Sziasztok Lányok!
Látom mindenki szépen halad a cél felé.
Muszáj volt ma utánaolvasnom az interneten, hogy a hasszurkálás normális-e ilyenkor, de azt találtam, hogy igen. Nem csak a petefészkemnél, hanem a köldököm környékén is szurkál.
Olyan fura, rajtatok kívül csak a férjem, meg anyukám tud róla, és egyelőre nem is akarom másnak elmondani, majd ha letelt a 12 hét. Azt hittem könnyebb lesz, de ugyanúgy para. Nem tudom, hogyha spontán, könnyen összejön, akkor lehet, hogy nem élném meg ennyire nehezen. Már azon is beparáztam, hogy kevésbé fáj a mellem.
Ha jól olvastam Petrával összefuthatok csütörtökön, jön még valaki aznap a sote-ra?
Minden gyógyszeremet még nem akarom eladni, babonából, meg biztos, ami biztos, de egy ampulla choragont, meg kliont és betadinet tudok adni (árban megegyezünk), ha valakinek kell.
Kliont, meg betadinet ne váltsatok ki teljes dobozzal, mert csak 2-2 kell belőle, szóval nem éri meg. Valakinek betadinet fel sem írt az orvos, lehet, hogy csak elfelejtette.
Mmzsó:
Próbáltam meghallgatni a koncertet, de hiába nyomkodtam nem indult el. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna, pedig szeretem a klasszikusokat. Johann Strauss is október 25-én született, mint én és bár már nem játszom, de 7 évig tanultam hegedülni.
Tényleg külföldre is szoktatok járni?