Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi, köszi a jókívánságokat ! Kép

Nem nagyon tudok én jönni oda se meg ide se mert alig van időm valamire a lány mellett. Most is aludt kemény 20 percet! Meg reggel fél órát, ennyi. Kép

puszi,
chello
chello

Sziasztok,
Axeleroval háborúzunk,nincs otthon internet.Kép
A tesóm munkahelyéről írok most gyorsan.Holnap melegebb éghajlatra utazunk 1 hétre,nem fogok jönni.Jól vagyunk,mindenki egészséges,és már nagyon várom,hogy a tengerparton fussak egyet.

Sok puszi minden babának,mamának,és mindenkinek,megpróbálok majd onnan jelentkezni.Kép

Nanda
nanda

Sziasztok!

Nanda: nagyon irigyellek teged! Kép En is vagyom tengerpartra. Kép De varunk vissza!

Most vagyunk az "ebed" sargarepa pure es szopi utan. Lilit letettem az agyaba, elenekeltem neki egy dalt, elkoszontem tole es ra 2 percre aludt mint a bunda. Kép
Most megyek is takaritani, van bo 2 oram.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Atyaég, mióta nem voltam, megint annyit írtatok! visszaolvasni sem bírom! Kép

Rita: de jó, hogy Lili ilyen sokat alszik nappal. Istenem, mit meg nem adnék, ha Ádám is húzná alóbőrt 2 órán át! Kép Nálunk a maximum másfél óra, de az olyan ritka, mint a fehér holló. Az átlag olyan 30-45 perc.

Nanda: jó telelést-nyaralást! Kép

SzösziKép Nem vitatkozásképpen, de Ádám retteg a porszívótól. pedig minden másnap muszáj használnom mióta kúszik és mióta ezerrel hullik ahajm. Tehát megszokhatta volna,. De sajna, nem. De tény, hogy sok gyerek imádja. Kép

Megyek, mert Ádám apukájával van, aki nem nagyon bír vele. Kép Ilyenkor már hisztis. Mármint a fiam. Kép

puszi, shine
shine

SziasztokKép

Tiszta kóma vagyok, Gergő ritka nyűgös és nem alvós napját élte meg ma.Kép Én meg már alig állok a lábamon és előre rettegek az éjszakától, hogy az milyen lesz.Kép

Szöszi
Gergő, ha olyanja van, hogy nem akar ellenni, akkor kifejezetten utálja a porszívót, vagy bármi mást, ami elvon engem Tőle.Kép Ez van.

Rita
Ne írd, hogy milyen jó napjaid vannak, mert odaköltözöm hozzátok!Kép Nagyon klassz lehet Neked!

Nanda
Húúúú, most Rád is nagyon irígykedem! Tengerpart és pihenés! Mit meg nem adnék!
Én most ritka depis vagyok, pedig nem stílusom, de kezdek megint lemerülni.Kép Állandóan elégedetlen vagyok magammal, nem szeretek tükörbe se nézni!Kép Nem tudom meddig lehet bírni ezt a nem alvást, de elég gáz, ha 1 éven keresztül az ember nem alszik egy jót és én nem hiszem, hogy jobbra számíthatok.Kép
A Kismamában pont ezzel a témával foglalkoznak, csak még nem volt időm elolvasni, de nagyon kíváncsi vagyok tudnak-e segíteni valamiben!

Most megyek, nem tudom hétvégén hogy tudok jönni, mert itt van a Nagynéném és a Keresztanyám, szóval nem sok időm lesz.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi, remélem, ma jobb napod volt! Kép

Képzeljétek: ádám elkezdett négykézláb mászni! Kép Igaz, ha valamit el akar érni, a kúszást részesíti előnyben, de legalább már elindult! KépKépKép

puszi, shine
shine

Sziasztok!Kép

Megjöttünk az utazásból.
Nem fogjátok elhinni,kik jöttek velem szembe Eger sétálóutcájában!!!! Kép Kép Kép
Egcsi és Timi éppen akkor sétáltatta Lillát és Bertoldot,amikor mi is ott jártunk.Sajnos nem sokat láttam a gyerkőcökből,mert esett az eső. Kép
Most mennem kell,de felrakok egy képet.

Puszi:Anikó KépKép
vakili

Csak gyorsan egy pár sort,mert nálunk is nyügi van. Kép

Rita!én is jövök,amikor csak tudok,nem fogok teljesen eltűnni,megígérem. Kép
Nagyon ügyes vagy altatás ügyileg !Nekem nincs ennyi türelmem. Kép

Orsikám,drága!
Ne legyél depis,kérlek!!!! Nekem is olyan nehéz,mint Neked,ha ez vigasztal valamennyire.Most elmentünk 4 napra a barátainkkal,és olyan kellemetlen volt,hogy Bence nem hagyta aludni a csapatot.Persze nem haragudtak,de olyan rosszul éreztem magam.Kép
Képzeld éjszakára kikapcsolták a fűtést a háziak,és csak nagy veszekedés árán kapcsolták vissza a 2. éjszakára.De egyet így is fűtés nélkül aludtunk 5 gyerekkel!!!!
A képek nagyon édik megint. Kép Szekrények:szuper pasi ez a Karcsi!
Ja,és Bence végigordította a hazautat.Egyszr bekakált,ki kellett szállítani az egész családot,hogy tisztába tudjam rakni.Meg is szoptattam,de végig sírt.Ahogy kiszálltunk itthon,elaludt a kezemben felfelé.Kép
Köszi a köszöntést! Kép

Ildi:Nagyon sajnálom az ismerőseiteket. Kép Borzasztó ez az egész.
Az utatok se semmi.Most jól van már Ági?
A fiad meg egy óóóriás!Kép Érdekes,hogy idegenben jobban alszik.Lányod is gyönyörű. Kép

Nanda:de jó Nektek!!!! Tudom,már nem olvasod,de jó utat! Kép

Shine:ügyes fiacskád van. KépMennyi idős is?

Vali:képek nagyon édik. Képmennyi fogatok van!!!Szoktatok sétálni errefelé?

Most ennyi jutott eszembe jegyzetek nélkül,többieknek is nagy puszi,és bocsi,akinek nem írtam külön!!!! Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Vendégek elmentek, így kicsit ideülök, de aztán húzok a zuhany alá és alukálni!Kép Igaz a múlt éjszaka nem volt olyan vészes, de most a fejem fáj, szerintem a frontot érzem.Kép Hiába szép ez a tél, de azért frontokat hozott rendesen és ezt úúúútálom!Kép Amúgy jobb a kedvem (ShineKép), ma voltunk bent a Skálában és vettem végre jó ágyneműt leértéketet és Karcsinak 2 boxergatyát, de azt a testhezállót, nagyon sexi benne.Kép Már fel is vette nekem mind a kettőt.Kép Gergőt ma egy próbafülkében szoptattam meg, mert a Skálában nincs semmi, így pelenkázni meg a vevőszolgálaton pelenkáztam be.Kép Tök kedves volt a csaj, azért mentünk, hogy megkérdezzük van-e pelenkázó, mire mondta, hogy nincs, de itt nyugodtan megcsinálhatom.Kép Volt egy tök nagy asztal, szóval még kényelmesebb is volt!Kép Az idő is gyönyörű volt, szóval ma nagyon jó nap volt, Gergő is nagyon jól érezte magát!Kép Remélem éjszakára is így marad!

