Új privát üzeneted érkezett!

Vollard!
Vagy még?
ildi76

Ildi!
Gondoltam, h nincs teljesen igazam, de nagyon belelovalltam magam. (Londonban voltam.)
Igen, tancinéni vagyok, angol. (most már mily' meglepő, mi? Kép)
És nagyon drukk neked!!!

Ruzicsky!
Jó kérdés, válasz tőlem: passz. Kép

Votiv!
Semmi okosat nem tudok írni, nekem is fáj. A fejés mindenesetre javít rajta. Eszti meg mintha szárazna inná őket, de lehet, tévedek.

neet
neet

Sziasztok!

Ma egy kicsit megőrültem, nem is nagyon mertem írni, amíg le nem nyugszom... Voltam a Bártfaiban UH-n, az összes kismama ott várt, minimum 3 órát, mindenkit előttünk hívtak be... A végén már kínunkban nevettünk, az egyik csaj 38 hetes volt, mondta, hogy a kocsiban van a csomagja, max felhozza addig...

Neet,
Nekem nem volt ilyen szerencsém, februárban kezdtem egy egyéves továbbképzést, most már nem halaszthatom el a vizsgát, szeptemberben be kellett jelentkezni Kép Majd valami pociban feszülőst veszek fel, hátha úgy elnézőbbek Kép
Eszti kistányérnyi szemeiről nincs friss kép? Kép

Votiv,
Remélem a láz csökkenésével a tej mennyisége is vissza fog térni, nem is csodálkozom, hogy kevesebb lett, egy ilyen lázas állapot után. Nagyon bátor és kitartó vagy, hogy a szenvedések ellenére is ilyen kitartó vagy. Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb teljesen felgyógyulj.

Dislexia témában én azt gondolom, hogy túl sűrűn sütik rá mostanában a gyerekekre, hogy dislexiások, nagy részük csak nem kapja meg azt a szülői gondoskodást, ami kell az egészséges fejlődéshez. Persze a szülőket sem feltétlenül lehet hibáztatni a mai viszonyok között, de ennek a boncolásában nem mélyülnék el.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Neet, a sulival kapcs. egyetértek veled. Én sem pártolom, hogy a szülő döntse el, hogy lehet-e buktatni, vagy nem. Meg ilyen marhaságok.

ancsipancsi

Sziasztok! Sok topikot végignéztem már de Ti vagytok azok azt hiszem akik életben is tartjátok a sok segitő hozzászólással. Csak gratulálni tudok.
Szeretném ha segitenétek, a Szent Imrében keresek egy jó nőgyógyászt aki kedves, emberséges és nem égett még ki a munkájától.
Ha lehet női dokit szeretnék.
Előre is köszönöm.

chesti

Chesti,
Nekem ugyan nem ő az orvosom, de nagyon sok jót hallottam dr. Kocsis Éváról, ha női orvost szeretnél.
Ha jól tudom, csütörtökönként rendel a Bártfai utcai rendelőintézetben a nőgyógyászai ambulancián, de a kórházban biztos tudnak róla felvilágosítást adni.

Miér szeretnél inkább női dokit, ha nem vagyok túl indiscrait?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

indiscrait?
jo ez a szoKép

Kép
babarozsa

egyebkent oda barki mehet?
nem csak aki oda tartozik?

Kép
babarozsa

Babrózsa,
Mi a bajod a szavammal? Kép Nekem nem áll kézre a "kényszermagyarítás"...
Nem tudom, hogy bárki mehet-e, meg kellene kérdezni...

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

indiscreet-de amugy semmi bajom, csak fura voltKép
bocsi
szerintem mar beleivodott a nyelvbe magyarosan is, indiszkrét

Kép
babarozsa

Babarózsa,
Akár úgy is, csak nyelv kérdése... Kép A főnököm íratta le velem sokszor így, azért ez áll kézre. De ne nyissunk erről nyelvi vitát Kép
Jah, a főnököm francia-magyar volt...

