Hali!
Ismét a verkliben, de szerencsére ma rövid nap van (legalábbis remélem). sokan még szabin vannak, rajtam is csodálkoztak, hogy ma jöttem.
Írtam előbb, csak elszállt.
Köszi a drukkot lakás ügyben, ránkfér.
Közben nézelődünk másfelé is, de arról majd csak akkor írok bővebbet, ha már többet tudunk. Elöljáróban csak annyit, hogy Árpádföldön van, hasonló paraméterű lakás, mint a Dunakeszis.
Kataa
A Dunkaeszi lakás 74,5 nm2 + 10 nm2 terasz. 3 háló, nappali, amcsi konyha, külön fürdő, wc. mindez 20.600.000 pénzért. Az Árpádföldi olcsóbb lenne és egy kicsit kisebb, de csak pár négyzetméterrel. utóbbihoz még lehet tárolót és felszíni kocsibeállót is tudnánk venni.
Csics
Ilyen kaki sztori van nekem is. Nagyimnál voltunk, amikor 2 éves voltam, a két 1,5 éves unokatesóm is ott volt. egyikőjük jól megetette a pelusát, a mamim meg egy kis lavórban lemosta a fenekét. én meg közben tébláboltam, tébláboltam, a lavór szélére lépve "Mama, én is lubic!" felkiálltással kiborítottam a vadiúj szőnyegre a "dzsúzos" vizet. anyuék épp akkor jöttek vissza Győrből és már gondolták, hogy vmi gáz történt, mert a szőnyeg kint száradt az udvaron
ilke
jól indult az évetek ezzel a kakisztorival
már csak cigánygyerekeknek kellett volna potyogni az égből
legyen szerencsétek idén is!
Cumi
Hát nálunk semmilyen cumi nem volt, csak cici anno, de az már régen volt. Ha mondjuk még tápszerezne, akkor azt is pohárból kapná. de szerencsére csak 2 hétig kapott tápszert. a csőrös poharat utálta, nem tudott mit kezdeni vele.
Most jöttem a munkaügyről és megkapjuk a mhelyi kamatmentes kölcsönt mindketten, úgyhogy számolhatunk vele mos már biztosan.
Szilcsi
Emlékszem anno én is mekkorát csalódtam, amikor karikor ruhát kaptam, vagy pizsi, zokni párosítást
pedig akkor már nagyobb voltam. azóta már változott, mert éppen, hogy a ruháknak mindig örülök, abból sosem elég
Panda
Nektek is drukk a ház befejezéséig!
A kombinált szárítógépről én sem hallottam jót, ha bedöglik a szárítórész, akkor mosni sem lehet, meg ilyeneket. Az egymásra pakolás sem jó (ezt szerelő mondta még a barátnőméknek, mert ők is így akarták), mert azért mégiscsak terhelés és nem erre tervezték, tönkremehet a dob.
Nem azért mert Siemens-nél dolgozom, de a Siemens és Bosch konyhagépek, szárító, mosogató és mosógépek messze a legjobb termékek közé tartoznak. igaz drágábbak, de tényleh jó minőség. nagyon sok kollégámnak van és szinte mindenki dícséri.
Mléna
Én is nemsokára bemegyek a kiszemelt oviba, mert áprili-májusban már beíratkozás lesz. furi lesz, most születetett, aztán már ovi, utána meg majd cipeli az iskolatáskát.
Tali
Hát nekem max. munka után jöhet szóba hétközben a délelőtt tuti nem
Szerintem már egyre kevesebben vannak otthon, akiknek jó a délelőtt. vagy max. hétvége lenne jó bármelyik napszakban. a tali kedvéért meg nem áldoznám fel a szabimat, ha nem baj, viszont elmenni meg szeretnék.
Szilcsi
Egyetértek Kataaval. kevesebb kakaó, és lehet ismét enni fog. vagy tegyél ki neki többféle kaját, hogy tudjon választani, ami neki tetszik. tudom nem kívánságműsor, de nálunk mindig van választási lehetősége daninak, nemcsak azt eheti, hogy na most ez van kisfiam, vagy pedig éhes maradsz. azért mert választhat, nem lesz válogatós. persze nem kell 2félét főzni, nálunk pl. majdnem mindig van leves és második. választhat vagy leves, vagy második. éhen nem fog halni, ha meg megéhezik, akkor úgyis megeszi még a vasszöget is
. legalábbis nálunk így működik.
lehet karácsony utáni méregtelenítést tart a gyermeked
egyébként nálunk is csak reggel és este van rizstej, napközben nincs. a túl sok tejfogyasztás egyébként sem tesz jót, mert meszesedést okoz a nyaki csigolyáknál.
Barbi, Ken
Ilyen cigis rágyújtóst már én is sokszor láttam, apa vállán a gyerek, közben meg fújja rá a füstöt, vagy anyuka a babakocsival, kóla, cigi, a gyerek meg alig pár hónapos. és nem csak etnikumok, hanem teljesen normál emberek.
3. személy
Dani is így beszél, még nem használja az én fogalmát, ennek ellenére baromira nagy az éntudata. láttam nemrég a spektrumon egy filmet, a gyerekek önbecsüléséről volt benne szó. éppen 3 év körüli gyerkőcök voltak. akit sokszor megdícsérnek a szülők, azok az elvágzett kirakós feladat után a 3 féle papírból a legtöbb csillagot ábrázoló papírt vették el, akiket alig, vagy kevésbé, azok pedig a legkevesebbet vették el, még akkor is, ha a feladatot jól oldották meg. éppen beszéltük apával, hogy Dani az össze csillagot elvenné
Halacska
A lakás délkeleti sarkába, vagy egy szoba délkeleti sarkába tegyél zsákos buddhát, és tegyét mellé/alá piros vagy zöld színű vmit (lényeg a szín). így erősítheted a gazdagság sarkot. ebben a sarokban ne legyen kuka, mert az elnyeli a csí-t, vagyis elfolyik, vagy nem gyarapszik a pénz. én még egy papírfecnit is tettem a buddháim alá, amire ráírtam a lakás és lakáshitel szavakat
az elefántom ormányába is tettem egy kis tekercset uzekkel a szavakkal és a segítő emberek sarokba tettem. jelenleg ey csomóan hívank minket, barátok ismerősök és próbálnak segíteni lakáshitel ügyben, hogy a számunkra legkedvezőbbet választhassuk. lehet, hogy hat a feng shuim
Andy78
Nyugodan adhatod a homeos a vitamin mellett. csak az anib-k és erősebb gyógyszerek gyengítik a homeopátiás készítmények hatását.
Kryss
Mi is heti 40 órát dolgozunk, mióta az eszemet tudom, néha még talán többet is. csak nálunk güzülnek az emberek a munkába, az osztrákok csinálják jól.
na cupp, eldugulok, megyek ebédelni, mert már farkaséhes vagyok.
g