Katy, nem lehet, hogy nyílik a méhszájad? Akkor szokott hányinger lenni, a tágulásnál. De lehet, hogy semmi jelentősége... Valami hasonló nekem is volt, de nem szültem azonnal utána
EDWIG, NAGY GRATULA! DEJÓDEJÓ!!!! Rékacs, hajrá! Most már te jössz ám! Csak hogy tudd
Levente teljes idegroncs volt tegnap. Soha nem szokott mohón és türelmetlenül enni, de tegnap sikerült. Tök nyugtalan volt egész este is, meg ugye délután is, amit írtam. Ma reggel meg egy csomót bukott. Nem szokott, párat böfög, esetleg pici buki, de ennyi. Most meg sokat!! Aztán csak sírt, sírt. Aztán bebugyoláltam, merthogy szegénykém lehet, hogy a kapálózó tagjaitól nem tud elaludni, és sikerült is neki fél órára elszenderedni, aztán éhes lett, ami nem csoda, merthogy ugye kibukta az előző kaja nagy részét, és 3 óra eltelt. Evett, most szépen, nem volt buki, és alszik. Nagyon alszik.
Na most mi van? Mikor kell egy csecsemőhöz orvost hívni? Már azon gondolkoztam hajnalban, hogy szólok az orvosnak, hogy nézze meg. Vagy ez így tök normális? Egyszerűen nyugtalan napja volt? Most ittam gyerektea keveréket, amiben van ugye édeskömény, hátha segít neki. Lehet, hogy én ettem valami rosszat?...
Zsuzsi, jó a masszírozós link, amit küldtél! Ki fogom próbálni én is!
Kíváncsi vagyok, Hana hogy van. És nem is írtam, hogy Péterrel mi is úgy érezzük, hogy picit a mienk is az összes babuci. Nagyon egybe vagyunk itt nőve!
Egyébként tegnap, míg templomban voltam, Péternek mondtam, próbálja nyugodtan maga mellett altatni Leventét, hogy ne kelljen fölkelnie. Mikor hazajöttem, már a kiságyban volt, mert azt mondta, bányász lesz, úgy fötör, és hangokat ad. Igen, a csecsemők hangosan alszanak, én se tudnék közvetlenül mellette lenni.
Azóta rendszerhangoknak hívja ezeket a nyögéseket, cuppogásokat, hörgéseket, hangos nyelést. MEg azt mondja, énekel kaja közben. Tényleg. A böfinél meg mindkét kezét az égnek emeli, és vezényel. Kis édes.
Most kezd cuppogni, lassan éhes lesz. Remélem, rendben van, kialudta ezt a tegnapi tortúrát...
Puszi,
Noémi