Új privát üzeneted érkezett!

Ma hívtam a klinikát, még nincs meg a rubeola eredményem :( talán a két ünnep között :) nagyon reménykedem, h hat még az oltás :)
szép napot!
bogyoka999
Budapest

Ági, hatalmas gratula! :) Vigyázz magatokra nagyon. :)

Januári csapat, készüljetek, pihenjetek, ezerrel mennek nektek a drukkok, hogy mihamarabb csatlakozzatok hozzánk. :)

Én tegnaptól itthon vagyok, másodikán megyek legközelebb dolgozni. Nagyon sokat alszom és próbálok olyan kaját találni, amit képes vagyok megenni. :D Nem panaszkodom. Pár hét és jobb lesz. :)
zora82
Budapest

Zora!!

Sajnálom, h nem vagy jól!!
Holnap mész UH-ra!!! :lol: :lol:
Kérjél képet!! Nekünk adott!! nagyon tünci volt! Kirakom a hűtőre a bébit!!
Jó neked, h otthon vagy! Pihenjél sokat!!

Nálam is álom-kór van!! Este nagyon sokszor bealszom 7- fél 8 között!!
regi1978
Halásztelek

Sziasztok!
Elkeltek már a hírdetett injekcióim...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szibi79 2012.12.25 19:27-kor.
szibi79
Budapest XVII. kerület

Sziasztok lányok.

Már gondolom mindenki készül ezerrel az ünnepekre.
Kis mamik óvatosan a cipekedéssel és a takarítást is csak módjával.

szibi79.
Én január elején kezdem a rövid protokollt lehet vevő leszek a szurikra. De jelentkezem mindenképpen .

Zora jobbulást és próbáld kihasználni az időt pihenésre olvasásra és sétákra ebben az egyenlőre enyhe téli időben.
Remélem hamar elmúlik ez a rosszullétes időtök
:lol:
edina71
Budapest

Sziasztok Lányok!!!

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked/Nektek.
Békés, Boldog Szép Karácsonyt Kívánok!! :lol:

Zora !!!

Várunk téged, h mi volt a prof.-nál!! :wink: :lol:
regi1978
Halásztelek

Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre,
Úgy szálljon füledbe angyalok éneke,
Melengesse szívedet sok-sok szeretet,
Így kívánok BOLDOG ÜNNEPET!
Kívánok mindenkinek nagyon boldog ünnepeket, és kívánom, hogy mindenki álma teljesüljön! Nagy ölelés! Puszi! :o)
bogyoka999
Budapest

Sziasztok!

Elnézést, hogy így eltűntem, de így karácsony előtt nagyon sok az elintézni való és a bevásárlást sem tudom egyszerre elintézni, mert többször kell fordulnom.

Először is gratulálok a következő kismamánknak! Ági utolsó pillanatban, de meglett a karácsonyi kisbaba. :D
Vigyázz magatokra! :)

Zora, várunk ám a hírekkel! Biztos jó erősen ver már az a szívecske! :)

Januári kezdők, kezdődhet a visszaszámlálás! Mindjárt itt a Ti időtök, aztán nyitunk egy kismama topikot. ;)

Nekem tegnap csodálatos napom volt! Megvolt a 12. heti ultrahang vizsgálatom és mindent rendben találtak! Gyönyörű már most! Doktornő is említette, hogy nagyon jó húsban van! Nagyon szépen nő és fejlődik! Már 6 cm (többször nézte a CRL-t és 6,1 cm-nek is mérte) és a súlyát 67g-nak becsülte a gép. 3 nappal nagyobb a koránál. A MÁV kórházban is voltam így a nyaki redő vastagságra két értékem van, de mindkettő megfelelő. Az integrált teszt eredménye majd jan. 18-a körül lesz meg, de mindkét doki mondta, hogy nem láttak semmi kórosat. Orrcsont is látható.
Van 3D-s és 4D-s képem is, benne volt az árban és a DVD is a vizsgálatról, így megvan a karácsonyi mozink! A férjem úgy látom most fogta fel, hogy tényleg kisbabánk lesz. :) Ja és valószínű kislány így ez a vágyunk is teljesülni látszik! :) Képet nem merek mutatni, de ha szeretnétek, akkor egy jól sikerült 4D szívesen feltöltök... :D

