Virág!
masszírozunk szopi előtt, szopi után
volt hideg bori a csomón
meleg a szopi előtt
1 órát ültem a kádban és eresztettem a forró vizet a cicimre, közben sírva próbáltam fejni
már a négykézlábas pózt is továbbfejlesztettük, kész artistacsoport vagyunk 3asban a papával
a tej színe nem változott, szerencsére
augmentin 625-öst szedek, 2x1-et (meg a homeós bogyóimat valami butácska illúzióm miatt)
a lázam szerencsére mára lement
papa tegnap hozott Avent isist, 2 szopi közt 1,5 órákat fejtem vele, hajnali fél 1-kor kicsit puhább lett a csomó, de nem mozdul
közben - biztos a fáradságtól/gyengeségtől - mind2 ciciben egyre csökkent a tejtermelés, minden szopi+fejés ellenére
segítség? a papa sokat van itthon, de ő nem szoptat
nem is takarít
nagyikám főz, legalább azt nem kell
talán az is benne lehet a pakliban, hogy elég hamar azt hittem, vége a gyermekágynak - merthogy a vérzés hamar elmúlt (3 hétre) és elkezdtem pattogni itthon
aztán az is lehet, hogy vmi szopi hiba
eleinte is volt - a baba a nyelve alá kapta a bimbót, aztán meg nem bírt vele (mert elég nagyok a bimbóim, és nagyon kell tartani, hogy jól bekapja, de erre már mindig odafigyelek
a babó igény szerint szopik, eddig nem volt nagyobb baj, nem volt kisebesedés se, és változatos pózokat is használunk
a cicimet a 8. hónap óta folyamatosan ápolom, szülés óta weleda szoptatós olajjal kenegetem, finoman masszírozgatom, eddig soha még egy kis csomót sem éreztem benne
mi a véleményed?
Neet, sajna kutyául vagyok, mit mondhatnék
amióta kevesebb a tej, Istók is egyre rosszabbul van
és csupa kiütés a nemártneki-antibiotikumtól
holnap jön a gyerekorvos, frászt fog kapni
klassz, hogy Eszti már nézeget! pusziljuk!
Clau, kár hogy nem korábban mondtad, mert azt kellett volna tennem azonnal, amit javasoltál, és talán megúsztuk volna az egészet pár óra alatt, ezért most én is elmondom még1x:
AKI AZ ENYÉMEKHEZ HASONLÓ TÜNETEKET ÉSZLEL MAGÁN, AZONNAL SIPIRC BE A KÓRHÁZBA A CSECSEMŐSÖKHÖZ! ők talán tudnak segíteni kifejni, mindenesetre szakszerűbbek, és tapasztaltabbak, mint szegény első (és remélem utolsó) mellgyuszis kismamák - azaz mint én. Hogy van Erik? Mennyit hízott?
Ildi, mindjárt szülsz, ugye? mikor kell szorítani nektek?
Vollard, te egyben vagy még?
most megyünk a nődokimhoz, aztán majd meglátjuk
bocs mindenkitől a litániáért. puszi mindenkinek
v