Új privát üzeneted érkezett!

Kvinna, a kórtermek és az alapítványi szobák ugyanott vannak, egymással szemben. Ha mész a szülészet felé, a szülőszobák felé, bal kézre vannak az alapítványik (A,B,C,D) és jobbra a normál kórtermek (1,2,3,4). A látogatás elvi, amúgy az a szabály, hogy elvileg tiszteletben kell tartani a szobatársadat, azaz, hogy Ő szoptathat, fejhet, így egy férfi menjen ki, ha éppen dolog van. Bár ez annak a kérdése, ki hogyan kezeli, én nem vagyok szégyenlős, így nem zavart, ha bent van a szobatársam férje, nem engem nézett. Szóval persze, simán be lehet menni a kórtermekbe, de kint is lehet lenni. És bár este 7-ig van látogatás, de ha később mennek el a látogatók sincs gond, csak mondjuk ne este 10-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Köszi, azt hittem beljebb vannak. :)

Lilypie First Birthday tickers
kvinna

Sziasztok!

Nyuszika, csak most olvastam, mi történt :( Nagyon sajnálom, hogy ezen kell keresztülmennetek, viszont a lényeg, hogy a nehezén túl vagytok!!!
A legjobbakat kívánom, drukkolok nektek, hogy Lacika mielőbb teljesen meggyógyuljon! Milyen antibiotikumot kap?
Szegény Dórika, hogy viseli? :( Sok erőt Neked, vigyázz Magatokra!

Sunflower, gratulálok! Hát igen, ez a jelenség nagyon ismerős, hogy ahányszor a pici babámra nézek, elsírom magam :) De olyan jó érzés!

Kvinna, nekem a 40. hét után naponta kellett NST-re járni, gondolom, most is így van ez. Ne izgulj, mindjárt lesz itt baba, már tényleg max. napok kérdése lehet. És aztán soha többet (vagy legalábbis pár évtizedig) nem fogsz unatkozni! :D

Verus, sajnálom az esést. De a lényeg, hogy nem lett semmi gond! Ki volt ez a kedves doki????

Andi, szegény nyuszi :( És hogy a cica sem került elő ... Sajnálom! (Látom, Ti nagy állatbarátok vagytok?)
Hogy bírod mostanában?

Edit, akkor nálatok is javul a helyzet, de jó! Lehet élvezni a babázás örömeit! Doki - kórház ügyben gondolkodtál?

Mi megvagyunk, most vagyok túl egy "sikertelen" cikluson, de nem vagyok elkeseredve. Valahogy nem bánom, hogy nem július végén kell szülnöm :D

Mindenkinek üdv és mindenkire sokat gondolok!
Vigyázzatok Magatokra és a Babákra!!!
zizien1111
Budapest X. kerület

Szia Zizien!
Igen, mi nagy állatbarátok vagyunk. :) Van két kutyánk is, meg még egy nyuszi és a húgomnak egy cicája. Teljes összhangban, családtagokként élnek velünk, és Nóri is imádja őket.

Én most két napja jól vagyok, de szerda este volt egy rosszullétem - görcsölt a gyomrom, vagy a hasam, nem tudtam megállapítani, hogy melyik. Ma meg olvastam a HELLP-ről és persze jól megijedtem. Úgyhogy eldöntöttem, hogy veszek vizeletfehérje tesztcsíkokat a biztonság kedvéért.

Te most szeded azt a gyógyszert, amit mondtál, hogy Áronnál is kellett?
Tényleg, akartam még azt is kérdezni, hogy Áron mennyire beszél? Nóri mond szavakat, de inkább mutogatással érteti meg magát még mindig - nagyon is jól. Érteni mindent megért már, még a legbonyolultabb dolgokat is, a védőnő szerint ezért nincs is probléma, de engem zavar már...

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
andi1982

Sziasztok!

