Sziasztok!
Örülök,hogy páran előkerültetek,már megijedtem,hogy magammal kell dumcsiznom.
Azért még sok mindenkit hiányolok,de tudom,hogy mennyi időd és energiát követelnek ki a manócskák.
Dia!
Jó,hogy Te is írtál!!!
Olyan furi,mikor hosszú ideig nem jelentkezel,megszoktam,hogy Te is itt vagy legalább egyszer egy nap.
Hogy alakul a szopcsi?
Az lehet most Nálatok is a gond,hogy a kezdeti nagy tejspriccelés után már erőteljesebben kell dolgozni a tejcsiért és erőteljes szívásokra indul be hamarabb a tejleadó reflex újra.Ilyenkor a baba türelmetlen,főleg,ha már ismeri a cumisüveget és tudja a kis huncut,hogy abból "dől a lé".
Nálunk is volt/van ilyen türelmetlenség,ilyenkor mondom Patriknak,hogy dolgozz Fiam,mert más nincs!
Valamennyit eszik,tekergés,bömbi,kicsit enyhül az éhsége.Egy-két óra múlva megint éhes,aztán úgy pár etetés után rákényszerül a nagyobb erőkifejtésre.
Fárasztó,de megéri,ez még a tejmennyiséget is növeli.
Kitartás!
Most éppen Rusz is itthon van,de holnap egyedül leszünk.
Mica képeit is érdemes megnézni,tündéri fiai vannak!
Hogyhogy Domi CSAK 3185g?Domi MÁR 3185g!!!
Barbara!
Időzítés
.
Még van remény,azt mondják,a hasfájósság gyakoribb a fiúknál.
Gratula a gyarapodáshoz!
Anikó!
Nagyon ügyesek voltatok a szopival!
Te vagy számomra a példa arra,hogy tényleg hatásos a sűrűbb szoptatás a tejmennyiség növelésére.
Nekem általában két-három nap is kell,mire a cickók észreveszik,hogy Patrinak kevés az anyag.
Akkor aztán beindulnak rendesen.
Márti!
Gigi nagyon szép baba!!
Én is úgy mennék már valahová,de kicsit félek is még,meg nincs is hova.
Nekünk még mindig,minden szopi után/közben van kaki.
Gombóc!
Egész jól bírom a gyűrődést,bár tudnék aludni kb. két napot egyhuzamban!
Az én nagyfiam is nagyon apás lett,időnként lelkifurdalásom van,úgy megszoktam már én is,hogy sokat foglakozok Vele,most pedig negyed annyi időm sincs rá.Mindegy,majd adaptálódunk és biztos fog ez is változni.
Hányás.
Mikor szopizik a feje mennyire van megemelve?
Én általában bőlcsőtartásban szoptatok és jól megemelem Patrik fejét,azóta nem hányogat.
Bringa?
Jól vagytok?
Puszilok mindenkit!
Kata