Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ovi:Májusban van beiratkozás, ha van hely felveszi 3 évesen, ha nem nem. Általában betöltött 3 évenél veszik fel, tehát ha októberben van a 3 akkor október 1-től. persze van ahol rugalmasabbak. Nálunk ha van bölcsiben helye, akkor az évveszteseket nem veszik át oviba csak 4 évesenKép Ha anyuka otthon van kistesóval abba is beleköthetnek, általában mindnehol túljelentkezés van. Érdemes már most körülnézni az ovikban, bemenni érdeklődni, ismerkedni, ha csak májusban beesik valaki beiratkozni és pl gyesen van és a gyerkőc nincs 4 éves, pláne nincs szeptemberben 3, akkor nem veszik fel. Legalábbis akörnyékünkön így megy. persze van egy két nem preferált ovi, amiknek valamiért rosszabb hírük van, na oda felveszik. Pl van egy ovi, aminek állítólag alig van udvara és jó benzingőzös.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Judy
Altalaban csak akkor ha betolti a 3.at,tehat Gergo novemberben.Remelem talalsz olyat ahol nem kell protekcio,az tudot mi altalabanKépMaganovi minimum 40eKép
Alex regen igy beszelt,de par hete mar elso szemelyben,ugyhogy ez megvaltozik idovelKép

Csics,
Alex is ketszer eszik miota bolcsis,pedig nagyreszt megeszik mindent,es este is annyit eszk mint enKép

Szilcsi
Igen a lenyeg hogy ket eves kozott ne kapjon semmit,mi sosem nassolunk,meg akkor sem ha epp nem evett ebedet,mindig megehezett kesobb es O kerte az ennivalotKépMeghat a rutin(bar ez gondolom megvan nalaltok)Tudja hogy mikor van az eves ideje,nem akkor ha epp megehezik.

Ilke
Pont a fogmosas miatt nalunk is furdi elott van a tej ivasKépCsak este kap,meg neha reggel,ha nem gyumilet,vagy teat.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Halacska! Kép"Nálatok a cumisüveg akkor a nyugtató cumi szerepét is betölti" EZ FÁJT!! Kép Kép Nyugtatásként soha nem adnék cumit egyik gyereknek sem, pláne nem olyat, amiben kaja van. Nóri tápszeres baba volt, úgyhogy az esti és a reggeli tejcsit megszokásból issza cumisüvegből. Az oviba ez nem zavarna be, mert egyébként mindent pohárból iszik, mostanában már a reggeli tejcsit isKép

Ilke! Én is a Nóri miatt akarom az ovit. Nekem az lenne a legszimpibb, ha fél napra leadhatnám.

A magánovikat én nagyon nem tartom szimpinek, itt Dunaharasztiban van 2, majd megkérdezem az árakat, de eddig amikről hallottam mindegyik horror árakat kért. Igazándiból nem szeretném magánoviba adni Nórit. Remélem egy fél napos állami ovit azért el tudok majd intézni.

Étvágytalan gyerek: Nem szabad erőltetni az evést!!!!! Nóri csak néha-néha sztrájkol, olyankor kiteszek feldarabolt gyümit és azt eszegeti egész nap. Meg nálunk az is bevált, hogy együtt eszünk. A mi kajánkat mindig meg akarja kostolniKép

Sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Egy gyors kérdésem lenne. Ha Márknak adok multivitaminos készítményt az mellett kaphat még homeopátiás imunerősítőt?
A Polyvitaplexet adom neki és mellé szeretném az oscillococcinumot is adni szerintettek lehet?

Köszike
Andy
andy78

Sziasztok!

BUEK mindenkinek!
Remelem jol teltek Nalatok az ünnepek...?

Mi most epp Budapest levegőjet szivjuk, de csak holnapig...Esetleg szombatig...de holnap lesz szerencsem kiprobalni az Allatkerti Jatszohazat - azt hiszem igy hivjak...Kép
Legalabb valami ujdonsag...

Ma Rebi utleveleert mentünk el, szerencsere minden rendben volt...

Remelem, ebben az evben elöbb- utobb bekövetkezik az az allapot, hogy megint gyakrabban fogok tudni jönni közetek...Kép
DE februarban uj allasom lesz, es az első 3 honap a betanulasi idő, ekkor heti 40 orat kell dolgoznom...aztan vissza a 30-ra...Idősek otthonabol az intenzivre...Huuuu drukkoljatok, hogy birjam es a csalad is!!!

Szoval ennyi es vigyazzatok magatokra!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Ilke
Szupi Lili kuckója, nagyon tec!
Köszi a leesésgátlós infókat. (Judy, Csics is) A pokrócos megoldáson jót mosolyogtam, hogy milyen praktikusan oldottátok meg?!

Magdi
Juj! Akkor nagyon féreérthetően írhattam mert bennem fel sem merült, hogy megbántódsz. A nyugatást csak azért írtam mert a leveledben a cumisüveget úgy akartad megkülönböztetni, hogy nem a nyugató cumi. "Itt nem a nyugtató cumira gondolok, az nálunk soha nem volt, " ÁÁÁ, bocs ha nem voltam egyértelmű. Egyébként pedig Anna cumizik és ő sem nyugatásképp kapja hanem a foga ill. ínye miatt rágja. Nem is szopizza. Már az utcsó fogai törnek át, így remélem, hogy a cumit hamarosan ki is dobhatjuk.

Conti
Munka? Hogy megy?

Ma a fél ügynökség lelép síelni, én meg rohanok haza a lányhoz.

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali!

Ismét a verkliben, de szerencsére ma rövid nap van (legalábbis remélem). sokan még szabin vannak, rajtam is csodálkoztak, hogy ma jöttem.

Írtam előbb, csak elszállt.

Köszi a drukkot lakás ügyben, ránkfér.
Közben nézelődünk másfelé is, de arról majd csak akkor írok bővebbet, ha már többet tudunk. Elöljáróban csak annyit, hogy Árpádföldön van, hasonló paraméterű lakás, mint a Dunakeszis.

Kataa
A Dunkaeszi lakás 74,5 nm2 + 10 nm2 terasz. 3 háló, nappali, amcsi konyha, külön fürdő, wc. mindez 20.600.000 pénzért. Az Árpádföldi olcsóbb lenne és egy kicsit kisebb, de csak pár négyzetméterrel. utóbbihoz még lehet tárolót és felszíni kocsibeállót is tudnánk venni.

