Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jaj, szegény Votiv! Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mellszívóval próbáltátok már? Ha nme vagytok profik cicfejésben, nagyon tudom ajánlani. Nekem mindig bejött, ha be-bedurrant a cicim. Igaz, lázam nem volt, de kôkemény cicijeim igen, és mindig jót tett, ha leszívtam. Nekem az Avent Isis nagyon bejött. Ja, és fejés elôtt meleg víz, attól kicsit ellazul, és nem fáj olyan iszonyatosan.
Egyébként, valaki kérdezte, hogy mikor érdemes fejni: Szopás után semmiképp, csak ha még feszül, ugyanis a fejéstôl-szopástól termelôdik újra a tej (mint tudjátok), és ha elég, de még rásegítünk fejéssel, akkor könnyen túl sok lehet, nem beszélve arról, hogy ez esetben a szegény anya napja szoptatásból és fejésbôl, meg sterilizálásból áll.
Norka, én mennék a feb. eleji elôadásokra, sôt már a jövô keddire is...
Bori
lakibori

Lakibori, Norka, Valaki

Van 2005-ös programotok? Sajnos még nem találkoztam vele, de én is mennék előadásra. Meg lassan tornára is, de azt majd csak az EU minősítő vizsgám után... Addig próbálom gyömöszölni az agyamat, bár ez így állapotosan tök reménytelen vállalkozásnak tűnik.

Tanult valaki állapotosan? Én teljesen feledékeny lettem, képetlen vagyok tanulni, jó lenne, ha tudna valaki valami trükköt, amivel legalább 2 hétig meg tudnám tartani az infókat a fejemben...

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigén!

Hát szívemből beszélsz. Lenne 3 vizsgám amit januárban le kéne tennem, de egyszerűen nem áll rá az agyam a tanulásra, ki vagyok borulva, mert már egyszer halasztottam és ez a 3 vizsga az eddigiekhez képest semmiség kéne, hogy legyen ennyi idő alatt máskor 10 vizsgát kell letenni. Úgyhogy csak szenvedek, úgy érzem nem marad meg a fejemben semmi...Kép Kép Nem tudom mit csináljak nem akarok ezt a 3 vizsgát még egyszer halasztani, mert szülés után félek még nehezebb lesz, és újabb vizsgák stb. Kép sírok!!

r
ruzicsky

sziasztok

babarózsa: nekem az első s.o.s császár volt,az h a 2. is az lesz azért van mert nem akarok sem én sem a dokim kockáztatni h netán repedne a hasam szülés közben,mivel hosszában vagyok vágva. Az h szerinted a császár nem szülés,mert nem szenvedsz meg a babáért ez hülyeség. A császárt nem viccből végzik hanem akkor ha vmi gond van,és lehet h én sokkal jobb anya vagyok annál aki rendesen szült(ezt ne értsétek félre,olyanokra gondoltam akik mondjuk verik a gyereküket,netán eldobják bár ők is rendesen szültek). Úgyhogy szerintem a császár is ugyanolyan szülés mint a rendes szülés,noha nem vagy aktív résztvevő.

juji
juji

Juli, nem akartam senki azzal bantani, hogy nem szult rendesen, csak nekem hianyozna a szules elmeny!
de persze az mas, ha muszaj, nem ezekre az esetekre gondolok, hanem , ha valaki direkt akar csaszart, mert fel a szulestol..en a csaszartol felek meg kell mondjam!

Nem a rossz, vagy jo anyasagrol beszelek, hanem csak siman az elmenyrol, ennyi. Valakinek hiany erzete van, mert csaszarral szult, valakinek nem.

Kép
babarozsa

Oxigen, holnap lesz az utolso vizsgam...es elegge szenvedek, mindent nem is tudok megtanulni

Decemberben lezavartam 3 vizsgat, hat az sem volt piskota, de most meg rosszabb.
Egyszeruen ulni sem konnyu, meg kozben esetleg rosszul is vagy, faradt, nehezebb sokkal!
Arrol ne is beszeljunk, hogy mashol jar az eszed!

De muszaj, ez az utolso eselyem, es utana diplomaznom kell, azt mar babaval.

Kép
babarozsa

Lakibori, en csak azert gondoltam a fejest, hogy legyen tartalek, ha kell.

