Új privát üzeneted érkezett!

Ok. Én sem voltam a topon. Nem gond, hogy nem dumcsiztunk. Majd legközelebb. A jövő héten és utána is talizunk. Remélem rendeződnek a dolgaid.
kamilla04

Esti szurik beadva! :D
kamilla04

Sziasztok lányok jó reggelt !

Kamilla te egy szuper csaj vagy , látod megy ez neked.

Én is már nagy rutinnal foglalom be esténként a fürdőt .
edina71
Budapest

Ügyesek vagytok,lányok,hamarosan a műtőben találjátok magatokat! :wink:

Egy kis hallgatnivaló:

http://hangtar.radio.hu/bartok#!#2012-11-01

19.35-kor a tegnapi koncertünk:-)
Vendég

Vendég

Sziasztok Lányok!

Látom mindenki szépen halad a cél felé. :)

Muszáj volt ma utánaolvasnom az interneten, hogy a hasszurkálás normális-e ilyenkor, de azt találtam, hogy igen. Nem csak a petefészkemnél, hanem a köldököm környékén is szurkál.

Olyan fura, rajtatok kívül csak a férjem, meg anyukám tud róla, és egyelőre nem is akarom másnak elmondani, majd ha letelt a 12 hét. Azt hittem könnyebb lesz, de ugyanúgy para. Nem tudom, hogyha spontán, könnyen összejön, akkor lehet, hogy nem élném meg ennyire nehezen. Már azon is beparáztam, hogy kevésbé fáj a mellem. :(

Ha jól olvastam Petrával összefuthatok csütörtökön, jön még valaki aznap a sote-ra?

Minden gyógyszeremet még nem akarom eladni, babonából, meg biztos, ami biztos, de egy ampulla choragont, meg kliont és betadinet tudok adni (árban megegyezünk), ha valakinek kell.

Kliont, meg betadinet ne váltsatok ki teljes dobozzal, mert csak 2-2 kell belőle, szóval nem éri meg. Valakinek betadinet fel sem írt az orvos, lehet, hogy csak elfelejtette.

Mmzsó:
Próbáltam meghallgatni a koncertet, de hiába nyomkodtam nem indult el. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna, pedig szeretem a klasszikusokat. Johann Strauss is október 25-én született, mint én és bár már nem játszom, de 7 évig tanultam hegedülni.
Tényleg külföldre is szoktatok járni?
salsera
Budapest XIII. kerület

Szia Salsera.

Biztos vagyok benne hogy sikerült neked is, már csak az a kérdés hány pocaklakód van :)

Én is 8-án csütörtökön megyek a sotéra reggel 8 vérvétel 11.00 ultrahang . Akkor derül ki hogyan tovább vagy hogy lesz-e tovább.
Már egy hete szúrom magam ,meg kellett volna már jönnie de semmi. Nem tudom ez most jót jelent-e de remélem igen. Talán győzött a Gona a saját hormonjaim felett. Nem tudom.
edina71
Budapest

Edina:
én 10-re megyek, de szerintem sokan leszünk megint, úgy hogy biztos összefutunk.
Nekem stimu előtt két nappal jött meg, valakinek meg pont aznap. Szerintem jobb ha megjön, az egyáltalán nem jelent rosszat.
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera,
képzeld,én se tudtam elindítani,pedig szerettem volna visszahallgatni magunkat.Ha holnap se megy,írok egy mélt a közönségszolgálatnak.Amúgy 3 hétig hallgathatóak ezek a műsorok.

Elhiszem,hogy nehéz,de tarts ki csütörtökig,megnyugszolmajd,ha látod őt/őket.

Edina,
a világon semmit nem jelent,hogy megjön-e,és ha esetleg még nem jó a hormonérték,az se baj,de persze reméljük,jó lesz és kezdhetsz!

Holnap megyünk barátokkal a Börzsönybe :wink: úgy várom!
Vendég

Én is rákérdeztem Murbernél, hogy megjön-e a szuriktól vagy ne is várjam, de azt mondta bármi előfordulhat. Kivéve persze terhességet:(

Szerintem én előbb megyek, hogy ne kelljen sokat várnom, szóval találkozunk majd. Murberhez mész te is most? Ultrahang lesz neked most ugye?
edina71
Budapest

Szia mzsó én is próbáltam elindítani délelött a linket de nekem sem működött. Ezek szerint nem én csináltam valamit rosszul.