Csics
Ilyen kaki sztori van nekem is. Nagyimnál voltunk, amikor 2 éves voltam, a két 1,5 éves unokatesóm is ott volt. egyikőjük jól megetette a pelusát, a mamim meg egy kis lavórban lemosta a fenekét. én meg közben tébláboltam, tébláboltam, a lavór szélére lépve "Mama, én is lubic!" felkiálltással kiborítottam a vadiúj szőnyegre a "dzsúzos" vizet. anyuék épp akkor jöttek vissza Győrből és már gondolták, hogy vmi gáz történt, mert a szőnyeg kint száradt az udvaron Kép

ilke
jól indult az évetek ezzel a kakisztorival Kép már csak cigánygyerekeknek kellett volna potyogni az égbőlKép legyen szerencsétek idén is!

Cumi
Hát nálunk semmilyen cumi nem volt, csak cici anno, de az már régen volt. Ha mondjuk még tápszerezne, akkor azt is pohárból kapná. de szerencsére csak 2 hétig kapott tápszert. a csőrös poharat utálta, nem tudott mit kezdeni vele.

Most jöttem a munkaügyről és megkapjuk a mhelyi kamatmentes kölcsönt mindketten, úgyhogy számolhatunk vele mos már biztosan.

Szilcsi
Emlékszem anno én is mekkorát csalódtam, amikor karikor ruhát kaptam, vagy pizsi, zokni párosítást Kép pedig akkor már nagyobb voltam. azóta már változott, mert éppen, hogy a ruháknak mindig örülök, abból sosem elég Kép

Panda
Nektek is drukk a ház befejezéséig!

A kombinált szárítógépről én sem hallottam jót, ha bedöglik a szárítórész, akkor mosni sem lehet, meg ilyeneket. Az egymásra pakolás sem jó (ezt szerelő mondta még a barátnőméknek, mert ők is így akarták), mert azért mégiscsak terhelés és nem erre tervezték, tönkremehet a dob.
Nem azért mert Siemens-nél dolgozom, de a Siemens és Bosch konyhagépek, szárító, mosogató és mosógépek messze a legjobb termékek közé tartoznak. igaz drágábbak, de tényleh jó minőség. nagyon sok kollégámnak van és szinte mindenki dícséri.

Mléna
Én is nemsokára bemegyek a kiszemelt oviba, mert áprili-májusban már beíratkozás lesz. furi lesz, most születetett, aztán már ovi, utána meg majd cipeli az iskolatáskát.

Tali
Hát nekem max. munka után jöhet szóba hétközben a délelőtt tuti nem Kép Szerintem már egyre kevesebben vannak otthon, akiknek jó a délelőtt. vagy max. hétvége lenne jó bármelyik napszakban. a tali kedvéért meg nem áldoznám fel a szabimat, ha nem baj, viszont elmenni meg szeretnék.

Szilcsi
Egyetértek Kataaval. kevesebb kakaó, és lehet ismét enni fog. vagy tegyél ki neki többféle kaját, hogy tudjon választani, ami neki tetszik. tudom nem kívánságműsor, de nálunk mindig van választási lehetősége daninak, nemcsak azt eheti, hogy na most ez van kisfiam, vagy pedig éhes maradsz. azért mert választhat, nem lesz válogatós. persze nem kell 2félét főzni, nálunk pl. majdnem mindig van leves és második. választhat vagy leves, vagy második. éhen nem fog halni, ha meg megéhezik, akkor úgyis megeszi még a vasszöget is Kép. legalábbis nálunk így működik.
lehet karácsony utáni méregtelenítést tart a gyermeked Képegyébként nálunk is csak reggel és este van rizstej, napközben nincs. a túl sok tejfogyasztás egyébként sem tesz jót, mert meszesedést okoz a nyaki csigolyáknál.

Barbi, Ken KépKép
Ilyen cigis rágyújtóst már én is sokszor láttam, apa vállán a gyerek, közben meg fújja rá a füstöt, vagy anyuka a babakocsival, kóla, cigi, a gyerek meg alig pár hónapos. és nem csak etnikumok, hanem teljesen normál emberek.

3. személy
Dani is így beszél, még nem használja az én fogalmát, ennek ellenére baromira nagy az éntudata. láttam nemrég a spektrumon egy filmet, a gyerekek önbecsüléséről volt benne szó. éppen 3 év körüli gyerkőcök voltak. akit sokszor megdícsérnek a szülők, azok az elvágzett kirakós feladat után a 3 féle papírból a legtöbb csillagot ábrázoló papírt vették el, akiket alig, vagy kevésbé, azok pedig a legkevesebbet vették el, még akkor is, ha a feladatot jól oldották meg. éppen beszéltük apával, hogy Dani az össze csillagot elvenné KépKépKép

Halacska
A lakás délkeleti sarkába, vagy egy szoba délkeleti sarkába tegyél zsákos buddhát, és tegyét mellé/alá piros vagy zöld színű vmit (lényeg a szín). így erősítheted a gazdagság sarkot. ebben a sarokban ne legyen kuka, mert az elnyeli a csí-t, vagyis elfolyik, vagy nem gyarapszik a pénz. én még egy papírfecnit is tettem a buddháim alá, amire ráírtam a lakás és lakáshitel szavakat Kép az elefántom ormányába is tettem egy kis tekercset uzekkel a szavakkal és a segítő emberek sarokba tettem. jelenleg ey csomóan hívank minket, barátok ismerősök és próbálnak segíteni lakáshitel ügyben, hogy a számunkra legkedvezőbbet választhassuk. lehet, hogy hat a feng shuim Kép

Andy78
Nyugodan adhatod a homeos a vitamin mellett. csak az anib-k és erősebb gyógyszerek gyengítik a homeopátiás készítmények hatását.

Kryss
Mi is heti 40 órát dolgozunk, mióta az eszemet tudom, néha még talán többet is. csak nálunk güzülnek az emberek a munkába, az osztrákok csinálják jól.

na cupp, eldugulok, megyek ebédelni, mert már farkaséhes vagyok.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
mano
nálunk sok bezin gözös ovi van a környéken viszont az ahová én szeretném beiratni az nem olyan szerencsére Kép.De nem biztos hogy tud menni ez töle függ Kép.

tali
én meg csak ha itt kispesten rendeznénk meg mert 2 gyereket nem cipelek át a városon .

3.személy
petike is igy beszél ha szomjas hogy iszok vagy éhes hogy eszek .

Lányok
ma vetemm 2 uj verses mondokás könyvet petikének kiváncsi vagyok hogy tetsziik neki majd .

Pusz
csics
csics

Sziasztok
Köszi a tanácsokat kaja ügyben. A mai nap úgy nézett ki eddig, hogy reggel felkelés után kapott egy kis cumisüvegnyi tejcsit, utána már nem kapott (volt is nagy hiszti). Viszont ebédre evett tésztát elég sokat, és két tányér tejberizst. Utána pedig lecsúszott még egy cumisüvegnyi tejcsi. Lehet hogy csak én paráztam túl a dolgot, és tényleg csak méregtelenített a kiscsaj KépKép MÁskor is volt már ilyenje, de most anyósom annyira sokkolt, hogy biztos beteg, hogy beparáztam.