Én is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Még annyit szerettem volna kérdezni, Macitól, Dondontól vagy Áfonyától, ha erre járnak, hogy amikor abbahagytátok a Bromot és az Utrogestant okozott-e valamilyen tünetet? Én mától nem kell hogy szedjem, de egy kicsit félek, nehogy baja legyen a babának. Katival beszéltem, azt mondta nem lehet tünetem és mindenki a 12. hétig szedi, úgyhogy abbahagyhatom nyugodtan...

Köszi!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kamilla!!!

Hatalmas Gratula!!!
Nagyon elérzékenyültem.. nagyon szép, amit írtál...
Kislány!!! :lol: :lol: :lol:
Szuper!!
Kihez jársz dokihoz?? Ajánlj egy jó dokit!!!!!! Hogy működik Down- kór vizsgálat??,
Az integrált tesztért mindenhol kell fizetni? 29.000,- ft-ért láttam a sote-n...

Utroról azt hallottam, h szépen lassan csökkenteni kell az adagot...
regi1978
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Megjöttem. Van már szívhang és a karácsonyra való tekintettel kaptunk képet is a kis maszatunkról. :)
Utunkra vagyunk engedve, jelentkezhetünk terhesgondozáson. :)
Vettem a patikába cocullint a rosszulétekre és, mintha már az első is segített volna. Remélem beválik.

Kocos, ezek nagyon jó hírek, örülök, hogy minden ilyen szépen alakul. Az integrált tesztet hol csináltátok meg? Lesz majd egy második vizsgálat is a 16. héten, ugye?
zora82
Budapest

Zora, szuper hírek. Már úgy vártalak!!!!

Királyság!
A bromot megkérdezted????

Regi, ugye Kocost akartál írni????

Kocos az utrot folyamatosan kell leépíteni a Prof is azt mondta nekem a múlt héten. Áfonya is úgy emlékszem azt írta, hogy először 3*1 és aztán csak 2*1. Valami ilyesmit mondott az én dokim is.
A vizsgálatok engem is érdekelnek, majd ha lesz időd írd le légyszí!!!!
Katiék nekem a bromora azt mondták hogy a 8-9. héten már abbahagyhatom.
Naná, hogy várjuk a 4D-s képet!!!
Akkor csak velem volt smucig a Prof és nem adott képet.
Mindegy azóta már van 4 képünk.
kamilla04

Kamilla, megkérdeztem a bromot és azt mondta, hogy ugyanúgy 4 hétig szedjem még, mint az utrot, napi felet. Viszont nem adott receptet hozzá. ;)
Még kb. 8-10 napra való van, ahogy neked is, és kiindulva, abból, amit Kati mondott neked, illetve, hogy Salsera is abba hagyhatta nem erőltettem, hogy kapjak még egy dobozzal. :wink:
Hogy érzed magad? Enyhültek már a rosszulléteid?
zora82
Budapest

Sziasztok!

Köszi Kamilla sokat segítettél! Nekem sajnos nem mondott semmit a Prof, így Andi mondta, hogy a 11. héttől 3x1-re csökkentsem az utrot, de akkor még szedem 1 hétig és akkor napi 2x1-re csökkentem. A bromot ugyanúgy szedem még 1 hétig, de csak negyedet, így remélem elég fokozatos lesz és nyugodt lesz a karácsony, nem fogok azon izgulni, hogy valami bal lesz.

Lányok a Down szűrést a Bolgárkerék u. 3-ban (Örs vezér tere) a Magzati diagnosztikai központban végeztettem. 25 000 Ft az integrált tesz, de igazából az összes ennyibe kerül úgyhogy érdemes az integráltat választani. Az árban benne van a 3D-s és 4D-s uh vizsgálat, a vizsgálatot DVD-re veszik és képeket is kaptok, az uh-val egy időben lesz egy vérvétel és majd a 16. héten egy másik vvtel ami az AFP-t is tartalmazza rá 2 napra jön meg az eredmény Angliából.

