Na, erőt vettem magamon, és jöttem. De most már olyan régóta nem reagáltam semmire, hogy nem is tudom, hogy érdemes-e belevágni...
Orbis, tényleg akartunk talit...
Szerintem se fog összejönni. És akkor belegondolok, hogy Savitri meg pláne Esztyx bőven előttünk járt, azt milyen strammok voltak, jöttek talizni, meg sütizni, meg minden, mi meg itt nyomizunk... Hát, ez van. HOgy leszünk így hős mamik????
Hogy legyen egy kis sikerélményem, varrogatok. Kellene varrnom 4 óriási tömött párnát az ülőgarnitúrára, hogy ülni is lehessen rajta, nem csak feküdni. Most megcsináltam egyet, eléggé elégedett vagyok magammal, de még meg kell várnom Gergőt, hogy letesztelje, hogy neki is megfelel-e, vagy nagyobbat akar, vagy bármi. És megállapítottam, hogy jó rondán varrok, de azért jó érzés, hogy valami kikerekedik az ember keze alól... Most majd megvarrom a falvédőt a kiságy mögé, meg ha még mindig lesz energiám, akkor a pelenkázó fölé is akarok egy zsebes tárolót csinálni. Meg még egy ágyneműt, meg be kellene szegni a lepedőket... huhh... majdcsak végzek valamikor.
Noémi, meg Savitri, én olyan szívesen olvasom, amiket írtok, és nem mondom mindig, de azért tök jó. Néha jusson eszetekbe.
és úúúgysajnálom, hogy mások nem jönnek észtosztani ennyit a csemetéjükről! Esztyx, neked nem lenne könnyebb, ha néha jól kiírnád magadból? he? meg raknál fel mindig képeket te is? Egyébként mi is szeretnénk még sok csemetét, megy a vita a 3 és 4 között, mert a 4 nem fér be simán egy autóba, és leszűkíti a lehetőségeket
Bár G. tavasszal már mikorbuszt akar venni...
Mind a kettőnknek 3 tsója van, és tudjuk, hogy az milyen jó. Nem szeretnénk, ha a csemetéinknek kevesebb jutna, mint nekünk jutott. A 4-nél többtől már félek, nem tudom hogy tudnék annyira odafigyelni mindre, talán még a 4 is necces kicsit. Legalábbis anyukámat látva
Katy, gratula a babakocsihoz! És rossz lehetett nagyon a hányingered. Szegény. Nekem is szokott lenni, nagyon rossz, de általában elmúlik 15 perc alatt, többnyire szívdobogással meg nem kapok levegőttel jáár, mindig arra jutok, hogy bizonnyal nyomja a kismanó a dolgokat, attól van. De órákon keresztül... biztos én sem tudtam volna megnyugtatni magam. Kiccsaládod meg aranyos lehetett, ahogy követett
És nemtom, így hogy hozzuk össze majd a cserét, hogy egyikünk se megy sehova... Mwlyik színházban is dolgozik a párod? Lehet, lerakom vagy lerakatom Gergővel ott a portán...
Eszter, Babus, csak hogy rosszindulatú legyek, mivan,ha azért alszanak most sokat a csemeték, hogy utána ha kijönnek, jókat tudjanak randalírozni
Na, ez még viccnek is rossz volt. Egyébként meg Rékababa is eléggé csendes az utóbbi napokban. Szóval biztos az idő. És Eszter, nagyon örülök, hogy semmi baj nem volt.
Aura, fülhőmérő ügyben én csak azt tudom, hogy a kórházban a fülhőmérővel 3-szor mértek legalább, de volt, hogy többször, és ha kettő egyezett, azt vették figyelembe... Nekünk van most digitális is meg higanyos is, majd meglátjuk melyik. Egyébként én nem emlékszem rá, hogy bármi problémám lett volna a lázmérőzéssel, vagy a húgomnak. Volt lázmérőzés-versünk, azt mondtuk mindig, ami csak akkor volt.
Ja, és engem hat lóval se lehet elvontatni itthonról, ha nem muszáj, úgyhogy én tutira nem mennék Fehérvárra intimtornázni
De én spec vagyok
Na, ez máőr annyi írás volt, amennyit szoktam. Szóval visszavonulok a varrógéphez, és csinálok falvédőt. Érdekes, hogy ez az anyag, mikor még nem voltam biztos benne, hogy Réka lesz és nem Gergő junior, egészen uniszexnek tűnt. MOst meg annyira fiúsnak, hogy nagyon... Na, mindegy, most már ez lesz, és kész.
ja, és Hanitka, ha megadod a címed, küldök egy meghívót a levlistához.
c
Puszik
Kikocs
35+5