Gumicukor
MI direkt szóltunk anyuéknak, hogy ruhát ne vegyenek neki, egyrészt mert megvan most mindene, másrészt mert gyerek, játék kell neki, nem ruha. Sajna anyósék nem kérdezték, hogy mit vegyenek, így lett csalódás a gyereknek az ajándék.
Nálunk mindig van 2-3 féle főtt kaja, ma is éppen 4 félét csináltam, tehát választani tudott volna. Kérte is a kaját, csak épp enni nem evett belőle. De úgy tűnik megoldódott a dolog, remélem nem egy napos kajálást tart a gyerek.

Nasi: nálunk napközben max. gyümölcs lehet a nasi, ugyanis ha kér is "nyuszit" (kindertojás), azt csak kibontani szereti, meg a játékot kéri belőle, a csoki része mindig ottmarad.

3. személy
Nálunk ilyen nincs, nem is emléxem rá, hogy valaha is beszélt volna 3. személyben magáról.

Tali
Nekem is a hétvége jöhet szóba, hétköznap a két gyerekkel kocsi nélkül nem tudok eljutni sehová.

Képzeljétek, lehet hogy megyünk egy hétvégére pihizni valahová, valószínűleg Sástóra. Tavaly is voltunk, akkor anyósékkal, most viszont a kiscsaj keresztapjával és annak barátnőjével mennénk. Olyan jó lenne...........

Szárítógép
Egyébként mennyibe kerül manapság egy ilyen?

Mosogatógép
Mi nemrég vettük, 12 terítékes, Whirpool, 4 programos, van benne rövid program, az 40 fokon mos 30 perces. És van külön előmosás, ha a kajamaradékot le akarod mosatni vele, mert sokáig állna a mosogatógépben a cucc (én ezt még nem használtam) 80 ezer volt. Egy álom!

Na megyek, odaég a rizsfelfújt Kép, mint tegnapelőtt a linzer Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok

Orokbefogadas

Ilke,Judy

Mar igazabol van egy orokbe fogadott gyerekunk, par eve tamogatunk egy kisfiut Ugandaban. Nagyon jo fej, mindig ir, meg kuldik az iskolai bizijet:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4047&page=1&image=102147
Meg irott riportot a segelyszervezet arrol, hogy mire megy el a penz.
Amugy epp most jelentkeztem a Baptista Szeretetszolgalatnal a Fogadj Orokbe programra, ami a Sri Lankai arvakat segiti.

3.szemely

Nalunk volt ilyen ,de csak rovid ideig. Mi is igy beszeltunk vele egy darabig, de aztan eszbe kaptunk.Kép

Ma ebedelunk, mondom milyen szepen eszel kicsim:
"Te is szepen eszel anya."Kép

Van kenyersutom, bebebe, sutom a finom kenyerket! Van valakinek egy jo kis kalacsreceptje?

Gumicukor

Ezt a tej- nyaki csigolya meszesedes osszefuggest meg nem hallottam...Kép Es mi az a sok, amitol ez kialakulhat?

Tali

IGEN!!! De ne pentek delutan ha lehet, mert iszonyu a forgalom. A Recsei meg egesz jol megkozelitheto.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Halacska! Kép Nem bántódtam meg,azért is írtam bele eztKép

Tali: mi benne vagyunk, és gyakorlatilag bármikor jó nekünk.Kép

Gumicukor! Ez a tej dolog engem is érdekelne. Mi elég sok tejterméket-tejet fogyasztunk.

Nyuszika! Le a kalappal elöttetek, nagyon-nagyon szép lelkű emberek vagytok.

Szilcsike! Még hogy nem eszik a csajszi! a felsorolt kaják olvasásával jól is laktamKép Szerintem ne parázz, tudja ő, hogy mi kell nekiKép

Nekem apósom kezdte el a múltkor fejtegetni, amikor Nóri nem evett rendesen reggelire, hogy ez azért van, mert nem erőltetem és nem ülünk egy óráig a kaja felett. Mondjuk ők elég könnyen kritizálják az embereket (nem csak engem), de amikor fél napig vigyázni kéne Márkra egyből sír a szájuk. Úgyhogy általában nem is veszem fel azt, amit ők mondanak.

Márknak kijött a 3. foga. FELÜL!!!! Tök mókásan néz ki, felül 2 fog, alul 1.Kép Kép

Szép hétvégéz mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Gumicukor! Dunaharasztin érdekelne Titeket ház???? Ha igen, akkor priviben leírnám a paramétereket.

Magdi

Magdi
mléna

Szülők figyelmébe
Szeretne többet tudni kisgyermeke lelki fejlődéséről?

Az MTA Pszichológiai Kutatóintézetében 7-18 hónapos csecsemőkkel folytatott kutatásainkhoz kérjük segítségét. Vizsgálataink célja az, hogy még nem beszélő gyerekek értelmi és érzelmi fejlődésének néhány lényeges momentumát nyomon kövessük.
A találkozások játékosak, időtartamuk mindössze fél óra. Ha van kedve és ideje, kérjük jelentkezzen Dr. Gergely Györgynél,Tóth Máriánál vagy Kéri Ritánál a 239-4542-es telefonszámon vagy kerita@mtapi.hu e-mail címen.
Köszönjük.
judit99

Gumicukor!

Mi is Siemens gépeket néztünk ki, de majd csak az új lakásba. Főleg azért, mert szárítógépet most 135 e Ft-ért vettünk (Whirlpool 6. érzék), a Siemens általunk kinézett 210 e Ft. Hasonlóan a mosogatógépnél a vett Whirlpool és kinézett Siemens 99 e Ft - 235 e Ft arányú...

Szilcsi!

70 e Ft az alsó határ, onnan felfelé.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Halacska, köszi az érdeklődést, már egy hete melózom, nagyon-nagyon jót tesz a lelkemnek. Körbevesznek a régi kolléganőim, egyikük a legjobb barátnőm is, szóval jól elvagyok. Új munkakört kaptam, belső ellenőr féle leszek. Plusz belement a főnököm, hogy a felgyülemlett 44 nap szabimat kivegyem napi 2 óránként, így 6 órát kell dolgoznom, de majnem 8 hónapig teljes fizut kapok, csak utána leszek hivatalosan 6 órás. Betti ugyan nem olyan lelkes bölcsibe járás ügyben, de muszáj menni. Most jön egy hétre anyám hozzánk, így két napot megengedtem, hogy ne menjen.

Kaja: Betti is nagyon keveset eszik. Reggel még cumisüvegből a tápszert, ezt nem bánom és fenn is tartom, amíg igényli.

