Sziasztok!
Már harmadjára írom ezt a levelet, mert sosem küldődik el (szép mondat...)
Rég nem jártam erre, de próbálom lereagálni a dolgokat.
Tamesz!
Én elsősorban a Tescoban vettem a bodykat és a rugikat, mert most nagy leárazás van. Bodyt 149-599 Ft-ig vettem, rugdalózó 700-900 Ft, plüss kardigán 300 Ft, stb. A főutcai boltban most leárazás van, mert leltár előtt vannak. Itt én a babakocsit néztem (38.000-ról 28.000-re,) a légzésfigyelő 35.000-ről 25.000-re stb. Aztán van egy jó kis bolt a nagybuszmeg mellett a Domus oldalában, ott is sok minden van, és úgy láttam van egy-két dolog leárazva. A mozival szembeni utcában is van egy bolt, ami elsősorban pelenkára szakosodott, de ugyanúgy lehet kapni ruhákat, bébihordozót (10.000Ft-tól)stb. Egyébként még vettem ruhákat, de nem ezekben a boltokban, hanem a "kínaiban". Szerintem az első hetekre ezek is tökéletesek lesznek. Pl. plüss rugdalózó (két részes) 1.700Ft. Sajna nem tudom, hogy ez drágának minősül-e vagy sem a pesti árakhoz képest.
Egyébként meg tudom érteni, hogy felmentél Pestre a meló miatt, mert itt nem sok jövöje van az embernek. Nekem is hiába van két diplomám, egyszerűen nincs jobb álláslehetőség a mostanihoz képest. Persze Egerben ez az állás kiemelkedőnek számít, de Pesten 5× fizut ígértek ugyanezért a melóért. Hát, igen, döntenem kellett, hogy karrier vagy baba. De inkább maradtam ez utóbbi mellett...
Nyetus!
Sajnálom, hogy te is megbetegedtél, de a hét további részére úgy is hülye időt mondanak, így inkább maradj bent és pihenj (már amennyire Dini mellett sikerül!).
Psandi!
Ennyi a légzéstechnika??? Ezért nem érdemes elmenni a tanfolyamra!!!
Ja, a következő oldalon olvashatsz az ÁlomVirágról:
www.homecare.hu Eveka!
Úgy látom, hogy összeszedtétek magatokat a hétvégén! Így már a főbb dolgok megvannak a kicsinek. Csak én vagyok lemaradva???
Angéla!
Köszi, hogy feltüntettél a táblázatban! Ki fogsz nyírni, de ha legközelebb javítasz, beírnád a terhességi korhoz a 28+1 -t(ez a mai nap)??? Köszi, és elhiszem, ha már bánod, hogy elkezdted csinálni...
Egyébként ma voltam védőnőnél. Eddig 6 kg-t híztam, ami jó, viszont magas volt a vérnyomásom (145-90)! Most mérnem kell péntekig, és ha nem változik, akkor gyógyszer és esetleg kórház! De remélem ez csak a hülye frontoknak köszönhető! Délután lepihentem és este 6-kor 120/88 volt. Nektek volt már ilyenetek?
Brigó