Új privát üzeneted érkezett!

Rékacs, a te sztorid volt az első, amin elpityeredtem. Lehet, hogy azért is, mert ma ilyen nyomi napom van megint, mindenesetre köszönöm, hogy megosztottad.

Noémi, a tieden ugyan nem sírtam, de azért nagyon tetszett, és szerintem is jó volt. Azt értem viszont, hogy azt mondod, hogy nem tudod jól leírni, merthogy azt hiszem, nem is lehet ezeket, mert az érzéseket, amik az emberben vannak, nem lehet olyan szépen, amilyenek... Neked is köszönöm nagyon!

És ha már így bennevagyok a köszöngetésben, megírom, hogy az volt, hogy elmentem a bankba, és ugye az Erste megvette a Postabankot, és nekem kellett emiatt menni, mert most nem tudok itthonról telebankozni, és ez nem állapot. És összevonták az egymással szemben levő régi Postabankos és Erstés bankfiókot. Ami azt jelenti, hogy a kétszerakkorát bezárták, és belerakták a kicsiba. Ami azt jelenti, hogy pont 3-szor annyian voltak, mint amennyit ki tudtak szolgálni. Ja, és sorszám se volt, csak sor, ami 10 percenként fogyott egy embert. Na, találtam jó kényelmes széket, benéztem, hogy ki után jövök, azt leültem. Közben jöttek még sokan, és mindenki háborgott, és mindenki azért ment a pénztárhoz, hogy kivegye a pénzét, és megszüntesse a bankszámláját Kép Jól leosztottunk néhány emberrel. Közben a bácsiban, aki előttem volt a sorban tudatosult, hogy én abban a sorban várok, csak messzebb, hogy ülni tudjak, mert nem fogok állni. És egyszer csak megjelent az egyik ügyintéző, és megkérdezte, hogy miben segíthet. Aztán jött egy biztonsági őr, és előrevezetett egy székhez, és mondta, hogy mindjárt jönnek, és segítenek rajtam, meg minden. Szóval a bácsi elintézte ezt nekem közben, megbeszélte a sorban mindenezer emberrel, meg a biztonsági őrrel, meg az ügyintézővel. Én közben el voltam foglalva a nyugdíjas nénikkel való észosztásban, csak fél szemem volt a bácsin, és láttam, hogy mozgolódik, de nem is gondoltam volna. Hát, én is majdnem elsírtam magam a meghatottságtól akkor, és nagyon nagyon hálálkodtam a bácsinak, aki mondta, hogy ez teljesen magától értetődő. Egyébként nem volt olyan nagyon bácsi, mert olyan 50 körüli lehetett.
Szóval ez a nap sikersztorija ma közben.
Hogy legyen valami jó is...

Pusz mindenkinek

Kikocs
35+1

kikocska

Kikocs!
Mindi golyan jó érzés tölt el, mikor ilyet olvasok, vagy tapasztalok. Kép Azért vannak még jóérzésű emberek. tegnap, mikor a rendelőben voltam, egy néni megpróbálta nekem leszervezni, hogy előbb mehessek be, de sajnos az ott ülő "fess" férfiak úgy csináltak, mintha süketek lennének, meg mintha én átlátszó. a néni meg utánam jött, úgyhogy a maga részéről előrébb engedni nem tudott. Mondta, hogy két sort kéne csinálniKép Mondjuk nem voltak sokan, meg ráértem, és már a próbálkozás is jól esett, csak attól rettegtem, nehogy még több nyavaját összeszedjek ott a nagy várkozásban és betegebben menjek haza, mint jöttem.

Esztyx!
Néztem tegnap a profilod, de nem leltem e-mailt benne, pedig akartam küldeni neked egy valami szépet, hogy örülj Kép Még nem késő Kép

Pusszancsok!
Aura 33+1
aura

Lili!

Köszi!Én kifjezetten örülök, a finishelő jelzőnek, mert így könnyebben viselhető ez a néhány hét!Kép
És szerintem küld át a yahoosra nyugodtan a dolgokat!Mert így nehéz két mappát állandóan karbantartani, meg nézegetni!

Tegnap este Laci mondta, hogy most már Ő is nagyon várja a kicsi fiát, hát nagyon jó volt hallani, mert eddig azért inkább a félelmeiről beszélt(tudjátok, hogy mit hogyan kell majd csinálni, meg ilyesmi..)!
Komolyan van szerintetek olyan, hogy várandós apuka, mert így visszagondolva Laci is átesett egy-két stádiumon!Biztos, hogy nekik is fel kell készülniük az Apaságra!Ezt is meg kellene írnia valakinek!Kép

Kikocs!Akkor ez könnyen ment!Ma nekem is nyomi napom van különben!Sőt én már nem bizakodok,hogy ez változna szülésig!Vannak könnyebb és kevésbé könnyebb napok!Én teljesen visszahúzódtam a vackomba, és még vásárolni se megyek le!Pedig nem ilyen vagyok (vagyis most múltidő)!

Na megyek asszonykodni egy kicsit a lakásban!

Ezt Kikocs e-mailjéből lopiztam, és azért teszem fel,mert mindannyian megérdemeljük!!!
Kép
Katy
36+2Kép
Katy

Rékacs, komoly? Az tudod, hogy 2 újjnyit jelent? Te már tényleg mindjárt szülsz, dejó!!!! Nincsenek görcseid?
OLvasok tovább.
vghnoémi

Sziasztok!

Most jöttem meg a sétámból! Jó nagyot mentem. Egy órát. közben néha meg kellett azért állni,de remélem ez jót tett.

Kismamák! Nyákdugóról tudnátok valamit érdemben?
mert valami barna cuccos távozott(bocs),de lehet, hogy az csak a reggeli nőgyogyi eredménye.
Mert ugyi, szépen benn van a feje és nyílok is így én esélyes vagyok egy nagykönyves szülésre, miszerint elmegy a fejvíz, oszt jön a gyerek. AN, ez jó is lenne, csak azon aggódok kicsit, hogy észreveszi-e az ember, ha elmegy a fejvíz. Mert azt mondta a dokibácsi, hogy akkor irány befelé.