Pusz mindenkinek
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

hali!

Képzeljétek 1 gyerekem van. Gabit lenyúlta anyám a hétvégére. Egész üres a lakás és furcsa rend uralkodik és csend van...
Pici manó meg csak eszik-alszik-kakál. Vele nincs túl nagy gond. Igaz, most váladékozik az egyik szeme, ki is hívtam a doktornőt. Azért egy alig 3 hetesnél még parázom mindenen, olyan kis törékenyek még. Szerencsére semmi komoly, csak el van záródva a könnycsatorna és ezért van. Kapott rá valami gyulladáscsökkentő cseppet, és napi 5x kell cseppenteni bele.

A fiam mondja nekem hogy szeretlek!!! Igaz csak annyit mond belőle, hogy SZE, de ahogy jön és ölel és közbe mondja!!! ElolvadokKép Olyan kis csibész, mert úúúúúgy tudja, hogy ha valami olyat tett akkor jön a puszijával és mondja...

Szilcsike!
Örülök, hogy csak vaklárma volt a kajaügy! Feleslegesen máskor se parázz ám! Inkább gyere ide és megnyugtatunkKép Ha neked nem jutna eszedbe a mai zabálás akkor majd eszedbejuttatomKép

Nyuszi!
Igazán követendő példa vagytok!

sasha

Kép
sasha

Rit
megjött végre a számlaszámod.
Mondd az összeget légyszi!!!!!!

Forti

Kép
Kép
forti

Teljesen el vagyok szontyolodva, képzeljétek ma reggel 7-től 12-ig Levi 6x hányt! Levittem az ügyeletre, kapott B6 szurit, diétáztatni kell és ha felmegy a hője, akkor holnap ismét vissza kell vinnem. Az előbb mértem 37,3 hőemelkedése van. Kép Piros a torka.
Egyszerűen nem tudom mit adjak neki, hogy egy hétnél tovább bírjuk a bölcsit!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Az a baj hoy egyik sem csodaszer. Meg kell erősödnie az immunrendszerének, de ez hónapokig, fél évig is eltarthat. a béres csepp, vitamin vahy homeopátia ebben segít, de nem úgy van hogy beszedi és rögtön nem kap el semmitKép Majd fokozatosan javul a helyzet, de én úgy hallottam van akinek csak 1 év után erősödik meg a gyerkőc.

Jobbulást és remélem azért nem komoly, a hányás nagyon rossz dologKép

KépKép
manó

Forti!

A Kismama magazin januári számában láttam, hogy sokat foglalkoznak az immunerősítéssel és be is mutatnak pár fajtát. Nem olvastam még el, csak átfutottam.

Jobbulást Levinek
sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Bocsánat, hogy így félig ismeretlenül írok ide nektek. Azért teszem, mert tudom, hogy sok mama nem az "elmúlt napon"-ra kattint, így ha érdekelné is, amit hírdetek, nem láthatja meg. Ez pedig a következő:

Január 27- én újabb 4 napos dúla-alapképzés indul a MODULE szervezésében. A résztvevők képessé válnak kórházi szülések mellett is helytállni. http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=89&cid=45522

Amennyiben valaki tervezi, érdemes erre mindenképpen elmennie, mert ez az utolsó alkalom, hogy nem kell szállásdíjat fizetni. Külön indok még a mostani tanfolyam mellett az, hogy pénteken vért izzadva megszültük a továbbképzés mikéntjét, hogyanjait és egyéb kérdésekre adott válaszait is, és ennek eredményeképpen a januári csoport tud velünk továbbképződni havi egy vagy két napos alkalmakkor, és szuper lesz! Érdeklődés esetén forduljatok a fenti linken megadott névre, számra, vagyis Békés Emőkéhez a 70/948 5481-es számon, de még sokkal jobb, ha mélt írtok neki a bekese@module.hu címre.

Virág
virág78

Sziasztok

Megjottunk anyuektol,penteken este 7-ig dolgoztam,olyan gyorsan elment az ido,es eskuszom jol esett hasznalni az agyamKépEloszor csak egyszerubbeket kaptam,aztan mar a vegere belejottem,a lanyok szerint olya mintha nem 9 eve csinaltam volna hanem tegnapKépEz igy most jol esik a lelkemnek,mert kiderult hogy a project amire a cegem visszavett vlna ideiglenesen nem jott ossze,ugyhogy most marad a heti 1-2 nap konyveles.De legalabb keresek vele egy kis penztKép
Zalanka is lent volt a aszuleimnel ugyhogy elveztek egymas tarsasagat,mostanra kezdenek ugy osszeszokni hogyegyaltalan nem volt veszekedes a 2 nap alatt,olyan ugyesen eljatszottakKépEs a kicsi meg tanul Alextol,plane beszedbenKép

Tali
Jaj bocsi elfelejtkeztem a dolgozokrolKépSzoval akkor legyen delutanKépA Recsei jo megint??Bereljuk ki???Idopont??
Mit szolnatok a jovo het szerdahoz???19-e.

Kryss
Drukk az uj munkahoz,hat nem semmi valtas,de Te biztos mindenhez szokva vagy marKépMilyen az uj haz,megszoktatok mar?

Gumicukor
Hat igen nagysagrendekkel olcsobb tenyleg ha kicsit kintebb vesz az ember lanyaKépBar nekunk a garazs kellett a fizesto ovezet miatt,de a tarolo is nagyon praktikus hogy vanKép
Nekem tapszerezett Alex es 1 eves koratol akkor is szelepes poharbol itta,szerintem ez is a gyerek hozzaallasan mulik,Ot nem viselte meg hogy eltunk az uveg,en meg orultem,mert kesobb tuti nehezebb lett volnaKépBar o mar nem iszik tapit,helyette ugye a rizstejet ,de azt is poharbolKép
En sem preferalom a ruha ajandekot palne egy kisfiunak,de szerencsere ezt mindenki tudjaKép

Szilcsike
Na akkor annyira nem ehezik SzilcsiKépRemelem osszejon a pihezes nektekKép

Nyuszika
Nagyon jo a kepKéptenyleg szuper hogy igy alltok hozzaKépMi helyi szinten adakozunk mindig,hol egy otthonnak evente nagyobb osszeget,ruhat.Vagy egy raszorulo csaladnak akit ismerunk.

Conti
Orulok hogy jol alakul a meloKépes foleg ez a 6 oras dolog kulon joKépGyerekek hogy viselik az uj helyzetet?

Sasha
Jo erzes is ez,nekem Alex mondja mar jo par hete de minen alkalommal oda vagyok toleKépKépKép
Van uj kep a kicsirol?

