Aron
MEnnyi idős a babád?
Az én fiam 5 hetes korától kezdte végigaludni az éjszakát (ez annyit jelent, hogy este 11-reggel 5-ig aludt), ez tartott 6 hónapos koráig, maikor az elkezdtük az anyatej mellé a gyümölcsöket, főzelékeket. na akkor ismét ébredt hajnalban 2x, és jó leszívott
. aztán 11 hónapos korában kiköpte a cicit, nem kellett neki a tejem semmilyen formában, se direkte, se lefejve, sehogy, de még a főzeléket sem ette meg, amibe anyatejet tettem.
na onnantól kezdve nem ébredt hajnalban, vagy csak 1x-1x, akkor is vizet ivott és aludt tovább.
Nálunk nem jött be a fürdés utáni kaja, mert akkor 11 előtt nem aludt el. így előbb kajált, aztán fél óra múlva fürdettük, és utána elaludt. ilyenkor 11kor ébredt még egy szopira, és így aludt 7-8-ig. nekem viszont kellett hajnalban kelni, mert a cickóim nagyon feszültek és kellett egy kicsit fejni. de tényleg minden baba más és más igényekkel rendelkezik. próbálkozni kell és vmi csak bejön, ami mindenkinek ok.
én is kaptam anno beöntést, de nem ültem órákat utána a WC-n, szinte alig jött vmi. vajúdás alatt nekem sem kellett wc-zni, sőt nem is jött semmi magától sem. a kitolásnál viszont jön egy kis fisi-fosi, de azt észre sem venni, na meg vissza sem lehet tartani, a dokik, szülésznők meg már hozzászoktak ehhez. meg szerintem ez természetes is, hiszen akkora erőbedobású nyomásnál vissza se, lehetne tartani.
g