És jöjjön a kép:) Kép
kocos888
Budapest XIII. kerület

Zora, örülök, hogy volt már szívhang és, hogy képet is kaptál.
Szép karácsonyotok lesz.

Remélem minden kismamánk jól van és élvezitek a karácsonyi készülődést.

Nekem sikerült minden leletet beszereznem, amit a klinikán kértek a januári újrakezdéshez. Most már csak egy jó időben érkező menzeszért szurkolok.

Ezúton szeretnénk mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánni.

Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat az ünnepek alatt.

sziasztok
petra12

Kocos: annyira édes a kisbabád :) :)
bogyoka999
Budapest

Zora!!!

Nagyon szupi!!!
Igen, Kocost akartam írni, de le is írta, amire kíváncsiak voltunk!! :))

Kocos!!

Nagyon jó ez a kép!! Tényleg nagyon nagy baba!!! Mindene már látszik!! :)) Vigyázz magatokra!!

Petra!!

Örülök, h meg van már minden vizsgálatod!! Várjuk a kezdést!! És persze folytatjuk a ++++ hullámot!!! :)))

:lol: :lol:
regi1978
Halásztelek

Köszi Regi és Bogyoka! :) Szerintünk is nagyon jól sikerült felvétel! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kocos, annyira cuki a képen. Jó, hogy megosztottad velünk!
kamilla04

Kocos,
nagyon aranyos, de jó hogy ennyi mindent látni már Neked :)
gratulálok! Boldog Karácsonyotok lesz Nektek is!
Zora,
de jó, látod ok minden van szívhang hallottátok a Drágát :) de jó érzés lehetett!
Regi,
remélem teljesen meggyógyultál már, legközelebb Nektek is lesz már szívhangotok szerintem, minden ok! Megvárjátok a januárt vele vagy elmész máshova?
Edina,
remélem Te is jól vagy és már készülsz a többiekkel együtt a januárra! Annyira szurkolok Mindenkinek, Bogyokának is :)
Mmzsónak is, mindd megérdemelnétek!

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! JÓ KÉSZÜLŐDÉST!
84agi

Örömteli készülődést kívánok Mindenkinek!

Bejgli illatú, gözölgő halászlés, pulykasültes Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!!!!
kamilla04

Sziasztok lányok !

Kocos ez a gyerkőc már most gyönyörű vigyázz nagyon rá és persze magadra is.
Kis mamik kíméletes üzemmódot most már az ünnepek alatt.
Januári csapat kitartás mindjárt mi jövünk.

Jégvirág költözzön minden ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Sziasztok
edina71
Budapest

Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat!
Büszkék vagyunk mi is a kis Pöttömkénkre! :)

Edina pont ezt a karácsonyi versikét akartam Nektek írni! :D

Íme egy másik:

Hó csillog, mint a kristály,
Kis angyalkák boldogságot hintenek már.
Itt van a Karácsony, mire oly rég vártál,
Kívánom, hogy teljesüljön minden vágyad, amiről álmodtál!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Elnézést az eltűnésért, de kicsit sűrű volt az ünnep előtti időszak!
Rólam röviden: műtét után 31 napra megjött. Már túl vagyok a kontrollon, minden ok. Ebben a hónapban itthonra lett nekünk sok szerencse kívánva :-) Ha ez nem elég, akkor januárban ahogy megjön, folytatjuk inszeminációval.

Kívánok mindenkinek áldott, békés, boldog Karácsonyt!

tudom, hogy nem karácsonyi, de nekem fontos idézet:

"Légy olyan, mint a kismadár, mely alól ha kivágják a fát, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll."

Boldog ünnepeket!
dekatka82
Vácrátót

Áldott ünnepeket kívánok Nektek!
maci80

Meghitt, szép ünnepet, nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek!
zora82
Budapest

Kocos!