Shine
Aranyos vagy!Kép
Ádám: gratulálok!!!Kép Már én is nagyon várom, hogy Gergő legalább kússzon, akkor könnyebben meg fogja tudni közelíteni a játékait és talán nem fog annyit kiabálni utánnam.Kép

Anikó Drága!
Tudom én, sőt Te neked még nehezebb is, csak néha ellepnek a hullámok.Kép Szeretnék megfelelni a környezetemnek is és magamnak is és sajnos nem sikerül, szalad a ház, fáradt vagyok és amikor ez elér egy szintet, akkor kicsit kiakadok és depis leszek.Kép De aztán hamar elmúlik szerencsére! Még jó, hogy ilyen alkat vagyok és e miatt nem tart sokáig.Kép
Kirándulás: jó lehetett!Kép Bence miatt meg ne aggódj, gondolom másnak is van gyereke, megértette!Kép
Fűtés: ez elképesztő! Hihetetlen emberek vannak!
Hazaút: nem tudok mit mondani.KépKép
Képek: olyan jól néztek ki mind!Kép Eger nekem a szívem csücske, ott születtem és éltem 10 éves koromig, nagyon szeretem! Még mindig sok helyre eltalálok, jól ismerem.Kép

Rita
Remélem jól vagytok!Kép
PuszikaKép

Most már megyek, mert még Mucskáékhoz is be akarok nézni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Még beugrottam, megpróbálok egy képecskét feltenni azoknak, akik olyan keveset, vagy most már egyáltalán nem jönnek.

Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most jutottam ismét ide. Látom, hogy mindenkinek sok dolga van. Mi ma étteremben voltunk a gyerekekkel egy rendezvényen, és sajnos az eleje nagyon rosszul indult, mert mind a két gyerek torka szakadtából sírt, csak kb 15-20 perc után nyugodtak meg, de utána már jó babák voltak.

Mostanában elég vacakok az éjszakáink is. Tomika gyakran ébred fel, és szopizni akar, pedig biztos vagyok benne, nem éhes. Azt olvastam ez élettani sajátosság, ebben az időszakban gyakran előfordul az addig jól alvó gyerekeknél is, remélem hamar elmúlik, mert így kicsit nehezebbek a nappalok is.

Anikó irigyellek a kirándulásotokért. Eger tényleg szép hely. Majd összefuthatnánk a jövőhéten valamelyik nap, délután 3-tól aludni szoktak babakocsiban a csibék, majd leviszem őket.

Orsi látom te tartod itt a frontot. Hogy van Gergő bőre? Alinának is volt bőrkiszáradása, de lekopogom, elmúlni látszik teljesen.

Rita: hányszor alszik Lili egy nap, hogy kibirja ebédig?
Az enyémek fél 11-kor teljesen kókadtak, akkor 1-1,5 órát alszanak, majd 3-tól ismét 1 órát.

Sziasztok!

Vali
cvali

Sziasztok!

Shine: Elobb-utobb Adam is fog annyit aludni. Kép De meg a Lilinek is lesznek rossz napjai. Lilit most tettem le az ebed utani alvasra es 2 perc utan elaludt. Kép Van bo 2-3 oram. Kép Megyek a kutyakkal setalni.
negykezlab maszas. Kép latod ezt Lili nem tudja. Kép Szerintem neki ez meg odebb van.

Orsi: Koszi jol vagyunk, csak tegnap nem voltunk itthon. Meglatogattuk egy baratunkat, ahol a feleseg 7 hetes terhes es nagyon szenved a sok hanyastol. Meg a szeme is beverzett emiatt. Kép
Ha nem is koltozol hozzam, tudd, hogy barmikor szeretettel varlak. Kép Ha van idod, gyere el. Kép

Vali: Lili delelott is alszik egy olyan 30-45-60 percet. Vagy itthon vagy seta kozben. De ez attol fugg, hogy mikor kel. Ha 7-kor, akkor alszik, ha 8 utan akkor nem. De fugghet a frontoktol is. Talan emiatt is alszik 2-3 orat delutan. De nekem igy jobb. Orulok, ha ezt szokja meg. Ebed utani alvas. Ez a jo nekem. Kép Altalaban 14 oratol 16.30-17 oraig alszik. Ma bevagott egy jo nagy adag sutotokot es meg szopizott is utana. Kép
Nem lehet, hogy Tomika visszaaludna? Olvastam a konyvben, hogy ebben a korban ha felsir a gyerek, varjunk 5 percet mielott bemegyunk hozza ejszaka. Lili az ejszaka 2x felsirt, ekkor neztem a monitoron mit csinalt, de csak csukott szemmel felsirt es nyoszorgott. Talan kakilt, vagy rosszat almodott, de mindketszer 5 perc utan visszaaludt. Volt olyan is, hogy felsirt, kinyitotta a szemeit, szoval felkelt, de nem sirt tovabb, csak nyogdecselt es nezett az ajto iranyaba, ahol be szoktam menni, hajnali 2-kor. Kép Vartam egy kicsit. 5 perc mulva, mar eppen menni akartam hozza mikor visszatette a fejet az agyra es visszaaludt. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Anikó: tök jó ez a spontán babatali! Kép
HáziakKép Disznóság! Ennyire primitívnek lenni, nem semmi! Kép

Ádám 7 hónapos múlt. (4-én).

Rita: rendesek aSkálában, hogy ezt megengedték. Sajnos nem mindenhol ilyenek.

Nem hiszem, hogy Ádám egyszercsak nagy alvóvá válna, sajnos. Kép De hátha! Mondjuk, ha éjjel többet aludna egyben, akkor nem szólnék semmit.

Vali: nem lehet, hogy a foga miatt ébred?

Mindenkit puszilunk, shine

És képzeljétek: ma felállt kapaszkodva! KépKép
Bocs, hogy itt ömlengek, de nagyon büszke vagyok rá, és imádom! Kép
shine

SziszatokKép

Ma egyszer már elkezdtem írni, de nem sikerült befejeznem, szinte csak 1 mondatig jutottam. Voltunk ma sétálni, így délelőtt azért nem jöttem, ebéd után meg a BricoStore-ba mentünk végre tükröt rendelni a fürdőszobába!Kép Remélem szép lesz! Meg Karcsi Apukájának a képeire rendeltünk keretet és egy régi tükörre újat, ugyanolyat mint a fürdőszobai, csak más színben.Kép Ha kész lesznek kedden és Karcsi felszereli őket majd teszek fel képeket.Kép

Vali
Olyan jó, hogy tudtál jönni! Kép
Éjszakai ébredések: el fognak múlni, én is úgy olvastam, hogy ez életkori dolog. Gergőnél nem az, kíváncsi vagyok Ő mikor hagyja majd el.Kép
Topikfenntartás: Ritával vállvetve megy csak, de amikor én nem tudok jönni Mucska-Andi helyettesít.Kép Igyekszünk!Kép Az biztos, hogy ha rajtunk múlik Ritával, akkor ez a topik nem fog meghalni!Kép

Rita
Ti jól emlékszem, hogy Gödön laktok? Az nincs innen olyan messzire!Kép Holnap egyedül megyek be Pestre Gergővel a volt ofőmhöz, ha jól sikerül, akkor megbeszélhetjük és valamelyik nap elmennénk hozzátok.Kép

Anikó, Bori
A holnapi önálló kiruccanás után már megbeszélhetjük azt a randit.Kép Karcsi majd gyalog megy a suliba én meg Gergővel csavargok!Kép

Képzeljétek Gergő valami hihetetlen édes, mindenkire mosolyog, tegnap a Skálában is kikezdett egy eladónővel, ma meg a Brico-ban egy fiatal eladósrácra vigyorgott, mint a tejbetök.Kép Anyukám szerint én is ilyen voltam, deolyan jó látni, hogy ilyen barátságos gyerekem van!Kép Abszolút nem fél az idegenektől, sőt!

