Új privát üzeneted érkezett!

Salsera és Kocos még mindig nagyon izgis szerintem várni.

De tudom, Salsera hogy neked nem ennyire jó.
Holnap várunk.

Nah végre megjött! Megnyugodtam.
kamilla04

Erről jut eszembe,volt egy lány múlt héten,csütörtökön nem láttak nála semmit,leküldték másik osztályra uh-ra,nagyobb felbontású gépre.Kiderült,hogy 1 petezsák +túlstimus petefészkek.Jó.Vasárnap újra jött,eredmény :3 petezsák :shock:

Kocos,
mázlid van,hogy kefirt kívánsz,nem hizlal és egészséges :wink:

Salsera,
mélyen egyetértek,ez a 2 hét a legcudarabb,főleg a vége!Nagyon remélem,hogy vidáman jössz majd szerdán!Nem baj,hogy nincs tünet,ha lenne,attól lennél kiborulva.Itt már csak az segít,ha eljön a szerda.Drukkolok!

Képzeljétek,nálam pénteken beindult egy spontán peteérés,nyák+szúrás ahogy kell.Persze nyilván 1 db,amivel nem sokra mennénk.De azért felhívom szerdán a doktort,így is úgy gondolja-e,hogy ne kezdjünk újat köv.ciklusban.Ha így is úgy gondolja,akkor januárig szünet (dec.jön a karácsony,nem fog beleférni)Jajj.lányok,nagy szövegen volt pár napja,hogy nem szomorkodom,jó,tényleg nem ugrom Dunába,de szörnyű nehéz ez a várakozás!Nov.4-én lesz 1 éve az utsó beültetésünknek!Április óta próbálkozom de eddig nem sikerült odáig eljutni :oops:
Vendég

Mmzsó!

Nem igazán jutnak eszembe jó vigasztaló szavak, de kérlek ne add fel. Tudom, hogy neked már nagyon nehéz de muszáj bíznod és hinned benne, hogy sikerülhet.
További erőt és kitartás kívánok Neked!
Természetesen a sikert meg teljes szívemből!!!
kamilla04

Köszi,
Kamilla!
Én is mindenkinek kívánom,hogy minél előbb sikerüljön!
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Hajrá Salsera, Kocos, Edina!!

Salsera! Tényleg nem baj, h nem érzel semmit, van egy lány a hoxa portálon, aki szintén a Sote-ra járt, első lombik 37 éves és elsőre terhes lett és ő sem érzett semmit!! múlt héten tudta meg!! :))
Zsófi! nagyon erős lány vagy! irigyellek érte! de tényleg ki kell tartani!!

Tegnap nekem sem volt jó kedven.. közeleg a mensi! Ez az év nekem is összejött, volt benne öröm és sírás is!! Sok volt idénre a történés.. jó lenne pozitívan zárni az évet.. de kevés esély van rá, mivel kevés az idő, nem fogom beleférni a nov. stimuba! de reménykedem benne.. ha megjön fel kell hívnom a Sote-t és okosabb leszünk.. :)) bízom Urbancsek jó indulatában, h segít!!! Meg persze a Sote-ban!!
regi1978
Halásztelek

Sziasztok!
Kocos: úgy gondoltam, mikor lesz az ultrahang :)
Kamilla,Salsera hogy vagytok? És a többiek?
Mmzsó minden rendben lesz :) Drukkolok!
Regi mitõl függ, h mikor kerülsz sorra? Volt már beültetésed? (bocsi, de nem tudom)
Mi holanp megyünk elõször.. rémálmaim vannak... Csak azt mondogatom, h minden rendben kell, hogy legyen :)
bogyoka999
Budapest

Sziasztok!
Kocos: úgy gondoltam, mikor lesz az ultrahang :)
Kamilla,Salsera hogy vagytok? És a többiek?
Mmzsó minden rendben lesz :) Drukkolok!
Regi mitől függ, h mikor kerülsz sorra? Volt már beültetésed? (bocsi, de nem tudom)
Mi holanp megyünk először.. rémálmaim vannak... Csak azt mondogatom, h minden rendben kell, hogy legyen :)

Szia!!

Nekem meg van minden eredményem. Csak a mensit várom; ill. nem:)).. utána kell menni a 20. nap előtt a prof.hoz, de mivel az már nov. 23 körül lesz a 20. nap, nem biztos, h belekezd, mivel karácsony jön kb. dec. 22-ig dolgoznak! :( így lehet, h csak következő ciklus!! :(
Nekem ez lesz az első, remélem, h az utolsó is!!

