Sziasztok!
Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánunk!
Annyira régen tudtam már jönni, elég nehéz újra bekapcsolodni....visszaolvasásra nincs remény
, amit sajnálok, de egyszerűen nincs időm.
Nándi dec.28-án elkezdett mászni, és aznap fel is ült egyedül. Szombaton pedig felállt egyedül a kiságyban, tegnap pedig már belém kapaszkodva is felhúzta magát
Most már több mint egy hete fogzunk erőteljesen, eléggé megviseli. Felül jön a 2,3-as foga mindkét oldalon, és alul is jön valami jobb oldalon, mert tegnap már oda nyújtogatta a nyelvecskéjét. Szinte semmit nem eszik tápszeren kívül, néha azt is csak immel-ámmal. Tegnap például csak tápszert evett
Kétféle főzit probáltunk adni, meg gyümit is, semmi nem kellett. Most reggel is 200 ml tápszert evett 3 részletben.
Kijöttek valami piros pöttyök az állán, a nyakán, a popsiján, így tegnap megmutattuk a doki bácsinak, mert az ekcéma elleni kenőcstől nem múltak el. Talán valami gombásodás a nyálától, meg izzadtságtól, arra kaptunk kenőcsöt.
Ági
Ne izgulj az orvos miatt, nagyon jófej, és haláli nyugodt
Nándi sajnos sírt tegnap is nála, a régi dokitól annyira benne maradt, hogy ha vetkőztetem és bácsi közeledik felé, akkor fájdalmat fog okozni, és sírni kell. Úgy kapaszkodott belém.
Edina
Gratulálok a pocaklakóhoz!
Jó pihenést!
Sly
Vízről: mi is Szentkirályit adunk Nándinak, de soha nem forraltuk. Gratulálok Biankának a fogacskához!
Humi
Nagyon ügyes Krizsó, tényleg megtáltosodott
Gratulálok!
A mászás-felülés és felállás között nálunk másfél hét telt el. A magasság miatt ne aggódj, apukám általános elején a legkisebb volt az osztályában, és 8.-ban a tornasorban az első helyre került (185 cm).
Moncsi, részvétem.
Keresek egy képet Nándiról, aztán lépek főzni ameddig még alszik....aztán 1-re rohanunk gyógytornászhoz. Igyekszem most már sűrűbben jönni.
Majd elfelejtettem, a nagy hír, hogy Nándi végre találkozhatott a nővérével, a férjem nagylányával. Decemberben volt itt 1 hétvégét, majd a szünetben 1 hetet. Nagyon összebarátkoztak, Nándi nagyon odavan a kis szösziért
Imádja, állandóan mosolyog rá.
Puszi Mindenkinek,
Pumi és Nándi