Büszke is lehetsz a gyönyörű babódra!! :lol:

Dekatka!!

Örülünk a sok jó hírnek!! Hajrá spontán babák!! :))

Marci!!

Remélem, jól vagytok és nem hasfájós a kismamó és sok tejed van!!

Januári csapatnak sok kitartást már csak 3 hét!! Mindenkinek +++ teszteket kívánok!!!!

Ünnepek között felkeresek egy orvost!! Nem bírok várni, majdnem 3 hetet a babó szívdobogására!!

Mindenkinek!!

Csillagfényes álmaid váljanak valóra,legyen ünnep lelkednek minden nap és óra.Kerülje a bánat örökre el házad!
Érjen annyi boldogság,mit ember csak kívánhat![/i]
regi1978
Halásztelek

sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony?! Sok bejglivel, és finomsággal.

Részemről most jött ki totálisan a megfázás. Este megint lesz gőzölés és hagymatea.
kamilla04

Sziasztok!
Kamilla jobbulást!
Nekem jól telt az ünnep, de tuti lett +2-3 kg :) ,úgyhogy most már diétázom :D :D
bogyoka999
Budapest

Sziasztok,

Kamilla,
gyógyulj meg, remélem mielőbb ki tudod kúrálni magadat!
Nekem jól telt a karácsony, sok pihenés, sok evés :) és még mindig van ....

Regi,
elmentél uh-ra valakihez? reméljük minden a legnagyobb rendben van és már hallottad te is a pici szív verését :)

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!
Én ma megyek uh-ra de nem tudom mit fognak látni :)
84agi

Sziasztok!!!

Kamilla!!

Jobbulsát!! Engem is megint piszkál esténkénta köhögés!! :(

Bogyoka!!

Aza 2-3 kg lemegy magától ne foglalkoz vele...

Ági!!

Kíváncsian várom, h mit fog mondani Murber??!! :)
Majd gyere és mesélj!!

Lányok!!
Én nagyon le vagyok törve..
múlnak a terhességi jelek!! :(( nem fáj már se a cicim, nincs hányingerem sem..
Sajnos tegnap elmentem a várandós ambulanciára!
nagyon rendesek voltak. Nem is kellett soakt várnom.. Csináltak egy UH-t. Elvileg 7+5 napos vagyok.. Gyakorlatilag visszanimősítettek 6+3-ra UH alapján..
Halvány, gyenge szívhangot hallottak 59 Hz volt ilyenkor 6 hetesen is 80-90 körül kellen már lennie, 7 heten meg 120 körül... :((
regi1978
Halásztelek

Csajszik!
Köszönöm a biztatásokat. Talán jobb lesz már.
Ági akkor ahogy tudsz jössz ugye????

Regi, lehet csak régi volt a gép és nem jól néztek.
Nekem sem mindig vannak tüneteim. Maradj pozítiv, a babó ha így sikerült maradnia kell. Gondolj erre. Kitartást.

Ma reggel ráálltam a mérlegre és nem vagyok több mint az ünnep előtt. Ennek örültem. Pedig tegnap este is szalonnát ettem, paradicsommal. :D
Előtte este meg zsíros kenyeret lila hagymával. :D
kamilla04

Kamilla!!

Köszi a biztatást!!
SOTE-n nem jó a gép, ahol a genetikát is csinálják.. :( hát nem hiszem.. de jövőhéten itthon leszek és pihizek a babóval.. most már minden nap beszélünk hozzá!! :) jan.7-én kiderül minden....én is reménykedem, h növekedni fog a drágám..
Én is a hét elején ezt kívántam.. nagyon szeretem a lila hagymát!! :)

Híztál már??
regi1978
Halásztelek

Regi, nyugika. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

A nyárhoz képest igen híztam, de a stimu kezdetén kb 1-2 kikóval voltam könnyebb. Ahhoz képest meg kb 1 kilót. Szóval szerintem még nem igazán.
kamilla04

Kamilla!!