Kvinna! Hogy egy szules mitol indul? :) Sokan szeretnek ezt tudni. :) Hogy a telihold befolyasolja-e? Hat ezen szerintem egy szulesz jot rohogne, de az teny, hogy nekem a mensim sokszor a teliholdhoz allt be. De az elozo szulesem nem befolyasolta. :) Igazabol amikor a baba mar nem kapja meg a benti letehez szukseges dolgokat, vagy kinotte a helyet, akkor indul majd meg.

Andi! Vigyazz magadra, ne izgulj! Nem baj, hogy Nori csak egy ket szot mond, majd beindul, amikor megerett ra. Ugy ahogy a jarast, stb nem erdemes siettetni, ezt sem lehet. Annyit tudsz tenni, hogy mindig elmondod, amit kifejezett, hogy ezt szeretned mondani, hogy.... Amit meg mar tudod, hogy tud mondani, csak akkor vagy hajlando megerteni, ha ki is mondja. Ezzel lehet osztonozni oket. De fog o beszelni, ne aggodj. :) Nem egy ismerosom elmult mar ketto, amikor beszelni kezdett, most meg vezeto allasban dolgoznak. :)

Mi jol vagyunk, most aztan semmi kulonosebb kemenyedes, fajas nincsen, sot, mintha a kiscsaj is kevesebbet mozogna, azert mozog persze.

Kvinna, lehet, hogy bent majd talalkozunk. :)

Szep hetveget!
Verus (38+2)
verus81

Verus szerintem meg van rá az esélyünk. :)
Majd ha tudatosul bennem, hogy idő van és a gép is be lesz kapcsolva, akkor írok.

Szerk.: Ha nem tudnálak értesíteni, hogy megyek a kórházba:
Levágattam jó rövid kleopátrásra a hajam, hogy egy darabig ne legyen gond vele. :)

kvinna

sehol senki?

Nalunk minden zavartalan, hullara farasztottam magam ma (is), de meg mindig jol erzi magat bent. :) Mindenki azt mondja, hogy van meg ideje, ez rendben is, de most mar 3,5 kg korul, inkabb felette jarhat.... szerintem pont idealis szuletesi suly. :) De ugy latszik, csak szerintem. :D:D

Nyuszika! Minden rendben a kis lurkoval?

Szep jovo hetet!
Verus (38 + 4)
verus81

Köszönjük, elvileg alakul a kicsi állapota. Pénteki vérvétel szerint szépen csökken a gyulladás a szervezetében. Viszont szenvedünk, mert nem eszik, kelteni kell és tömködni a kaját. De ez legyen a legkisebb gond. Elvileg szerdán, ha minden jól megy, aznap megyünk utoljára a kórházba, utána csak itthon kezeljük, ami könnyebb a rendszer kialakításában. Ma 2 hetes, el kezdtük a rendszert, így este 7 felé fürdés mindkét gyereknek, nagyobb Apukával, kicsi velem a szopi miatt. Így ma 1/2 9 -9 felé már mindkettő gyerek szunyált, azaz, ha a magam alap alvási szokását nézem, van 1-2 óra közös élet a férjemmel :)

Nagyon várom a szülés híreket!!!!! Na meg a storykat :)

nyuszika85

Verus! Igen, szerintem is ez az ideális. Nekem a 38.hét elején volt ennyi. Remélem nem vagy csak minimálisat hízott azóta. Mondtam neki, hogy örülnék ennek a súlynak és 54 cm-nek, mert kicsiben vannak a legédibb rucik. :D

Egyéb jó hír: Ma elhagytam végre a nyákdugómat :D
Eddig 3 részletben jött. Innen még hány nap lehet?
Fáj a hasam is, de egy mesi görcs több percig is eltarthat. Akkor ez most mi lehet? Nektek hogy volt? Mert a jóslónál is azt olvastam, hogy rövid ideig tart.. Deréktáji fájdalom nincsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kvinna 2012.11.26 16:14-kor.

