Nyuszika,
Bevallom most megkönnyeztem a történeted amit 20-án írtál nagyon beleéreztem magam a helyzetedbe és annyira sajnálom, de olvastam tovább és nagyon örülök, hogy már sokkal jobban vagytok!!!!
Erősek ezek a kis emberpalánták sokat kibírnak. Jobbulást kívánok.
Sajna az én kis Koppányom kicsit visszaesett súlyban, nem volt elég a tejem, keveset evett 1-2 óráig szopizott bealudt rajta majd a tejlázam miatt fejni se nagyon tudtam, és hát mondhatom, hogy majd egy hétig vegetált a kicsikém, mert ugye a védőnéni nem kell neki táp szopjon az a baba... grrr majd bepöccentem és anyucimmal hozattam tápot és ekezdtem a cici mellett tápozni....
Most ott tartunk, hogy 3 óránként etetem cici majd kicsi táp és fejés...Most már vannak etetés közötti időszakok amit ébren tölt el és igen csak igényli anyucit:)))
Most megnyugodtam pár napja csinálom ezt a 3 óránkénti rendszert és most érezhető már, hogy kiegyensúlyozottabb a kis lelkem...
Most már remélem gyorsan visszaszedi amit leadott és minden rendben lesz.
Koppány pénteken lesz 3 hetes, istenem de szalad az idő:)
Ti mikor vittétek ki először a babátokat a levegőre?
És mennyi időre?
Nagyon beöltöztettétek?
Ma is olyan szép idő volt de csak az ablakot nyitottam rá beöltöztettem, és kb 10 percig szellőztettem, de nem nagyon szeret beöltözni, olyan mint én:))
Kvinna,
Ne izgulj észre fogod venni a szülést, és már nem sok van hátra.
Én teljesen elégedett voltam a 2-es korteremel de elötte a 6,-osban voltam na az a folyosó az szörnyű volt:)))de ha van dokid tuti elintézi, hogy átkerülj a jó oldalra, még ha nem is alapítványiba mész, de ha elszámolja az EÜ én is azt választanám a helyedben:) különben a 2-es korteremben a free wifit fogta a telóm gyengén, de már gyenge a telóm is:) Jah én semmit nem pihentem a korházba, ha teheted ott pihenj aludj amikor csak teheted, és ha egy napra a megőrzőbe teszed a picurt ,hogy tudj egy nagyot aluíni, attól nem leszel rossz anya...
No de én se szivesen tettem be de rákényszerültem egy napig:(
a császár miatt nagyon kiütött kivoltam
Most nem is jut eszembe más, örülök nektek:)