Forti
Remelem azota mar jobban vagytokKépIgaza van Manonak,lehet hogy neki tobb ido kell.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Forti

Tudom nem vigasz, de anyu szerint a batyam volt ilyen, ha egy gyerek elkohintette magat az oviban, o szamarkohogest kapott, ha valaki tusszentett akkor tuszos mandula gyuszit. Es a letezo osszes fertozo betegseget elkapta. A dokik csodamra jartak, hogy en meg otthon baba letemre, csak a baranyhimlot kaptam el tole.Kép
Szurkolok Levi immunrendszerenek!!!Kép

Kataa,Magdi

A helyi szintu adakozas nalunk is van, idonkent osszeszedem az elnyutt/megunt ruhainkat, amiket nincs kepem rokonoknak ajandekozni es elviszem a Maltai Szeretetszolgalatnak. Szerencsere amugy sincs olyan a rokonsagban, aki "annyira" raszorulna.
A Fogadj Orokbe program meg igazan nem nagy dolog, havi 3000Ft egy even keresztul egy arvanak Sri Lankan. Allitolag ennyi ott eleg sok penz...

Kepzeljetek Emike egeszen szep mondatokat alkot angolul, olyan buszke vagyok ra...Van hogy o kerdezi meg tolem valamire, hogy ezt hogy mondja apa. Kar hogy apa megint utazik reggel es csak hetvegere jon haza.KépKép

"Nemsoka megno a pocim."
"Miert?"-kerdezem
"Mert annyit ittam..."Kép

Jo ejt!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok, remélem mindenkinek jobb estéoi voltak, mint nekünk: mi péntek du. szerencsétlenül ott felejtettük a bölcsiben a "Répát" - Dodi plüss hóembere, vele alszik. Persze mire észbekaptunk, bölcsi bezárt, ettől kezdve minden este nagy zokogás elalvás előtt és persze a drukk ma reggelig, hogy meglegyen. Szerencsére ott várt, ahol hagytuk, a gondozónő meg mondta, hogy ő mire észrevette már zárták a bölcsit. Arra meg nem is gondolt, hogy felhívjon Kép
Amúgy minden más tök jó volt, tegnap sétálltunk egy nagyot, Nagykovácsi környékéről indultunk. Öregszünk: már gyerekes túrákat szervezünk, Dodin kívül még 3 gyerkőc volt, persze azért nagyobbak. Ez a kis tökmag viszont annyira igyekszik lépést tartani a nagyokkal, csak ritkán kéri be magát a háti hordozóba, szerintem tegnap is legyalogolt simán vagy 4 km-t.

Kryss
De jó, hogy előkerültél, már hiányoltalak!!! Tényleg próbálj feljönni gyakrabban!!!

Kataa
Te néztél ovit, vagy maradtok a bölcsinél jövőre???

Forti
500

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Szisztok

Köszi a bíztatást, de egyenlőre rosszabb a helyzet. Itthon vagyunk a héten, Levit vissza kellett vinni vasárnap, mert szombat este hőemelkedése volt és este+hajnalban megint hányt.
A doki ismét megvizsgálta, már piros volt a mandulája. Kapott ab-t, pénteken kell kontrollra menni.
Most éjjel mi is kivoltunk a párommal, felváltva rohantunk a wc-re hányni és fosizni. Egész éjjel nem aludtunk, most mint a zombik csak ülünk és tűrjük a hasgörcsöket. Szerintem Levitől nyaltunk be valamit. Remélem ma már jobb lesz a helyzet.

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa!

Nem lehetne valamelyik kedd? Csak azért, mert kedden Beni úszik, csak du. 4-re kell érte mennem...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SziasztokKép

Tali:
En mivel csut-pentek dolgozom estig,jobb lenne a het eleje, barmely delutan(BesztiKép)Hany oratol gondoltatok???Legyen megint 4-tol???Vagy esetleg 5-tol,azokra nezve akik mar dolgoznak.
Jo a Recsei????Mit szolnatok a 25.-e keddhez???

Nyuszi
Nagyon ugyi EmiKépEn is gondoltam erre a programra,mert nem nagy penz,viszont a templomban a hova a nagyim jar is gyujtottek, igy oda adtunk.

Rit
Hat ez tenyelg nagy problema voltKépPersze gondolom Dodinak igenKépAlex elalszik barmivel,vagy epp semmivel,a bolcsibe mindig visszuk Kormit(fekete kutyus)de elso nap elfelejtettem,es kapott helyette masikat es azzal is siman aludtKép
Azt hiszem mi maradunk meg a bolcsinel,nem akarok neki valtozast,meg aztan ki tudja mi lesz meg az iden.(Erted mire gondolokKép )

Forti
Hu ez akkor mar tenyleg virus;(Gyors gyogyulast nektek isKép

Mano
Mi van,olyan ritkan jossz???

Banyoci
Te is eltuntel,remelem azert minden okKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Forti
Jobbulást Levinek? Nem lehet, hogy lelki tényezők okozzák a hányást? Nem szorong a bölcsitől? Jaj, most olvasom, hogy titeket is ledöntött a mocsári láz! Jobbulást mielőbb!!! Nézd a jó oldalát, hogy egyzserre vagytok betegek, és nem hetekig húzódik ping pong-szerűen.

Ovi
Pénteken mi is bent voltunk a kiszemelt oviban a párommal. Megkérdeztem mikor kell érdeklődni, azt mondtál elég csak május elején, meg ki lesz írva minden oviban. elsősorban a kerületben lakókat veszik fel, aztán ha még van hely, azokat, akiknek a szülője a kerületben dolgozik. lehet aztán ez nem jön össze , de majd még szétnézek milyen ovik vannak a közelben. egyébként belülről nagyon szép rendezett az ovi, a vezető is kedves, szimpatikus volt. lényeg, hogy még nem vagyunk elkésve.

tegnap ismét lakásnézőben voltunk, voltmég két lakópark Kőbányán, csak kívülről a környéket mértük fel. az egyik pont apósom munkahelyével szemben van, a másik viszont kilőve, mert egy régi gyárra néz (igaz már nem működik), és a házak panelrengetegre néznek. mellette van a sportliget, ott sétáltunk egy jót, találtunk egy készülőfélben lévő eu-játszót, dani ott mutogatta a tudományát a kicsiknek. szépen megvárta, amíg a kicsik felmentek a csúszdán, utána ment ő is. marha büszke voltam rá. az újhegyi uszinál meg megszólal Dani: "Ott van babafürdő!" Kép
Tegnap délután anyósomék egyik imserőse volt nálunk a 7 hónapos kisfiával, nagyon cuki volt, előszedtem egy csomó régi játékot, meg haptapi lapot azon hasalt. Dani is mellé és ő is rágcsálta a játékait Kép Olyan furi volt nekem, hogy a pici a nevetésre elkezdett pityeregni, pedig nem volt olyan hangos, Dani amikor ennyi idős volt ő is röhögött, vagy kiáltott örömében.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Mi a héten hagytuk el a kiságyat. Volt már szép ágya nyár óta, és a bölcsiben, nagyonál rendes ágyban aludt a Hanna, de itthon csak a kicsi kelett neki. Most apja szétszedte és elrakta, azóta semmi gond, szépen alszik a nagy ágyban. De régebben is próbáltuk és nem jött be neki. Úgy látsuik most jött el az ideje. Úgyhogy ki tudja ki meddig szeret ott aludni, mejd nektek is eljön az ideje.
Mi is nézzük az új építésű lakásokat, de tényleg nagyon kevés a nagy, és sokszor azoknak is nagyon rossz a beosztása. Hát mi még ráérünk nézelődni.