kvinna

Megvettem a Gravidát a szoptatási időre. Kérdésem, hogy szerintetek elkezdjem most szedni, hogy mire beindul a tejcsi, addigra a vitamin is benne legyen vagy várjam meg amíg kibújik Patrik!?

kvinna

Sziasztok!
Kvinna, hajrá! Nincsenek szabályok, bármikor bármi lehet :D Szerintem a Gravidát elkezdheted már most szedni.
Nyuszika, örülök, hogy jobban vagytok! Most már csak túl lesztek a betegségen, alakulhat a rend és minden könnyebb lesz! Hányszor eszik Lacika?
Andi, mi van veled azóta? Vettél pisitesztet?
Áron is szavakat mond, azokkal fejezi ki, ha nagyon szeretne valamit. Én nem aggódom emiatt, mindig mondom neki, hogy éppen mi történik, mit csinálunk, sokszor utánozza a szavakat. Az egyetlen "mondat", amit rendszeresen mond, az az, hogy "Anya, cici!" :D
Ja, gyógyszer ügyben abban maradtunk a dokival, hogy akkor kezdem el szedni, ha pozitívat tesztelek. Felírta, kiváltottam, várjuk, hogy eljöjjön az ideje ...
Írjatok, én is várom a híreket!
zizien1111
Budapest X. kerület

Zizien! Hát természetes, hogy ezeket mondja, hiszen szereti mind2t :D

kvinna

Sziasztok!
Na kb. 1 órája kicsit hányingerem volt, aztán nem sokra rá jó erősen tört rám ismét és már rohantam is a wc-re. Előtte még csak őszilevet ittam, de az is kijött.
Viszont csak mesigörcsöm van. Nem fáj se a combom, se a derekam...
Nektek volt ilyen? Ha igen, szülés előtt mennyivel?

2,30-ra megyek nst-re és dokihoz. Majd megemlítem neki. De azért a kocsiba berakatom a táskámat. Ki tudja, mit fog javasolni a doki?!

Köszi

kvinna

Ja és nem volt,nincs hasmenésem. Csak lazább széklet és napi többször megyek kicsi-nagy dologra.

kvinna

Kvinna, nekem ilyen nem volt ... Én az "elejét" (értsd: az első 21 hetet) hánytam végig :)
Mi volt az NST-n? Mit mondott a doki? Ki szokott vizsgálni, vagy mindig más?
zizien1111
Budapest X. kerület

Doki szerint nem tágultam semmit múlt hét óta. pedig azt hittem, hogy igen és a tágulás miatt esett ki a nyákdugó.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kvinna 2012.11.27 20:28-kor.

kvinna

Nst szokásos. Minden ok. Vannak kilengések a méhtev-nél, de nem hiszek benne.

kvinna

Kvinna!

Csak turelem. :)
Nekem hetek ota faj a belso combom, sot, amig szedtem a Magne B6-ot, sokkal jobban kemenyedtem...
A nyakdugo tavozasa utan akar meg egy het is lehet.

De remeljuk hamarabb kibujik. :)

Tenyleg, en is kivancsi vagyok, hogy mukodik ez a Bajcsyban, ha nincs dokid? NST-s no szol valakinek, hogy vizsgaljon meg? Vagy?

Tobbiek? Mindenki ok?

Mi is csak varunk, varunk, raadasul a melegfronttol megkergult a nagyobbik, meg futni is kellett ma utana setanal, hat nagyon jol esett 39 hetesen... :) De az alberlo meg igy is jol erzi magat odabent. :) Jo lenne, ha a heten meglenne, mert a ferjemnek annyi szabija van, hogy hetfotol itthon tud maradni ev vegeig, viszont, ha nem szulunk, akkor annyival kevesebbet tud majd velunk lenni. Persze mar most is jol jonne, ha nem egyedul lennek a kiscsajjal, mert most mar nagyon nehez. raadasul nagyon fajnak most mar a csontok ott lent, konkretan, mintha ki akarna jonni, de fajas meg sehol.