Kép
babarozsa

Hát én nem azért nem szeretnék császárral szülni, mert az valami megvetendő valami és elvész a szülés élménye (én a magam részéről szívesen kihagynám a fájdalmakas részeket), hanem azért, mert pont annyira félek attól, hogy felvágják a hasamat a méhemet stb. ami nagyon borzasztóan hangzik. Úgyhogy egyelőre maradok a természetes verziónál, remélhetőleg semmi gond nem lesz és a szülés is a lehető legkönnyebben fog menni, de ha valami koplikáció adódik örülni fogok, hogy van egy lehetőség (császármetszés), ami megmenthet akár engem, akár a babámat.

r
ruzicsky

nem megvetendo...
csak tenyleg felelmetes
es en sem szeretnem, ha nem muszaj

Kép
babarozsa

Babarózsa!

Hát tudod nekem egy csepp hiányérzetem sincs,hogy császárral szültem!Másfél nap vajudás után,no tágulás után és a gyerekem rossz szívhangja után már megváltás volt a műtét!És aki nem élte át az nem tudhatja ,hogy milyen érzés!Persze csak kiveszik belőled a gyereket akinek elég baja volt már odabent és kicsit megmentik az életét!Hát tényleg ez aztán a semmi.
Egyébként ez annyira tipikus,hogy másokat olyan könnyen megítélünk,elítélünk.Szerintem nem kéne!
De ne is folytassuk ezt itt tovább mert nincs semmi értelme!Sem a találgatásoknak a jó anyaságról sem a magyarázkodásoknak.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Nem szeretnék senkit rémísztgetni szülés elött,ezért ha valaki kíváncsi a történetemre,annak írok e-mailt inkább.

Ildi76!
Köszi megkaptam az e-mailt,ha elalszik a gyerkőc írok vissza.

Ruzicsky!
Légyszi ad meg az e-mail címedet,hogy letudjam írni a dolgokat.Vagy írj nekem és válaszolok,a címem a profilomban megtalálod.

Jucusmamus!
Neked is köszönöm amit írtál.Nálam a császár mellett maximum annyi szól,hogy a szívemmel vannak bajok,de az első szülésnél nem is érdeklődtek emiatt.Csak mostanában tudtam meg,hogy ez is a császár mellett szól.

Juji!
Légyszi küldj egy mailt nekem a dokid nevével és telszámával! Előre is köszi!

Babarózsa!

Hidd el nálam hiába volt normál szülés,sokkal rosszabb élmény maradt mintha császár lett volna.Így sem kaphattam meg a babámat elösször,nem is tették a hasamra,pedig semmi baja sem volt.

Orsi
orsi21

Babarózsa!

Én is pont azt írtam, hogy nem okozhat (mármint az úszás dislexiát), sőt! Szerintem Virankának akrtad írni azt a sort, nem?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Orsi!

A rozsacska@hotmail.com-ra írhatsz nekem.

Köszi

r
ruzicsky

Jucus...akinek nem inge...
velemenyt azert szabad mondani szerintem!
de szerintem is hagyjuk!

Kép
babarozsa

es jo/rossz anyasagrol sem volt szo, ezt valaki belemagyarazta
sajnalom, hogy ez lett belole!
es nem sima velemeny csere

pont most olvastam cikkeket anyaktol, akiknek igen is hianyzott a szules elmeny, es bantak a csaszart, nyilvan nem azt, hogy megmentettek a babajukat!

na, jo abbahagytam, de nehogy azt higyjetek, hogy en most elitelem a csaszarosokat, meghogy rossz anyak stb. ilyet nem mondtam!!!!
na!

Kép
babarozsa

Bogarka: lehetKép

Kép
babarozsa

Orsi, elkuldod nekem is? az emailem a lapomon van!

Kép
babarozsa

Sziasztok!

MegnyugodtamKép
Teljesen kétségbe voltam esve,mert Én imádom a vizet.
Viszem Mírát úszni.
Köszönöm!
Vera

KépKép
viranka

Ruzicsky és Babarózsa,küldöm az e-mailt.
orsi21

Ruzicsky!