Magdi
Hanna is tápis baba volt.Nála is megvan még a reggel este üvegezés. Este sima tejet kap reggel kakaót (azt már néha pohárból, de amikor álmos általában magára önti, úgyhogy óvatosan bánunk vele, de este ragaszkodik az üvegéhez.
A bölcsiben is kapnak teát stb. de azt pohárból issza, meg napközben is. Csőrős kulacsból kap ha utazunk, vagy éjszaka (mert nem ül fel ha inni kér, és ugye így nem lehet pohárból inni)

Beszti
A mosogatógép nálunk mindig megtelik Kép

Judy
Nekünk Whirlpool mosogatógépünk van kb. 3 éve, semmi baja. Elég olcsók már, a mienk csak 8 személyes, így 1-2 naponta megy, de csak ez fért be a konyhába.

Szilcsike
Azt hisezm nálunk is elszabadulna a pokol mosogatógép nélkül Kép
Hanna is borzasztó rosz evő (de csak otthon, a bölcsiben mindent megeszik). Tulajdonképpen virslit és tésztát eszik csak rendesen, meg maci sajtot. és kész. Mindig csodálkozom hogy lehet ettől életben maradni Kép De erős és vidám úgyhogy nem érdekel nagyon, igyekszem ezeket gyakran főzni, meg variálni, bár nagy csibész. Szépen kiválogatja a tésztét a mártásból, húsból nem eszik. A múltkor palacsintában sütöt virslit csináltam, hátha megeszi. Szépen meghámozta a virslit. Zoldséget csak a zöldborsó főzit, de azt sem mindig, nyerset v. gyümit sehogy nem eszi meg. Szóval ő sem könnyű eset. Megjegyzem eddig semmijen próbálkozás nem vált be. Egy dolog használt kicsit, ebéd előtt 1/2 óra eszeveszett motorozás, na attól megéhezett (mindannyian) (nálatok ez most szerintem nem játszik, nálunk is csak ritkán.) Egyébként reggel ő kakaózik, de ha tejet kap v. semmit nem kap akkor sem eszik, csak utál engem, hogy ő miért nem kap mikor én is kávézom reggel. Ami izlik neki abból 3-4 kanállal eszik, ami nem tetszik azt meg sem kóstolja. (most például beleszerett a kusz-kuszba, úgyhogy csak azt eszik, mondjuk borsónak hívja Kép
Ja bevált nála a mártogatás mint tevékenység, sült krumpli, fasírt stb. bármibe mártogatni, kenyeret lekvárba, vajba ilyenek. Mindegy csak mártogathasson lehetőleg valami extrém színű dologba Kép (bár a zöldséget, gyümit így sem eszi meg)
Én is ilyen voltam, most is sovány vagyok, de a tömés nem segít. Sokszor pl. ha itthon van napokig alig eszik egy-két falatot, de ha éhes lesz és van mit enni úgyis fog. Igyekszem azt a pár dolgot csinálni amit megeszik. Egyébként ő nem eszi meg az édes dologkat úgyhogy még a nasi sem igaz.
Látom közben rendeződik, az én gyerekem soha nem evett meg ennyit egyszerre mint amennyit te írsz Kép
Kitartást a kicsihez, és remélem sikerül néha pihenned már!

Halacska
Ritkán sikerül erre járnom Kép
Mi az IKEÁban vettünk leesésgátlót, Hannának felnőtt ágya van, mert az volt eleve a szobájában nekem, ha beteg stb. vele aludjak, meg azon tudtunk ülni, fetrengeni. Ezt tettük rá, így kb. az ágy felén van , de Manci is ott alszik és nem esik le, de ha akar melette le tud menni (persze miután ő kamikáze, csak úgy hajlandó lejönni, hogy keresztülmászik rajta) Kép, de akkor sincs gond nem esik (pedig az ágya is magasabb mint a gyerek ágyak) 3500 Ft
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=22&langId=- 30&catalogId=10101&productId=20885

Judy
Hanna is 3. személyben beszélt, most kezdi használni az 1-t. Kivéve a birtoklást, ágyam, ruhám stb. az nagyon ment.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok,
Solymesz beteg volt (az anyukám dettó), köhögés-láz, otthon maradtam vele. A hétvégén már sokkal jobban volt, de akkor meg olyan hisztirohamok jöttek rá, hogy teljesen kiakadtam... Ilyenkor teljesen elkseredem, hogy ennyire rossz szülő lennék??? Borzasztó volt. Emellett fizikailag is kezdek leamortizálódni, nem tudok aludni, satöbbi. Szóval szinte megváltás volt bejönni a finom nyugis munkahelyre. És az anyuval meg persze most kisangyal otthon.

Zita
parazita

Sziasztok

Egy kis segitseg kene! Legyszi irjatok meg, akinek gazcirko futese van otthon es kb. 70m2-es csaladi hazban lakik, hogy mennyi a havi gazfogyasztas. Anyukamnal a felujitaskor egy hasznalt kombi cirkot szereltettunk fel, de kb ugyanannyit fogyaszt, amennyit a mienk, ketszer annyi alapterulet es nagy belmagassag felfutesere.Kép
Nem tudom eldonteni hogy en vagyok hulye, vagy a 400m3 tenyleg sok-e egy honapra...????

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Szerintem sok. Nekünk 76 nm fűtése (20fok) + melegvízhez ami kell és a főzés (a sütőm elektromos) így kb. 200 m3-t használunk egy hónapban.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti

Koszi, nekem is az az erzesem. Mar a mult honapban is 323m3 volt, az is soknak tunt, de most meg 422m3!!!! Es meg hideg sem volt igazan ezen a telen...KépAzt hiszem surgosen hivunk egy gazszerelot.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Forti
Jobbulást a családnakKép

Kataa
Ügyes vagy a könyvelésselKép

Rit
Megértelek. Nálunk Tibinyuszi a nagy cimbora, anélkül egy tapodtat se...Csak tudnám hogy mossam kiKépKép

Nyuszi
Nálunk kemény téli hónapban kb 400, de 160 nm-re. Ugyanúgy melegvíz, főzés, fűtés (sütés nem). Szóval szerintem is sok picit.