Köszike!! :))) Rám fér...

12 hétig 3 kg normális!!!
:lol: :lol:
regi1978
Halásztelek

Regi, nem tudom, hogy mi volt a kezdet úgyhogy nem tudom mikor lesz meg a 3. A 12. hét már csak 4 hét.
:D
kamilla04

Sziasztok!
Regi szerintem is minden rendben lesz, lehet az előző alkalommal mértek rosszul :) tudod ahány orvos annyi méret :) Ne keseredj el, pihenj sokat :) Lehet te épp azok közé tartozol akinek semmilyen tünete se lesz :)
bogyoka999
Budapest

Sziasztok,

Regi,
van szívhang és reméljük 7-ig még erősödni is fog, biztos nehéz most nem erre koncentrálni, én drukkolok neked, hogy minden rendben legyen! Kitartást kívánok, a várakozás a legrosszabb.

Én ma voltam Murber Doktornál és azt mondta egyelőre minden rendben van, méhen belül van, egy petezsákot lát és mellette még valamit, ami még akár egy másik is lehet, de most azt mondja, hogy egy sikerült! A férjem nagyon szeretett volna kettőt és most picit hiányolja hol a másik :D persze örül ő is hogy rendben van eddig minden. Most vagyok 5 hetes és 3 napos, január 8án majd már többet fognak látni majd azt mondta.
Nekem amúgy semmiféle tünetem nincs még vagy nem is lesz nem tudom...
84agi

Ági!

Ez jó hír!!!! Gratula.

Nekem is csak az 5 hét környékén jött az első hányinger hullám. Meg a tejes maci kávét nem kívántam.
kamilla04

Lányok, én ma kívánok nektek boldog új évet, mert holnap elutazunk. Januárban találkozunk :)
Regi nagyon drukkolok, h erősödjön a picike :)
Jó éjt!
bogyoka999
Budapest

Bogyoka!
BÚÉK Neked is!
kamilla04

Lányok!

Köszönöm a biztatást!!

Ági!!!

Gratula!! :)) jan.8-án már, ha neked is szépen fejlődik, lehet, h lesz szívhang is.

Igen, a várakozás a legrosszabb.. most itthon leszek a jövő héten beszélek hozzá, h szépen növekedjen, zenét hallgatunk meg ilyesmi..

Bogyoka!! BUÉK! :lol: :lol: :lol:
regi1978
Halásztelek

Boldog Sikerekben gazdag Új Évet Mindenkinek! :lol:
84agi

Lányok!!!

Mindenkinek kívánok Boldog Új Évet Kívánom, hogy minden Álmotok Valóra Váljon! :lol: :lol: :lol:
regi1978
Halásztelek

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteiteket kísérje a szeretet! Szívetekben béke, lelketekben nyugalom legyetek boldogok a következő 365 napon! BÚÉK!

Találkozunk jövőre :lol:
edina71
Budapest

Csajszik, holnap már január!!!! Úgy várom, hogy mi lesz veletek, hogyan tovább stb.

Ma estére van az utolsó bromom, viszont szerintem kevés utrot írtak fel és kell majd még íratnom.

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon Rátok a szerencse a következő évben. Boldog Új Évet kívánok!
kamilla04

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog új évet kívánok nektek és hogy valóra váljon minden álmotok!
zora82
Budapest

Sziasztok!

Itt az új év,új jót hozzon!
Régi jótól meg ne fosszon!
De ha nem hoz semmi újat
Vigye el a régi rosszat!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek, és kívánom, hogy minden vágyatok teljesüljön az új évben!

A januári csoportnak sok sikert, a babásoknak pedig, örömteli pocaknövesztést is kívánok!

Puszi :) Kép
kocos888
Budapest XIII. kerület

Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
petra12

Sziasztok!
BÚÉK!!!
Mindekinek nagyon sok erőt kitartást, és az álmok teljesülését kívánom erre az évre!! :)
bogyoka999
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?