KépKép
oxigen
Györköny

Babarozsa, igazából indiscretio, -onis, fem., ha má' nagyon nyelvészkedni akarunk. És ez az alapja mind a francia 'indiscrait'-nek, mind az angol 'indiscreet'-nek. HEHE Kép Kép Kép hát ez nagyon OFF volt BOCSIIIII

VOTIV, HOL VAGY?????
kisün

jol, van, ne nyelveszkedjunkKép

tegnap vizsgaztam tibeti nyelveszetbol, eleg voltKép

de jo tudni, hogy mi a szo eredeteKép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Azt hittem sokkal nehezebb dolgom lesz,mert a párom tegnap előtt éjjel kipurcintotta a gépet.
Tegnap amíg kész nem lett, addig nem tudtam mit kezdeni, utána meg természetesen neki volt rajta fontos dolgaKép Azt hittem majd olvashatok fél napot, de viszonyleg hamar átrágtam magam.
Storry: Tegnap voltunk UH-n . Mindenét megnézték, mindent rendben is találtak, de azért a biztonság kedvéért menjek csütörtökön a Schöfibe genetikai tanácsadásra.Kép/ A 0.7-es mom miatt/
Már az én kispicúrom is aranyos haspók, ja és a lényeg! Kínai horoszkóp ide, vagy oda, azért az anyai megérzés az igazi.
KISFIÚ /8mm-es kukaccal/KépKépKépKépKép

Neeet!

Én is irigyellek Esztike "kistányéros nézéséért"Kép

Votiv!

Reméltem, hogy jobban vagy, lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba, csak ne idegeskedj, és ne veszítsd el a türelmedet.Kép

Ancsika!

Utólagos engedelmeddel megemlítettelek egy másik topikban.Kép

Ildi, Vollard!

Jól láttam, hogy ti vagytok a következők?Kép

Kép
Kép
pipocska

Neeet= Neet

BocsiKép

Kép
Kép
pipocska

Tényleg ne nyelvészkedjünk, én a jó öreg eltén mindig megbuktam elsőre belőle...
De Pipocska: a sztori 1 r, még original is (story) kukacoskodás ende, fine, stb. Kép Kép Kép

Jé, a kistányér-szemek ilyen reakciókat váltottak ki? Örülök, pedig csak úgy írtam. Kép
Kép sajna nincs frissebb, továbbra is az ismerősök látogatásától függ, mikor lesz, mert ők hozzák a dig.kamerát. Kép

Régebbit viszont feltehetek, jó?
neetKép
neet

Pipocska, ajjaj!! Kép

Csajszik! Veletek volt olyasmi, hogy mikor felálltatok hosszabb ülés után hasnyilallás jött? Tegnap a buszon felálltam, és a jobboldali petefészkem környékén éreztem egy szúrás-nyilallást. Elég szar volt, főleg, hogy "múltkor" a barnázás (majd pirosozás) is így kezdődött, csak sokkal erősebb fájdalommal.

ancsipancsi

Sziasztok !

Votiv ! Örülök , hogy lassan azért gyógyulgatsz !

Pipocska !
Az én babóm is kisfiú , szintén azonos AFP-vel . Őt is megnézték alaposan , de engem nem küldtek tovább a Schöfibe . Téged ki küldött .

Ja és vki érdeklődött Dr. Kocsis Éváról , én hozzá járok csak jókat tudok róla mondani !

Kép
Kép
greenolive

Nekem 0,9 MOM lett az AFP. Az jó? A dokim most van szabin... Kép
Hol lehet ezt megnézni?

Greenolive, Pipocska,
Tudom, hogy tudnom kellene, de nem találom... ti most hányadik héten vagytok?
(Mondjuk, ha más is megírná, az nagyon jó lenne, mert én azt hiszem egy kicsit megkeveredtem, és eddig sem tudtam pontosan...)

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigen !
0,9 tökéletes !

27+1

Kép
Kép
greenolive

Neet!
Köszi a drukkot, már nagyon türelmetlen vagyok!
Babarózsa!
Akkor túlvagy az utolsó vizsgán? Gratula!
Pipocs!
Igen, Vollard után én vagyok a következő! Vollard rég nem jelentkezett, szerintem már megvan a babája!
Ancsi!
Nekem a hasizmom húzódott meg hirtelen, elég sokszor! Lehet, hogy azt érezted! Meg köhögéskor volt, hogy nagyon megfájdult a petefészkem!
Ildi(38+3)
ildi76

itt vagyok kedves szurkolótáborunk!