Beszéd: most figyeltem pár napig, én nem beszélek vele így, hanem rendesen én, te, stb...Mégis így mondja. Max annyit, hogy majd anya megcsinálja, stb. de azért ez még normális, nem?
Éntudata neki is van, egyik rggel hallom a szobájából: öt-hat-hét-nyolc-kilenc-tíz-ügyes voltál! KépKép ugyanis mindig számolja a lépcsőket és én meg szoktam dícsérni.
Apropó lépcső: ma legurultKépKép szerencsére csak megijedt, nem lett baj.

na puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Még gyorsan leírom a karácsonyi aranyköpéseket:

-mérgeskalács (mézeskalács, azóta is így hívja, még a shrekben isKépKép)
- Boldog karácsonyfaKépKép

Tegnap meg hallgattuk a Halász Jutka: vannak még rosszgyerekek c. dalt, kérdeztem tőle, hogy Gergő te rossz gyerek vagy?
- Nem, Fodróczy
KépKép
jó éjt

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Még gyorsan leírom a karácsonyi aranyköpéseket:

-mérgeskalács (mézeskalács, azóta is így hívja, még a shrekben isKépKép)
- Boldog karácsonyfaKépKép

Tegnap meg hallgattuk a Halász Jutka: vannak még rosszgyerekek c. dalt, kérdeztem tőle, hogy Gergő te rossz gyerek vagy?
- Nem, Fodróczy
KépKép
jó éjt

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy
Levi is Boldog Karácsonyfát kívánt mindenkinek! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Alex ma nem ment bolcsibe,mert ejjel hanytKép
Igaz hogy csak 1* es utana mar semmi nem volt,reggel emg ehesen ebredt,jol bereggelizett es tizorait is kert ugyhogy remele mcsak este tulette magat.Megjo hogy itt volt anyukam,mert ez a hanyas engem kikeszit.Reggel meg hoztak Zalankat egesz napos vigyazasra,ugyhogy most megy a jatek ezerrelKép

Dec8
Ez van nalunk is,hogya bolcsiban es anyunal is nagyagyban alszik,csak itthon akar a racsosbanKép
Beosztasilag tenyelg ritka a jo lakas,nekunk is alakitani kellett par falat ide-odaKép
En is rossz evo voltam 14 eves koromig,azota mar nem viszont megsem hizokKépUgyhogy nalatok is alkati kerdesKép
Milyen az uj munkakor?megszoktad mar?

Parazita
Dehogy vagy Te rossz szulo,csak Solymi probalgatjaa turelmedKépNalunk ritkan van hiszti de akkor jo kiados,en emg szamolok magamban amig elmulikKép

Juti
LepcsoKépHat mindig van valami,de elnyeg hogy nincs bajaKép
Ja en is kerdek tole valamt:Pl:Hogy Te merges vagy most?Erre O: nem Alex vagyokKépKép
Nalunk azota is mondogatja mindenkinek:Szia,csokolom,boldog karacsonyt,boldog uj evetKépKép

Tali:
Senki nem reagalKépMi legyen?????

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

HányásKép Remélem már minden okés.

Tali: mi mindenre vevők vagyunk. jövő hét pl jó lenne bármelyik nap du.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa! A 25-e jó nekünk, a Récsei is megfelelKép, mi megyünk, ha nem betegszünk megKép Kép Hány órakor lesz a muri?

Gumicukor! Nem reagáltál a kérdésemre (irgum-burgum)Kép, mondjuk gondolom inkább Észak-Pesten néztek lakást.

Nálunk is Boldog Karácsonyfa vanKép

Judy! MérgeskalácsKép

Megyek gyurmázni, este még bekukkantok:
Magdi

Magdi
mléna

Hali!

Tegnap voltunk a lakópark hitelügyintézőjénél, és úgy néz ki mehet a dolog! Kép. amikor kijöttünk onnan, a párom még meg is szédült, hogy el sem hiszi. tömtem bele egy kis csokit. még kicsit átnézetjük a szerződéstervezetetegy ismerős ügyvédünkkel, meg mindent még1x átrágunk, és akkor lehet belevágunk. végül az Árpádföld Európa_Lakókert mellett döntöttünk.
A hitelt pedig a HVB bank adja majd, mivel ő finanszírozza az építkezést is. márciusban kezdik az építést, az átadás pedig december végén lesz.
remélem tényleg összejön, szorítsítok nagyon!!!

Dani is így dumál:
Mondom neki, amikor bakakil: "Na, gyere kis büdibogár, kicseréljük a pelust" Erre ő: - "Nem, Őcsi Dani vagyok!" Kép de egyébként bármi, ami vmilyen megszemélyesítés, arra ez a reakciója.
Mi is E.sz/1sz vagy 2.sz-ben beszélünk hozzá, mégis 3.személyben beszél.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Mléna
Mit is kérdeztél? Kép
Hát igen, most inkább lakásilag van beállva az agyam.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Kicsit off: Munkába jövet szinte az orromig se láttam a köd miatt. Mostmár szerencsére süt a nap de csak így üvegen keresztül bámulom. Kép
Reggel voltam tüdőszűrésen. Helybe jönnek szűrni. Nekem kicsit kellemetlen volt, hogy egy fiatal srác ellenőrizte az adatokat. Előtte elvileg talpig csöcsben kellett megjelenni mert utána mehettünk egyből a szűrőgépbe. A srác próbált beletemetkezni a papírokba és nem nézni a nőkre (csoportosan mentünk be, ffiak, nők külön). Az idősebbek lazán meztelenkedtek de én a trikómat csak a gépbe lépve toltam le. Azt észrevettem, hogy szülés óta kicsit szégyenlősebb vagyok, vagy inkább korral jár? Kép (Bár előtte sem mutogattam magamat fűnek-fának.)

Conti Kicsit irigyellek a 6 órás munkádért, de jó neked! Ez így nagyon jól hangzik! Én eleve 6 órában szerettem volna visszajönni de közölték, hogy felejtsem el.

Zsuzsa Igen, majd iratkozunk mi is az oviba. Már tavaly is mondogatták, hogy nyitottak egy csoportot azoknak a gyerkőcöknek akik elvileg a lenti oviba tartoznak csak helyhiány miatt a "miénkbe" kényszerülnek feljárni. Majd informálódom az ovinénik felől de elég vegyes jellemzéseket hallottam eddig is.

