Sziasztok
Na, most idejutok egy kicsit, mert Karcsi Gergőzik.
Most ébredtünk egy kis szunyókából Mókuskámmal, olyan jól esett! De persze végig úgy "aludt", hogy újra és újra bekapta a cicimet.
Biztos, ami biztos, nehogy elmenjek.
Így muszáj voltam én is aludni egy kicsit.
Bori
Ekcémára ugyanazt a fürdetőt kaptuk, amit eddig is használtunk, gyógyszertári volt eddig is, de kaptunk egy másfajta testápolót, ami jóval zsírosabb, mint az előző. Szerencsére semmi boltit nem használtunk Gergőnél, kezdetektől gyógyszertári minden, a dokinénink nagyon ezeket ajánlja.
A popsikenőcs annyira szuper, soha nem volt kicsit sem piros a popsija!
Rita
Mi is jól elvoltunk tegnap is és ma is, csak hiányzik a séta.
Gergő most érdekesen adja elő, szinte semmit nem hajlandó egyedül játszani, csak baromi kevés ideig, a hátán már egyáltalán nem akar lenni, a hasán meg elfárad, szóval ülünk együtt a játszószőnyegén és én tartom, Ő meg nyúlkál a játékokért.
Aztán mikor már muszáj vagyok valamit csinálni, jön velem a hordozóban, a számítógépnél lévő gurulós széken tolom
és onnan nézi, hogy teregetek, mosogatok, vasalok és nagyon jól elvan.
Érdekes, hogy háton unja magát, de mostanában lusta megfordulni. Hason meg kicsit próbálkozik a visszafordulással, de nem olyan nagyon, szóval most olyan kis lusti.
Gondolkoztam, hogy mikor tudnánk átmenni Hozzátok, csak igazándiból délután nem lenne a legjobb, hiszen Lili alszik. Délelőtt mikor alszik? Szóval mikor lenne jó Nektek?
Zsuzsi
Egyelőre jó sokat énekelünk, de a boci-boci nincs benne.
Fuvolaszonátákat hallgatunk, meg Karcsi trombitás felvételeit, de a rendes rádiót is szereti.
Kép nagyon cuki!
Kisdió
Köszi
Cici: akkor azért valamennyi mégiscsak van? Örülök!
Szöszi
Remélem!
Alig várom már, hogy tavasz legyen és ne kelljen ennyire beöltözni, akkor még könnyebben fogunk tudni kimozdulni.
Vali
Örülök, hogy Alina jobban van! Szegényke! Annyira sajnálom ezeket a kis manókat, ha valami bajuk van, mert szegények nem tudják elmondani, hogy mi bajuk.
Hozzátápi: Írjátok, hogy már lassan mindenki kezdi adni, Bori is Kisdió is. Én is elkezdtem utánnaérdeklődni, hogy majd fél évesen hogy kezdjük és a védőnénink azt mondta, hogy a második félévben is csak kóstolgassunk és a cici maradjon a fő, eleinte jó sokáig elég csak az alma. Kíváncsi vagyok Gergő mit fog hozzá szólni, lehet hogy nem is akarja majd megenni, de az is lehet, hogy imádni fogja. Mostanában elképesztően érdekli, hogy mi eszünk, tegnap kivette Karcsi kezéből a kiflit és tömte be a szájába.
Sajna zöldség ügyben itt a környéken nem merek venni, Auchanos eleve kizárva, szóval nem is baj, hogy egyelőre csak almázni fogunk. Kérdeztem a bébikajáról, de mondta, hogy azt inkább csak utazáshoz ajánlja, szóval ezerrel a szopit mondta és úgy érzem hallgatok rá. Aztán majd kiderül, hogy Gergő mennyire igényli a más kaját. Meg aztán bőven van szerencsére tejcsi, bőven elég az én kis vasgyúrómnak (valószínűleg már 9 kiló, ma fogjuk mérni
), szóval amilyen sokáig csak lehet szeretném szoptatni.
Most megyek, átnézek Mucskáékhoz is.
Puszi mindenkinek
Orsi