Szépjóreggelt!!! ha már nem is olyan szép.Pocsék az idő.
Hanitka, én se tudok mást mondani, csak hogy tarts ki. Nem lehet egy leányálom. Tegnap este mi pont beszélgettünk róla, hogy mikor jöjjön (
) és arra jutottunk, hogy egy olyan 3 hét múlva tök jó lenne, de utána már idegesítő lenne, és várnánk, meg minden. Na, az lenne nekünk a 40. hét, és a kiírt időponttól meg még valahogy két héttel vissza. Mert nekem furin számolták
Nekem be szokott jönni, hogy mikor már lemondok valamiről, megkapom. Pl. a babóca is úgy jött össze, hogy amikor egy óriáshiszti után (már megint megjött, de 6 nap késéssel) átrendeztem magamban az életem, és ara jutottam, hogy akkor lehet, hogy hosszabbtávú projekt lesz ez. Szóval tudom, hogy könnyű mondani, de tényleg jobb, ha az ember nem foglalkozik vele inkább... De ha akarsz mégis, akkor meg nyugodtan írjad nekünk! Nagyon megértőek vagyunk
Végigasszisztáltunk már néhány megfontolt csemetét
Azon gondolkodok, mikor is lesz front... És a meleg fürdőt is tudom ajánlani. Ja, és szupertipp, szegény Hulcsinak mondták, hogy a lépcsőzés mit sem ér, hajat kell mosni
Ettől én kész lettem teljesen
Sétálgass sokat a jó levegőn, az mindenképp jót tesz, a lelkednek is, még akkor is, ha nem indul be tőle semmi.
Savitri, tarts ki. Nem tudod apára rábízni csemetét egy órára, és elmenni sétálni a jókis Árpád úti benzingőzbe egy kicsit? hogy kikapcsolj? Talán nem lenne annyira eleged... Azért erőltetem itt a sétát, mert nekem be szokott jönni. Pedig néha nagyon utálom a kutyát, mert rángat, és ettől fáj a hasam, de ezzel együtt is jó. Ttikának meg puszik, és jöjjön, nem felejtettük el
Kincső nagyon szép!Meg aranyos is. Lassan szoktatom magam, hogy nekem is lesz egy ilyen hamarosan. MOst már kezdek rá kíváncsi lenni, hogy hogy is néz ki
Bagzer, most én viszek akkor gyümölcsöt, jó? Nem merem bevállalni a sütést, mert a konyhaasztalon a varrógép van most, és inkább maradjon is ott
Egyébként képtelen vagyok leszokni a fürdésről. Mondjuk azért órákat nem, de olyan 20 percet szoktam áztatni magam, locsolgatom a pocakom, ami eléggé kilóg, és mindketten nagyon élvezzük. Tudja valaki, miért nem ajánlják a fürdést a végén? Mert én eddig még csak azt hhallottam, hogy elindíthat valamit, de ez nekem annyira már nem ijesztő, hogy feladjam a nap eme fénypontját...
Zsuzsi, szerintem legyél bátor, és gyere talizni, nagyon megéri ám mindig! És ne rövidtávú, 1-2órás programra készülj
csak este megyek mégis ctg-re sajna. Bár legalább nincs kettévágva a napom, és Gergő is el tud jönni velem, szokni a kórházat. Na, most ennyi jutott eszembe, legalább nem panaszkodok. Apropó, panaszkodás, Eszter, nem olyna vészes ám, most már, meg hát már látszik a vége
És szerintem a cukorbigyó sokkal rosszabb ennél, mert nemtom micsinálnék, ha nem ehetnék szendvicset, meg rakottkrumplit meg ilyeneket, amennyit akarnék. Főleg, hogy napok óta nem akarok mást enni, csak szendvicset. Esetleg sültkrumplit. Ebből kifolyólag főzni se nagyon...
No, most tényleg befejezem.
Kikocska
35+7=36 juhéééj!!!!!! Nem gondoltam volna, hogy eljutunk eddig valaha
Olyan lassan telt az idő mostanság...