Kataa Tali: én most nem tudom bevállalni mert eleve 6ig dolgozom és nem akarok elkéretszkedni. De nektek jó talizást! Kép Azért a beszámólóra számítok! Munka szupi lehet! Legalábbis a leírtak alapján! Most jut eszembe, hogy még mindig nem írtam CV-t. Pedig a múlt héten nagyon elegem volt a csapatból...Meséld már el az OV-s dolgot! Na! Pls. olyan kíváncsi vagyok!Kép

Gumicukor Kíváncsi vagyok, hogy végül hol köttök ki! Ügyik vagytok biztos jól választottok majd! A dokinkhoz mégy mostanság? Szürésre kellen beugranom hozzá de inkább a kórházba mennék.

dec8 köszönöm a linket, megnéztem a leesésgátlót. Pancsi hétvége óta alszik rács nélküli ágyban. Bár ő foglalja el legkevesebb helyet benne mert az állatkái, kedvenc mütyűrjei (mindenKép) "kitúrják" őt.

Minden betegeskedő babcinak és mamcinak jobbulást!!!
Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nekünk a 24-i hét nem jó, mert hazautazunnk bálra és keresztelőre egy hétre. Persze ha akkor taliztok, akkor mejd megyünk legközelebbKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor!

Pont kerülték az írások egymást! Akkor ezek szerint döntöttetek?! Gratula!! Ez olyan klassz dolog! Közel lesztek hozzánk nagyon, azt tudod? Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Magdi
iminek most 6 foga van felül négy alul 2 de tök ari vele Kép.

sasha
ilyen szeretleket petike is mond és bujik mint egy kiscica Kép.

Nyuszi
te egy angyal vagy egy szent Kép .

Forti
jobbulást levinek Kép

Gumicukor
minden gyerek más és más még az én 2 fiam között is van kölönbség petike már négy hónaposan imádta ha repülüset játszotam vele nevetet és feldobom elkapom játékot is szerete imike meg nem szereti ijedt arcot vág ha repülöset játszok vele .

folyt köv
csics

Sziasztok

Ma delelott Cora-ztunk egyet. Kenytelen voltam a babaosztalyon egy bebietelt kinyitni es a torpet megetetni, mert raplizott.Orulet, hogy mennyit eszik mostansag...Kép Aztan vasarlas utan mi is ettunk egyet anyuval meg Emivel.

Halacska

En meg pont az ellentete, sokkal kevesbe vagyok szegyellos. Siman szoptatok pl. a repulon es akarmelyik csaladtag elott is.Kép

Judy

Tok jo ez a sok balozas!!! Es ki vigyaz a bebikre addig? Sajna az en parom nem egy tancos labu, bar valszeg en sem birnam energiaval, mindig hulla faradt vagyok...meg ujabban mindket gyerek csak velem hajlando elaludni.
"mergeskalacs"Kép

Csics

Nem hinnem hogy angyal lennek, de azert koszi....KépKépKép

Kataa

A 25.-e asszem nekem is jo. Anyu is jonne velunk, nem baj?

Gumicukor

Szomoru vagyok, hogy megsem Dunakeszi, de gratulalok az uj keglihez!!!!Kép
En is szoktam mondani nekik kaki eseten, hogy büdibogár...

Visszaduma:
Merges vagyok este Emire, jol lehordom valamiert:
"..........., vilagos?????"
Mire Emi:
"Nincs vilagos, este van."

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

ma Emma sem volt bölcsiben mert szabin vagyok. Megsajnáltam és engedtem hogy ne menjen pedig eléggé hátráltatott, mert bútort rendelni mentem de végül sikerült mindne, igaz közben feltörölte a bolt padlóját gurulászva, a bolti eladókra frászt hozva mezítláb rohangált indiánüvöltve és még sorolhatnám. Úgy náz ki februárban lesz végre szép új szekrénysorunkKép

Gumicukor!

Akkor megszületetta döntés. pedig épp írni akartam hogy a panel rengeteg amit láttatok az az ahol mi lakunkKép szóval szomszédok lettünk volna. Emam egyik csoporttársa már ott lakik abban a lakóparkban, novemberben adták át az első lakásokat. Tény hogy van szebb környék, de én szeretem, főleg mióta megszületett Emma, itt van sok babás ismerősünk, valahogy észrevétlen megszerettem. pedíg először nem szerettem itt lakni:Kép

Emma is kezd vicceseket mondnai, ideje lenne íromKép

Dackorszak:

Emma elefánttal a kezében: krokodil
Én: Az elefánt
Ő: krokodil
Én: jó akkor legyen krokodil
Ő, felháborodva: Nem krokodil , elefántKép

Ő sem bríja ha másnak hívom mint ami a neve, pl szoktam neki mondani hoyg Matyi, ő meg mondja hogy nem Matyi, Emma.

A 25-e a Récseiben nem tudom hogy nekünk jó lesz e, már csak azért mert épp a Récseibe hívtak meg január végén vagy február elején egy szülinapi bulira, két kisfiú ünnepli a másodikat itt a lakótelepről, és azért ilyen sűrűn nem akarok menni, nekik pedig már megígértemKép

manó

KépKép
manó

Ma eddig nem volt ujabb hanyas ,szepen evett es aludt 3 orat remelem mar ejjel sem lesz gond es holnap vihetem bolcsibe.
Amig aludt en baratnomnel voltam,szegenynek autobalesete volt es tegnap engedtek ki a korhazbol,szerencsere csak zuzodasok.Es minedz egy kabitoszres pasi miatt aki a balesetet okozta.

Tali
Akkor eddig a jelentkezok
Magdi

Gumicukor
Gratula,remelem tartjak a hataridot,mert en meg olyanrol nem hallottam hogy elkeszul hataridore,minimum 2 honapa csuszaa,peg altalaban 1 evre vallaljak ezeeket.Mostanaban csomo baratunk koltozott ujba es mindenkinel keses volt.Remelem azeert ti lesztek a kivetelek,meghat van is hol laknotok addigKép

Halacska
Hat nem tdom ena tudoszuresert sosem rajongtamKép
Kar hogy nem jottok,mert szoban jobb lenn,semmi izgi csak a tesomeknak is van ismerose aki neki dolgozott,csak nem jut eszembea neve,majd megkerdezem.
Johet a CV barmikorKép

Judy
Ha keves lesz a jelentkezo es inkabb a jovo het a nyero akkor tolem lehet akkor is.

Nyuszika
Dehogy baj,ha anyu itt lesz Zalankazni akkor oket is viszem.

Mano
Lecci gyertek marKépKépKépHol vettetek a butort?

Na megyek ,mert ezt is fel kezzel irom,Zalan itt gubbaszt az olembenKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ja a tali:
Magdi
Nyuszika
Kataa

az eddigi versenyzok.

Kép
Kép