Na ezt jól leírtam!

Aura! Ma hallottam egy olyan Erika becézést, hogy Erka. Mit szólsz hozzá? nekem naygon tetszik!!Kép

Minden kedves olvasómnak köszönöm a dicsérő szavakat! És nagyon szívesen máskor is, például azt is elmesélhetném,....hogy.....Kép

na, megyek hunyok egy kicsit, mert a hajnali kelés azért érezteti hatását!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na, beelőztél Noémi! Tényleg kétujjnyi?
NA az jó!
Mert elfelejtettem megkérdezni és azt mondta csak, hogy tovább nyílt és puhult. Mondjuk a bő ujjnyi után még hormonaggyal is kétujjnyi jön, de őszintén szólva annyira nem gondoltam bele.Kép
Akkor holnap mondjuk szülök egy jót,jó?vagy ma?

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékács, tényleg jó nagy kálváriát megjártatok, mire meglett a gyerkőc. Írigylem a kitartásotokat...

A nyákdugó tényleg ilyen barnás trutyi formájában távozik. A tanfolyam szerint a távozás után 80%-ban 1-2 napon belül megindul a szülés... Attól ne izgulj, hogy nem veszed észre a magzatvíz szivárgását, vagy elfolyásást. A tanfolyamon azt javasolták, hogy amenniyben gyanús a dolog (csak úgy csepereg, vagy ilyesmi), akkor 5 db széthajtogatott pzs-t kell a bugyiba tenni, és ha egy óra múlva átnedvesedik, akkor indulni kell a kórházba...

Remélem tudtam segíteni és megy a drukkk...

Zsuzsi
vzsuzsi

Nem lenne rossz, Rékacs!Kép Én nagyon szorítok!
A nyákdugó nekem színtelen volt, de a barnás is tök lehet az. Mi az a fejvíz? Az a magzatvíz? Mert ha azt nem is veszed észre, 24 órán belül biztos, hogy észreveszed, hogy szülsz, és akkor nem lehet baj. MErt csak ha túl sok ideig van víz nélkül a baba, akkor lehet gond. No.

Leventével együtt neteztünk. Olvastam neki Hana babárólKép Egyre többet van fönn, olyan jó! És ma megtettük az első levegős sétánk a konyhába, ahol nyitva van az ablak. Hordozókendőben és overallban csücsült a drága, én meg járkáltm föl-alá. Idilli volt, úgy élvezte.
Lili, egyébként tegnap kivilágosított képernyővel rájöttem, hogy melyik kötés. És abban vittem ki ma. Kép

Örülök, hogy tetszett a sztori, bár fenntartom a véleményem, de nem ez a lényeg. Meg Péter nagyon kritikus ám, és érdemes rá hallgatni, mert ügyesen figyel meg dolgokat, és ő is azt mondta, hogy hát hát... Na mindegy.

Levente épp a nyüszögő sírást produkálja, ha minden igaz, 20 perc és elalszik. Most hagyom, mert énekelget csak magánakKép, Tényleg könnyű összekavarni a fáradtság és az éhség jeleit. Most majdnem ez történt... De azt hiszem, tényleg fáradt volt.

Orbis, tök kiakasztó ez a sztori!

És figyeljetek! Ha mindenki a listákra fog írogatni, ki marad itt? Vagy ezt párhuzamosan műveljük?

Puszi és majd jövök még!

Noémi
vghnoémi

A reggeli nagy hisztim után alakul a napom, mert kész a konyhabútor-terv, és holnap lehet, Gergő meg is rendeli, és csak 150 lett, holott többre számítottunk, és ez tokkal vonóval! És felhívtam a bútorlapszabászatot, és scütörtökre levágnak mindent, és akkor hétvégén meg jön a sógornőm pasija, és megpróbálják az alját összerakni, hogy a galéria alól a cuccok oda tudjanak költözni, meg egyátalán, hogy lehessen főzni, meg ilyenek, és utána tőlem jöhet a gyerek, a felső szekrényeket akár darabonként is lehet összerakni!!! Annyira jó.
És közben itt száradnak a babaruhák, és hallgatom a mosógépet, amiben a majdnemutolsó adag megy, de kisruhából az utolsó, a fehérek. És lehet, hogy elmúlik a depim lassan.

Katy, fel a fejjel, meg tudlak érteni. Mintha mikor Savitrivel beszéltem volna, ugyanilyenekről beszélt, azt ment a kórházba este Kép Mondják, hogy az utolsó 1-2 héten óriási hangulatingadozások vannak, szóval tarts ki, hátha. A nagy babák nem maradnak benn sokáig. Meg neked nem is volt sose fönn nagoyn a pocakod, nem? Kép
Menjetek szülni Orbissal 12-én, mit szólsz? Kép

Rékacs, szerintem a távozott dolog az nyákdugó lehetett a javából. Szerintem nem volt olyan vizsgálatom, ami után bármi barnás távozott volna belőlem, de szerintem neked sem Kép Szóval hajrá, napok kérdése, ha nem óráké Kép Várom az smst, de előtte aludd ki magad alaposan utoljára az életben Kép

Kikocs
36+1

kikocska

Rékacs szerintem is a nyákdugo távozott. Jo lenne ha most már nem kádat surolnál, nem gyalogolnál, hanem lefeküdnél, és szépen erőt gyüjtenél. Mi van ha ma éjszaka menni kell, te meg már most ki vagy purcanva. Szoval légyszi dölj le egy kicsit. Kép
eszter2004

Rékacs!
Aztán HAJRÁ!!!Olyan, de olyan jó lenne!!!
Kép
Mondd meg a lányodnak, hogy itt mindenki már nagyon kíváncsi rá!!!

Kikocs!
Aranyos vagy!Kép
Hár ez nem hangulatingadozás, hanem folyamatos nyomizás!
Kép
Én benne vagyok Orbissal együtt!Kép
De komolyra fordítva a szót!Nem leszek türelmetlenke!Most már csakazértis kibírom!