Ne izgulj nem lesz semmi!! :) Elvileg Murberhez mentek legelőszőr, ő meg aranyos.. Elmondja, h mit kell megcsináltatni és kész, esetleg még megvizsgál..
regi1978
Halásztelek

Köszi :) MEgkérdezhetem náltaok mi a gond?? Nálunka férjemnek van azoospermiája, legalábbis egyszer volt spermavizsgálaton, ezt írták a leletre.. sajnos többet nemt tudunk..
Nem is a vizsgálattól félek, hanem inkább attól, h lehet-e egyátalán majd közös babánk..
bogyoka999
Budapest

Bogyoka,
11.09-én lesz az ultrahang. Nagyon várom, hogy lássam a pocaklakó(i)mat. Remélem felém fordítja a monitort, hogy én is lássam.
Azt olvasom mindenhol h már elvileg lesz szívhang, remélem megtalálja a Prof. :)

Mmzsó,
kitartást és sok erőt kívánok!!!

Salsera,
már csak 2 nap és megtudod az eredményt! Drukkolok!!!

Regi,
bízzunk a legjobbakban, hátha beleférsz még ebbe az évbe!

Kamilla,
mindegy mikor jön meg, mert azt a napot fogják figyelembe venni, amikor elkezdted szúrni magad Fostimonnal.
Nekem is a terhességem 09.27-től számolják hiába jött meg 09.26-án...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kocos888 2012.10.29 14:57-kor.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kocos!!

Nagyon reménykedem!! akkor idén minden teljesülne!! házasság és gyerek!! álmaim valóra válnának!! :)))

Bogyoka!!

Lehet, h már javult a helyzet..
Annyit fejlődött már az orvos tudomány..biztos, h meg tudják oldani, h legyen .. Valahol már olvastam ilyen esetekre egy eljárást.. és sikerült kinyerni a spermákat!! :))pont egy SOTEn ne tudnának.. egy tanító kórház
regi1978
Halásztelek

Köszi Regi, én is ezért választottam õket :)
Bár a párom nagyon aranyos, azt mondta, h ha neki nem lehet saját, akkor lesz egy donrotól saját :)
Na de reménykedem :)
Kocos szuper, az már mindjárt itt van, csak pihengess :D
bogyoka999
Budapest

Kamilla!! grukk szerdára!!! :lol:
regi1978
Halásztelek

Sziasztok!

Jó sokan voltunk ma senkinek nem jött meg és senkinek nincs semmilyen tünete. Szóval érdekes lesz szerdán.
Én mondtam, hogy nem fogom kibírni, ha jönnek ki sorba a lányok fülig érő vigyorral, és mielőbb elhúzok - már mint ha nem úgy alakulnak a dolgok.

Szerdán nem lesz Urbancsek, így mindenki Murberhez megy, soha nem fogunk végezni. :(

Kicsit fura, mert mint ma megtudtam tök mindegy, hogy mikor jött meg, a terhesség első napja a stimu 1. napja, vagyis én még csak a 26. napon vagyok. Az ünnepek miatt olyat is behívtak ma, akinek később volt a beültetése mint nekem.

Kocos:
Örülök, hogy jól vagy és Neked sincs tüneted! Nekem szerdán nem lesz uh, hanem csak egy hétre rá lesz. Nem értem, hogy ez mi alapján megy?

Megértem azokat, akik aggódnak a karácsonyi szünet miatt, mi tavaly meg idén is veszítettünk időt a nyári szünet miatt. Nem értem, hogy miért megy el mindenki hónapokra szabadságra???

Mmzsó:
Szívesen mondok Neked olyanokat, hogy "ne add fel, meg kitartást", de ezek csak szavak, nem hiszem, hogy bárkit megvigasztalnának, vagy segítenének. Mondtam a férjemnek, hogy ha nem sikerül, akkor egy pár hétig nem akarok emberekkel találkozni. Mondta, hogy azért Ő kivétel? :D
Lehet, hogy húznod kellene egy határt, hogy ez az utolsó lombik, ha ez nem, akkor nincs tovább és lehet, hogy bejön, lehet, hogy megijedne a leszületendő lélek, hogy ez az utsó esélye és összekapná magát.
Lehet, hogy hülyeség, de én hiszek az ezotériában, ha valakinek le kell születnie hozzánk, előtt utóbb eljön!