Elküldtem a mailt,de visszajött.Biztos jól adtad meg a címet? Ha igen,akkor bocsi,biztos én bénáztam el.
orsi21

Jaj de hü..e vagyok! Bocsi én voltam a béna!!!Kép
orsi21

Orsi!

Köszönöm, megkaptam az e-mailt. Válaszoltam is rá.

r
ruzicsky

Votiv,
én először úgy tenném, hogy az álla a nagy csomó felé nézzen. Ha nem túl erős a tejleadóreflexed, érdemes a kicsit hanyattfektetni, és négykézláb fölé hajolni, és úgy szoptatni, mert úgy még gyorsabban ürül. A forró borogatást próbáltad? Masszírozni a kiscsomókat legalább? Milyen gyógyszert szedsz a láz és fájdalom ellen? A tejed, ha kifejed, ugyanolyan, mint előtte? Mennyi időt tudsz a nagyon kicsi babád mellett a cicidre fordítani? Van segítséged napközben?

Virág
virág78

Viranka!
Nem is olvasok addig tovább, amíg le nem írom a véleményem: NA NE MÁ!!
Szerintem olyan nincs is, hogy dislexia, csak az amcsik vagy más okos nyugatosok találák ki, akik b..nak foglalkozni a gyerekükkel. ÉS mi persze vígan majmoljuk őket, mert miért is ne majmolnánk. GO WEST... Kép
Ismételten hangsúlyoznám, h senkit nem akarok megsérteni, de gondoljunk bele, amikor mi voltunk gyerekek, volt ilyen probléma in hángeri? Na, ugye! A mai 30asok remekül olvasnak, számolnak, a 10enévesek meg nem tudnak, mert sose kellett nekik, persze tisztelet a kivételnek. Szerintem akinek már kiskorától olvasnak, beszélnek, együtt házit írnak, estébé, ott igen ritka ez a jelenség. Én foglalkoztam disl.-ás gyerekkel in külföld, és csak a sima velefoglalkozás csodát tett. És ezt ráadásul a mozgással, úszással összekötni, jajjj... lassan olyan ideges leszek, mint a tesióra ledegradálása-témától, úgyhogy elhallgatok. És BOCS, ha valaki nem így gondolja, ne harapja le a fejem! Köszi! Kép ja, és nekem is jobb ha fejem. Kép

Oxigen, Ruzicsky!
Én direkt csak szemináriumokat vettem fel az elmúlt félévre, h ne kelljen vizsgára készülni. Biztos nem tudnék most arra koncentrálni (terhesen sem tudtam volna), ha ez vígasztal, nem vagytok egyedül. Kép

A császáros témához csak annyit, h mindenki úgy szül(etik), ahogy tud és akar és lehet, ezen már tényleg ne vesszünk össze. Nem attól leszünk jó/rossz anyák, nem?

neet
neet

Neet!

Jól megmondtad!KépEz az!Rakjál rendet itt közöttünk!KépKép

Jucus
20170114224602

Jucus!
Ugye? Kép
Egyébként jól vagytok? Soma hogy bírja ezt a hó nélküli vacak telet? Várja már a kistesót? Írsz mélt?
neet
neet

Mélek neked!

Jucus
20170114224602

Ildi76,

mail ment a szuléses homeopata bogyokról.
Bori
lakibori

Bori, elkuldod nekem is?
van mar egy listam, de kivancsi vagyok mennyire egyezik a 2!
koszi!

Kép
babarozsa

Napsugaras szép jó reggelt kívánok Mindenkinek!

Neet!

Köszönöm Neked is a válaszod,Én ezért kértem a véleményeteket,mert ebben a témában abszolút nem vagyok otthon.
Igazad van nem majmol nyugat nincs gond Kép
Köszi mindenkinek a válaszát még1x.