Katy
Katy

Rékacs!
Köszi a névtippet, tetszik nekem is, néha szólítom így, meg ha huncutkodik és csiklandoz, akkor Erabera szokott lenni, ha meg dugdossa a fenekét, akkor Ribizli Kép
Na, nem tartalak fel, menjél szülni, aztán puszilgasd meg Hangát a nevünkben is! Kép

Katy!
Te most hányadik hétben vagy tul képpen? Máris szülnöd kéne, vagy csak szeretnél?

Kikocs!!!
Jó, hogy jön a konyhabútorKép ! Örülök, hogy így begyorsultak a dolgok. Akartam még írni, hogy nekem sincs még összerakott babasarok, már sokminden megvan, de darabokban, úgyhogy ne izgulj, nem vagy egyedül Kép

Csináltam albumot!!!
Rá is jöttem, hogy elképesztően kevés pocakos képem van, (ezért igyekeztem kompromisszumos megoldással kitölteni a helyet Kép ) na nem baj, majd most belehúzok. Erka ( Rékacs ezt most csak neked Kép ) részlegéről is csinálok majd képeket, meg a babakocsigyűjteményről is Kép de egyelőre irtó büszke vagyok magamra, hogy egyáltalán ezt összehoztam. Olyan jó lesz majd, mikor a lányomat fotózgathatom bele Kép

Megyek enni, meg aszzem bevágom magam a kádba, majd jövök még!
Pussz, Aura
aura

sziasztok!!
most csak bekukkantok...oszt rohanok a Mozart cd-ért!
Kikocs, köszi a moderátorságot, most pl csak benéztem oda is, és van két várakozó, te tudod ők kik?? mert énnem! valaki segítsen, vagy legyen olyan ez az emberke, aki tudja a neveket jobban, nekem így nem ismerősek....hmmmm

Savitri, a tegnapit elfelejetettem megdícsérni, de így a maival együtt teszem: csodás kis picurkátok van!!!

no, majd egy óra múlva jövök, asszem.

ja, és ma is lesz marcika abban a kultúrházban, vagy miben, én megint nem láthatom, de ti lehettek a lelkem szemei...mint múltkor, ha valakinek van kedve!! Kép

bagz, aki nekiállt szekrénytologatásnak, de apja leszidta, és belátta hogy igaza van...abbahagyta...

36+5

és Rékacs!! tök jó a csíkos nacis képed!!Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer és Kikocs! Az egyik feliratkozó a lev. listára én lennék...

zsuzsi
vzsuzsi

Sziasztok!
Csak jöttem gyorsan egy búcsúra, megyünk nagymamámékhoz, aztán Bécsbe, de holnap este már jövünk, állítólag. Szóval, ha mégsem, velem minden ok!

Edwigtől kaptam még üzenetet, befektették a kórházba, de baba még nincs. Azt írta, keddig várnak, hogy a szülés beindujon magától, ha addig semmi, akkor indítják. Majd megkérdezem Edwiget, hátha örülne egy hétfői látogatásnak. Mit szóltok?!

Puszillak titeket, addig gyártsatok sok írnivalót, Rékacs, te meg egy Hangát Kép

Aura
aura

Merre vagytok??

Kikocs! Nekem az utolsó három nőgyogyizás után mindig folyt barna. És az normális a doki is mondta, hogy ne ijedjek meg tőle, mert ilyenkor már naygon érzékeny a méhnyak és ahogy megpiszkálja kicsit vérzik.
de ez olyan nagyobb darab volt! Hát hátha!

Most megyünk egy barátunk kiállításmegnyitójára, mert már nem bírok a seggemen ülniKép!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Kimozdultam!No csak a kötelezők miatt, de voltam az utcán,meg boltban is!Csupa fontos dolgot vásároltam, mint puding meg nutella, tej, meg kalács!Szóval a túlélő élelmiszereket!Kép

Aura!Jó utat, és vigyázz Magatokra!

És írhatok Tőletek idézeteket a szakdolimba!Híresek lesztek!Na mit szóltok?!

Látom Bagzer!Azért Téged is elért a kór!KépEmlékszel még arra,hogy én azt mondtam a szekrényedre, hogy én nekiugrottam volna ezerrel?Azt tessék két nappal rá, már Te is!

Aura!
Nekünk még szülésig van pár hetünk febr.3-ra vagyok kiiírva,csak erősen bepunnyadtam!Ez van!Legfeljebb többször jövök majd!Kép!

Puszi mindenkinek megyek egy halom pudingot gyártani Magunknak!

Katy
Katy

A vég közeledtével aktívabbak az emberek, nem figyeltétek még meg? Katy és Rékacs többet jön. Meg Eszter is.

Levente ma szinte folyamatosan éhesnek tűnik, nem tudom már, mi micsoda nála. Szerintem csak túl van fáradva, és nem tud aludni azért ilyen. De igazából nem tudom. Lehet, hogy most van az a bizonyos fejlődési ugrás?

Na most érzem először, hogy nemtommitcsináljakKép Azért nem semmi, nem? Eddig olyan határozott voltam. De ezt most viccesen írom, ki fogunk lábalni, nem vagyok kétségbeesve, meg Levente akkor is tündéri, mégha bőg isKép

Puszi nektek, remélem ez a nappali nyugtalanság meghozza az éjjeli nyugalmatKép

Noémi
vghnoémi

sziasztok,
most nem tudok túl sokat írni, mert Hana még mindig ébren, apa pedig nincs itthon. Ma elég sokat volt ébren a kis drága. Lehet, hogy kezdi érezni a nappal fogalmát? Nagyon kiváncsi vagyok az éjszakára.
Noémi, látom Levente is elkezdte a mama nevelését. Kitartás, állítólag teljesen normális, amikor fogalmunk sincs, hogy mi van.Kép Tök megnyugtató, nem? Kép De azért tényleg annyira drágák!

Rékacs, Edwig,
most már aztán hajrá!!!!!

Lili(aki most reménykedik, de próbálja nem elbízni magát)

KépKép
savitri

Ja, és Katy, tök sokat gondolok rád, és akkor mint finiselőre, jó?
A nutellás akció nagyon ismerős.