Nagyon jó lesz neked holnap Még egy utolsó nagy kirándulás a hideg és sötét tél eljött. Élvezd ki minden percét holnapra már jó időt mondtak.

Remélem ügyeskedtem annyira hogy indulhassunk csütörtökön tovább.
edina71
Budapest

Edina:
Hat a kivéve terhességet, azért úgy kell nézni, hogy akivel egyszerre mentünk mindenre, ő már egyszer elkezdte a lombikot, várta, hogy megjön, de nem jött. Ezért csinált tesztet és kiderült, hogy terhes. Szóval gonapeptyl mellett is teherbe lehet esni.

Nem, most már visszakerülök Urbancsekhez, igen, elvileg csak uh lesz. Akkor majd egyeztetünk, hogy miről ismerjük meg a másikat.

Mmzsó:
Igyekszem kitartani.
Érezd jól Magad a kiránduláson, biztos nagyon szép lesz!
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera:
Ne aggódj! A hasszúrkálás teljesen jót jelent.
Csak pozitívan!
Nekem már van egy nagylányom (14 éves). Mikor vele teherbeestem (spontán) az orvos felkészített rá, hogy 5-6 vetélésem is lehet, mire lesz egy egészséges gyermekem.
Egész terhesség alatt azt mondogattam magamnak, hogy velünk minden rendben lesz, csak pozitív dolgokra gondoltam. Aztán a 37.héten meg is született a kislányom, aki azóta is egészséges és gyönyörű.

Remélem csütörtökön sikerül valakivel találkoznom a klinikán. Jó lenne kicsit beszélgetni, miközben feszülten várakozik az ember.

Ha hétfő óta szúrom magam, szerintetek elképzelhető, hogy a csütörtöki vizsgálat után elkezdhetem a stimulálást? Nekem sem jött még meg.
petra12

Szia Petra én is csütörtökön megyek reggel vérvétel, 11 körül ultrahang. Akkor jön Salsera is . Szóval biztosan összefutunk valamikor.

Nálam sem jelentkezett még semmi de ezek szerint nem baj ha nem jön meg.
Te Urbancsekhez jársz ugye?
edina71
Budapest

Sziasztok!
Salsera még mindig nyugi. Csütörtökön látod majd talán az Uh-n. Aztán meg majd jönnek a tünetek és örömmel viseled.
Petra, én 18án kezdtem a gonat és utána most 1-től a fosit.
De gondolom nem vagyunk egyformák.

Nekem tegnap szétpattant a tű és a injekció a fele kb bement a többi nem. Nem adtam be újat, reggel most úgyis 2-t kell.
Kicsit parázok, de jó lesz minden.
kamilla04

Szia Edina
Én is 8-ra megyek, aztán 11 uh. De jó, hogy összefuthatunk! :D
Igen, én Urbancsek professzorhoz járok. Remélem jó híreket kapunk majd.

Kamilla,hogy pattant szét a tű? Ez nagyon ijesztően hangzik.
petra12

Lehet hogy nem nyomtam rá teljesen és elvált a fecskendő meg a tű.
Ez is egy olyan dolog ami szerintem csak velem fordul elő. :D

Én szerintem hétfő, szerda, pénteken megyek.
kamilla04

Képzelem, hogy megijedhettél hirtelen.
Én már azt is hatalmas sikerként könyvelem el, hogy egyáltalán meg tudom szúrni magam. Az én tűfóbiámmal... :D
petra12

Meglepődtem az tuti.
Én nem vagyok szerencsére tűfóbiás de a végére lehet az leszek. :D
kamilla04

Csak kibírjuk valahogy. :D
Na megyek, mert hív a kötelesség. Nekem sajnos nincs olyan jó proramom, mint mmzsónak. Engem vár a vásárlás és a nagytakarítás.
Mindenkinek szép napot!
petra12

Szia Kamilla.