Köszi Mindenkinek a drukkot!
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera!!!

Fúúúú ez tök jó hír!!! Érdekes lesz!! :)) Drukkolok neked nagyon!!
Sajnos, elég rosszul jön ki a karácsony .. sajnos, a nyarat is végig kellett várnom, most meg a karácsony is!! :(
regi1978
Halásztelek

Salsera,

nekem szerdán 12.30 ra kell visszamennem. Azt írta be Andi még pénteken. Elvileg a fostimont is vinnem kell. Gondolom tudták már,hogy nem lesz a Prof? Vagy ez csak most derült ki?
Nyugika, minden rendben lesz.

Bogyoka, te se izgulj. Ráérsz arra később is. :D

Regi várd ki a végét! Még hátha.
kamilla04

Salsera,
az első és a második vvtelnél nálunk sem volt ultrahang. Nekem csak a túlstimulálás miatt kellett csinálni.
Az ultrahang neked egy kicsit korán lesz mert, nekem az eredmény hirdetés után 2 héttel van.

Murber is hamar kiszórja majd az embereket. Nyugi!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kocos:
Nekem elég, ha Murber odajön és a fülembe súgja a jó hírt és én már ott se vagyok! :)
Azt hittem, hogy két hét múlvára hívnak vissza uh-ra, mert akkor talán már szívhang is hallatszik. Na mindegy, csak jót mondjanak.

Kamilla:
Nem tudom, hogy mikor derült ez ki, reggel kezdték el pletykálni, és rákérdeztem a szülésznőnél. Gondolom Murber csinálja meg helyette a vizsgálatokat, szóval biztos el tudod kezdeni a stimut.
salsera
Budapest XIII. kerület

Köszi szépen Kocos.
Meglátjuk mi lesz.
kamilla04

Sziaaztok!

Murbernél nagyjából érkezési sorrend van,érdemes fél 12-re odamenni.Meg gondolom,esetleg előreveszi azokat,akiket nem kell vizsgálni...de ez nem biztos.
Ilyenkor a prof rendelőjét is használja,nagyon tudja pörgetni,úgyhogy ne aggódjatok.

Azért mennek nyáron szabira meg ilyenkor Karácsonykor,mert egyébként nincs egy hétvégéjük sem,beültetés is sok van hétvégén,meg a rövid protokollosoknál lehet,hogy hétvégére esik a leszívás (nekem egyszer Pünkösd szombatján volt.)

Regi,
hát jól ki vagy centizve,az biztos!Sanszos,hogy nem férsz bele már,de hidd el,egy hónapon semmi nem múlik!

Nekem ma fájt a hasam,ebből érzem,hogy azért meggyötörtek a szurik,úgyhogy semmi telefon meg próbálkozás,nem véletlenül mondta,amit mondott a Doki,marad a január,ezt most eldöntöttem.szívem szerint holnap mennék már,de érzem,hogy a testemnek meg szüksége van pihenésre.

Salsera,
én nem hiszek az ezotériában,vagyis nem abban hiszek,de nem tudhatjuk,mi miért van,ez biztos.Mindenesetre várom,hogy a Jóisten (mert én Benne hiszek) küldjön nekünk egy kisembert!
Ki ebben-ki abban hisz,egy a lényeg,hogy nem szabad feladni és előbb-utóbb sikerülnie kell!De azért te még csak bízzál szépen abban,hogy szerdán jó híreket kapsz!Én eddig mindig végiggondoltam az eredmény előtt,hogy hogyan fogom túlélni,ha nem sikerül.Milyen koncertek,feladatok várnak rám.Most majd legközelebb megpróbálom úgy végigélni azt a 2 hete,hogy nem gondolkozom semmin,csak bízom a sikerben.Hátha ez is segít.

Kamilla,
neked is drukk,hogy továbbléphess!

Bogyóka,
herebiopsziával lehet sejteket nyerni!Meg fagyasztani is tudják a spermát azt hiszem,hogy ne kelljen folyton bántani a férjedet.Találkoztam egy lánnyal a klinikán,akinek így csinálták.

Zora,
hogy megy a szurka?

Kocos,
szép nyugis napokat,és jó híreket 9-én!