KépKép
savitri

... és még Aura, megnéztem ám az albumod,
formás kis család vagytok!

KépKép
savitri

Tényleg tök jó nézni, ahogy Lili képről képre fogy!!! Hú, egyszer nekem is lesz ilyen!Kép

Kikocs,
nekem is pont ilyen fulladásos-szívdobogós cuccosaim szoktak lenni. Szerintem az attól van, hogy nagyon fönn van a gyerek. És amíg ilyenek vannak, nem hiszem, hogy megszülnénk. Főleg első babánál el is szokott telni legalább egy hét a beilleszkedéstől a szülésig. Úgyhogy szerintem nyugi. (most már kinevezem magam Kikocs Személyes Seduxenévé, mindig nyugtatgatlakKép)

Cumi és Mérleg-ügyben felháborodottak!
Ne pufogjatok már annyira, én csak a véleményemet írtam le! Ha valaki tutira eldöntötte, hogy cumit ad, meg mérleget bérel, meg előre megveszi a sterilizálót, meg légzésfigyelőt bérel, meg leveteti a köldökzsinórvért, nosza rajta! Nem tudom, miért olyan bántó, ha többedik gyerekes ember mond valamiről véleményt, ami nem egyezik a tietekkel!
Amúgy azt már előbb is észrevettem, hogy első gyerekes anya csakis másik első gyerekestől fogad el tanácsot. Aminek ugyan semmi értelme, de ez a világ rendje, úgyhogy mostantól eldugulok.Kép

HAVAZÁS:
nekem Mesi is, Imi is téli volt, és mindig azon paráztam, hogy jutok be a kórházba, ha jön a nagy hó. És addig SOSE havazott, azaz Imi hozta meg azt a nagy havat 2002-ben (mikor megszületett, kinéztünk az ablakon, és már szakadt a hó). Úgyhogy kíváncsi vagyok, most is bejön-e, de az az érzésem, hogy ha én télen szülök, akkor megvár a havazás. Még ha februárban szülök is.
Úgyhogy föl a fejjel, 90%, hogy január végéig itt nem lesz hó!
(Azért vettünk téli gumitKépKépKép)

Baci-téma:
nekem meg egy Proteus nevű gyönyörkém van, ami múltkor is volt (meg még volt Coli, Enterococcus és Klebsiella is, ez utóbbit Imi is elkapta), úgyhogy most a doki úgy döntött, hogy kikezel, és Augmentint szedek.Kép Viszont a sors tréfája, hogy bekaptam én is az Aura-féle torokkaparós kórt, úgyhogy ha felülfertőződnék, mindjárt arra a bacira is jó a gyógyszer. Két legyet egy csapásraKép

Lili,
akkor ha órákon át percre pontosan 10 percenként járok pisilni, az lehet méhösszehúzódás? Én örülnék neki, mert már kezd idegesíteni, hogy napok óta egy árva jóslóm se volt!

Vica
mvica

Vica, köszönöm a nyugtatást, és légyszíves nekem adjál tanácsokat, mert én hallgatok rád, és hiszek neked, pedig első gyerekes leszek, és korántsem vagyok még anya Kép Meg mindenki tanácsait szívesen meghallgatom, és olyan jó érzés, mikor valakitől, akinek már van csemetéje, megerősítést kapok arra, amit valahogyan gondolok Kép Nekem is eszembe se jutott a cumi, meg ilyenek. És úgy irigyellek a csemetéidért, akik tök szépek, meg hogy neked már ott a bizonyíték, hogy jól csináltad Kép

Rékacs, nem szóltam... Kép mindenesetre szüljél mielőbb Kép

Savitri meg Noémi, meg Esztyx, Katinka, Bendegúz, meg többiek nyugodt éjszakát nektek Kép

Katy, gratula a muszájmenéshez Kép és mint nyomi a nyominak, nem sok biztatót tudok mondani. Nekem abszolút hangulatingadozásom van, ma akár 2 perca alatt is képes voltam váltani Kép Előbb is fel voltam pörögve, most megint lelassultam... Viszont tényleg jó, hogy inkább írsz. Kép Bár inklább legyen jó kedved, és ne írj, vagy leginkább szüljél Kép Nem lehet, hogy az a baj, hogy megvan minden cucc, és nincs mit rendezkedni? mert eddig azon pörögtél, és most már csak a szakdoli maradt Kép

kikocska

Vica, szerintem te vmit félreértettél. Itt senki nem háborodott fel semmin....hmmm. És szerintem nem igaz az, hogy elsö gyerekes csak elsö gyerekestöl fogad el tanácsot. Épp ellenkezöleg, olyan megnyugtato hogy ha a mi paráinkra egy többgyerekes csak legyint. Szoval nemtom mit érthettél félre.

Rékacs, neked már 7végén tuti babád lesz, még Edwiget is beelözöd. (bocsi Edwig Kép)

Puszi nektek, és kitartás. Katy te is szedd össze magad, pihizzél és jobban leszel. Már én sem vagyok olyan fitt, most jöttünk meg a tescobol, és leszakadnak a lábaim. megyek is felpolcolni. Ja, és csináltam végre csokis muffint, holnap meg csinálok sajtos-sonkásat. Orbis nem kell recept Kép, a netröl le tudok szedni egy csomot. Kép

Pusza,
Eszter2004
36+3, ja és már rég irtam Kép +11kg, gyerek 2500 gramm. Hu mennyi info! Kép
eszter2004

na most olvastam el a freemail-en Rékacs és Noémi történetét.

Rékacs, én nem is tudtam hogy ekkora kálvárián mentél keresztül! Jo hogy leirtad, és örülök hogy most hamarosan végre beteljesül amire annyit vártál!

Noémi, majdnem hogy zokogtam miközben olvastam. Nem volt egyszerü a szülésed szegénykém. De a lényeg tényleg az hogy most már együtt vagytok mind a hárman egészségesen. Hurrá!