Na szep estet Nektek!
Verus (38+6)
verus81

Hát igen, erre én is nagyon kíváncsi lennék! Tegnap óta próbálom elérni a Bajcsyt, hogy valami infót mondjanak a 40.hétről, nst-kről! De még csak fel sem veszik a telefont. Pedig különböző időpontokban próbálkoztam. Ma úgy bedühödtem, hogy úgy döntöttem, hogy ha csütig nem indul kifelé a srác, akkor cegléden fogok szülni. Ráadásul a doki azt mondta, hogy ha csütig nincs meg, akkor be kell feküdnöm.. Cegléden ez a módi.
De nem akarok ott szülni. Bár a gyermekágyas részleget nem láttam, de az azon az emeleten lévő nőgyógyászati részleg elég lepukkant.
Ráadásul olyan szabályok vannak, hogy: látogatókat csak az előtérben fogadhatok, ahol a liftek vannak. Napi 1x lehet asszem a lurkót üvegen keresztül megmutatni a kíváncsiaknak. És szülés után 5napig tartanak bent.
Nem feltétlen tartom rossz ötletnek a bébi immunrendszere miatt, hogy nem lehetnek mások egy légtérben a gyerekkel, de azért nem igaz, hogy nem lehet más hogy megoldani.
Most olyan fájásaim voltak, amilyenek még nem. Eddig mesi görcsök voltak, most nem tudom mihez hasonlítani. Egy darabig mintha 20 percesek lettek volna, de aztán megint nem volt rendszeres, így a méréssel is felhagytam. Úgy vagyok vele, hogy majd feleszmélek, ha jönnek az igaziak. Azokat úgy sem fogom tudni szerintem átaludni.
Apum meg tiszta frászban van. Minden nap 3x telefonál. Az előbb is hívott, hogy készenlétben van! Hát nem édes!?
:)
Nekik első unoka és ők fognak bevinni. Anyósnak a 3.
HUh hirtelen ennyi! :D
Kitartást!

kvinna

Hátfájás nincs, de iszonyatosan feszít a cunim két oldalánál.
Ui.: Holnap megpróbálom ismét felhívni a bajcsyt és reménykedem.

Ja és rám sosem illet a türelem rózsát terem! :lol: :lol: Azoknak könnyű akiknek van már bébije akiben gyönyörködhetnek. Nekem első és már nagyon várom! :)

kvinna

Ű csajok nagyon elkezdett fájni a hasam. Nagyon erős mesi jellegű!! De kb 2-3 percig egyfolytában,aztán kb ugyanennyi pihi és megint fáj.. Ez normális? Bajcsyba holnap megyek. Sikerült velük beszélnem és azt mondták,h az ambulanciára menjek, m holnapra vok kiírva.UH+nst! Bár nem tudom, h 8 vagy 10re menjek inkább,mert elfelejtettem megkérdezni. Szerintetek?
Bár most kicsit úgy érzem,ha továbbra is így fog fájni,akkor lehet h holnapig se bírom ki.

Hogy vagytok?

kvinna

Sziasztok!

Én a cukrommal szívok épp... A 3 hónapra visszamenőleges 4,3, de reggeli után magas. Most mérnem kell és kedden vissza kell mennem,mert lehet, hogy inzulinoznom kell magam. :( Ettől most nagyon ki vagyok. Már a mérés miatti szurkálástól is rettegek...
Kedden megyek nőgyógyászhoz is. Bár már legalább a 36. hétnél tartanék én is, annyira aggódom, hogy kibírjuk legalább addig, hiába próbálok nyugodt maradni...