Vera

KépKép
viranka

Babarózsa! A császárhoz annyit szólnék hozzá, hogy anyukám engem azzal szült, és semmi vajúdás nem volt, csak úgy tűnt, hogy megindult a szülés, de farfekvéses voltam, így megcsászározták. Azt mondta: szuper, még egy gyereket akar. Persze utána a tesóm teljesen normálisan feküdt, úgyhogy mondta a doki, hogy semmi ok a császározásra, még akkor se, ha csak 1,5 év van köztünk, mivel kizárólag orvosilag indokolt esetben csinálják (70-es években), mert sok a kockázata. Úgyhogy anyukám megszülte a tesómat, vajúdás, miegymás, és azt mondta, hogy lényegében akkor tudta meg, hogy milyen a szenvedés (szülés). (meg hogy több gyereket egyelőre nem akar Kép ) Apukámnak meg új volt, hogy nem egy kisímult babát, hanem egy megtört kis gyűrött csecsemőt kapott.
Én mindenesetre félek nagyon a szüléstől, de csak akkor szeretnék császárt, ha muszáj, mert egy hasműtét hatalmas dolog, és az altatás se túl kockázatmentes. Persze ahogy felmerül vajúdás közben a kockázat (mint pl. Jucusnál), hát császározzanak meg, azt kész.

Úgyhogy én értettem, hogy mit akartál azzal mondtani, hogy a császár nem szülés, hanem műtét, mert mikor én jöttem a világra, majdhogynem ez volt a helyzet.

Olvasgattam az otthonszülésről, fentiek miatt sem támogatom.

ancsipancsi

neet,
halkan jegyzem meg, hogy a manapsag hasznalatos szoptatasi filozofiak, ill. a gyerekuszas is "nyugati divat" Kép
egyebirant gyerekkorunkban gyakran egyszeruen rasutottek a tanulasi zavarral kuszkodo gyerekekre, hogy "butak," aztan nekik annyi Kép ezert sem volt in hangeri ilyen problema Kép

vera
kisün

Kisün-Vera!
Oké, oké, ezek szerint vannak dolgok, amiket érdemes átvenni. Kép

Viranka!
Szívesen. Kép

Jucus!
Ment válasz!

Votiv!
Merre és hogy vagy? Isti jóllakott? Cicik leélve? Eszti ma 6kor ébredt (fél éjféltől aludt!!), picit evett, de inkább csak engem csodált! Kép Kép Kistányérnyi szemekkel próbálta beinni a látványt, és a karikás szemeim ellenére tetszhetett neki, mert teli szájjal mosolygott. Egy angyal ez a baba! Nem akarom fényezni,de ez van! Kép
neet
neet

Neet! Tesióra ledegradálása? Kép Hát én mindjárt ledegradálom! A mi időnkben unalmas tohonya tesitanárok voltak, akik fél órás futás után egyfajta sz... labdajátékot erőltettek. Ahelyett, hogy megszerettették volna velünk a sportot, megutáltatták. Volt osztálytársam aki szabályosan rettegett tesiórára járni, mert a tanár megszégyenítette azzal, hogy folyton dresszre vetkeztette a suliudvaron, azt' hadd fusson az egész iskola előtt. Na ne! Az ilyen tesióra semmit se ér, és ha az én gyerekemet egy ilyen idióta tanár fogja "tanítani", akkor érvényesítem a jogait. Két tesitanárt ismertem meg felnőtten, akik hivatásukhoz híven, megszerettetik a sportot a kőcökkel. Imádják őket a gyerekek. Az embernek nagyon meg kell néznie, hogy milyen suliba teszi a gyerekét. Mi már azon filózunk (pedig majd csak kb. 8 év múlva esedékes Kép ), hogy valami erkölcsös egyházi iskolába tesszük őket, mert a családunkban lévő pedagógus olyan rosszakat mondott a mostani helyzetről.

ancsipancsi

Neet! Hányadik naptól kezdett el rendesen látni a babád? Szóval mikor láttad, hogy már kommunikál szemmel? És tényleg minden baba kékszemű?
VAgy sík hülye vagyok,és rosszul tudom, hogy nem lát rendesen az elejétől fogva??

ancsipancsi

Neet,
persze, hogy jönnek jó dolgok is, de én is hányok, amikor kritikátlanul benyelünk mindent csak azért, mert rá van sütve a "made in usa" bélyeg Kép
Lányod egy tündér, enyém is ilyen volt alvásilag 1 hónaposan, és annak ellenére, hogy mindenki rémisztgetett, hogy lesz ez még ígyse, máig fokozza ebbéli jó tulajdonságait (4 hónapos, este tíztől reggel 7-ig alszik Kép Kép Kép)
vera
kisün