Na most megyek aludni,

puszi
Eszter
eszter2004

sziasztok....ma csak olvasgattalak titeket, nem reagáltam, bocsiii

átjöttek apámék, kisfelesége megint takarított, rendetrakott kicsit nekünk! meg egycsmó kis rucit hoztak, meg átszortíroztuk őket, meg a meglévőket, tök jól állunk!! holnap kapunk egy volt gimistársamtól mózeskosarat mindennel, elvileg. így nem sürgős a kiságy, amit még mindig nem hoztak el a nagybátyámék.... brühühüüü de a helye ma meglett, mármint üres, és várja az odavalót....

no, megyek bruce lee filmet nézni, vége a reklámnak!

ja, Kikocs!!!!! te hogy számolod a mozgásokat? mert nekem örjöngött picur zene elött, és bekapcsoltam, és tökre figyelt!! pedig elötte is hallgattam, de nem klasszikust. bekapcsoltam, és kb 5percig nem moccant, aztán meg sokkal finomabban, óvatosabban, de akkor is sokat!! szóval zene elötti 20perc alatt 34et, ,zenével meg 26ot!!!! ez lehet...mármint tuodm hogy annyit mozgott, sőt, néha már inkább egynek vettem, nehogy túlbuzgóskodjam a dolgot....

no, megy a bunyó, pá,
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

hát hol van mindenki????? péntek esti láz? orvát??

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

elolvastam a freemaileseket....

Rékacs, nagyon megható volta történet!!

Noémi!! miért mondod hogy nem tudtad jól leírni??! szerintem így jó ahogy van! teljesen elérzékenyültem tőle!!! köszi!

bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

sziasztok...éjjeli műszak sehol...Kép

a yahoost nézegettem, és küldtem körmailt, csináltam elérhetőséges cuccot, ide beírhatjuk a számainkat, emailt, meg aki akar többet, azok azt is. a database-ben van. utána láttam hogy lehet telefonkönyvet, de ez meg kontakt lista, végül is mindegy hol van, nem? de Kikocs, bírálj felül, ha gondolodKép

tök jó ez a helyecske! teljesen beindultam! mindenfélét tehetünk oda fel!!

no, nemsokára lefekszem!!!
jó reggelt minden ébredőnek!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

jo reggelt! Szia Bagzer, mint egyszemélyes éjszakai müszak! Kép én is jártam éjfél fele a yahoo-n, láttam hogy a chat-en ott volt a neved, de te sehol. Kép

Aura, megnéztem a portfoliod-at Kép a fotoalbumoknál. Igen mutatos kis csajszi vagy! Kép Gratula családhoz, hugihoz is! Szépek vagytok, öröm volt nézni.

Savitri, légyszi ird meg nekem hogy a máv-ban mikor és milyen házassági kivonatot kértek. És csak fénymásolat? Ja és az anyuka születési anyakönyvi kivonata kell majd vhova? Nem találom!!!

Köszi, puszi,
Eszter2004
36+4
eszter2004

Sziasztok,

Vicus nincs semmiféle haragról szó cumi, meg mérleg ügyben és tényleg megnyugtató a tanácsaidat olvasni, legalább oldja a feszültségemet. Egyébként én olyan igazi parázós anyuka leszek így az első gyereknél, nem beszélve a férjemről...
Minden elérhető szakirodalmat elolvastunk, kijártuk a kórházba a tanfolyamot, vetetünk le köldökzsinórvért (mondjuk nálunk talán indokolt, mert apukám leukémiás) és a pasim már gyártja az excel táblát, amibe a baba súlyadatait fogja vezetni. Tudom, hogy kész röhej, de ez van... Remélem, ahogy fáradunk majd, mi is alább adjuk parában is...

Valahogy ez úgy lehet, hogy annyit vártunk már a babucira, hogy végre lehessen és számunkra elfogadható körülmények közé szülessen... Még ha tudjuk, hogy a szeretet lesz neki a legfontosabb, akkor is...

Kikocs, még nem gratuláltam a rendezkedős projektedhez. Így a végére jól belehúztatok.. Mondtam én, hogy kész lesz minden, mire jön a babuci....

Na megyek megnézem azt a Yahoos listát...

Ja és úgy, de úgy ennék én is nutellát meg sütiket, meg ilyesmi, de a pasimat éppen fogyókúrán tartom és nincs szívem ilyen dolgokat hazahozni. Így csak lopva napközben bűnözök, amikor nem láthatja és nem tud elcsábulni... Muszály lefogyasztani, hogy minél tovább legyünk meg egymásnak jó egészségben, békességben, meg ilyesmi...

Na most már tényleg megyek...

Zsuzsi
vzsuzsi

Szép jó reggelt!

Rohanok, mert megyünk Anyukámat meglátogatni Gyömrőn!Ma van a szülinapja!

Kikocs!Lehet,hogy igazad van!Sőt!!!
Azt hiszem a szakdolgozat az, ami most a legkevésbé izgat, és a legnehezebben állok most neki!De muszáj lesz,mert február végére kész kell lennie!

És ma nagyon rosszul aludtam,3/4 6-kor kimentem WC-re és 7-ig nem tudtam visszaaludni és még a fejem is fáj azóta!Jó lesz most az a kirándulás!Nem baj, jót fog tenni a friss vidéki levegő!

Savitri!Imádlak!Köszönöm!Meg mindenkit, de ez egyértelmű nem?
Kép
Vica!Én sem értelek!Mert nekem is nagyon fontos, hogy mit mondasz!Szóval értetlenül néztem a soaridat olvasva!Tessék többet jönni, és akkor nem érted félre a sorainkat!Kép

Na majd délután jövök!

Puszi!!!

Katy
36+3
Katy

Szia mindenki!
Hát, rekordot döntöttünk. Hana éjféltől 04:30-ig szórakoztatott minket. Szerintem tovább is csinálta volna csak hát neki is elfogytak a tartalékai. Mi lesz ha majd tizenéves lesz? Haza se jön, gondolom. Most már kezdem belátni, hogy elveim és elképzeléseim, mindennapos meghaladása lesz itt a feladat és abszolút rugalmasság és abszolút türelem. Hihetetlen magasságok várnak rám. (Oh!)
Mi balgák azt hittük, hogy észérvek alapján felállított elméleteink majd működni fognak a világ legnagyobb csodájánál. Hát tényleg nevetségesen buták voltunk, hogy ezt gondoltuk. Most már csak várom, milyen újabb felismeréseket hoz a holnap. Egyébként nagyon jól bírtam és apa is bár ő többnyire a számítógépen klimpírozott. Az még kérdés, hogyan lesz egy ilyen éjszaka, ha ő már dolgozik. Bölcsen meg se próbálom megsaccolni, csak állok elébe.

