ÉÉÉÉLLLLLLLLLLLLJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEENNNNNNNN!!!!!
Na,végre előbújt a tavasztündérbabóca
Nagyon nagyon jó! Anyuka kívánsága is teljesült: magától.
Mondjuk én azt mondom, nem volt ez rövid szülés, ha ugye a hétpercesek már tegnap hajnalaban voltak. Gondolom mire bementek már a feje félig kinn volt, nehogy megint megszivassák őket
Na, nem rosszindulatúskodok. Rékacsnak nagy nagy gratula, meg minden jókívánság, és legyenek otthon 4 nap múlva egészségesen meg minden!!! Egyébként álmodtam, hogy megszült, és Nullácska szólt
Hanitka, rajtad a sor
Hajrá hidegfront!!!
Péntek du nekem is jó, elvileg, és sokkal jobb mindenesetre, mint a szombat.
Eszter, az mit mond neked, hogy mindenem fáj? Olyanok, amik napközben nem
Tehát. Fáj ugye az elejem,vagyis az szúr, ahol szokott. Aztán ha gyorsan mozdulok véletlen (ez abszolút lassított felvételt jelent egyébként) akkor annyira fog fájni, hogy nem tudok majd semmit csinálni órákig. Na. Aztán iszonyúan fáj ott, ahol belecsatlakozik a combcsontom a medencébe. ettől alig tudok lábra állni, meg menni. Meg a pocakom úgy egyben. ÉS a tetejében, még ahogy tápászkodok felfele, egy körülbelül hüvelyből kisugárzó erős fájdalom az egész alhasba meg combba. Ez valamennyire szintén csökkenthető, ha elég óvatos vagyok. Elég kimerítő voltam?
Szóval emiatt utálok lefeküdni, mert ez lesz majd. legalább kétszer háromszor. Reggel még így ébredek, felkelni is gyűlölök, képtelen vagyok kialudni magam, ma pl. nem is hallottam meg az órát, sem hogy a G. felkelt, egyszer csak észrevettem, és nagoyn rendi volt, mert levitte az ebet. Ma különösen elgyötörten ébredtem. de napközben ez elmúlik. CSak elöl fáj most, meg ha sokat vagyok fenn, akkor jön elő csak az oldalt-hátul, de ez már elviselhető.
Orbis, fel a fejjel. Elmúlik majd a félés. Vagy nem.
Z okosak azt javasolják,hogy azokról a részletekről, amiktől különösen félsz, olvass el mindent.
Egyébként én arra jutottam, hogy nem érdemes félni. Vagyis egytől esetleg, a túl hosszú és fájdalmas vajúdástól. De végülis ott az EDA. Én is hős mami szeretnék lenni, de azért beszélek egy anesztessel, akit ki tudok rángatni az ágyából 2-kor, ha akarom.
Mert a köldökzsinórt figyelik, és ha gond van, császár, és boldog lehetsz. A gátmetszést meg sem érzed már majd, mert nem az lesz a lényeg, és egyébként is érzéstelenítenek, a kitolásnak meg úúúúgy fogsz örülni, mint állat. Én erre jutottam
Szóval nem félek a szüléstől egyátalán. (csak Rékababától, de azon dolgozom
) Majd biztos izgulni fogok, meg ilyenek, de percenként mittomén mennyi gyerek születik így, természetes módon, és túlélik
Sőt, a modern fogamzásgátlás idejében, mikor nem lenne muszáj új gyerekeket bevállalni, még akarnak a természetes úton szült mamák csemetét. Nézd csak Bendegúzt, pedig írta, milyen rossz élmény volt, nem volt felkészülve, és mégis túlélte, szép csemetéje van biztos (mert ugye fényképeket nem mutogat
) és még akar. Meg ott a másik véglet, Savitri, meg Rékacs aki a mázlista megúszta 3 órával
Na, jól leosztottam itt én eztet, aki még sose szült. De talán pont ezért vagyok hiteles
Katy, mi lesz velünk, ha most felhőtlenül boldogok vagyunk, és leesik majd az ösztrogén-hormonunk???
Mi leszünk az extra-nyomi-mamák
Kikocska
35+6 (holnap töltjük, jeeee!!!)