Ha valakit kifelejtettem,bocs,nem direkt volt!
Vendég

Salsera és mit néztek ma?? nem lehet tudni semmit?? :)
bogyoka999
Budapest

Nem irigylem őket egy percig sem, csodálom, hogy ilyen jól végzik a munkájukat mert ugye egyre többen vagyunk náluk. Nekem is furi volt a szabadság, hogy ilyen sok de így már értem.

A szerda már csak két nap nekem is.

Mmzsó, köszi!
kamilla04

Sziasztok

Kocos remélem minden rendben van veletek és szépen gömbölyödik már a pocak. Szorítok neked, hogy csupa jó hírt kapjál 9-én.

Salsera neked is megy a drukk és biztos vagyok benne , hogy sikerült neked is. A Murber szerintem nagyon rendes doki ne bánd hogy hozzá kell menned. Nekem ő csinálta a 3 inszeminációmat ill. most is hozzájárok pedig a lombiknál tartunk már.

Már túl vagyok a 3. napi szurin és egyre jobban viselem bár ma vettem fel egy nagyobb csomagot a melóhelyemen és eléggé görcsölt a hasam alja utána.
Ráadásul a főnökasszonyom is megtette a második lépést az utálatom felé. Közölte ma reggel amikor elmondtam neki, hogy elkezdtük a lombikot idézem :érdekes felállás én azért drukkolok, hogy ne sikerüljön te meg azért hogy igen :

Aranyos , nem ? Gondolhatjátok mennyire volt kedvem végigdolgozni a napot .
Lehet elmegyek táppénzre nem tud kirúgni úgy sem .

Mzsó neked nagyon sok erőt és kitartást kívánok és hidd hogy sikerülni fog a baba.
Kamilla veled minden oké ? Megyek utánad tudod ezerrel .

Csajok egy kérdés a gonapeptyl mellett kell szedni a bromot?
Mert a doki csak azt kérdezte van-e még de azt nem hogy szedjem azt is .

Szép estét mindenkinek Edina
edina71
Budapest

Szia Edina,
minden a legnagyobb rendben! Ami érdekes, hogy én nagyon édesszájú vagyok és most egyáltalán nem kívánom! A sósat viszont minden mennyiségben! :)
Biztos vagyok benne, hogy 9-én csak jó híreket fogok kapni! :)
Csak pozitívan!!

A bromot én a stimulálás kezdetekor kellett elkezdenem, ha jól emlékszem, de hívd fel a klinikát és megmondják Katiék. :)

A főnöknőd nagyon szemét, szerintem vetesd magad táppénzre. Elég megterhelő ez az egész nem hiányzik mellé a stressz és a gonoszság.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Szia Kocos

Örülök, hogy minden rendben van veled, veletek.
Főnöknőmnek már csak egy dobása van szerintem aztán táppénz. De lehet, hogy előbb.

A 10 napi gonapeptyl után még egy szuri jön mellé, vagy utána már csak a másikat kell beadni? Nekem Menopurt írt fel Murber de itt mindenki más szurit emleget.
Akkor hogy is van ez ?
edina71
Budapest

Edina,
a gonapeptyl és a menopurt párhuzamosan kell majd adnod magadnak.
Sajnos nem tudom mi alapján döntenek, hogy fostimont vagy menopurt...
kocos888
Budapest XIII. kerület

Szia Kocos köszönöm válaszod.

Mennyi idő szokott lenni az előkészítés pusztán kíváncsiság, hogy még novemberben beleférünk-e a lombikba . Én nagyon szeretném mert akkor a párom kari és szüli napi ajándéka reméljük adott lesz:)
edina71
Budapest

Edina,
én 15 napig kaptam gonapeptylt és a 16. napon kezdtem a stimulálást. Az elsőt beadják neked a klinikán (én Fostomont kaptam) amit utána neked kell beadnod otthon, attól a naptól számított 5. napon lesz az első vérvétel és ultrahang. Innentől kezdve 2 naponta kell menni (vvtel és uh) és nézik hogy érnek a tüszők. Én 10 napig kaptam a Fostimont vele párhuzamosan megy a gonapeptyl.

Minden le lesz írva én sem jegyeztem meg semmit mindent a papír alapján csináltam. Sokat segítettek nekem is a lányok, mert leírták úgy mint most én neked.

Amikor megfelelő méretűek a tüszők (10-12 nap), akkor a doki megmondja mikor kell a tüszőrepesztőt beadni erre is lesz egy külön papír amit alá kell íratni azzal aki beadta, majd 36 óra múlva leszívás, mert megrepednek a tüszők. Aznap megmondják hány petesejtet tudtak leszívni.
Amíg te a műtőben leszel addig a férjed is megteszi a dolgát és másnap 14-15 óra között kell majd telefonálni hogy hány termékenyült meg. Ettől függ az is, hogy 2 vagy 3 naposan ültetik vissza őket.