Lili (aki hősnek képzeli magát, de majd meglátja)

Kép
a hajnalig tartó dorbézolás után

KépKép
savitri

Vica,
itt senki nem háborodott föl, mérleg meg egyéb ügyben, mi szinte kizárólag a nemtörődöm pasikon és a bunkó tesco sorban állókon háborodunk fel, na meg a kórházi személyzeten. Szerintem félreértettél valamit. Igen jó néven veszi mindenki (HAHÓ remélem nem baj, hogy a többiek nevében is beszélek) ha pro és kontra elhangzanak érvek mindenféle álláspont mellett. Ha úgy tűnik az egyik álláspontnak több híve van mint a másiknak, még nem jelent felháborodást. Na nem ragozom mert túl sok lesz.
Egyébként jó érzés azt olvasni, hogy szerinted is fogyok, bár lassan provokálva érzem magam, hogy feltegyek magamról valami gusztustalan képet. (de ellenállokKép)

Eszter2004,
a Mávban 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kell bemutatni (visszakapod). Ha már régebben házasodtatok, akkor hiteles másolatot. Ezen kívül csak a te és a férjed személyi igazolványa és lakcím kártyája kell, meg a terhes kiskönyv a leletekkel.

Lili

KépKép
savitri

Savitri
Én is kösziKép Pont ezeket akartam én is kérdezni, amiket EszterKép

Hana tündériKép Hogy lehet egy baba ilyen szép????!!!! Esetleg Kristófommal talizhatnának majd vagy 20 év múlvaKép

Babus(34+7)

Kép
babus2005

Jaj, csajok, lehet, hogy jobban vagyok!!már csak elöl fáj! Lehet, hogy lejjebb ment kicsit? És átaludtam az éjszakát, AZ OLDALAMON!!! Jó,tudom, hogy ez egy újszülöttnél nagyobb szám, de most én nagyon örülök neki. 2-szer ébredtem fel, de a vc után azonnal vissza tudtam aludni, meg elhelyezkedni!!! Hihetetlen. És most meg reggel óta pörgök, mint állat (azért óvatosan, mert időnként lefekszem kicsit) És még mindig nem fáj a hátam meg az oldalam!!! Nem látom, hogy lejjebb ment volna a hasam, és legkevésbénemfér be semmi a mellem meg hasam közé, rögtön mellnél elkezdek domborodni, de ennek ellénre minden jel arra mutat, hogy lejjebb költözött. KÉt hét után ma tudtam először mosogatni!!! Ugye, milyen furcsa örömeim vannak ? Kép Szóval hihetetlen, és nagyszerű, és remélem nem múlik ez el. Mert így már legalább eztazt tudok csinálni itthon, nem olyan halál, bár el nem mernék azért még indulni. Na, majd vasárnap letesztelem, hogy bírom-e a templomot.
És még az is jó, hogy Gergőék most vesznek éppen pelenkázót, ami két hét múlva lesz csak, és állítólag nagyon tökjó. Kép Kicsit sajnálom, hogy nem látom, dehát ez van. Majd két hét múlva. Meg kapok kölcsön egy csomómindent egyik volt osztálytársamtól, tök rendi tőle, és még azt is hozzák. Én meg itt nyúzom a rendrakást. Kipakoltattam mindent a Gergővel a galéria alól, és most válogatok, meg dobálok ki dolgokat, meg keresek nekik olyan helyet, hogy jó legyen... Nagyon nagy volt a káosz már ott, most szép rend van, viszont a nappaliban alig lehet lépni Kép

na, nem is szólogatok hozzá most, hanem visszatérek pakolászni, csak még két dolog, hogy egyrészt úgy érzem, hogy mi is félreértjük Vicát, mert ő is tudja, hogy mi nem vagyunk felháborodósak, csak írt valami tapasztalatot, amiben szerintem tökigaza van Kép Már hogy nem hallgatunk a sokgyerekesekre. Én se anyámra, holott négyünket nevelt fel. Kép Mert parázunk, és majd a saját idejünkön meg tapaszalatainkon tanuljuk meg. Meghallgatjuk ugyan, meg minden, ha úgy gondoljuk, örülünk neki, ha nem, akkor meg azt mondom legalábbis én, hogy oké oké, de azért én inkább Kép Mindenestere abban nagyon sokat segít, hogy nem parázzam túl a dolgokat, és azért egy csomó dolgoról meg lettem győzve a gyakorló anyukák által, amit eleinte máshogy gondoltam Kép
Na, nem tudom, hogy sikerüllt-e leírni, amit akartan, így visszaolvasva kicsit zagyvának tűnik, de a jószándék megvolt.

Meg azt akartam még írni, hogy Bagzer, tök jó, hogy ilyen lelkes vagy! És teljesen egyetérek mindenben, és tényleg csinálj, amit akarsz Kép És mindenki találjon ki jókat, amire lehet használni, hogy van egy ilyen oldalunk, meg levlistánk Kép Én is feltöltöttem az adataimmal a táblát.
Na, mindenkinek szép napot, most eszem vaalmit, mert még ma elfelejtettem, aztán folytatom a rendrakást és szortírozást Kép

Puszik
Kikocska, aki egész jól van, és emiatt boldog!!!
35+2

kikocska

Lányok!

Ti akartok még gyereket?Mármint tesót??

Lili a párod mikortól dolgozik??

Kikocs-jó hogy ilyen jókedvű vagy újra!!Kép
esztyx

szassztok!!
Kikocs!! tök jó hogy jobban vagy! meg hogy örülsz a mosogatásnak! jöhecc hozzánk isKépKép hehe

ma vetít marci, úgyhogy nagy kötögetésre készülök!

