Sziasztok!
Ági
Nagyszerű, hogy a védőnénit is lecserélted! Jogod van hozzá, igy nyugodt szivvel tehetted meg, hisz a gyermek érdeke az első. Biztosan az új hölgy - mivel maga is gyakorló anyuka - sokkal hasznosabb tanácsokkal lát majd el, nem csak hivatalból. Igazából számomra is csak az a gyermekorvos és védőnéni hiteles, aki maga is nevel gyereket. Ugye?
Szerencsére Petikét éjszaka nem zavarja a fogacska, legalábbis eddig nem volt gond, remélem ezután sem lesz. napközben sem volt eleddig nyűgös, ez a tegnapi nap sikeredett igy. Biztosan nagyon fájt az a kis fogacska. Mára már nyoma sincs a rossz hangulatának, jön-megy és enni is alig akar. A reggeliből meghagyott közel 75 gr-ot, az ebédből is kevesebb csúszott le. Majd beiktatok neki egy valamit ha felkel. Mondjuk egy fél banánt.
Matyikának 8 foga van?
Aztamindenit! Peti ezzel a 4,5 foggal is akkorát tud harapni a lábszáramba, az alkaromba, tegnap a vállamba is beleharapott a kis piranha. De irtad, Matyi is szeret harapni...
Timi
DEEEE, BINGÓÓÓ, igen a mórokra gondoltam!
De végülis ha ők nem harapnak, szivesen megmutatnám Petinek, mert a mi teknősünket imádja, azaz pontosabban szereti csapkodni a terrárium üvegét, mire csóri teki teljesen begerjed.
Az anyósod pasija totál hülye
Úgy kábé mi a fene köze van ahhoz, hogy TE mit csinálsz? Azért vagy otthon, hogy a gyermekedet neveld, végülis a GYED erről szól. Mellette vezeted a háztartást, ami önmagában nem semmi. Mosol-főzöl takaritasz nem csak magatok, hanem anyós után is. Ja és a fordítások. Én biztatlak, hogy szólj be neki, elvégre nem családtag.
Anyu hasonló példálózással jött nekem, mikor Peti pár hónapos volt, hogy a kolléganője menyéről példát lehetne venni, mert dolgozik a 2 hónapos baba mellett. Hallgattam egy darabig, aztán elegem lett belőle és a saját anyumat küldtem el a sunyiba. Nekem ne példálózzon egy olyan nővel, aki úgy dolgozik a gyerek mellett, hogy bedolgozást vállal (varr vagy mi a fene), a baba pedig jóformán egész nap be volt b..va a járókába, a másik gyerek meg hetekig odalökve a nagymamához. Mondtam neki, kövezzenek meg, de én bizony foglalkozom a gyerekemmel, ami meg is látszik rajta. Na ebből volt pár hét "haragszomrád", de utána megbékélt, azóta nem hozza elő. Szóval a kéretlen tanácsokat és ráadásul baromságokat beszélő kedves ismerősöket bátran le kell állitani.
Ed
Ha magatoknak nem főzöl túlontúl fűszeresen akkor Kincsi biztosan szivesen csemegézik a Ti ételetekből. Vagy, mielőtt jól befűszereznéd mindenféle finomsággal, vegyél ki a lábasból egy kis adagot a leányzónak. De Bencéhez hasonlóan Peti is nagyon kedveli a mi izeinket, de még nem kaphat mindenből, mert pl. a tésztát nem tudom annyira összetörni, túl darabos Neki. Ha kijött a 6. fogacska (hamarosan várható), könnyebb helyzetben leszek és akkor már egyáltalán nem szeretnék Neki külön főzicskézni. Najó, néha igen
Hihi, apósodat az én drága jó anyósommal kellene összekötni, jót veszekednének
Anyóstól ugyanis azért "kaptam ki", mikor itt járt és éppen mostam, hogy minek mosok annyi félét, Ő csak kétfélét szokott: sötét és világos. No, én pedig külön mosok:
- kizárólag hófehéreket
- világos tarkabarkákat
- sötétebb tarkabarkákat
- feketéket+nagyonnagyon sötéteket (felsőruházat)
- fekete alsóruházatot
- törölközőket+konyharuhákat
- Petiruhákat (itt a hófehéreket és pelusokat szintén külön...)
jó nagy hüjjeség ugye? Viszont a hófehéreim évek után is vakitóan hófehérek, ezt meg is mutattam anyósnak.
Edina
Nagyonnagyon jó utat, érezzétek jól magatokat! Csodaszép helyre mentek. Fotózz majd kengurút, jó?
Humi
Igenigen, abszolóúte igazolom, hogy Krizsó képes teljes kétségbeeséssel könyörögni a visszafordítgatásért. Holott képes rá. De mikor könyörögni olyan jó!
Peti ma nagyon elemében volt. Meglátogattam barátnőmet, megnéztem a 3,5 hós nagyfiát. és a majdnem 2 éves nagyfiát is. Peti ügyet sem vetett rám, eljátszott a nagyfiúval, ment utána mint egy kiskutyus, etették egymást kiflivel. Pontosabban Gergő etette Petit, Petinek ez nagyon tetszett, de azért jól beleharapott kis barátja ujjába
És olyan jó volt picibabát dajkálni! Olyan távolinak tűnik, pedig a mi bébijeink is nemrég voltak 3 hónaposak.
Készitek egy habos-babost és megyek ruhákat teregetni, Timi üzenem a Szörnynek, hogy a SZOBÁBAAAA!
Szilvus és Petike a Zsivány