Rakok fel képeket is, van egy pár új.

No CommentKépKépKép
Kép
Kép
Kép

Most már nem tudjuk, hogy akkor mi is lesz, trombitás, zongorista, esetleg fuvolista.Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek ma készültekKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Ja, amúgy bocs, hogy megint ennyi képet felraktam.Kép Szokás szerint.Kép

Szia Shine!
Mi voltunk a Skálában.Kép Amúgy tényleg rendesek voltak, de nekem eddig még szerencsére nem volt rossz tapasztalatom. Kopp-kopp!
Gratula Ádámhoz! Elhiszem, hogy büszke vagy!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Valami csoda folytán (Apa Csillagkaput néz. /Hallod Nalika?/) végre idejutottam írni is. Előre is elnézést, hogy nem reagálok mindenre, de csak halvány emlékekre fogom alapozni, amit írok.

Magunkról. Réka előkerítette az első fogát. Jelenleg a felső ínye néz úgy ki, mintha bármelyik pillanatban felrobbanhatna.

Nanda! Irigy vagyok. Tengerpart, napsütés...

Cvali! De jó hogy előkerültél. Hiányoltunk 30-án.

Shine! Gratulálok a felálláshoz!

Anikó! Remélem, sikerült kicsit feltöltődnöd Egerben. És nagyon jó lehetett ez a véletlen találkozás, az egri kihelyezett szekcióval.
A 17-vel kezdődő héten cukrászdázás valamikor?

Orsi, Rita! Örök hála nektek, hogy nehéz napokon tartjátok a lelket a topikban.

Mindenki, akit külön nem említettem! Puszi!

Most ennyire futotta. Igyekszem sűrűbben jönni.

Szép álmokat mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!

Orsi: nagyon édesek a képek! Illetve Gergő édes rajtuk. Tényleg klassz, ha az ember gyereke barátságos. Kép Ilynekor én is mindig örülök. Ádám egy kicsit távolságtartó. A karomban vagy a babakocsiban mosolyog, de ha idegen közelít felé, megijed. Eddig a nagyszülőktől is félt néha, de most már kezdi őket megszokni (pedig hetente-kéthetente látja őket, és imádják).

Zita: gratulálok Réka első fogacskájához! Kép

Velünk nem történt semmi tegnap óta. Kép Leszámítva, hogy hulla vagyok. Tegnap is éjjel 2-kor kelt. Gondoltam hagyom sírni, hátha visszaalszikl. 6 percig sírt, de egyre erősebben. Így, hogy ne ébredjenek fel a szomszédok (panel lakás), felvettem. Lányok, olyan éhes volt, hogy már az arcom, szám elkezdte szopni, és szabályosan őrjöngött, amíg nem indult be rendesen a tej. Kép Úgyhogy Ádám tényleg éhes. Így aztán nem tudom, fogok-e valaha is aludni. Kép Aztán 5-től fennvan. most aludt csak vissaz. én már nem tudok, pedig hulla vagyok.

Na, de fel a fejjel! lesz ez még így se! Kép
shine

Szia Zita!
Aranyos vagy, de csak természetes, hogy itt vagyunk Ritával és nem hagyjuk a topikot meghalni!Kép

Szia ShineKép
Képek:kösziKép
Alvás: Gergő is ugyanilyen, csak én már nem is kísérletezek Vele, ha felébredt, akkor cici kell Neki. Persze ez a jó éjszakákon van, amikor Ő is kel 1-2 körül. Ha 2 szopi között kelt, akkor megnyugtattuk és elringattuk, de szerencsére ez már elmúlt amióta voltunk a bőrgyógyászaton.Kép Tegnap is tök jó volt, 3/4 2, majd 5 óra, de ez is csak azért 5 volt, mert kakilnia kellett, az ébresztette fel. Szopizott és azzal ki is jött a kaki.Kép De aztán 10 perc alatt visszaaludt.Kép Én az ilyen éjszakákat nagyon csípem, egész kipihent vagyok!Kép
Rossz lehet, hogy nem tudsz visszaaludni fél 8-kor, én bármikor képes vagyok rá. Szerencsés alkatom van.Kép

Most megyek, de azért ez itt Nektek van, hogy jó kedvetek legyen egy ilyen szép napon!Kép

Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mar alszik a Lili.

Orsi: Milyen volt a volt ofo-nel? Kép Igen mi Godon vagyunk. Barmikor johetsz hozzank, csak szolj elotte. Kép
A kepek mindig nagyon jok! Kép

Shine: Nem lehet, hogy este az utolso szopi alatt nem lakik jol? Vagy hamar beallszik? Nalam Lilinel akkor volt az atalvas, amikor az egyik cicimet leszivta, majd bealudt, de en felvettem bofiztetni, mire felkelt es utana raraktam a masik cicimre. Abbol is evett jocskan. Ilyenkor jol lakik es kepes reggelig aludni. Ha ejszaka ehes, akkor tenyleg meg kell szoptatni, de Lili ha felkelt ejjel es cicire tettem, akkor nem evett, sot csodalkozott, hogy mit teszem cicire. Kép Inkabb cumizott rajta. Ezt szokta meg. De most mar egyre kevesebbszer kell neki ejszaka, es ha fel is sir par perc alatt visszaalszik reggelig.

Zita: orulok, hogy irtal. KépReka nyugos most a fogzas miatt?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Szia Rita!Kép
Tök jó volt!!!Kép Gergő tündér volt, befelé is és hazafelé is aludt a kocsiban, az ofőmnél vigyorgott, dumált, nagyon cuki volt.Kép Az ofő el volt Tőle ájulva!Kép
Aztán még az Auchanba is elmentünk, és Karcsi is odajött HÉV-vel. Gergő végig tündér volt, egy szavam sem lehet.Kép
És olyan jó volt kimozdulni!!! Feltétlenül elmegyünk Hozzátok, csak majd tudnom kell a jövő heti programokat és akkor megbeszéljük, ha Nektek is jó.Kép

Most mennem kell fürcsizni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Köszönöm mindenkinek, hogy hiányoltatokKépKépKép

Ma nagyon zűrös napunk volt. Alina már két napja nyűgös, de ma már ölben is csak sírdogált, alig tudjuk elterelni a figyelmét, és mosoly is csak ritkán hagyja el a kis száját. Tegnap 37,5 hőemelkedése is volt, de ezen kívül mást nem veszünk észre. A felső fogakra gondolunk, mert néha hírtelen oda-oda kap a kis szájához. Eddig nagyon megúsztuk ezt a dolgot, mindig csak azt vettük észre, hogy már kint van. Azt hiszem szerencsénk volt, de most nagyon nem tudjuk mit csináljunk, csak ölben vagy ott sem jó neki, úgy kapaszkodik belénk, azonnal rákezdi, ha csak a gondolatát megérzi, hogy le akarjuk tenni. Tényleg elfáradtam. Még szerencse, hogy Tomika egésznap egyedül eljátszott, nagyon ügyi volt, biztos érezte, most úgy sem tudnék vele is foglalkozni. Már próbálkozik négykézlábra állni, hintáztatja a popóját, nagyon édi. Bár most, hogy visszagondolok neki is volt ilyen zűrösebb napja, csak akkor Tamás is itthon volt, úgy könnyebb volt.