Hát nem semmi ami veled történt. Én így még nem jártam.
Tegnap csak a tűt forgattam meg a pocakomba mert sehogy sem találtam rajta a fogást. Kivételesen vérzett is most utána pedig nem szokott.
Hogy viseled a sok szurit ?
edina71
Budapest

Szia Edina,
már apró sebbekkel van tele a hasam. De elvagyok.
kamilla04

Reggel két fosti este egy fosti és egy gona , ha jól értettem?

Mikor derül ki neked meddig kell még szúrni ill. változik-e a szurik darabszáma???
Én a gona után mostanában egy kicsit görcsölgetek de gondolom ez normális.
edina71
Budapest

Hétfőn vérvétel és utána UH. Aztán meglátjuk a többit.
Most el kell mennem. Kellemes napot mindenkinek!

Jah igen reggel most még 2 fosit, este 1-1 gona és fosti.
A 2 fosti 1 fecskendőben van.
kamilla04

Sziasztok! Látom mindenkinél nagyonpörögnek az események :) Hajrá!!
én már úgy várom, h megjöjjön (sose gondoltam, h ezt fogom várni :) és mehessek a vérvételekre :D
Legyen szép a hétvégétek, és jelentkezzetek, ha vannak fejlemények :)
bogyoka999
Budapest

Sziasztok!

Minden reggel fejfájással ébredek. Nem tudom melyik cucc mellékhatása ez de már unom.
kamilla04

Szia Kamilla!

Én csütörtökön, az első bromo után ébredtem fejfájással, úgyhogy mikor bementem a fostimon szuri miatt rákérdeztem és azt a választ kaptam, hogy valószínűleg az okozza. Nekem ma meg tegnap szerencsére már nem volt olyan rossz, mint az első két nap, de én is érzem, hogy nyom. Próbáltál rá bevenni valamit?
zora82
Budapest

Zora,
nem merek semmit bevenni mert mindenhova az van írva, hogy ha valamit be akarok venni tájékoztassam az orvosom. Marad a tea és a masszázs.
Holnap jössz?
kamilla04

Igen, megyek. Nagyon kíváncsi vagyok, látszik-e már valami.
Neked holnapra meg van adva mennyi fostit kell szúrnod? Nekem csak ma estig van a papíron. :?
zora82
Budapest

Kamilla és Zora
Hajrá csajok holnapra !!! Ügyesek legyetek!!
regi1978
Halásztelek

Szia Regi!

Hogy állsz? Megkezdődött már az új ciklusod?
zora82
Budapest

Zora,
nyugodj meg,mindig a vizsgálat előtti estéig írják fel az ampullák számát a papírra.A holnap reggeli adagot majd akkor kapod,mikor kijöttél a proftól,de ez nem gond.

Hajrá Nektek!
Vendég

Zora, egyforma a papírunk. :D

A többit holnap tudjuk meg ahogy Zsó is írta.
Holnapra nekem azt mondták, hogy vigyek és ha kell akkor ott segítenek beadni.
kamilla04

Köszi lányok, akkor az uh-ra viszek én is magammal. :)
Az általános, hogy pé körüli tüneteim vannak? Kis feszülés az alhasban, intenzívebb váladék?
zora82
Budapest

Szerintem igen.
Érnek a peték. :D
kamilla04

Zora!!

Pénteken megjött! :)) Holnap telcsizek! Hátha még elindítják!!!
:lol:

El kell indítaniuk!! Nincs mese!!! :)) Karira babás akarok én is lenni! Mint TI LESZTEK!!!

Érjetek petécskék!!:))
regi1978
Halásztelek

Regi, de jó! Nagyon szorítottam!
Írj majd holnap, mit mondtak. :)
zora82
Budapest

Regi, köszönjük.

És akkor mostantól hajráááááá!!!!
kamilla04

Sziasztok,
újra itt vagyok. :)

Kamilla, nekem a Gonapeptyltől fájt a fejem a Bromo-tól nem volt semmi bajom.

Salsera nyugi! Minden rendben van! Nekem is szurkált a petefészkem tegnap egész nap.

Regi, szuper hogy megjött, hátha még beleférsz ebbe az évbe!

Mmzsó, milyen volt a kirándulás? :)

Sok sikert mindenkinek holnapra!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kocos!
Te hogy vagy?

