Meglepi
A kenegetés is teljesen megfelel, a tűzhelynél egyszerre kettőnél többen úgyse férünk el!
Én sütni is szeretem, de azért az evés persze nekem is jobban megy! (Legalábbis ment, amig Zsebi nem foglalta el a gyomromnak fenntartott területeket is!
)
Nikcsi
Sebaj! Azért gondolom elfogyott!
(Gyanús volt különben, láttam a csöpögőtökön a tiszta formát...
)
Becsüld meg a párod! Az enyém annyira tudja utálni az ilyen szöszmötölős melókat, hogy nem bírom nézni a bús fejét egy idő után, és inkább kiveszem a kezéből a dolgokat.
Szóval a palacsintát mindig én sütöm...
Aranyhold
Hát akkor maradnak a gomblyukak. Közben rájöttem, hogy nem is tudom pontosan, hogy kell csinálni?! Addig oké, hogy az alsó pereménél leszedem a szemeket (mintha befejezném), de aztán a felső pereme hogyan lesz újra? Újra felszedek szemeket, amikor odaérek? Vagy vhogy egészen máshogy?
Hol vettél gombokat? (Végülis nincs is sok gombról szó, nem? 5 elég egy ilyen pici kardigánra talán...)
Sütő: én is megszerettem az enyémet, de odaégettem benne pár sütit, mire megszoktam. Viszont ezerszer jobb a gáznál szerintem...
Nagyszülők: mindig ilyenre vágytam! Vidéki nagyi sok sütivel, finom lekvárokkal, nagy kerttel, klassz nyaralásokkal. CSak sajnos az anyai nagyszüleimet egyáltalán nem, az apaiakat pedig nagyon idős korukban ismertem sak meg...
Anyu szokott lekvárt főzni, meg savanyúságokat alkotni, azok nagyon bejönnek nekem is. Idén én is megpróbálkoztam lekvárfőzéssel, lett 2 üveg sárgabarack és 1 üveg szilvalekvárom. Nem nagy mennyiség, de elsőre nem akartam több gyümölcsöt elpazarolni...
Viszont szerencsére finomak lettek, azóta el is fogytak... Jövőre lehet, hogy megpróbálkozom egy nagyobb adaggal (ha lesz rá időm...).
Tészta: Én a habverős funkciót szoktam használni ugyanerre a célra... De van botmixerem is, szóval nem érdemes cipelned. Azért köszi!
Hmmc
Ha van vmi diétás palacsintatészta recept, akkor írd meg, és keverek be külön olyat is!
Myra
A köv. talira várunk! Lilla pedig nyugodtan hangoskodhat, nincsenek panaszkodó szomszédaink. (CSak egy néni lakik alattunk, de ő már elég nagyothall. Úgy szokott néha tévézni, hogy én tisztán értem...)
Méhátvizsgálás: én eddig úgy tudtam, hogy megvizsgálják a lepényt, és ha nem ép, csak akkor van szükség ilyesmire... De ezek szerint vmit félreolvastam/hallottam.
Dokirendelés: a dokik rendelnek lenn a terhesgondozónál és fent a nőgyógyászaton is? Akkor kell mennem, amikor a terhesgondozónál rendel? (Bocsánat, hogy ennyit értetlenkedek...
)