Alvás: Végül is bevezettem egy plusz étkezést. Most 10-kor gyömölcs+szopi, 1, 4 szopi, 6 sütőtök+krumpli, 8szopi, hajnal 2-4között egy szopi. Így most ismét rendeződött az alvásunk. Úgy tűnik éhes volt, de 5 szopás + egy vacsival talán jól laknak. Nagyon szeretik, és egyre ügyesebben esznek. Most már nem csak leszopizzák a kanálról, hanem kitátják nagyra a szájukat is. Csak folyton kiveszik a kezemből a kanalat így legalább 3-4 kanállal kell etetnem őket.Kép
Az alma sajnos nem megy, de ha banánnal keverem be, akkor a meggyet is megeszik, csak mindig kismalacok a végére. Kép

Csináltam néhány friss képet:
Kép
Kép
Vali
cvali

Sziasztok,
tegnap jöttünk haza a Balatonról, és csak most volt időm benézni ideKép viszont végigolvastam mindent becsületesen, csak jegyzetelni nem volt már időmKép

Rita, Orsi,
jövök ám én is, amint időm engediKép

Rita,
ügyesen csinálod az altatástKép talán nekem is meg kellene próbálnom valami hasonlót napközben, mert az elég nehézkes...ma is aludt 3x 25-30 percet. Az éjszakák változóak, általában kelünk 1-2 alkalommalKép

Orsi,
Gergő gyönyörűKép a szekrények is szuperek, ügyes a párodKép
tényleg holnap lesz az első kiruccanás? hogy van az ekcéma?

Ildikó,
remélem, ha legközelebb hazalátogattok, tovább maradtok, és találkozhatunk.
Ágit nagyon sajnálom, a fülgyullladás már Finnországban megvolt, és a repüléstől még jobban begyulladt?

Vali,
nagyon vártunk a talin, mert senki nem olvasott már itt aznap, amikor leírtad, hogy mégsem tudtok jönniKép majd legközelebbKép
Tomika már 3 foggal bír?Kép és sosem harapnak rá a cicidre a gyerkők? Dorka néha elszórakozik rajtamKép

Most elköszönök, totál hulla vagyok, próbálok jönni sűrűnKép szólok Dorkának is erről a vágyamról

puszi
Anitabori

Kép

Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

És még egy:
Kép
cvali

Sziasztok!

Mostanaban enyem az arany. Kép Orulok, hogy ennyien irtatok. Kép

Vali: ikrek gyonyoruek. Ok mar maguktol ulnek fel, vagy ti ultetitek fel oket? Lili is hasonloan eszik mint az ikrek, csak o az 1 vagy 2 oras szopi elott kap zoldsegpuret es szopit, mert utana alvas van es jol is tud aludni ugy. Es tegnap eloszor adtam neki az 5 oras szopi elott egy almat. Jol esett neki. Azt hiszem ezt is bevezetem.

Anita: orulok, hogy jol vagytok. Kép Hogy megy a hozzatapi? Lili is felkel 1x, de olyan 5-6 kozott reggel. Szopizik, es visszateszem mindig az agyba, igy mindig visszaalszik reggel 7.30-8-ig.
Nagyon jok a kepek. Hol keszultek? Eleg meleg volt a viz Dorcinak? Nagyon elvezi ahogy latom. Es van rajta furdonadrag? Kép
Altatas. Muszaj volt. Meg kellett tanulnia, hogy delutan es ejjel aludni kell. Igy nagyon jol mukodik, Lili is kiegyensulyozottabb es nekem is van idom takaritani, fozni, vagy akar pihenni.

Lanyok. Tegnap voltam eloszor fitnessen. 1 ora step aerobikon. Ugyanis le kell fogynom. Kép Nagyon kiraly volt! Nagyon jo a hely is es 1 ora 500 Ft. De van gyermekmegorzo is, es a Marika neni, aki vigyaz a gyerekekre es babakra vallal piciket is, mint a Lili. Nagyon kedves a neni es nem kell erte fizetni. Es a fitnessterembol ralatas van a gyermekmegorzobe. Filozom rajta, hogy elvigyem-e egyszer Lilit kiprobalni, a jatszoszonyegevel es jatekaival egyutt, csak nem tudom ez hogyan hat a lelkere. Bar o nagyon jol kijon barkivel, ezt tapasztalatbol tudom. Kép Ez azert lenne jo, mert delelottonkent tudnek jarni.
Szerintitek elvigyem? Vagy varjak amig nagyobb lesz?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Vali, Bori
Szuperek a képek! Az ikrek is és Dorka is nagyon tündériek!Kép
Jó, hogy tudtok jönni!Kép

Vali
Sajnálom szegény kis Alinát! Tomika tényleg nagyon rendes!Kép

Bori
Nagyon jó lehetett ez a Balatonozás! Irígykedek ám!Kép
Tegnap voltunk először csak ketten kocsival bent Pesten. Nagyon jó volt!!!Kép
Ekcéma jobban van, úgy nézem elmúlt, ma reggel már csak testápolóztam, de este azért még jól át fogom nézni a is testét!

Most mennem kell, Gergő itt vergődik a kezemben.Kép Nem tudtunk ma sétálni, mert itt iszonyú köd van, így nem aludt nagyot, szóval kicsit tartok a mai naptól.Kép

Rita
Puszika!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

hahóóó,

Rita,
irigyellek a tornáértKép én is szeretném elkezdeni hamarosan, de azt hiszem, a step aerobik nem nekem valóKép valami nyugisabbra vágyom.
Én a helyedben nyugodt szívvel vinném magammal Lilit a tornára, mert ott vagy szinte mellette, ha kell, simán kimehetsz többször is az óráról (amíg meg nem szokja ezt az újdonságot)
Hozzátáplálás: tegnap kapott először reszelt almát, pár kanálkányit, és ma is szívesen ette, sőőőtKép jövő héten lesz barack, de sajna nincs fagyasztottam, így Hippes. DE lehet, hogy ehelyett inkább sütőtök vagy krumpli lesz, hazai.
A fotók Kehidán készültek, a víz ebben a bébipancsolóban 33 fok körül van, a levegő nagyon meleg, a nagy medence pedig 30 fokos, és szeme sem rebben Dorkának, ha beviszem. Rengeteget fürdött, volt, hogy majdnem egy órát bent voltunk, és többször víz alá nyomtamKép Fürdőgatya: persze van rajta, ez nem eldobható, hanem speckó béléses, tépőzáras.

Orsi,
örülök, hogy javulóban a bőrbaj. Én születésem óta ekcémás vagyokKép Bár felnőttkoromra már egészen megszelidült, és jól tudom kezelniKép
Milyen testápolót használsz, és milyen fürdetőszert? Patikai vagy bolti?