Naaaa, Vera! Ez szuper!!!! Csodálatos! Hihetetlen!!! Én is ilyet szeretnék, ilyet, ilyet, ilyet!!! Kép

Kiderült, hogy a védőnőm ismét nem lesz, tehát újra a helyettest kell keresnem. Vissza az egész, amit eddig megbeszéltünk. Az imént sikerült a helyettest elérnem, persze szóba se áll velem fogadási időn kívül (8-10-ig), de még 2 hét múlva csüt. 8-kor se, csak fél 9-kor. Na mindegy, beírattam magam, azt remélem egy darabig nem kell látnom Kép

ancsipancsi

Ancsi, mél ment védőnőket illetően Kép
kisün

Sziasztok!

Hát jól felizzottak itt a kedélyek, én sem tartom meg magamnak a véleményem, bár szerintem sem érdemes egymás torkának ugrani, elvileg gondolati és szólásszabadság van hálistennek.

Nálam még mindig sanszos a császár, mert bár a baba szépen beállt függőlegesen (pár hete még ferde fekvésű volt), de nem tudni, a méhlepény mennyire fogja elállni kijáratot, ez csak az utolsó hetekben fog kiderülni (most a 35-dikben vagyok). Nem tudom, melyik verziótól parázok jobban, persze ha egy mód van rá, én is természetes szülést szeretnék. De én nem is annyira a fizikai dolgoktól tartok, hálistennek elég jó a fájdalomtűrő képességem, meg hát közben a császár nem is igen fáj, hanem attól, hogy mennyire borítja fel az anya-baba kapcsolatot. Bár én a múltkor beszélgettem egy mamával, aki császárral szült az Imrében, ő aszonta, egy fél nap alatt összeszedte magát, utána ugyanúgy babázott, mint a többiek.

Nemrég a Kismamában is volt egy cikk arról, hogy nyugaton még mindig sokan szülnek "kényelmi" okokból császárral. Hát nekem arról az orvosról is megvan a véleményem, aki orvosi indok nélkül vállal császárt. Szerintem ugyanannyira gáz, mint az ügyeleti napra időzített "spontán" szülés.(Persze arról lehet vitatkozni, hogy egy szinte patologikus rettegés is lehet orvosi (pszichiátriai) indok). Én mindenesetre beszéltem olyannal, aki az én dokimnál szült, azt mondta, minden pénzt megad, ha megcsászározza. A doki elutasította az ajánlatot, ehelyett egy csodás szülésélménnyel ajándékozta meg.
orsolka

Tudom, hogy nagyon off, de a tesioktatás témában Ancsipancsival értek egyet. Én 184 cm magas vagyok, általánosban és gimiben sem voltam kicsi, mozgáskoordinációm tragikus, ritmusérzékem nulla, képzelhetitek, mekkora kéjmámor volt gerendán bukfencezni meg gyűrűgyakorlatokat csinálni. De hát ez van a tanmenetben. Persze szerintem nem feltétlenül a tanárokkal van baj, hanem a redszerrel (szokás szerint).

Az egyházi iskolákkal kapcsolatban viszont kicsit más a véleményem. Előre leszögezem, hogy én hívő vagyok. Egerből származom, ott a kilencvenes évek elején tömegével indultak újra az egyházi iskolák (nagyon helyesen). A csalódás csak akkor érte a szülőket, amikor be kellett volna jutni az egyetemre, és hát a gyerekek tudása finoman szólva nem volt versenyképes. Ami az erkölcsösséget illeti, nagyon halvány a határ a valódi erkölcs és a képmutatás között. Nekem nem volt túl felemelő, ahogy egy patinás intézményben a kicsiket csicskáztatták a hagyományok nevében, vagy ahogy a diákok egymást súgták be vécében cigizés és egyéb ügyekben. Persze ellenpélda is van szép számmal, csak azt akartam mondani, hogy bonyolult ügy ez, és hogy Magyarországon sajnos kevés iskolában jár együtt az erkölcsi nevelés a színvonalas oktatással.

