. Ez a lakás elég nagy hármónknak, de sokszor zavar az alattunk lakó elektromos gitárművész és a mellettünk lakó zongorázni tanuló kisfiú. Kép A panel meg köztudottan jó hangvezető. Telek van és ebből a lakásból is tudnánk pénzt kivenni az elinduláshoz, csak a befejezés nem megoldott még egyelőre. Ha meg mégsem lehet tesó akkor nekünk elég ez a lakás is bár az évek múlásával az ember sztem szeretne újabbat, jobbat. (úgy tűnik, h tesó most megint háttérbe szorul mert a fenének sem sikerül beállítani a pm-emet. 1 éve próbálkoznak de azt mondták, hogy 2 évig is eltarthat. Pont most vetettem vért mert éreztem, hogy vmi nem stimmelt és sajna be is jött mert rossz lett az eredmény. Biztos emelni kell a gyogyi adagomat.)

Kataa de jó neked, hogy van egy kis mellékes és még Alex-szal it otthon tudsz lenni! Ez lenne az ideális a kisgyermekes mamciknak de ma itt Mo-n nincs olyan, hogy ideális. Ill. ritka. (pl. volt gimis osztálytársam hozzáment az egyik leggazdagabb magyarhoz, dr. Somodyhoz. Neki biztos ideális élete van!) A munkába visszatérve nekem személy szerint az elején nagyon fárasztó volt pedig csak 6 órában kezdtem 1 hónapig. Majd jött a 8 ill. 9 óra (9-18-ig+2,5 óra utazás) és sokszor bizony iszonyú fáradt voltam. De ebbe is bele lehet hamar szokni. Hétvégén aludnék de akkor sem lehet mert kelt a csajszi. Rosszul van ez kitalálva mert az idősek, akiknek nem kellene korán kelni, meg már hajnalban ébrednek és tolonganak pl. a tömegközlekedésen. Dédink 5kor kel de ő csak a csirkéket zargatja Kép

Judy Nekünk is van uolyan nyuszis csörgőnk. Kép A pompomlányokra gondolsz? Már a hazai meccseken is van ilyen? Fiúk nagyon helyesek!

Na megyek kicsit árbájtolni.
Pusz,

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali!

Beszti
Hát igen, ha mi is albiban laknánk, akkor belevágnánk, mert én is úgy vagyok vele, ne más zsebébe rakjuk a pénzünket. De így, hogy szülőknél lakunk, tényleg tudunk még kicsit várni.

Hétvégén elkezdtem a lomtalanítást, átrendeztem kicsit a konyhát, egy csomó hely lett Kép, ma délután Danival a szekrényéből kiválogatom a kinőtt rucikat és hétvégén levisszük anyuékhoz. Aztán jön az én és apa szekrénye, szerintem ott is lesz pár dolog, amit el lehet vinni a vöröskeresztnek.

Tali
Nekem nem jó, pont 4-re megyek fogorvoshoz fogat áttömetni.

Dani nem csókolomoz, én nagyon utálom ezt a szót, helyette megy a jó napot, szia, mega a visszát.
ö, ü betű - Dani mindig ki tudta mondani, nem volt vele gondja. mostanában minden egyszerre akar mondani, így 1-1 szó közepén vesz levegőt. tiszta Hankiss Elemér Kép néha rosszul ragoz, pl: Dani/anyu kidobja/lemondja helyett, Dani kidobi/elmondi van Kép
A kapaszkodni szót meg így mondja fürdésnél, amikor áll a sámlin és törölközünk: "Apa, kapa beléd" Kép)Kép)
Tegnap annyira röhögtem ezen, hogy még a könnyem is kicsordult, Dani meg simogatta az arcom és mondogatta: "Anya, ne sírj, anya ne sírj!"
Tejbegríz nálunk: tegbegríz
Halacska, napocska: halacska, napocska

R betű helyett l:
ez nem gond, ha l-t mond, abból majd le tudja pattintani és megpörgetni a nyelvét.
R helyett j:
ez sem mindig gon, de ilyenkor előfordulhat, hogy nem fog pörögni az r, és kicsit raccsol majd a gyerek.

Nyuszi
Szerintem a férjednek van akkora szakmai tudása és nyelvet is beszél elég jól, ha esetleg elvesztené is a mhelyét, akkor is tuti találna hasonlót.
igazából az én szakmám is ilyen, ha esetleg vmi miatt bekövetkezne, hogy elveszteném az állásom, tuti találnék akár még jobbat is. jelenleg maradok a fenekemen, még kihúzom a második gyerekig, most hogy lassan már itt lesz az ideje, nem lenne tanácsos innen továbbállni. ha meg minden kötél szakadna vészmegoldásnak ott a HM, ahová bármikor visszavesznek, igaz nem annyi ott fizu, de ha nagyon muszáj lenne, akkor sem lennénk padló alatt.
Sajnos nálunk egyik szülő sem tud lakással segíteni,, eddig sem tudott, mint itt írtátok többen. azért az nagy segítség ám! mi is beljebb lennénk, ha lenne miből kiindulni. talán csak akkor lesz ilyen jellegű segítség, ha már nem élnek a nagyszülők és el kell adni a lakásukat. de ezt természetesen egyáltalán nem várom, remélem még sokáig dédizhetnek a gyerekeim.

Mléna
Szopi
Dani 11 hónapos koráig szopizott, magától hagyta abba, amikor nekem először megjött. hetekig tartó mindennemű kínálás sem segített. addig ő is napi 4-5x szopizott, amikor akart. nálunk így alakult.
visznt vizet már ivott 8-9 hónapos kora óta, így nem volt gond később.

Kataa
Majd belejössz a melóba meglátod! Hát igen, nem könnyű melózni, aztán haza a napi teendőket elvégezni és mindenkivel foglalkozni, esetleg még magaddal is, de kivitelezhető. AMikor először munkába álltam szülés után, akkor délután legszívesebben aludtam volna, ahogy hazaértem, de nem lehetett. ez tartott 2-3 hónapig, aztán belerázódtam.
Hétvégén meg felváltva kelünk Danihoz reggel, egyik reggel a párom alszik és én kelek fel, másik nap meg fordítva. viszont délután már nem igénylem az alvást egyáltalán.

judy
Bátrak vagytok a Fradimeccsel! Mi van, ha balhé tör ki vmi miatt, akkor hová szalad a férjed Gergővel? egyébként cukik a gyerkőcök

Alvás
Nálunk aludt Dani, mint a bunda, mindkét nap 2-majdnem 5-ig. de ilyen nálunk is volt már, hogy sehogy sem akart elaludni, szerencsére ritkán.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?