Anikó,
nagyon jó lehetett ez a véletlen találka az Egri NőkkelKépKépKép és a kirándulásotok isKép
A 10x15-ös digiképek mennyibe kerülnek ott?
Milyenek most az éjszakák? Mit eszik Bencus, kap már valami finomságot?

Mucska,
Anna-panna mindenevőKép szalonna?!Kép imádni fogja az édesanyja főztjétKép
Gino kajája is veszélyben lesz hamarosan...

Vali,
nagyon ügyesen ülnek az ikrekKép Dorka semmi ilyesmire nem hajlandó, de büszke, ha felültetem és megtámasztomKép
annyira jól tudod őket fotózniKép

Most csók nektek, Dorkám hívKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Orsi: Nalunk is nagy kod van. De elvagyunk mi itthon Lilivel. Sokat jatszunk es zenet hallgatunk. Meg sokat tanitom. Kép Es delutan nagy alvas. Mint most is. Mar fel oraja melyen alszik. Mikor letettem 10 percig dumalt es csapkodott, aztan elaludt. Kép Tegnap is 3 orat aludt delutan.

Anita: Tudod teged is varlak szeretettel, akar johetsz az Orsival egyutt. Kép
Sargabarack. En azt attam Lilinek kiprobalni, HIPP-es, es kiuteses lett a homloka tole. A vedono szerint ez nem baj, de hagyjam ki egy idore ezt. Bar oszibarackot meg nem probaltam.
Maradok inkabb az almanal-banannal. Azt imadja, es delben sutotok, krumpli es repa. Uzsonnara meg egy alma a szopi elott.
Koszi a torna tippet. Akkor kiprobalom. Kép Majd meselek. Kép
Amugy nem csak step-re jarok, hanem alakformalo tornara is. Kép
Egyszer kiprobaljuk mi is Kehida-t. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Bocsanat attam=adtam. Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Lelkem meg mindig alszik es gondoltam benezek mielott felkel. De nem jott senki. Kép
Mindenkit elnyelt a kod? Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

A mai napunk is húzós volt. Alina reggelre be is lázasodott 38,5 volt, adtam neki kúpot, az levitte, de más tünete egyenlőre nincsen, leszámítva a nyüglődést és a karon ülést. a doki szerint várjunk egy kicsit, mert ennyiből nem lehet tudni még mi a baj, hátha elmúlik, vagy ha nem lesz más tünete. Szerencsénkre még most először beteg, nem gondoltam, hogy ilyenkor ennyire nehéz. Nála visszaálltam teljesen a szopira.

Rita: én is gondolkodom Tomikánál a napi egy alváson, annyira aktív már, de Alinának még szüksége van a napi kettőre, és ha külön választom őket, akkor semmire sem maradna időm, ha meg nem akkor Alina nagyon nyűgös lenne, így most még a napi 2x1-1,5 óra alvásunk van , kivéve most, hogy lázas és nyűgös.

Tápi: nálunk ma krumplipüré volt Tomikának vacsira, imádtaKép.

Anitabori: Kehidán én is gondolkodom, a fürdő szállodájában laktatok? Tényleg olyan szuper mint ahogy a neten írják. Ha van időd írjál már bővebben is róla.
Hol tudtatok olyan pellust venni?

Ülés: még maguktól nem tudnak felülni, de ha felültetem őket csak akkor dőlnek el, ha nagy lendülettel akarnak megszerezni valamilyen játékot, két kezükkel játszanak, Tomika már vissza is tolja néha magát, ha kibillenne.

Képzeljétek ma kiesett Tomika a kocsiülésből Kép a szőnyegre, annyira kutatott lent oldalt a kezével, szerencsére a földön volt, nem esett nagyott csak megilyedt, mostmár mindig be kell kötnöm!!!!

Képek: nekem a fekvős kép a kedvemcem, de a férjem azt lefikázta, mondván azon csak a fenekük látszik, azóta több barátunk is felhívott, hogy imádják azt a képetKépKépKép.

Jó éjt mindenkinek! Puszi a távollévőknek is!!!!!

Vali
cvali

Sziasztok!

Csak bekukk! Kép

Vali: nagyon édesek az ikrek! Kép Mi baja Alinának? Kép

Shine: gratulálok, hogy Ádám felállt, nagyon ügyes legény!

Szöszi: mi még csak most próbálgatjuk a tökpürét, de egyenlôre nem megy ez az evés, mindig szopizná a kanalat Kép Ti Ügyesebbek vagytok!

Rita: nagyon ügyesen altatod Lilit! Nekem szerencsém van, mert a nôvérét utánozza a lány, így este rögtön elalszik lámpaoltásnál, de hajnalban többször felkel Kép

AnitaBori: nagyon édes Dorka, ahogy pancsizik! Nem félt a víztôl?

Orsi: nagyon aranyos a Gergôd!!!! Kép jók a fotók nagyon! Mozarttal vagy valami könnyedebb boci-boci tarkával kezditek a zenei képzését a gyerkôcnek? Kép

Mi megvagyunk, Emma egyenlôre még nem kapta meg a nôvérétôl a bárányhimlôt, vasárnap telik le a lappangási idônk, tehát ha hétfôig nem jön ki rajta, akkor fellélegezhetünk! Emma nagyon mosolygós, már élvezi a nôvérét, nagyokat nevet és visít, ha Dorka táncol elôtte vagy mondókázik vele. Egyenlôre csak fordulgatunk, ha van kedve a kis hölgynek, meg hátrafelé közlekedünk, mint egy rák, ráadásul fejen támaszkodva. Nem csodálkozom, Dóri is így közlekedett kúszás helyett Kép

Ime egy kép a leányzóról. :
Kép

Üdv: Zsuzsi

U.I.: természetesen én is hulla fáradt vagyok, hajnalban sokat kell felkelnem Kép, de ennek is egyszer vége lesz, olyan gyorsan elfelejtjük ezt az idôszakot Kép
zsu26

Sziasztok!

Olvasgatlak ám én benneteket, csak időm nincs írni.

Bori: nagyon jók a fürdős képek! Kép

Orsi: igazi kis vasgyúró a Gergő!Kép

Rita: hova jársz tornázni?

Vali: nekem az a kép tetszik, amikor együtt ülnek a kiságybanKép

Nálunk különösebb dolog nincs. Még decemberben elkezdtem a hozzátápit, de a kőkemény kaki miatt már egy hete megint nem adok neki semmit cicin és tápszeren kívül. (Kaki nem javultKép)
Napközben inkább két hosszabbat alszik Ákos. Csak a hasról hátra fordulás megy, az is ritkán. Nincs fogunk. És mindjárt fél éves lesz. Éjszaka is rövidebbeket alszik. Egész nap vigyorog és kacag, és alvás előtt folymatosan dünnyögKép.

Hétfőn találkoztam a Duna parton Jerryvel. Jól vannak. Marcell szép kis baba. Kép

Most csak ennyi volt.
Mindenkinek szép napot!