Remélem tudtam segíteni.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Köszönöm Kocos sokat segítettél akkor lehet, hogy november második felében meglesz nekem is a lombik. Reménykedem nagyon.

A párod biztosan nagyon boldog volt a jó hír miatt :)
edina71
Budapest

Sziasztok!
Most először maradt puklis a helye a szurinak.
kamilla04

Kamilla,
az az igazán jó,ha puklis marad,akkor bőr alá került,de nem túl mélyre.De na aggódj,mélyebbről is felszívódik,csak lassabban.De próbáld a mait "leutánozni" holnap.

Csajok,
én ott tartok,hogy majdnem olyasmi érzésem van,mint leszívás előtt.Lehet,hogy már agyamra ment az egész,de mintha lennének tüszőim.Nem tudom,jó-e ez így,úgy döntöttem,holnap felhívom a klinikát és megkérem,hogy hadd mutassam meg magam Murbernek szerdán.Lehet,hogy kiröhög és azt mondja hipochonder vagyok,de engem megnyugtatna.Az előző leállított ciklusomnál(2,5 éve volt egy ilyen) semmiféle tünet nem volt.

Edina,
megdöbbentem a főnöknődön.Te,nem lehet,hogy magára értette,hogy azt akarja,ne sikerüljön?úgy értem,ő nem akar gyereket?De akkor is hatalmas bunkóság ilyet mondani.Erre szerintem csak egyféleképpen lehet jól reagálni:nahát,nagyon drukkolok,sok szerencsét!Minden más válasz rossz válasz!
Vendég

Jó reggelt!
Mmzsó: minden rendben lesz, csak erre gondolj, biztos jól érzed! :)
Edina egy igazi tapló a fõnököd.., nõ mi? csak róluk tudom elképzelni, h ilyet mondjanak... bizots féltékeny... meg se halld!
Regi szeritnem simán beleférhetsz :) Drukkolok!!
bogyoka999
Budapest

Mmzsó:
Akkor ezek szerint holnap talizunk? :)

Kamilla:
Nekem is néha puklis lett, sőt a vége felé már néha fájt, nem tudom, hogy pont odaszúrtam volna, ahol korábban, vagy már pszichésen viseltem rosszul?

Edina:
Szerintem simán összejöhet. Én szept 19-én kezdtem el és okt 18-án már visszakaptam a gyerekeket. :)
Az a lényeg, hogy elkezdjék, mert akkor ugye be kell fejezniük!
Állítólag a menopurnak és a fostimonnak ugyanaz a hatóanyaga, gondolom valami értékek alapján dönti el az orvos, hogy ki melyiket kapja. A fostimon mellett szól, hogy 4 ezerrel olcsóbb.

Nekem is Murber csinálta az inszemet, nincs vele bajom, csak ha holnap egyedül lesz, akkor jó leterhelt lesz. Tegnap legalább 15-en voltunk ott a vérvételnél és a többség hcg-re jött, tehát ők holnap is lesznek. Na mindegy, csak jó híreket mondjon, akkor akár estig is ott ülök.
A főnöknődről inkább nem mondok semmit, csak annyit, hogy egy frusztrált, hülye p..a!

Bogyoka:
Első nap csak leveszik a vért, nem mondanak semmit, lehet, hogy betelefonálhatnék ma, hogy mennyi a hcg, de semmi értelme, csak idegesíteném magam. Anyukám is laborban dolgozik, lehet, hogy ő is meg tudná nézni, de holnapig már kibírom.

Éjszaka Murberrel álmodtam, laparoscopiás műtétet akart nekem csinálni, és mivel a sote ugye oktatási intézmény ezért a műtőnél egy csomó hallgató álldogált én meg elzavartam mindenkit, hogy engem senki ne nézzen.
Nem kicsit vagyok már ki....
salsera
Budapest XIII. kerület

Szia Mzsó!