andi1982

Sziasztok!
De ciki, azt sem tudom, melyik az az ambulancia???? Komolyan, az a vérvételi hely, vagy melyik? (Én mindig a dokival randiztam a rendelőjében.)
Kvinna, mi a helyzet? De tényleg, melyik orvos szokott látni Téged így, hogy nincs választott dokid?
Írjál, ha indulsz, had izguljunk Értetek :)
Andi, remélem, nincs gond :o
Nyuszika, hogy vagytok?
Verus, neked sem sokat kell már kibírnod, de elhiszem, hogy nem könnyű pici gyerek mellett ...
zizien1111
Budapest X. kerület

Jaj, Andi, látom, írtál közben.
Csak a reggeli utáni magas? Most mennyi ch-s diétán vagy?
Reméljük, inzulinra nem kerül sor :( De ha az kell, vigasztaljon a tudat, hogy időben kiderül és nem lesz semmi gond.
Drukkolok, írd majd meg, mit mondott a doki.
zizien1111
Budapest X. kerület

Andi, az nem jó :( Reméljük nem kell állandóan szurkálnod magad.
Én se bírnám se a szúrást, se a diétát! :(

Zizien! Anno azt mondták, hogy járhatok a körzeti dokimhoz. Így Monorra jártam. Csak uh-ra jártam a kórházba.

Tényleg eszembe jutott egy fontos kérdés:
A fájásokat hogy képzeljem el? Egyfolytában fáj(hat), de nem annyira vészesen és amikor jön az igaz fájás (20,10 p) akkor meg felerősödik? vagy két fájás között egyáltalán nem fáj?

kvinna

Zizien, most egyenlőre a reggeli volt magas, este is mértem már evés után és nem volt magas. Elolvastam, hogy mennyire veszélyes ez a babára nézve és most nagyon megijedtem. Bár a főorvosnő tegnap nyugtatgatott, de mégis csak az én gyerekemről van szó. Csak azt akarom, hogy egészséges legyen és nem értem miért történik ez...

Kvinna, a fájások mindenkinél különböznek. Az a lényeg, hogy a kezdetétől kell mérni, a vége felé meg gyakorlatilag összeérnek. Biztosan észre fogod venni, ne aggódj! :) Szerintem egy-két nap és babázhatsz! :)

andi1982

Á, szerintem én tuti nem tudom majd mérni.

Én sem voltam még az ambulancián, de elvileg ott van az A.épület külső liftjétől (vagy az A.épület bejáratától, ha így jobban tudod) balra.
Szoktak ott mentőautók állni.

kvinna

Köszönjük, ma kaptunk zárójelentést, így végre szabad a manó, nem kell minden nap kórházban lenni. Itthon szedi még az antibiotikumot, de a mai vérvétel eredménye már szuper, szóval megnyugodtam :) Dec. 18-án lesz egy epe UH, január 14-én pedig a kontrasztanyagos UH vizsgálat, ami eldönti, valóban van-e fejlődési rendellenesség vagy csak alkalmi volt. De sanda gyanú, hogy rendellenesség van...

Szóval holnaptól nyugalom és szívás egyben, mert a kicsi baromi lusta, nem szívja ki rendesen a cicit, tejem meg több is lenne, mint a lányommal volt, de állandóan pótolni kell lefejt anyatejjel, cumisüvegből, így meg napról napra lustibb..... Nem tudom mi lesz, de holnap cicin lógatom... Remélem lesz eredménye...

nyuszika85

Ú, de szuper! Gratulálok! :)

kvinna

Nyuszika,

Bevallom most megkönnyeztem a történeted amit 20-án írtál nagyon beleéreztem magam a helyzetedbe és annyira sajnálom, de olvastam tovább és nagyon örülök, hogy már sokkal jobban vagytok!!!!
Erősek ezek a kis emberpalánták sokat kibírnak. Jobbulást kívánok.

