Sziasztok! Ma voltunk az ARO-n.
Kezedem az elején...
Pont délre estünk be... Az asszisztensek nagyon szimpik, kedvesek votlak. Kaptunk egy pár oldalas kitöltendõt, majd mondták, h a 2. rendelõnél fognak hívni. Rendelõ megvolt
leültünk Dr. Murber volt kiírva, õ róla olvastam a neten, h elõsre mindnki hozzá kerül, gondoltam is jó helyen vagyunk
Vártunk-vártunk.. nagyon sokat.. már féltünk, h a 2 órás parkolódíj kevés lesz.., már eltelt 1 óra, mikor is jött egy fiatal dr-nõ. és ekkor behívtak... ehhez a nõhoz..
Mondanom se kell..ááá egy kis rezidens doki, (kb velem egyidõs)... na jó bemegyünk.. Végignézte a kitöltött papírt, kérdeztt pár dologt, majd elmondta, h milyen vizsgálatra kell nekem elmenni (vérvételre) illetve a Vitkor papírjait megnézte (ami hatalmas 0-van, h nincs spermium a mintában), erre azt mondta, h elfogaják... de kell még egy sperma minta náluk... ehhez ragaszkodnak, de nem kell újra andrológushoz menni.. Akkor már furcsáltam, h mi??és akkor olyanokta mondott, h ez az eredmény változhat.. és h lehet inszemináció... és gondolkoztam, h a doki leletén rajta a genetika, ahomon, és a biopszia javaslata, magyarul a csaj nem tudta mi az az azoospermia... még ha rezidens és nõdoki lesz, legalább ezekkel a foglamakkal lehetne tisztába.. és belekérdztem, h akkor ezek nem kellenek??? hát de miért nem csinálták meg? mondtam, h nem akartunk visszamenni, rohangászni össze-vissza.. Erre õ, de õk csak a nõi oldallal foglalkoznak, és nem érteken a férfirészhez, mondom ok, de átküldik a sote urológiára.. hát hát átmehet.. Nálam is mikor nézte a papírt, úgy éreztem azt kérdi miért is vagyok itt?? és gondoltam magamban basszus nem látod???ááá szóval nagyon kedves volt, de v fáradt és összszedetlen, de nem volt toppn a témában. Ezután férjemet kiküldte, h megvizsgál, hátha volt már szar ultrahangotok.. basszus olyan sokáig nézett kb5-6 perc, h már megkérdeztem, h baj van?? mondta nem, csak alaposan megnéz mindent.. de néha annyira fájt...
Na mikor ölötztem, mondta, h akkor menjünk át az urológiára a férjemmel.. Én még a végén rákérdeztem, h a hiv, heptatits, rubeola vizsgálatokat nem kell most elvégezni? erre õ, hát majd ha lombik lesz.. és így gondolkoztam, h nem láttta, h valószínû herebiopszia lesz, és akkor csak lombik... Nagyon látszott, h zavarban volt, tök elpirult.. Aranyos volt, de nem volt a toppon.. Úgy éreztem, h azt hiszi van spermiumunk, de hát pont ez nincs... Szerintem neki ez egy kötelezõ le kell tudni meló volt... , lehet valószínû nem is ide készül majd, csak ide volt beosztva... na mindegy lesz...m, megkaptuk a beutalókat. Férjem mondta, h elmegy az urológiára, mert õ is érezte, h nem érti, h vele van a fõ gond.. úgyhogy holnap idõpont kérések tömkelege.. Haza felé azt mondogattam, h nem érdekel milyen kedve volt, épp nem értett hozzá, de végülis, ehhez nem kellett nagy tudás, h odaadjon pár papírt.. Megcsináljuk a vizsgálatokat, a következõ vizsgálat a profnál lesz..
Annyira nem volt pozitív a benyomás, de betudom annak, h fáradt volt, mert 1 órát késett is..