itt vagyok kedves szurkolótáborunk!
tegnap aztán már azért nem jelentkeztem, mert nagyon fáradt voltam
szóval tegnap elindultunk a dokimhoz
aztán Isti hisztizni kezdett
aztán anya hisztizni kezdett
és sehogy nem sikerült összeszedni magunkat
és jól elkéstünk a dokitól
ekkor bementünk a jó öreg szentimrébe
- talán láttam is Vollardot
? -
Olga dokinéni volt ott meg Orsi nővér
Osri segített, hozta az orbitális fejőgépüket, és kifejtük a maradék daganatot is a ciciből - de mondta, hogy már épp a végére értem ide, szépen sikerült magamtól is ledolgoznom a daganatot
azt mondta, a láz miatt visszaesik a hormonszint, ezért csökkent a tejem, és ne lepődjek meg azon se, ha esetleg megjönne (1 hónappal szülés után!?!), és azon se, ha a baba elutasítaná a cicit
na de némi önbizalommal, optimuzmussal, rengeteg folyadékkal, pihenéssel, nappal gyakoribb ciciztetéssel és közben fejéssel vissza lehet hozni még azt a tejcsit, csak ne adjam fel!
ellátott még rengeteg jó tanáccsal a szoptatással kapcsolatban + hogy el tudjam kerülni a következő gyuszit (bár mindezt már a kórházban megtudtam volna! és bár egyből hozzájuk mentem volna szombat délután!)
de már túl vagyunk rajta, és a jobbulás útjára léptünk, és remélem pár nap múlva megint lesz sok tejcsink!
a babónak naponta a súlyának kb 1/6-át kell megennie, szóval Istinek úgy 700-800 grammot!!! durva
Neet, imádom Esztit! Ezt az elektromos-frizurát le kéne védetned! iszonyú édes! miért fáj a cicid? ha kezdene lilulni, rohanj a kórházba!
Babarózsa, hétvégén/a jövő héten már biztos rendben leszünk, majd megbeszéljük még a találkozót!
Ildi, ez már nagyon izgalmas! végül milyen homeopatikát viszel be? szerintem az Arnica a legfontosabb! kevertél uterotonikumot?
tartod még a gátmasszázst?
nekem mostanra majdnem teljesen eltűnt a hasam, még a bőr lötyög picit, ettől olyan pohos
szerintem az uterotonikum is segített - mert hasizomgyakorlatot aztán nem csináltam, és haskötőm se volt
Virág! nagyon szépen köszönöm a segítséget, a tanácsadó számát feljegyeztem, minden esetre.
Te dúla vagy? bocs, ha hülyeséget kérdezek, de tök lázasan olvastam, mikor először írtál
ez a négy gyönyörű gyerek a profilodban a Tiéd? Hogy hívják őket, hány évesek?
Moosejaw, merre vagytok? Téli álom van Nyusziföldön
?
Köszönöm mindenkinek, hogy drukkolt és gondolt ránk, éreztem, hogy az erő velünk van
most megyek, jön a gyerekorvosbácsi, megnézi a pöttyes kis szotyolamagomat