tegnap aztán már azért nem jelentkeztem, mert nagyon fáradt voltam
szóval tegnap elindultunk a dokimhoz
aztán Isti hisztizni kezdett
aztán anya hisztizni kezdett
és sehogy nem sikerült összeszedni magunkat
és jól elkéstünk a dokitól
ekkor bementünk a jó öreg szentimrébe Kép
- talán láttam is Vollardot Kép? -
Olga dokinéni volt ott meg Orsi nővér

Osri segített, hozta az orbitális fejőgépüket, és kifejtük a maradék daganatot is a ciciből - de mondta, hogy már épp a végére értem ide, szépen sikerült magamtól is ledolgoznom a daganatot
azt mondta, a láz miatt visszaesik a hormonszint, ezért csökkent a tejem, és ne lepődjek meg azon se, ha esetleg megjönne (1 hónappal szülés után!?!), és azon se, ha a baba elutasítaná a cicit
na de némi önbizalommal, optimuzmussal, rengeteg folyadékkal, pihenéssel, nappal gyakoribb ciciztetéssel és közben fejéssel vissza lehet hozni még azt a tejcsit, csak ne adjam fel!
ellátott még rengeteg jó tanáccsal a szoptatással kapcsolatban + hogy el tudjam kerülni a következő gyuszit (bár mindezt már a kórházban megtudtam volna! és bár egyből hozzájuk mentem volna szombat délután!)
de már túl vagyunk rajta, és a jobbulás útjára léptünk, és remélem pár nap múlva megint lesz sok tejcsink!
a babónak naponta a súlyának kb 1/6-át kell megennie, szóval Istinek úgy 700-800 grammot!!! durva

Neet, imádom Esztit! Ezt az elektromos-frizurát le kéne védetned! iszonyú édes! miért fáj a cicid? ha kezdene lilulni, rohanj a kórházba!

Babarózsa, hétvégén/a jövő héten már biztos rendben leszünk, majd megbeszéljük még a találkozót!

Ildi, ez már nagyon izgalmas! végül milyen homeopatikát viszel be? szerintem az Arnica a legfontosabb! kevertél uterotonikumot?
tartod még a gátmasszázst?
nekem mostanra majdnem teljesen eltűnt a hasam, még a bőr lötyög picit, ettől olyan pohos Kép
szerintem az uterotonikum is segített - mert hasizomgyakorlatot aztán nem csináltam, és haskötőm se volt

Virág! nagyon szépen köszönöm a segítséget, a tanácsadó számát feljegyeztem, minden esetre.
Te dúla vagy? bocs, ha hülyeséget kérdezek, de tök lázasan olvastam, mikor először írtál Kép ez a négy gyönyörű gyerek a profilodban a Tiéd? Hogy hívják őket, hány évesek?

Moosejaw, merre vagytok? Téli álom van Nyusziföldön Kép?

Köszönöm mindenkinek, hogy drukkolt és gondolt ránk, éreztem, hogy az erő velünk van Kép

most megyek, jön a gyerekorvosbácsi, megnézi a pöttyes kis szotyolamagomat

votiv 8)
votiv

Szia, Votiv!

Nagyon örülök, hogy jobban vagy! Kép Amikor írtad, milyen állapotban vagy, gondoltam én kórházra is, de olyan risztó dolgokat szoktak egyes helyeken csinálni meg mondani, mindenféle nem-szoptatásbarát dolgot, hogy kicsit féltem ilyesmit tanácsolni. Örülök, ha tudtál valamit hasznosítani. Kép

Dúla vagyok, igen, és a 4 gyerkőc is belőlem származik. Kép Ruben 7 és fél, Rebeka 6 és fél, Abigél hamarosan 5, Ráhel mindjárt 3 éves. Kép

Én is néztem ám a profilodat. Ez a kismanó olyan friss még azon a képen, hogy még. Kép Gyönyörű. Kép És mosolyog...

Virág
virág78

Votiv!

Nagyon örülök, hogy kezdtek rendbejönni!
Leírod nekünk is, hogy miket ajánlottak a Kh-ban? Hogyan lehet megelőzni a mellgyuszit?
Igen, a gátmasszázst szorgalmasan csináljuk, bár nem túl kellemes a visszereim miatt, de ha nem kell akkorát vágni, már megéri!
Világosíts fel az uterotonikumról(???)!
Az Arnicát szedem már pár hete, meg a visszérre Hamaméliszt! A Kh-ba meg Cimicifugát, meg Caulophillumot viszek!
Most tudtam meg egyébként, hogy nem jó ezeket a szereket mobiltelefon és mikrosütő közelében tartani, én meg pont a mikro tetején tartottam őket, a telefonnal együtt! Remélem, azért hatnak!
ildi76

Lányok!Még egy kérdés!