Sajna az én kis Koppányom kicsit visszaesett súlyban, nem volt elég a tejem, keveset evett 1-2 óráig szopizott bealudt rajta majd a tejlázam miatt fejni se nagyon tudtam, és hát mondhatom, hogy majd egy hétig vegetált a kicsikém, mert ugye a védőnéni nem kell neki táp szopjon az a baba... grrr majd bepöccentem és anyucimmal hozattam tápot és ekezdtem a cici mellett tápozni....
Most ott tartunk, hogy 3 óránként etetem cici majd kicsi táp és fejés...Most már vannak etetés közötti időszakok amit ébren tölt el és igen csak igényli anyucit:)))
Most megnyugodtam pár napja csinálom ezt a 3 óránkénti rendszert és most érezhető már, hogy kiegyensúlyozottabb a kis lelkem...
Most már remélem gyorsan visszaszedi amit leadott és minden rendben lesz.

Koppány pénteken lesz 3 hetes, istenem de szalad az idő:)

Ti mikor vittétek ki először a babátokat a levegőre?
És mennyi időre?
Nagyon beöltöztettétek?
Ma is olyan szép idő volt de csak az ablakot nyitottam rá beöltöztettem, és kb 10 percig szellőztettem, de nem nagyon szeret beöltözni, olyan mint én:))

Kvinna,
Ne izgulj észre fogod venni a szülést, és már nem sok van hátra.
Én teljesen elégedett voltam a 2-es korteremel de elötte a 6,-osban voltam na az a folyosó az szörnyű volt:)))de ha van dokid tuti elintézi, hogy átkerülj a jó oldalra, még ha nem is alapítványiba mész, de ha elszámolja az EÜ én is azt választanám a helyedben:) különben a 2-es korteremben a free wifit fogta a telóm gyengén, de már gyenge a telóm is:) Jah én semmit nem pihentem a korházba, ha teheted ott pihenj aludj amikor csak teheted, és ha egy napra a megőrzőbe teszed a picurt ,hogy tudj egy nagyot aluíni, attól nem leszel rossz anya...
No de én se szivesen tettem be de rákényszerültem egy napig:(
a császár miatt nagyon kiütött kivoltam :)

Most nem is jut eszembe más, örülök nektek:)
sunflower77
Pest Megye

Sziasztok! Innen a hátsó vajúdóból jelentkezem nem túl kipihenten! :) Dokinéni szerint nem lesz egyszerű. Felvételkor 2ujjnyi voltam.. Drukkoljatok :D

kvinna

Kvinna! Megy a drukk! :)

andi1982

Sunflower, agyam eldobom ettől a hülyeségtől, hogy akkor se adjunk tápszert, ha éhen hal a gyerek! Nekem szerencsém volt/van a védőnőnkkel és a gyerekorvosunkkal is, mert én tényleg megszenvedtem minden csepp anyatejért, de mivel nem volt elég mondták, hogy inkább egészítsem ki egy kis tápszerrel, és még mindig jobb így, mintha a gyerek lebetegszik, legyengül és végül elapad a tejem is a sok idegeskedéstől. Végül 4,5 hónapig kapott anyatejet is, ami a küzdelmünkhöz képest jó eredmény (nálunk is sokat volt cicin, fél-egy órákat minden etetésnél).

Elméletileg 1 hetes - 10 napos kortól ajánlják a levegőztetést fokozatosan hozzászoktatva. Télen viszont nagyon érdemes megválogatni az időpontját a fűtés, ködös idő miatt ilyenkor durva szmog alakul ki, ráadásul influenzaszezon is van általában... :(
Rétegesen öltöztesd, egy réteggel kell csak többet ráadni, mint ami rajtad van. Mi sem vagyunk fázósak, Nórim sem lett az.

andi1982

Kicsit nehezen haladunk. Az előbb repesztettek bturkot. A kis drága bele pottyantott a vízbe.:D

kvinna

Kvinna, Gyopár doki van már ügyeletben? Amúgy is jó kezekben vagy, de ha ő van, akkor meg aztán főleg! :)

andi1982

Basszus, tágultam már de még mindig feljebb van a méhszájam,mint kéne. És 1,2,3 perces brutálfájások.

kvinna

Kvinna!!!! Drukkkkkollllllunk!!!! Gyopár dokival piszok mázlid van!!!! Mondjuk brutál fájások között soha nem kultiváltam a vicceit :):):)
Ne izgulj, a kicsi nem marad bent!!!!! Várjuk a híreket!!!!