Olvaslak ám Benneteket :) !
Nagyon sajnálom, hogy le kellett állítani a kezelést, de képzeld a napokban olvastam egy eljárásról. Pécsen alkalmazzák, így gondolom SOTE-n is. Szóval a lényege, hogy spontán ciklusban is leszívnak petesejtet, s azt termékenyítik meg, s ültetik vissza. Nagy előnye, hogy nem kell annyi hormon. Persz az esélyek nyilván kisebbek, mert csak egy petesejt van egy átlagos ciklusban, de szerintem mindenképp telefonálj oda!!! Murber már ismer, hallgat Rád!!!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Sziasztok! Ma voltunk az ARO-n.

Kezedem az elején...
Pont délre estünk be... Az asszisztensek nagyon szimpik, kedvesek votlak. Kaptunk egy pár oldalas kitöltendõt, majd mondták, h a 2. rendelõnél fognak hívni. Rendelõ megvolt :) leültünk Dr. Murber volt kiírva, õ róla olvastam a neten, h elõsre mindnki hozzá kerül, gondoltam is jó helyen vagyunk :)

Vártunk-vártunk.. nagyon sokat.. már féltünk, h a 2 órás parkolódíj kevés lesz.., már eltelt 1 óra, mikor is jött egy fiatal dr-nõ. és ekkor behívtak... ehhez a nõhoz..

Mondanom se kell..ááá egy kis rezidens doki, (kb velem egyidõs)... na jó bemegyünk.. Végignézte a kitöltött papírt, kérdeztt pár dologt, majd elmondta, h milyen vizsgálatra kell nekem elmenni (vérvételre) illetve a Vitkor papírjait megnézte (ami hatalmas 0-van, h nincs spermium a mintában), erre azt mondta, h elfogaják... de kell még egy sperma minta náluk... ehhez ragaszkodnak, de nem kell újra andrológushoz menni.. Akkor már furcsáltam, h mi??és akkor olyanokta mondott, h ez az eredmény változhat.. és h lehet inszemináció... és gondolkoztam, h a doki leletén rajta a genetika, ahomon, és a biopszia javaslata, magyarul a csaj nem tudta mi az az azoospermia... még ha rezidens és nõdoki lesz, legalább ezekkel a foglamakkal lehetne tisztába.. és belekérdztem, h akkor ezek nem kellenek??? hát de miért nem csinálták meg? mondtam, h nem akartunk visszamenni, rohangászni össze-vissza.. Erre õ, de õk csak a nõi oldallal foglalkoznak, és nem érteken a férfirészhez, mondom ok, de átküldik a sote urológiára.. hát hát átmehet.. Nálam is mikor nézte a papírt, úgy éreztem azt kérdi miért is vagyok itt?? és gondoltam magamban basszus nem látod???ááá szóval nagyon kedves volt, de v fáradt és összszedetlen, de nem volt toppn a témában. Ezután férjemet kiküldte, h megvizsgál, hátha volt már szar ultrahangotok.. basszus olyan sokáig nézett kb5-6 perc, h már megkérdeztem, h baj van?? mondta nem, csak alaposan megnéz mindent.. de néha annyira fájt...

Na mikor ölötztem, mondta, h akkor menjünk át az urológiára a férjemmel.. Én még a végén rákérdeztem, h a hiv, heptatits, rubeola vizsgálatokat nem kell most elvégezni? erre õ, hát majd ha lombik lesz.. és így gondolkoztam, h nem láttta, h valószínû herebiopszia lesz, és akkor csak lombik... Nagyon látszott, h zavarban volt, tök elpirult.. Aranyos volt, de nem volt a toppon.. Úgy éreztem, h azt hiszi van spermiumunk, de hát pont ez nincs... Szerintem neki ez egy kötelezõ le kell tudni meló volt... , lehet valószínû nem is ide készül majd, csak ide volt beosztva... na mindegy lesz...m, megkaptuk a beutalókat. Férjem mondta, h elmegy az urológiára, mert õ is érezte, h nem érti, h vele van a fõ gond.. úgyhogy holnap idõpont kérések tömkelege.. Haza felé azt mondogattam, h nem érdekel milyen kedve volt, épp nem értett hozzá, de végülis, ehhez nem kellett nagy tudás, h odaadjon pár papírt.. Megcsináljuk a vizsgálatokat, a következõ vizsgálat a profnál lesz..
Annyira nem volt pozitív a benyomás, de betudom annak, h fáradt volt, mert 1 órát késett is..
bogyoka999
Budapest

Bogyoka! Nem gondoltam volna, hogy így jártok. :(
kamilla04

Hát én se, olyan jó volt, h mindenki leírta mi lesz, nyugodjak meg, tök vártam.. aztán ez lett..
Nem baj nem vagyok kétségbe esve, mivel a vizsgálatokra a papírok megvannak, a férjem is látta, h a csajszi nincs képben.. és mondta, h elmegy az urológiára is, kérjünk idõpontot, és majd ha ott meg lesz az eredmény akkor együtt megyünk vissza. Ti a 2. megbeszélésre milyen hamar kaptatok idõpontot? arra gondoltam, h megvannak az andrológiai idõpontok, akkor most kérek utánára, h minnél elõbb mehessünk vissza..
Kamilla hogy vagy?
bogyoka999
Budapest

Bogyoka!