ébredés után volt egy kisebb meg egy nagyobb menstruációs-szerű görcs...hmmm, a másodiknál már feljajjogtam. dehát örülök végülis!! jöjjenek csak. mondjuk legyen akko má vízöntő a kölök, ha így rákészültünk.....

És Vica!!! tök jó a havazós sztorid! még decemberben marcimnak nyafogtam hogy mikor lesz má hó, ,erre ő azt válaszolta, hogy majd ha syülünk, én meg legyintettem, hogy jóóóvaaan, ey hülye. de most ahogy elnézem, lehet hogy be is jön!! akkor beállhat mögém, meg anyám mögé jósnakKép

bagz
36+6

Aura!!! jó kis család vagytok!! csinos mindenki meg mindenKép

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Nekem is lejjebb ment a pocim! A két cicim alatt a bordáimnál még be is van "horpadva" két oldalt,ha állok!
Lehet,hogy csak beképzelem vagy csak beilleszkedett a csemete!? Szerintem ez egy folyamat és szép lassan megy lefelé,de nemtom...

A másik,hogy amikor csuklik,akkor már nem olyan gyorsan, tehát a két csuklás közötti idő nagyobb lett (olyasmi mint amikor mi csuklunk).
Ebből arra következtetek,hogy érik a tüdeje és ezért...

Kellemes hétvégét!

Ilona (34+6)
Vendég

jaj, már akartam írni, hogy a múltkor megkérdeztem a szülésznőt, és aszonta, miután az uh-n kiderült, hogy nem illeszkedett be fejjel, csak arra van a feje, ami ugyanolyan jó- hogy nem kell feltétlenül "beszorulnia" oda, és van baba, aki csak épp szülés elött megy be a csontos részbe. szóval nemtom mennyire érthető, vgy hogy egyáltalán ez kit érdekel....
szóval mondott 3 kifejezést arra, hogy (persze nem emlékszem a pontos szavakra) van hogy ott a feje, van hogy ott a feje, de nem a csontos réezben, és van az, amikor a csontos részbe tuszkolja fejciét. szóval mehet lejjebb a poci, attól még nem feltétlenül megy be a csontos részbe-én eddig azt gondoltam....

szal nekem lejjebb van, de nem a csontos részben, és aszonta hogy ez így tök jó, a lényeg hogy arra nézzen....

no, ezt jól kifejtettem...
bgy

KépKép

KépKép
bagzerka

Na, sziasztok, még itt vagyok!Kép

Tegnap elmentünk este megnyitóra. Nagyon jól éreztem magam, mert ők az ifikori barátaim egerből. És mindenki tökre lekesedett, hogy milyen jól nézek ki, meg milyen jó, hoyg mára(azaaz tegnapra) vagyok kiírva,Szóval jól feltöltődtem önbizalommal. meg sajnos cigifüsttel is, de csak két órát voltunk ott. meg azzal vigasztaltam magam, hogy ez Hangának már "csak" annyira rossz,mint nekem.(Azért megjegyzem 15 évig bagózatm,2003februárban szoktam le, de már én vagyok a legócskább bagósutáló, néha szégyellem is magam).
No, aztán elmentünk vacsizni a Stexbe, azon felbuzdúlva, hogy hétvégén szülünk, tehát máskor nem mehetünkKépHagymalevest ettünk, amit úgy 11 körül nem nagyon kellett volna, főleg Zolinak, mert utánna úgy égett éjjel a gyomra, hogy csak na!
Na, de nem ez volt a legrosszabb éjjelKép
1/2 5-kor felkeltem pisilni, és utánna nem tudtam elaludni. de nem egyszerűen. Bevoltam keményedve, mint beton, de fájás semmi és nem mozgott Hanga.1/4 6-kor felketettem zolit is, hogy segítsen parázni. Akkor ő énekelt neki, meg mindent csinált és végre rugott kettő óriásit. no persze eddigre már bőgtem meg minden. An, erre kicsit menyugodtam, már 1/2 7-kor el is tudatm aludni. Aztán reggel felketem és megint hasam beton,fájás semmi, Hanga nem mozdul.
NA, felhívtuk a szülésznőmet, aki tök rendi volt, kicsit megnyugtatott de mondta irány a kórház. be is csörgött egy kolleganőjének, aki már vár. Rátett ctg-re.Amint meghallottama szívhangott megnyugodtam, meg valamiér(?) rögtön éreztem mozogniKép.
Na, akkor reggeli ctg eredményeként közlöm, feltünés nélkül vajúdok. Szóval kb 10 percenként van 90-100-as fájásom, ill kontrakcióm, hogy szakszóval éljek, ami itt helyénvalóbb, ugyanis nem fájKép .
Most nem tudom, hoyg ez szerencs-e vagy sem, majd meglátjuk a végén!!!!Kép
Aztán megvizsgált az ügyeletes és mondta, hogy továbbra is két ujjnyi. Így elengedtek. de este visszamegyünk, mert a szülésznőm benn lesz és biztos ami bitos még csinálunk egy ctg-t lefekvés előtt.
Nos ez a helyzet velünkKép
Eddig jó, nem?

ha még tudok jelenkezek, ha nem majd megy Kikocsnak az sms.

Vica Te, hallod-e?! Ki kit ért hogyan, mert azt nem tudom elképzelni, hoyg Te azt gondold rólunk, hogy háborgunk rajtad, hisz ismersz?!!!Kép

na puszi mindenkinek és gondoljatok ránk!!!
Ja, azt érteném, ha ma szülünk, hogy miért van tavasz, hisz az én lányom tavasztündér, csak véletlenül januárban kell születnieKép

rékacs 40+3

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Bagz!Kép Vagy kétszer el kellett olvasnom amit írtál,de asszem értem!Kép Nemsoká én is megokosodom majd a heti kórházasditól!Kép

Rékacs!Kép
Hajrá!És gondolok rád!Kép

Én meg izgatott vagyok mert vendégek jönnek hatan...
Vendég

Rékacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
húúú, ez tök jóóó! izgatottan várjuk a fejleményeket! és minden rendben lesz! hamar babás leszel, az má biztos!Kép

de jóóó, drukkolonk non-stop!!!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Hajrá Rékacs!!! Én is beparáztam volna ha nem érzem mozogni. de amikor keményedik , nem is szoktak annyira nem? Na várjuk a fejleményeket.