Bocs az offságért és a hosszúságért.
orsolka

na, köszi, legalább tudom, hogy milyenek az ilyen sulik. én magam nem ilyenbe jártam Kép))).

ancsipancsi

eszti hasamon, szokás szerint, de ez úúúgy megnyugtatja...

szeme még kék, de ez 1 éves koráig még bőven változhat
látni lát sztem a kezdetektől, de eleinte csak pár centire, azt egyre távolabb
most már beisz a szemével, szinte zavarban jövök, mikor fürkész Kép

tesióra: a gyerekek túlzott jogai és a nemosztályzás, nembuktatás zavar, de ebbe már tán ne menjünk bele, nem tipikus sztimrés topic...Kép
(szerintem csak az abszolut idiota bukik tesiből, aki olyan a tanárral, amilyen és nem jár be órára, szóval nincs elég jegye v. nem osztályozható a lógások miatt. aki viszont belead apait anyait, és jópofát vág hozzá, az igen ritkán bukik, de ez az élet bármely területére igaz. szerintem.)
egyébként a 20 méteres kislabdadobás negatív csúcstartója vagyok, míg a többiek átdobták a templomkertbe... és a magasugrás se ment tömzsi lábaimmal.. viszont egy biz.sportban voltak nemzetközi szintű sikereim, mégis 3/4-es voltam tesiből. és kötélmászásban meg futásban csúcs voltam (vagyok?)Kép
a tanárokat (én is az vagyok már egy éve) helyből hülyének nézi a nép, de most már nekifutásból is... ha már bukni se lehet, meg osztályozni se.. minek is vennének komolyan, nem? hm.
neet
neet

upsz, mégis belementem...
neet
neet

ja, ancsi, mégvalami:
nem a suli teszi az embert, hanem a tanár. jónevű isk.ban is kifoghat a gyerek f..kalapot és egy gagyiban is akadhat nagyon jó, emberséges, tárgyat megszerettető tanár. az összeset meg lehetetlenség megismerni, mielőtt beíratod, szóval gáz ez a suliválasztás.
neet
neet

Virág!
masszírozunk szopi előtt, szopi után
volt hideg bori a csomón
meleg a szopi előtt
1 órát ültem a kádban és eresztettem a forró vizet a cicimre, közben sírva próbáltam fejni
már a négykézlábas pózt is továbbfejlesztettük, kész artistacsoport vagyunk 3asban a papával
a tej színe nem változott, szerencsére
augmentin 625-öst szedek, 2x1-et (meg a homeós bogyóimat valami butácska illúzióm miatt)
a lázam szerencsére mára lement

papa tegnap hozott Avent isist, 2 szopi közt 1,5 órákat fejtem vele, hajnali fél 1-kor kicsit puhább lett a csomó, de nem mozdul
közben - biztos a fáradságtól/gyengeségtől - mind2 ciciben egyre csökkent a tejtermelés, minden szopi+fejés ellenére Kép Kép Kép

segítség? a papa sokat van itthon, de ő nem szoptat Kép nem is takarít
nagyikám főz, legalább azt nem kell
talán az is benne lehet a pakliban, hogy elég hamar azt hittem, vége a gyermekágynak - merthogy a vérzés hamar elmúlt (3 hétre) és elkezdtem pattogni itthon

aztán az is lehet, hogy vmi szopi hiba
eleinte is volt - a baba a nyelve alá kapta a bimbót, aztán meg nem bírt vele (mert elég nagyok a bimbóim, és nagyon kell tartani, hogy jól bekapja, de erre már mindig odafigyelek

a babó igény szerint szopik, eddig nem volt nagyobb baj, nem volt kisebesedés se, és változatos pózokat is használunk
a cicimet a 8. hónap óta folyamatosan ápolom, szülés óta weleda szoptatós olajjal kenegetem, finoman masszírozgatom, eddig soha még egy kis csomót sem éreztem benne Kép
mi a véleményed?

Neet, sajna kutyául vagyok, mit mondhatnék Kép amióta kevesebb a tej, Istók is egyre rosszabbul van
és csupa kiütés a nemártneki-antibiotikumtól
holnap jön a gyerekorvos, frászt fog kapni
klassz, hogy Eszti már nézeget! pusziljuk!