Kisdió

Kép
kisdió

SziasztokKép

Leültem visszaolvasni, de közben Gergő felébredt, most is itt trónol az ölemben.Kép
Így írni nincs időm, de megpróbálok jönni a következő alvásánál.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lehet, hogy javul nálunk a helyzet. Már csak kicsit sír, és a láza sem jött vissza, de még mindig elég nyűgös és passzív Alina. A kis arcán jelentek meg piros foltok, majd fel is hívom a dokinőt, mi ez? sajnos még mindig nem tudjuk mi baja volt/van. Olyan rossz nézni ahogy nyüglődik mindenhol még ölben is.

Remélem nektek jobb napotok lesz.

Vali
cvali

Vali!Kép
Kitartas, nalunk is hasonlo idoszak van Balazzsal, en is gyanakodom a felso fogakra. Meg o nagyon beteg is volt Szilveszterkor, a betegseg utan is ilyen kis elesettek es bagyadtak. Ido es sok szeretet, nekem ezt javasolja mindenki.
Amugy nagyon aranyosak es enkem az olvasos kep is tetszik! Kép Tomika olvas boszen rajta? ezt senki sem kerdezte, aztan nalatok nem egyertelmu!!!

IldikoKép, SorayaKép
Gondoltam Ratok reggel, hallom tombol a szel! Jol vagytok? Setalni lehetoleg ne menjetek!Kép

ZsuzsiKép
Remelem megusszatok, meg olyan kicsi a baranyhimlohoz! Meg mi is csak repat meg almat eszunk es egyelore ugy jon ki alul, ahogy fennt bement!Kép

RitaKép
Ha kilatsz Lilire, akkor egyszer kiprobalhatod, ha nem tetszik neki kimesz hozza es legkozelebb nem viszed!

OrsiKép
Puszi Nektek is! Nagyon nagy csavargok lesztek a vegen Gergovel!Kép

szoszi
szoszi

Szöszi:
A két TAMÁS olvas a képenKép
cvali

SziasztokKép

Na, most idejutok egy kicsit, mert Karcsi Gergőzik.Kép Most ébredtünk egy kis szunyókából Mókuskámmal, olyan jól esett! De persze végig úgy "aludt", hogy újra és újra bekapta a cicimet.Kép Biztos, ami biztos, nehogy elmenjek.Kép Így muszáj voltam én is aludni egy kicsit.Kép

Bori
Ekcémára ugyanazt a fürdetőt kaptuk, amit eddig is használtunk, gyógyszertári volt eddig is, de kaptunk egy másfajta testápolót, ami jóval zsírosabb, mint az előző. Szerencsére semmi boltit nem használtunk Gergőnél, kezdetektől gyógyszertári minden, a dokinénink nagyon ezeket ajánlja.Kép A popsikenőcs annyira szuper, soha nem volt kicsit sem piros a popsija!Kép

Rita
Mi is jól elvoltunk tegnap is és ma is, csak hiányzik a séta.Kép Gergő most érdekesen adja elő, szinte semmit nem hajlandó egyedül játszani, csak baromi kevés ideig, a hátán már egyáltalán nem akar lenni, a hasán meg elfárad, szóval ülünk együtt a játszószőnyegén és én tartom, Ő meg nyúlkál a játékokért.Kép Aztán mikor már muszáj vagyok valamit csinálni, jön velem a hordozóban, a számítógépnél lévő gurulós széken tolomKép és onnan nézi, hogy teregetek, mosogatok, vasalok és nagyon jól elvan.Kép Érdekes, hogy háton unja magát, de mostanában lusta megfordulni. Hason meg kicsit próbálkozik a visszafordulással, de nem olyan nagyon, szóval most olyan kis lusti.Kép
Gondolkoztam, hogy mikor tudnánk átmenni Hozzátok, csak igazándiból délután nem lenne a legjobb, hiszen Lili alszik. Délelőtt mikor alszik? Szóval mikor lenne jó Nektek?

Zsuzsi
Egyelőre jó sokat énekelünk, de a boci-boci nincs benne.Kép Fuvolaszonátákat hallgatunk, meg Karcsi trombitás felvételeit, de a rendes rádiót is szereti.Kép
Kép nagyon cuki!Kép

Kisdió
KösziKép
Cici: akkor azért valamennyi mégiscsak van? Örülök!Kép

Szöszi
Remélem!Kép Alig várom már, hogy tavasz legyen és ne kelljen ennyire beöltözni, akkor még könnyebben fogunk tudni kimozdulni.

Vali
Örülök, hogy Alina jobban van! Szegényke! Annyira sajnálom ezeket a kis manókat, ha valami bajuk van, mert szegények nem tudják elmondani, hogy mi bajuk.Kép

Hozzátápi: Írjátok, hogy már lassan mindenki kezdi adni, Bori is Kisdió is. Én is elkezdtem utánnaérdeklődni, hogy majd fél évesen hogy kezdjük és a védőnénink azt mondta, hogy a második félévben is csak kóstolgassunk és a cici maradjon a fő, eleinte jó sokáig elég csak az alma. Kíváncsi vagyok Gergő mit fog hozzá szólni, lehet hogy nem is akarja majd megenni, de az is lehet, hogy imádni fogja. Mostanában elképesztően érdekli, hogy mi eszünk, tegnap kivette Karcsi kezéből a kiflit és tömte be a szájába.Kép Sajna zöldség ügyben itt a környéken nem merek venni, Auchanos eleve kizárva, szóval nem is baj, hogy egyelőre csak almázni fogunk. Kérdeztem a bébikajáról, de mondta, hogy azt inkább csak utazáshoz ajánlja, szóval ezerrel a szopit mondta és úgy érzem hallgatok rá. Aztán majd kiderül, hogy Gergő mennyire igényli a más kaját. Meg aztán bőven van szerencsére tejcsi, bőven elég az én kis vasgyúrómnak (valószínűleg már 9 kiló, ma fogjuk mérniKép), szóval amilyen sokáig csak lehet szeretném szoptatni.

Most megyek, átnézek Mucskáékhoz is.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ma estére kiderült, hogy valamilyen vírust szedtünk össze. Most már a hasa és a háta is piros pöttyös. A doki néni szerint már csak 1-2 nap és túl leszünk a dolgon, ez valamilyen tipikus gyermek betegség, szerinte gyakran előfordul. Az az érdekes, hogy Tomika eddig nem kapta meg, pedig csak 3 napja van Alina anyatej diétán, előtte pedig egy kanállal is etettem őket és mindent együtt csináltak. Remélem tényleg igaza lesz és visszatér végre Alina jókedve is, már nagyon várom. Ma már azért könnyebb volt mint tegnap, teljesen láztalanok voltunk és volt néhány derűs percünk is.

Orsi: Az én gyerekeim az almát egyáltalán nem szeretik, a sütőtök, banán és a krumli a menő. Nekem azt tanácsolták azt adjam amit szeretnek, ne erőltessem a többit, mert az a lényeg, hogy megszeressék az ilyen étkezést is. Én úgy látom, hogy 6 hónapos kor után ez nem az anyatej helyett van, hanem mellette, az enyémek még mindig ugyan annyiszor szopnak mint előtte, hogy éjszaka jól aludjanak egy plusz étkezést kellet bevezetnem.
Jó kis vasgyúró a fiad!Kép

Vali
cvali

Sziasztok!