Sunflower, igen, már jobban vagyunk, tegnap zárójelentést is kapott a Kicsi, így már ma nem is mentünk kórházba. A kör persze még nem zárult le, de tudom, makk egészséges lesz :)

Én is hátast dobok a "csak szoptassunk" dumától. Basszus, ha a gyerekem éhes, várhatok, de ORDÍT!!!! Most mivel lesz jobb, ha éhes, ideges a gyerek, én is, és akkor pápá anyatej... Mi most ugyanezt csináljuk, cici, táp/lefejt anyatej, fejés. És így rend is van. De én sem voltam az a nagy tejgyár soha, Dórinál, végül 3 hónapos korra átszokott a cumisüvegre... Én most is ettől félek. De akkor is sikerült 7,5 hónapos korig anyatejet adnom, és bár kellett a táp is, de kevés és nyugodt gyerek volt. Most szívesen szoptatnám, de ha egyszer nem nő a mennyiség?!?! Én mától nem is mérem, eszik és úgyis látom, ha kér még. Akkor meg kap.
Csak sajnálom, hogy lusta Ő is.... :(

nyuszika85

Nyuszika, örülök, hogy Lacika jobban van és tuti, hogy makkegészséges lesz! :)

Én azt bírom, amikor panaszkodnak az anyukák, hogy állandóan sír a gyerek, de biztos nem éhes, mert óránként szoptatja. Azért, ha kellő mennyiséget eszik egy baba, akkor egy óra múlva nem lesz éhes (állandóan).
Egyébként nekem is ez volt Nórival, hogy szopizott, amíg volt mit, aztán kapott tápszert hozzá, ha láttam még rajta, hogy éhes. Nyugodt és kiegyensúlyozott volt mindig.
Most is a saját igényeihez mérten etetem, van, hogy nem éhes és kevesebbet eszik, van, hogy 2 tányérral is benyom valamiből. Napközben meg simán rágcsálhat gyümölcsöt, babakekszet. Legújabb favorit a korpovit keksz és a Ham-let. :)

andi1982

HAJRÁ KVINNA!!!!! :D
Lélekben veled vagyok és a bődületes fájások közben tudd, hogy irigyellek!!! :D
(Tudom, hogy emiatt most legszívesebben képen törölnél :D )
DRUKK!!!
zizien1111
Budapest X. kerület

Zizi, hamarosan érted drukkolunk :)

Kvinna, nagy a csend, gondolom jobb dolgod van, mint ide írj :) De lehet, hogy már meg is született a Pici :) De jóóóóó!!!!

Andi, 100%-ig ugyanez volt Nálunk is. Most is annyit eszik, amennyit szeretne, vannak jobb és rosszabb időszakok is. Éppen most nagyon jó evő. Amióta nem turmixolunk, hanem darabosan eszi a kajákat. Persze a fogai miatt kellene még pépesíteni bizonyos ételeket, összesen 8 van neki, de éppen pillanatok kérdése és jön a következő.

nyuszika85

Na, Kvinna, mikor jössz mesélni? Nagyon várjuk! :)

Köszi, Nyuszika, én is remélem ... :)
Örülük nagyon, hogy Lacika rendben van. Milyen gyógyszert kell szednie? (Azt hiszem, nem írtam még, hogy nagyon szeretem a László nevet, nem tucatnév, szép, és olyan aranyos, hogy "Laci" meg "Lacika".)
Dóri hogy bírja a Kistesót? És Te, hogy bírod a két picivel, van megállásod azért néha? Az éjszakák hogy alakulnak, Dóri átalussza már az éjszakát?