Clau, kár hogy nem korábban mondtad, mert azt kellett volna tennem azonnal, amit javasoltál, és talán megúsztuk volna az egészet pár óra alatt, ezért most én is elmondom még1x:
AKI AZ ENYÉMEKHEZ HASONLÓ TÜNETEKET ÉSZLEL MAGÁN, AZONNAL SIPIRC BE A KÓRHÁZBA A CSECSEMŐSÖKHÖZ! ők talán tudnak segíteni kifejni, mindenesetre szakszerűbbek, és tapasztaltabbak, mint szegény első (és remélem utolsó) mellgyuszis kismamák - azaz mint én. Hogy van Erik? Mennyit hízott?

Ildi, mindjárt szülsz, ugye? mikor kell szorítani nektek?
Vollard, te egyben vagy még?

most megyünk a nődokimhoz, aztán majd meglátjuk

bocs mindenkitől a litániáért. puszi mindenkinek
v

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Votiv, kívánok több tejcsit!! Meg mielőbbi teljes gyógyulást! Remélem minden megoldódik! Kép

Kicsit parázok ettől a mellgyuszi dologtól, mert nekem már a terhesség előtt is volt, hogy eldugult valami mirigy a mellemben és fájt, teljesen kiakadtam akkor, azt hittem valami daganat, de pár nap alatt elmúlt és a nődoki megvizsgálta azt mondta nem daganat, csak eldugult a mirigy. Szóval mi lesz velem ha még tejet is kell termelnie a mellemnek?? ajjaj...

A suli téma tök érdekes engem is foglalkoztat, hogy ha majd olyan idős lesz a fiunk milyen suliba írassuk be. És most ne nevessetek azon amit írok! Kép Kép

Szóval. Egyrészt a közelben van egy suli, odajárt a férjem is meg a két tesója is, átlag suli, jó és rossz tapasztalatok egyaránt vannak, ja és X. kerület, mondjuk a szélén van, viszonylag jobb részen, de akkor is..., ha ide íratom be, akkor annak az lesz az előnye, hogy edzett lesz, vagyis valószínűleg nem fogják kényeztetni, úgyhogy szerintem itt nagyon hasznos élettapasztalatokat szerezhet és került már ki abból a suliból egyetemi tanár is nem egy.

Viszont egy jónevű suliba íratni meg azért jó, mert sokszínűbb oktatás lehetséges, jó kapcsolatokat alakíthat ki, talán jobb az oktatás színvonala is, jobban figyelnek a gyerekekre stb, de lehet, hogy itt meg kényeztetni fogják és puhány városi ficsúr lesz emiatt belőle.

Szóval melyiket válasszam majd, mit gondoltok?

r
ruzicsky

Votiv, mar epp akartam smst kuldeni...hogy mi van, de nem kuldte el az a franya telefon!

remelem jobban leszel, es visszajon a tejcsi
40fokos laz utan nem csodalom, hogy apadt valamennyit, biztos tudod, hogy milyen homeos cuccot kell szedni ra...na, nem akarok okoskodni.

A latogatast meg majd osszehozzuk, ha jobban leszel!

Kép
babarozsa

Votiv,
végre, már azt hittem még nagyobb baj van, nagyon aggódtam!!! Sajnálom, hogy nem vagy sokkal jobban, megkettőzöm a szurkolást!

Neet, nagyon egyetértek iskolaválasztás ügyben: egy iskola kicsit olyan, mint egy szülészet: jó kórházban is bármikor kifoghatsz egy rossz orvost Kép és ez fordítva is igaz.

vera
kisün

Szia, Votiv,

az a véleményem, hogy ez már túl sok ideje tart. Lehet, hogy tévedek, de biztos, ami biztos, hívd fel Pelét itt: 0630 9522115. Ő IBCLC, profi. Ha nem veszi fel, kérlek, írj nekem mélt, továbbirányítalak.

Virág
virág78

Sziasztok!
Na végre fel tudtam jönni a netre, egész nap vacakolt a gép!

Neet!
Én logopédusként nem értek egyet, azzal amit írtál dislexia témában! Nem minden az USA-ból ered! A magyarok élen jártak gyógypedagógia témában! De azért ne kapjunk hajba! Hol dolgoztál gyerekekkel? Te is tanci vagy, ugye?

Votiv!
Drukkolok, hogy mostmár hamar rendbejöjj!
Jan. 23. elvileg a kiírt időpontom, szóval még másfél-két hét!
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?