Sziasztok!
Elnézést, hogy így eltűntem, de így karácsony előtt nagyon sok az elintézni való és a bevásárlást sem tudom egyszerre elintézni, mert többször kell fordulnom.
Először is gratulálok a következő kismamánknak! Ági utolsó pillanatban, de meglett a karácsonyi kisbaba.
Vigyázz magatokra!
Zora, várunk ám a hírekkel! Biztos jó erősen ver már az a szívecske!
Januári kezdők, kezdődhet a visszaszámlálás! Mindjárt itt a Ti időtök, aztán nyitunk egy kismama topikot.
Nekem tegnap csodálatos napom volt! Megvolt a 12. heti ultrahang vizsgálatom és mindent rendben találtak! Gyönyörű már most! Doktornő is említette, hogy nagyon jó húsban van! Nagyon szépen nő és fejlődik! Már 6 cm (többször nézte a CRL-t és 6,1 cm-nek is mérte) és a súlyát 67g-nak becsülte a gép. 3 nappal nagyobb a koránál. A MÁV kórházban is voltam így a nyaki redő vastagságra két értékem van, de mindkettő megfelelő. Az integrált teszt eredménye majd jan. 18-a körül lesz meg, de mindkét doki mondta, hogy nem láttak semmi kórosat. Orrcsont is látható.
Van 3D-s és 4D-s képem is, benne volt az árban és a DVD is a vizsgálatról, így megvan a karácsonyi mozink! A férjem úgy látom most fogta fel, hogy tényleg kisbabánk lesz.
Ja és valószínű kislány így ez a vágyunk is teljesülni látszik!
Képet nem merek mutatni, de ha szeretnétek, akkor egy jól sikerült 4D szívesen feltöltök...
Én is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!