Most volt itt a védőnéni és azt mondta, hogy amikor a Kh-ba bemegyünk, a pakkot le kell rakni a szobában, ahol a szülés után leszünk és csak pár szükséges dolgot lehet vinni a vajúdóba, szülőszobába! Ha így van, akkor át kell variálnom a cuccomat, hogy ne ott keresgéljem elő a dolgokat!

Más!
Volt valaki közületek, aki a vajúdás elejétől kapott antibiotikumot Steptococcus B miatt?
És Heparint a visszerekre???

Ildi
ildi76

Ildi!

Én kaptam beérkezéskor antibiot Streptococcus B miatt, elvileg 4 óra múlva kellett volna kapnom a következőt, de arra már nem volt idő, mert Petra kibújt (pedig az első 10 percesnél elindultunk, és 15 percre lakunk a h-tól). Kép Így sajna Petra kapott 3 napig antibiot, napi 3-at azt hiszem, a kis kanül (vagy branül?) ott volt a kis kézfején, rajta kis zokni, olyan szívszorító volt Kép De 3. nap megjött az eredmény, hogy negatív Kép.

Cucc: én pakoltam egy bőröndöt a 4 napra, meg egy kisebb szülőszobás táskát. A bőrönd, amíg szültünk, a vajúdóban volt elzárható szekrényben. Persze ez másfél éve volt, lehet, hogy azóta változott.

Ancsi!
Hirtelen felálláskor nekem is vannak nyilallások oldalt, de ez más, mint a petefészekfájdalom, egyértelműen érzem, hogy valami szalag vagy izom, és csak pár pillanat az egész. Szóval sztem no para!

Üdv: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Mi még csak tervezzük a picink fogantatását a párommal, de már most szeretnék konzultálni a leendő dokimmal. A jelenlegi nőgyogyim nagyon kedves, jó orvos, az egyetlen problémám azonban, hogy a Rókusba tartozik. Sajnos a kórház állapotáról nem sok jót hallottam, arról nem is beszélve, hogy Diósdtól - ahol lakunk - elég messze van. A Tétényiről azonban már nagyon sok jót hallottam. Tudnátok nekem dokit ajánlani, akit fel tudnék keresni, akár a Tétényiben, akár a magánrendelésén? Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Egy leendő pocakos
bee

Dr Kocsis Éva, jegyzem Kép Miért szeretnék női dokit? Jó kérdés, talán azért mert férfi dokival nem volt jó tapasztalatom, sokaktól hallottam viszont mennyire jó ha egy női dokid van, és azt hiszem meggyőztek róla, hiszen egy nő jobban tudja mi zajlik a testünkben, és sokkal empatikusabbak ezáltal. Nem véletlen az sem hogy az urulogusok férfiak Kép
Azért ha valakinek van már tapasztalata Dr Kocsis Évával szivesen venném ha megosztaná velem élményeit.

chesti

Chesti !

Irj mail-t hogy mit szeretnél tudni , profilomban van a cím .

Kép
Kép
greenolive

Greenolive!

Nem tudom, hogy névszerint ki az, de utána lejött az intenzívről a dokim, és csak csóválta a fejét, hogy ő nem küldött volna.
Erre a másik topikon az egyik lány aki itt is szokott lenni,0.41-es mommal elment a genetikai tanácsadásra, 4 óra várakozás után pedig hazaküldték, hogy sokkal kockázatosabb a "hasbaszúrás, mint a lelete.

Oxi!

Én 20+6

Neet!

sztori ide, story oda, Eszti gyönyörű :o

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok Lányok!!