Nem tudom, gyanús, hogy Verus nem ír ... Lehet, hogy nála is van valami? :)
zizien1111
Budapest X. kerület

Állítólag ma a front mellett telihold is van úgyhogy bármi lehet! :)

andi1982

meg egyben, volt nst, uh, 3800 korul a becsult suly, szoval jo lenne ha kivancsi lenne a nagyvilagra :) szuleszno is ejszakas, szoval rajtunk nem mulik :)
tegnap este eleg jo fajasok voltak, de elmultak, most varjuk a kovetkezo hullamot.
verus81

Verus, de jóóó! Ezek szerint a hidegfront még nem hozta ki!!!

nyuszika85

Na sziasztok! köszönet a wifinek, tudok mesélni! 17,45-kor 3890 grammal és 57 cm-vel született! Burokrepesztés reggel 7,30kor volt asszem. Jó sokára lettünk meg :( Labdán vajúdtam,mert csak azon bírtam ki. De ott is alig, ha anyum nem lett volna velem végig!!! Plusz a doki rábeszélte a szülésre is,így azon is ott volt! Szegény már császárt akart kérni nekem! Vm Mucsányi vagy Mocsai volt a doki. Nagyon rendi,varrásnál már viccelődtünk. szülésznőm Erika volt,4 hete ő mutatta meg a szülészetet! Legközelebb felkérem őket :) Nehéz szülés volt, Patrik is megszenvedte! Fájások plusz közvetlen nyomás előtt is kézzel rásegítettek a méhszájnak! Alig fért ki a feje és a köldökzsinór is a nyakán volt. Nem is tették rám, egyből az újszülött ellátóba vitték. Aztán kicsit később vissza hozták,de úgy be volt bugyolálva,h csak a feje látszott ki. MindenOK! Nagyon édi. Eddig úgy nézemta csücsöri számat,csücskös fülemet és orromat örökölte. Eddig nagyon nyugis,nagyon aprókat rebegett néha a szája,de hamar abba hagyja. Ezt az apjától örökölte! :D ja és marha nagy szőkés-barna igazi úriember sérója vannak! Gyors ennyi jutott eszembe. Ja a varrásnál nagyon fáj!! Puszi

kvinna

Kvinna! Gratulálok! Szép nagy baba! Ügyesek voltatok nagyon! :)
Első szülés általában sokáig tart, de a lényeg már ott van a kezedben! :)

andi1982

Gratulálok, Kvinna!
Aztamindenit, elsőre ekkora bébit szülni :shock: Remélem, tartjuk itt a kapcsolatot, mert nagyon kiváncsi leszek a másodikra :lol:
Mosonyi volt a doki? A lényeg, hogy minden rendben van, mindketten jól vagytok!
Puszi Nektek, élvezd ki ezeket a napokat! Megismételhetetlenek :)

Verus, mi a helyzet???
zizien1111
Budapest X. kerület

itt csend :)

Kvinna nagy gratula, ugyes vagy nagyon! Melyik korteremben vagytok?

En nagyon probalom meggyozni a kiscsajt, hogy jojjon ki, mar igy is jo nagy, bar lehet mindegy, hogy 3960 amekkora nagylany volt, vagy par 100 grammal kevesebb. :) Ugy latszik meg jo ott bent neki. :)
Ha nem irok par napig, akkor tuti azert, mert kijott. :)

Ja, Kvinna, uloparna nagy talalmany am! Nekem volt kolcsonben, de egy het utan ultem csak ra, hat most rogton fogok. :)

Szep napot Nektek!
Verus
verus81

Kvinna, gratulálunk, szép nagy baba lett, de a lényeg, hogy minden ok!!!! Ügyes vagy, sokat gondoltunk Rád!!! Már Anyuka vagy :)

nyuszika85

5-ben. Legutolsó kterem,de azért nem rossz.

kvinna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?