Jaj, csajok, lehet, hogy jobban vagyok!!már csak elöl fáj! Lehet, hogy lejjebb ment kicsit? És átaludtam az éjszakát, AZ OLDALAMON!!! Jó,tudom, hogy ez egy újszülöttnél nagyobb szám, de most én nagyon örülök neki. 2-szer ébredtem fel, de a vc után azonnal vissza tudtam aludni, meg elhelyezkedni!!! Hihetetlen. És most meg reggel óta pörgök, mint állat (azért óvatosan, mert időnként lefekszem kicsit) És még mindig nem fáj a hátam meg az oldalam!!! Nem látom, hogy lejjebb ment volna a hasam, és legkevésbénemfér be semmi a mellem meg hasam közé, rögtön mellnél elkezdek domborodni, de ennek ellénre minden jel arra mutat, hogy lejjebb költözött. KÉt hét után ma tudtam először mosogatni!!! Ugye, milyen furcsa örömeim vannak ?
Szóval hihetetlen, és nagyszerű, és remélem nem múlik ez el. Mert így már legalább eztazt tudok csinálni itthon, nem olyan halál, bár el nem mernék azért még indulni. Na, majd vasárnap letesztelem, hogy bírom-e a templomot.
És még az is jó, hogy Gergőék most vesznek éppen pelenkázót, ami két hét múlva lesz csak, és állítólag nagyon tökjó.
Kicsit sajnálom, hogy nem látom, dehát ez van. Majd két hét múlva. Meg kapok kölcsön egy csomómindent egyik volt osztálytársamtól, tök rendi tőle, és még azt is hozzák. Én meg itt nyúzom a rendrakást. Kipakoltattam mindent a Gergővel a galéria alól, és most válogatok, meg dobálok ki dolgokat, meg keresek nekik olyan helyet, hogy jó legyen... Nagyon nagy volt a káosz már ott, most szép rend van, viszont a nappaliban alig lehet lépni
na, nem is szólogatok hozzá most, hanem visszatérek pakolászni, csak még két dolog, hogy egyrészt úgy érzem, hogy mi is félreértjük Vicát, mert ő is tudja, hogy mi nem vagyunk felháborodósak, csak írt valami tapasztalatot, amiben szerintem tökigaza van
Már hogy nem hallgatunk a sokgyerekesekre. Én se anyámra, holott négyünket nevelt fel.
Mert parázunk, és majd a saját idejünkön meg tapaszalatainkon tanuljuk meg. Meghallgatjuk ugyan, meg minden, ha úgy gondoljuk, örülünk neki, ha nem, akkor meg azt mondom legalábbis én, hogy oké oké, de azért én inkább
Mindenestere abban nagyon sokat segít, hogy nem parázzam túl a dolgokat, és azért egy csomó dolgoról meg lettem győzve a gyakorló anyukák által, amit eleinte máshogy gondoltam
Na, nem tudom, hogy sikerüllt-e leírni, amit akartan, így visszaolvasva kicsit zagyvának tűnik, de a jószándék megvolt.
Meg azt akartam még írni, hogy Bagzer, tök jó, hogy ilyen lelkes vagy! És teljesen egyetérek mindenben, és tényleg csinálj, amit akarsz
És mindenki találjon ki jókat, amire lehet használni, hogy van egy ilyen oldalunk, meg levlistánk
Én is feltöltöttem az adataimmal a táblát.
Na, mindenkinek szép napot, most eszem vaalmit, mert még ma elfelejtettem, aztán folytatom a rendrakást és szortírozást
Puszik
Kikocska, aki egész jól van, és emiatt boldog!!!
35+2