Nekem mind a kettőtől van fejfájásom.
Mmzsó nagyon szép idő volt a kirándulásra.
kamilla04

Szia Kamilla,
teljesen jól vagyok, köszönöm!
Sokat alszom és állandóan álmos vagyok. Néha érzek valamit a méhemben, a mellem érzékeny és látszani kezdtek az erek benne.
Élvezem az állapotom! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület

Csajszik, a betadine mihez kell?
kamilla04

Kocos, szuper!
Így tovább!!!
kamilla04

Lányok,
a kirándulás szuper volt!Tényleg nagyon szép idő volt,főleg fölfele menet sütött is a nap,nem győztük levenni a rétegeket.
A Nagy-Hideghegyre és a Csóványosra mentünk fel,majd onnan le Diósjenőre.Csudajó volt!

Kamilla,
a Betadine leszívás előtt kell,megelőzésképpen,nehogy valami fertőzést fölvigyenek a műtét során.Előtte 2 nap reggel Klion,este betadine,de majd erről is kapsz papírt :wink:
Vendég

Kocos,
de jó neked! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Látom, mindenki szépen halad a babásodás felé! Szuper!
Kocos, Salsera, nem akarlak elkeseríteni benneteket, de nem tartom valószínűnek, hogy kaptok képet az uh-n. És ha ilyen nagy tömeg van a klinikán, az sem biztos, hogy a 2. uh-ra is oda kell mennetek. Nekem tavasszal az uh után mondta Murber, hogy akkor irány a saját nőgyógyászom. Annyira meglepődtem, hogy még Utro-t is elfelejtettem felíratni.
A Bromotól simán fájhat a fejetek. Alapból migrénes vagyok, és az első szem Bromo úgy kikészített, hogy az ügyeleten kötöttem ki injekcióra, mert amit szájon át bevettem, minden kijött. Nagyon sz@rul voltam tőle. Aztán azt csináltam, hogy eleinte csak negyedet vettem be, aztán ha jól bírtam, áttértem a félre (persze, ezt a klinikán nem hangoztattam :wink: )
Zsó, szép lehetett az őszi erdőben! Imádom ilyenkor az erdőt :oops:
A babásoknak kitartás, innentől kezdve mindig aggódni fogtok valamiért/valakiért :lol:, a stimusoknak pedig jó peteérést!!
Sokat gondolok Rátok, és mindenkinek nagyon drukkolok!!!
Vigyázzatok magatokra!!
maci80

Maci:
Nekem eszembe se jutott,hogy kapunk képet, szerintem úgy se sokat látnék rajta.
Viszont nekem a szülésznő mondta múltkor, hogy még két uh lesz és csak utána engednek el minket. De végülis mindegy nekem.

Kamilla:
Én a bromo-tól vagyok szarul, fejfájásom már nem, viszont szédülésem szokott lenni, különösen ha korán kelek, mert este szoktam bevenni és ha kevesebbet alszom, akkor valahogy jobban megmarad a hatása.
Azt akartam mondani, hogy szerintem a csütörtökkel is számolj, lehet, hogy nem kell végül menned, de mivel közeledsz a végéhez, elképzelhető, hogy behívnak.

Mmzsó:
Örülök, hogy jól érezted Magad a kiránduláson, jót tesz egy kis feltöltődés.

Régi:
Ez jó hír, remélem, még idén el tudod kezdeni.

Többieknek kitartás, nagyon gyorsan elmegy ez a pár hét! :)
salsera
Budapest XIII. kerület

Itt vagyok. Gyorsba jelentek: érnek a tüszők. Szerdán újra mennem kell. :D
kamilla04

Sziasztok!
Salsera, én reménykedek, hogy kapunk egy képet az ultrahangon... :) ezért írta Maci, hogy nem valószínű.

Maci,
nekem kimaradt az 5. hetes uh az ünnep miatt, így nekem 1 lesz csak a 6. heti és utána megyek a választott dokimhoz. A barátnőm most szülte a 2. kislányát Dr. Pataki Zoltánnál (elsőt is) a SOTE-n és hozzá fogok járni. Nagyon dicséri, és nem csak ő! :)
Nagyon várom már az uh-t, csak 4 nap!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kamilla, szuper csak így tovább!
Sokan voltak?
kocos888
Budapest XIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?