Én is a Szent Imrében szültem márciusban , régebben jártam is erre fele.
Azért írok most Nektek ,mert van egy csomó homeopátiás bogyóm ,ami nekem már nem kell, és nagyon szívesen odaadom őket , annak akinek kellKép
Leírom ,hogy mik vannak:
Urtica urens C12
Caulopillum C30
Hypericum perforatum CH30
Arnica montana CH30
Apis mellfica CH30
Pulsatilla pratensis CH30

Akinek kellenek, jelentkezzen ,mondom ,nagyon szívesen odaadom őket(természetesen ingyen)

További szép napot minden pocakos és már nem pocakos mamánakKép
Üdv:Ildikó
vas

Babarózsa, mail ment a homeopátiás bogyókról.
Oxigén, nekem is 0.7 volt a MOM, nem kuldtek genetikai tanácsadásra, de UH-ra igen, ahol (mint fentebb már írtam) kiröhögtek szinte, és minden rendben volt, úgyhogy ne parázz!
És Norka, van programom az elôadásokról, párat leírok:
II.1. Fájdalomcsillapítás a szülés alatt
II.8. Szülésznôk a szülôszobán és a gyerekágyas idôszak alatt (ezen tavaly már voltam, jó volt)
II. 15. Az újszülött, baba-mama szobák
II.22. Összefoglalás (videofilmek)
lakibori

Bocs, Oxigén, neked címeztem az elôadáslistát. A dokid amúgy nem tud programot adni? Én az enyémtôl kaptam.
Ancsi, nekem is rendszeresen nyilallt a hasam, még most is csinálja. Állítólag attól van, hogy a méh növekszik. Remélem. Kép
Bori, 27
lakibori

Ildi!
"Meg köhögéskor volt, hogy nagyon megfájdult a petefészkem! "---> Kép én meg összegörnyedve próbálok köhörészni, hogy ne fájjon! Kép

ááááááááááááááááá, már megint keddenként vannak az előadások??? hát én már semmire nem érek oda? Kép remélem nyáron nem lesz késő még (ha augban szülök) megnézni pár előadást, már amennyiben lesz!

ancsipancsi

Ancsi !
Nekem is volt ilyesmi az elején , lesznek ennél még furább dolgok is . Ma pl.: megtalálta a gyerköc a húgyhólyagokat és azt rugdossa , nem semmi Kép
Pipocska !
Köszi a választ !

Kép
Kép
greenolive

Csak hogy nehogy kevés legyen belôlem:
Votiv, nagyon örülök, hogy jobban vagy, rémületes lehetett.

B.
lakibori

húgyhólyagomat , mert hogy csak egy van Kép

Kép
Kép
greenolive

köszi a hasas megnyugtatásokat! anyagcserém kissé begyorsult.

amúgy egész nap "térdeplő széken" "ülök", a gerincem miatt jó, remélem a hasamnak is jó lesz.

ancsipancsi

Na igen, a húgyhólyagrugdosás elég vicces érzés. Talán ezrt rohangálok 10 percenként pisilni? Bár van, hogy nem rugdossa, csak egyszer?en rááll... Most meg csuklik. Na az se semmi.
Ancsi, lesz nyáron is elôadás.
Bori
lakibori

Igen van hogy csak oda húzodik , de az a jobbik esett , de ezt a célzott rúgdosást , csak ma tanulta meg Kép

Kép
Kép
greenolive

Pipocska,
Akkor majdnem egyidősek vagyunk, bár nekem szerencsére mindenki mást mond... Kép

Lakibori,
Köszi az időpontokat. Ottfelejtettem a váróban a papírt az idei előadásokról... Kép
Elküldenéd nekem is a homeobogyós mailt?

Ancsi,
Nekem is néha belenyilall a hasamba, az nagyon sok mindentől lehet... Méhszalagok nyúlása állítólag a leggyakoribb. A köhögés is érdekes, de nekem nagy bajom a tüsszentéssel van, annál kell előbb összegörnyednem, és csak aztán jöhet a tüszi Kép

Nekem a hólyagom felett volt a baba, amíg meg nem mozdult, szerettem érte... Állandóan a WC-n voltam, először azt hittem, felfáztam Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Csatlakozom Oxihoz, és a többi előttem szólohoz hugyhólyag ügyben. Ez még csak a kezdet Ancsika!

Bori!

Mikortól lehet megérezni a csuklást?

Oxi!

A Szent Imrében fogsz szülni?

Ja, még valami Ancsi!