Bagz, nekem is igy van a feje mint nálad. Kép

Katy, tégy a fejedre hideg vizes borogatást. Én otthon maradtam volna, uuuuutálom ha fáj a fejem. Kép

Ilona, nekem a te hetedben még nem ment le igy, pont a 36-on kezdett, kezd lejjebb menni.

Savitri, valami eszményi a gyerköc! Ez a haj! Nem birtam betelni a fotoval amit feltettél. Olyan kis békés, nem látszik hogy egész éjszaka szorakoztatott. KÖSZI az infokat! A miskolciakat ráugrasztom akkor a hiteles másolat beszerzésére, mivel már 4 éve volt az esküvö és Miskolcon. Pussz!

Esztyx drága, elöbb ezen legyünk tul. De most ugy gondolom, hogy egy gyerek, nem gyerek, erröl dumáltunk is, és én szeretnék majd tesot, de elöbb egy nagyobb lakást. Kép

Puszi,
Eszter2004
36+4
eszter2004

Én is úgy érzem, hogy lejjebb ment a pocimKép Apuci is megállapította, hogy lentebb vanKép Meg mivel nekem csúnya nagy kijövős köldököm lett, így feltűnő, hogy felülnézetből már nem látom, pedig eddig mindig láttam azt a rettenetetKép
Azt viszont nem tudom, hogy csontos-e vagy nem csontos vagy micsoda helyre beszorult-e vagy sem vagy hogyKépKépKép

Esztyx
Mi 3 gyerkőcöt szeretnénkKép Illetve apuci még csak kettőt, de meg lesz majd fűzve a harmadikról isKép Én nagy családot szeretnék mindenképpKép

És itt felteszem a nagy kérdést:
Akik kis panellakásban laktok, hol fogjátok tárolni a babakocsit?
Mert én lenthagyni a közös tárolóban nem merem, felcipelni nem kis munka, de ha fel is hozom, hová tegyem? Előszobában erre semmi hely, a szobába nem tehetem be a piszkos, esetleg saras babakocsit, az erkélyre kivihetném, de oda a szobákon keresztül vezet az út. De talán még mindig ez a legjobb megoldás.
Kocsiban nem hagyhatjuk, mert azzal apuci jár dolgozni.
Ti hogy oldjátok meg???

Babus

Kép
babus2005

sziasztok!

Végre itthon!

Kikocs!Látod, látod, ez tök jó!Nagyon örülök, hogy jobban vagy!

Rékacs!Én egyfolytában Rátok gondolok, és pont arra gondoltam,hogy ezen a napon muszáj valakinek világra jönnie!Kép
Különben olvastam valahol, hogy szülés előtt szokott közvetlenül nem mozogni a baba!Mert akkor készül a nagy útra!

Eszter!Köszi, hogy aggódszKép!Mostmár elmúlt a fejfájás, sokkal jobban vagyok!

Babus!A baba kocsi témához nem tudok érdemben hozzászólni!Én a nem liftes három emeletes bérházas kategóriához tartozom!

Katy
36+3
Katy

Igen és Savitri!

Hát szerintem meg pont úgy néz ki Hana, mint aki átdorbézolta az egész éjszakát!Kép

Ja és nekem hasonló gondolataim (vagyis mostmár csak reményeim)vannak Dáviddal kapcsolatban!KépÁltalad és Noémi által írtak alapján adok le ezekből!

És Orbis hol van???Mostanában eltünősdit játszik!

Mára valószínűleg visszavonulok!

Puszi:
Katy
Katy

Még csak annyit, hogy feltettem a táblázatot is mármint a Yahoora!Bár azt nem tudom, hogy így párhuzamosan fog frissülni a kettő?!
A files-ban találjátok!

Ja és beteszem ide, hátha Hangát bevonza!Kép

És Aura csak ismételni tudnám magam, és azt már úgyis tudod!!!
Katy

<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
7. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
9. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
10. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
11. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
12. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
13. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
14. Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
15. Gabi 20 jan.6. 1 Zsombor Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
17. Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei kh.
18. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
19. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
20. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
21. Tüni 28 jan.12. 2 Kincső Bp./MÁV kh.
22. Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
23. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
24. Dorye 25 jan.21. 1 Vilmos/Johanna Bp./Szote,II Női
25. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
26. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
27. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
28. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Bp./Szt.Imre kh.
29. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
31. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
32. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
33. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
34. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
35. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
36. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
37. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
38. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
39. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
40. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
41. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
42. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.26. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála</pre>
Katy

Kikocs, hurrá ez tök jó, hogy jobban vagy! Ez tuti annak a jele, hogy lejjebb ment még ha nem is látszik. Lehet, hogy nem az egész hasad, csak a baba végre megszánta anyukáját.

Rékacs, szurkolunk ám, tök jó lenne má!
annyira megértem, hogy beparáztál, és hát nem is irigyellek érte.

Esztyx,
mi kb 3 gyereket terveztünk, de ez a majdani lakás és anyagi helyzetünktől is függ. Viszont tuti nem hagyjuk Hanát tesó nélkül felnőni, mert szerintünk az nagyon rossz dolog. Tehát még egy biztos, de reméljük kettő. Azért erről egy év múlva lehet , hogy más véleményünk lesz, majd meglátjuk.
A párom a jövőhéten még nem, de utána már dolgozik, igaz január végéig még itthonról. Ez az utolsó itthon dolgozós két hét elég zsákbamacska, majd meglátjuk működik-e.

Babus, a lépcsőházban az emeleten nincs hely a babakocsinak? Vagy esetleg zárható pince?

és tényleg, hol van Orbis?

és Edwig?

És Bagz meg Katy ti hanyadik hétben jártok?

Kép
Az óriás méretű 56os overall. Ahol a válla ott van Hana keze. Kép

Lili

KépKép
savitri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?