Vegre van idom irni. En mar fenn, de lanykam meg szunyokal. Kép
Tegnap voltam egy baratnomnel, ahol van egy Bence nevu kisfiu. 3 hettel idosebb Lilinel. Hat, hogy ezek a gyerekek milyen jol elvoltak! Kép Egymassal szemben konyokoltek es dumaltak meg simogattak egymast. Lili pedig neha adott egy pofont Bencenek, meg megtepte a hajacskajat, de nem volt veszes. Volt, hogy Lili elvette Bence jatekat, de Bence olyan jo kisfiu, hogy csak mosolygott utana. Kép
Teszek fel kepet.

Vali: Minden baba mas es mas. Lili tegnap delelott is csak egy fel oracskat aludt. De delutan ujbol hosszut. Most meg este 9 ota megszakitas nelkul alszik. Nem en szoktattam ra, hogy delutan aludjon ilyen sokat. O maga vezette be.
Orulok, hogfy megoldodott Alina problemaja. Most mar csak gyogyulgassatok.

Szoszi: De jo, hogy jottel! Igazad van. Azt fogom tenni amit irtal. Kiprobalom Lili hogy viselkedik. Bar ma delutan megyek, igy o nem jon velem. Kép
Balazsrol nem sokat irtal. Kép Hogy van a nagyfiu? Sokat forog, kuszik-maszik? Miket csinal?

Orsi: Nalunk is hasonloan telnek a napok, de a Lili egesz nap elvan hason fekve, feltapaszkodva es ugy jatszik, kozben forog is minden iranyban es kuszik a jatekok utan. Lili pont ulni nem szeret. Ha felultetem, eldonti magat mint egy homokzsak. Kép
Barmikor johetsz, johettek. Ha itt vagytok, akkor is lefektetem Lilit. Volt mar vendeg itt, amikor Lilit lefektettem. De szerintem is mindenkinek a delelott a legjobb. Akkor elenkebbek a gyerekek, kevesbe nyugosek es delutan ha alszik a Lili, kivel fog jatszanai, ismerkedni? Kép
Hozzatapi: Az nem a szoptatas helyett van, ahohy irta a Vali. Mellette. Lili viszont imadja az almat. Az is lehet, hogy Vali kisse savanykas almaval probalja. En nagyon orulok a hozzatapitol, mert amiota azt kap a Lili sokkal nyugodtabb, kevesbe nyugos. Es azota alszik ilyen jol. Kép Az anyatej mar minosegileg nem eleg Lilinek. Ha este 6-kor kap egy gyumit, es furdetes utan meg szopit, nagyon jol alszik! Mint most is. Kép
Minden gyerek mas es mas. Lehet, hogy Gergo ki fogja kopni a gyumolcsot. De turelem kell hozza, probalkozni kell. Lili a legelso alkalommal elvezettel ette. Kép Es minden puret nagyra tatott szajjal koveteli. Kép
En viszont maskepp gondolkodok mint te ez ugyben. Kép En ilyen sokaig nem szeretnek szoptatni. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Csak egy percre,hogy el ne felejtsetek! Kép
Bencusnál halasztjuk az oltást,mert tegnapelőtt belázasodott,tegnap meg hasmenése volt.Megvárom,hogy mi lesz belőle.
Zita:elvileg jó a jövő hét,majd egyeztetünk,hogy nem lettünk-e betegek,és mikor megyünk oltásra.Kép

Vali:jobbulást Alinának!!!3 után én már gyűjtöm be a nagyokat,akkor már nem tudok sétálni. Kép

Orsi,Rita:Sok-sok puszi Nektek! KépHozzátápi éppen most téma a Kismamában,jó tanácsok vannak benne.

Szöszikém:ég a pofámról a bőr,hogy a múltkor kifelejtettelek,pedig Te külön is megemlítettél.Kép
Bazsó hogy van? Kép

Bori:köszi a hívást,nagyon jó volt beszélgetni.Majd hívlak,mert érdekelnének részletek Kehidáról. Kép Fotót rendeltél?

Bocsi,hogy csak ennyi megint,de lényeg,hogy jöttem,ugye??? Kép Kép Kép

Többieknek is sok puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Először is a félreértések elkerülése végett: a védőnénink sem szopi helyett mondta, sőt! Ő azt mondta, hogy mindig csak szopi után kínáljam Gergőt almával és aztán majd később mással. Persze én is úgy gondolom, hogy ha majd esetleg az almát nem szereti, akkor megkóstoltatok Vele mást is, kínáncsi vagyok nagyon a reakciójára.Kép

Ti amúgy mit adtok a babáknak? Gondolom az alma friss, de pl. sütőtök és hasonlók? Otthon főzitek, vagy Hipp-es?

Vali
Gyógyulgassatok! Gyógypuszik mennek Alinának!Kép

Rita
Tök jó, hogy Lili így eljátszik egyedül. Igaz Gergő azért még 2 hónappal le van maradva és szerintem az a baja, hogy nem tud odamászni a játékokért. Ha Velünk ücsörög, akkor meg odahajol értük, megfogja őket és azt nagyon élvezi.Kép Gondolom ha már tud majd oda-vissza forogni, meg mászni, akkor nekem is könnyebb lesz. De így sem panaszkodom, mert szerencsére nem ölbebaba.Kép
Akkor majd a jövő héten megbeszéljük valamelyik délelőttöt.Kép

Anikó
Bizony, az a fontos, hogy jössz!Kép Ha csak 1 sort írsz annak is örülünk, legalábbis én nagyon! Elvégre a Legkedvesebb Pocaktársam vagy!Kép

Most megyek, mert el kell intéznem 1-2 telefont.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Most néztem meg a táblázatot és sok-sok mindenkinek elfelejtettem hófordulókat kívánni. Mindenkitől bocsánat, most pótolom:

Ildikó és Dzscs
Boldog félévességet!
Kép

Zsuzsa
Boldog 7 hónaposságot!

Maci
Boldog 5.hófordulót!

Kép

Süncsi
Gratula a 7.hófordulótokhoz!

Linda
Boldog 5 hónaposságot!

Kép

Panó, Anikó
Ha jól emlékszem kívántam Nektek, de azért még egy kép is dukál!Kép
Kép

Remélem senkit nem hagytam ki! Sajnos mikor el vagyok havazva elfelejtem megnézni, pedig minden nap meg kéne, hogy még időben gratuláljak. De hátha így utólag is örültök neki!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, nem tudok a géphez jutni, mert Levente dolgozik rajta.
Viszont egy jó hír: kb. 1 hét múlva lesz ADSL-ünk, és utána tényleg jövök naponta többször! Becsszó!! Addig ne felejtsetek el!

Jerry
jerry

Sziasztok!