Ha van kedved és maradék energiád /bár szerintem ezt kérdeznem sem kell/ nézz át a Gyermekek Magzatok kor szerint Topikba A 2005 Nyári Babákhoz is.
Csak azért invitállak,mert ott sok kb. veled egyidős kismama van. És ezen a topikon kívűl a másik olyan , ahol a hozzászólók nem egymásnak esnek, hanem segítenek egymásnak bármiben.Kép

Kép
Kép
pipocska

Votiv!
Mi jöhet ki, ha keresztezel egy bájgödröst és egy elektromoshajút? Kép Kép Kép

Virág!
Gyerkőcök gyönyörűek, és látszik, h imádják egymást. Eltaláltam? Kép

Ildi!
Én is kaptam valamit valami miatt, 2x kellett a vajúdás során, h ne Eszti szeme lássa kárát az én bacimnak. Nem dráma, megkapod és kész.

Ildi!
Én is 1 csomaggal+1 kézitatyóval mentem, minden a vajúdóban maradt, csak a kólát, csokit, telefont vettem ki (fájdalom, de a labello maradt, pedig de kellett volna, úgy kiszáradt a szám a harapdálástól...). Ott a nagy "kapkodásban" eszembe se jutott, h még valamit vigyek, pedig ez-az még jó lett volna. Én nem zártam be semmit a szekrénybe, nem is tűnt el semmi. Mondjuk, érték nem is volt nálam. (Az bennem volt!!! Eszti..)
Asszem ennyi. És olyan jó, h már nem kell folyton pisilni, Eszti azt is kiissza belőlem, amit meg se ittam!
neet
neet

Neet, nem a szuloszoban vajudtal?
vagy mikor mentel at, es hova?

Kép
babarozsa

Votiv, ok majd jelentkezem...

de lehet, hogy kozben beszerzem a hozzavalokat, ezek mind olajok amiket irnak a konyvben?
es milyen bazisban?

azert meg meglatogathatlakKép
kivancsi vagyok Istire

Kép
babarozsa

Szia Bee
Szerintem minden Szent Imrés orvos nagyon jó.Legalábbis a legtöbbröl ezt hallottam. Én Barna IStvánnál fogok szülni, márciusra várom a babát. Barna dokinak van magánkuckója a Bartók Béla úton, ott csinálják az uh-t is.Nekem szimpi és elég megfontolt és óvatos, persze felesleges vizsgálatokra nem küld el.Ha még érdekel valami email címen konzultáljunk: megyed@axelero.hu
Iris
iris

Pipocska,
Igen, azért is vagyok itt Kép Mikorra vagy kiírva? Ki a dokid?

Bee,
Csatlakozom Irishez, még nem nagyon hallottam rossz orvosról az Imrében. Én Csabafi Csabánál fogok szülni, a magánrendelése a Tompa utcánál van (Ferenc tér). A mailcímem a profilomban, ha érdekel.

KépKép
oxigen
Györköny

Neet,
tényleg imádják egymást, persze veszekednek meg verekednek is. Kép Ma reggel székrekedése volt Rebekánek, és bár vele voltam, mikor kúpot kapott, megkérte Rubent, hogy legyen vele, és fogja a kezét. Édes kis cicám. Kép

Virág
virág78

Oxi,

mail ment a bogyókkal (nahát, sztár lett a listám! Kép)
Én elég h?en követtem az utasításokat, be is jöttek. Mindig úgy csináltuk, hogy a páromnál volt a lista meg a bogyók, és minden vizsgálat után megkérdeztük a dokit, vagy a szülésznôt, hogy mi a helyzet, és ô mondta, hogy ez meg ez van, ejnye, ejnye, ha 10 percen belül nem javul, akkor oxytocin/méhszájtágító lufi/stb. kellene, erre én gyorsan bevettem a megfelelô bogyót, és láss csodát, a következô vozsgálatnál már haladás volt. Szóval ez így ment végig. És utána az arnica, az a legfontosabb. A sebgyógyító.

Pipocs, én a csuklást ma éreztem elôször (27 hetes vagyok). Onnan lehet felismerni, hogy ritmikusan ugrál a hasad. Nekem legalábbis így volt.

Bori
lakibori

Bori, kuldtem en is!

nekem ma a szulesznom mondta, hogy ne szedjek semmit elore, ahnem majd O ad, ha kell...meg most is, csak igyam a malnalevel teat, es ha nem puhul a mehszaj, akkor szedhetek be valamit!
es, ha kezdodnek a fajasok, akkor egy adag arnica, es bent akorhazban meglatjuk, hogy mi kell

(mondjuk ez nem a Szent Imreben van, es ott sem altalanos)

Kép
babarozsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?