Termeszetesen enyem az arany, mert nem volt kedvem tovabb aludni. Kép Lili meg szunyokal este 8.30 ota megszakitas nelkul. Kép

Kisdio: elfelejtettem megirni, hogy Dunakeszi-re jarok tornazni. Kép

Orsi: en hozaztapit mindig 2 szoptatas kozott adok, de mivel februartol szandekozom elhagyni a delelotti 11 oras szoptatast, ezert egyre kozelitem a szopihoz es egyre tobbet adok neki. A sutotokot en csinalom. Ma is az lesz. En sutoben sutom meg, ami nagyon egyszeru es utana kaparom ki a belet es adom Lilinek esetleg krumplival es sargarepaval. Tegnap igy kapta. Nagyon imadja. En nem szoktam Hipp-est venni, majd gondolom az akkor fog kelleni, ha utazni fogunk. 1x adtam neki sargabarackot kiprobalni, de attol kiuteses lett a homloka, ami mar el is mult. Kép
Majd meglatod, Gergo is fog maszni-kuszni es forogni a jatekokert. Lilinel is az volt a legnehezebb, amikor nem erte el a jatekait es allandoan oda kellett neki adni. De annak mar vege. Kép
Johetsz barmikor. Kép De szoljal elotte! Kép

Jerry: varunk vissza. Kép

Tenyleg mi van Swen-nel?? Zsuzsaval, Suncsivel, Zitaval, Lino-val, Pano-val, Linda-val??? Nagyon hianyoztok nekem! Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Minden beteg kisbabának sok gyógypuszit küldök! és kitartást az anyukáknak!

Hozzátápi: mivel mi már a 7 hónapot is elhagytuk, már több, mint egy hónapja van nálunk. Nekem azt mondták, hogy szopi előtt adjam, és így is tettem. később olvastam, hogy szopi után is jó lett volna, de már így maradtunk. Ennek ellenére még szinte minden kajcsi után van kisebb-nagyobb szopi. Egyszer-kétszer volt már, hogy elmaradt a szopi.
Ádám nagy kisfiú, és nagyon sokat mozog , így neki már nem lenne elég a tejci.
Amával kezdtük, de nekünk sem jött be, pedig adtam többfélét is. Azóta már sokmindent kapott: alma, barack, körte, banán, meggy, sütőtök, sárgarépa, krumpli, spenót, cékla, zöldborsó, paradicsom és csirkehusi. Kedvencei az édes dolgok: sütőtök, banán, barack. Ha valami nem ízlik neki, soha nem erőltetem, de egy hét múlva újra megpróbálom adni. Pl. az almát először egyátalán nem ette, most meg semmi baja nincs tőle. (Ja, neki nem jöttek ki allergiás pöttyök semmire.) Amikor először adok neki valamit, akkor vagy csak azt adom, vagy, ha ez nem lehetséges, pl. spenót, akkor olyannal keverem, amit már evett, pl. krumpli.
Én főzök is neki, pl sütőtök, krumpli-alma, krumpli-répa, de adok bébiételt is. Szeretném, ha mindent elfogadna. Egyelőre a bébiételes dolgok vezetnek, azok tényleg finomabbak. Az én sárgarépám pl. keserű volt tegnap,így tettem bele almát és sütőtököt is. (Nem cukrot!!!)
Arra kell még ügyelni, hogy olyan ételeket vegyetek, amik megbízhatóak. Nekem eddig volt bio répám, de ha elfogy, azt csak bébiételben fogom adni, mert nagyon félek a nitrátmérgezéstől. De almát., banánt, sütőtököt, krumplit továbbra is veszek, mert ezeknek most van a szezonja. Soha ne adjatok a babának primőr árut!!!! Ezek tele vannak vegyszerrel, nem szabad! Akkor inkább bébiétel vagy fagyasztott.
Ami még fontos: bizzatok a gyereketekben. Ő tudni fogja, mikor mennyi kell neki. Kép

7 hónapos kor után pedig adjatok husit is nekik, mert kell a fehérje. Kép

puszi, shine
shine

Sziasztok!

Rita!
Látom nagyon beindultál az aranyérem gyűjtéssel. Nekem nem sok esélyem lenne az aranyra, mert reggel mi megyünk az oviba. A torna és a gyerekvigyázás, amit írtál jól hangzik!

Orsi!
Klasszak a képek Gergőről! Hófordulós köszöntést köszi! Múltkor, mikor jöttem és kérdeztem, hogy mivel fürödtök meg ilyesmit, nem válaszoltál! Kép

Anikó!
Nagyon köszi a linket, bocs, hogy csak most! Sajnos ez nekünk elég messze van.Kép
Az egri kép nagyon jó!!!

Ildikó!
A gyerekeimnek (meg persze nekem is) nagyon tetszett a szemüveges baba!

Zsuzsi!
Emmának megy a drukk bárányhimlő ellen! Nálunk is bárányhimlős az unokatesó, mi a lappangási időben találkoztunk vele, remélem nem kaptuk el.

Jerry!
Lesz ADSL? De jó! Addig megpróbálunk nem elfelejteni!Kép

Vali!
Alinának jobbulást! Nagyon tetszik a kép, ahol a két Tamás olvas!

Mi kedden kaptuk meg az utolsó két szurinkat, Beni egész jól viselte. Múlt vasárnap négykézlábra állt, most úgy hintázik előre hátra.
Itt van két kép róla:

Kép

Kép

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Sziasztok!

Shine: En is ugyanugy szeretnem az etkezest bevezetni Lilinel mint nalatok. Kép Februartol adok neki csirkehusit is. Kép

Pano: Hu de orultem, mikor meglattam, hogy kitol jott uzenet! Kép Hat igen. Biztos, ha nekem is lesz majd egy masik gyerek en se fogok raerni annyit. Kép
Beni nagyon ugyes! Es mennyit not! Kép

lanyok: tegnap elott leolvasztottam egy fagyasztott anyatejet, hogy a fozelekbe betegyem. De nagyon budos volt! Kép Ki is ontottem. Mitol romolhatott meg? Ezek szerint az osszeset kidobhatom?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt!

Mostmár jól vagyunk, még Alina arcocskáján van egy-két pöttyöcske, de a közérzete sokkal jobb.

A hozzátápit én is úgy csinálom mint Shine, Tegnap kompótalmát csináltam nekik krumplivan, még a töktől is jobban ment Kép.
Hol veszitek a bio répát???

Úgy olvastam valahol, hogy a nagy áruházakban nem szabad semmilyen zöldséget megvenni a piciknek. A bébiételt én is utazásokhoz és elhavazás esetére tartogatom, a vacsijukat megpróbálom még délelőtt elkészíteni, hogyha nyűgösek, akkor sem kelljen kapkodnom.

Rita: az én fagyóm is tele van anyatejjel, de én még soha nem próbáltam használni, azt hiszem én is úgy fogom kidobni, mint ahogy betettem, de ez szerintem jóKép.

Panó: Hogy mekkora már Beni és milyen ügyes, nagyon korán elkezdett négykézlábra állni, ha így halad 8 hónapos korára már menni fogKép.

Anikó: még a délelőtt 10-12 között is jó nekem.

Most megyek egy kicsit pihenek amíg alszanak, mert 2 óránként voltam fent az éjjel.

Puszi mindenkinek és várjuk a többiek bejelentkezését is. HOL VAGYTOK?????

Vali
cvali

Sziasztok!

Na, letettem Lilit. Meg beszel es utogeti az agyat, de lassan elalszik. Hihetetlenul sokat evett most. Nagyon bejott neki a sutotok-sargarepa-krumpli pure. Kép

Vali: en nem szivesen dobom ki az anyatejet, mert a purebe jo lenne, de ugy tunik ha megromlottak, akkor az lesz a vege. Ha jol emlekszem 6 honapig lehet oket felhasznalni. Kép
Mi volt ejszaka?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

El is felejtettem. Kep a tegnap elotti baratnomnel tett latogatasrol. A kepen Lili es Bence lathato. Kép
Sziasztok Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?