Köszönöm kérdésed egész jól. A holnap miatt kicsit kezdek parázni, de ma megyek megint lötyögni és az jót fog tenni. A tegnapitól is izomlázam van.
Október 2-án voltunk a Profnál. Addigra volt meg a férjem 2 vizsgálata, akkor vették le a vérünket. A hepa stb....
Ekg, mellkasrtg és utána mentem vissza miután ezek meglettek október 18-án. Jah közben az átjárhatóságim is megvolt.
kamilla04

Ti hol voltatok andrológián?én mindenképp a sote-ra szeretnék menni, remélem nem túl hosszú a várólista..
bogyoka999
Budapest

Bogyoka, mi a nem a Soten voltunk először hanem a Dr Riesz magánjába. A Sote II. klinikán van azt hiszem az urulógia és oda kb nov végére volt időpont. A másodikat itt csinálják az ARO de azt hiszem az az első után jöhet csak. Ha nem jól tudom a Csajszik megmondják itt a fórumon.
kamilla04

azt mondta a nõ, h náluk kell egy sperma vizsgálat,de nincs idõponthoz kötve, mivel nekünk már van egy, és 2 különbözõ helyrõl kell.
ez a november vége kb mikor volt, mert nekünk az tök jó lenne, mivel nekem úgy is kell 1 hónap vérvételeknek :)
Jut eszembe , a 3. hormonos vérvétel mennyire durva? írták a papíron, h rosszullét lehet.. ti hogy viseltétek?
bogyoka999
Budapest

Nekem kimaradt a terheléses mert már alapból magas volt a proklaktin. Én nem tudok róla nyilatkozni. Én is tartottam tőle de végül nem lett.
Akkor minél előbb hívd a második helyet. Bármelyik legyen is az.
kamilla04

Valamikor szeptemberben próbáltunk időpontot kérni és akkor volt már a novemberi időpont úgy emlékszem.
kamilla04

Bogyoka:
A prolaktin terhelés nem túl jó, úgy érzi az ember, hogy minden ereje elhagyja, nekem izzadt a tenyerem is.
Elkezdtem olvasni, hogy teljen az idő, de csak szarabbul lettem tőle.
Viszont mire leveszik a 2. adag vért addigra helyre rázódsz, aztán ahogy jött el is múlik.

Persze mindenki máshogy reagál, lehet, hogy Te nem fogsz érezni semmit.

Van tünetem! Fáj a mellem.
Na most, hogy ez "azt" jelenti, vagy teljesen mást, az majd holnap kiderül!
Mivel Kocosnak is ez az egyetlen tünete, ezért reménykedem. :)

Holnap kikkel futhatok össze? Mmzsó jössz?
salsera
Budapest XIII. kerület

Holnap hívom, mert csak 10-14között lehet azt hiszem, és ma már nem tudtam.
Kíváncsi leszek arra, megpróbálok kísérõvel menni, mert én nagyon rosszul tudok lenni a hormonoktól :) mikor pé van akkor is háningerem van, na meg mielõtt megjön.. szóval én tuti végig hányom a terhességet :D de már várom ezt :D :D
bogyoka999
Budapest

Bogyoka, megnéztem. Szept 3-án kaptunk október végi időpontot.

Salsera, reggel megyek vérvételre és aztán 12.30-ra vissza.

Ha Mmzsó ott lesz ő már ismer ha őt megismered akkor jó. Ha jön egyáltalán.

De azért súgok: magas, szőkés melír van a barna hajamban, szemüveges, barna kabát, kék keresztpántos sportos csizma,kék farmer, a felső talán rózsaszín, nagy fekete táska, lila virágos mappa.
Ennyi elég?
:D
kamilla04

hm, hát holnap kiderül, de köszi :)
bogyoka999
Budapest

Kamilla:
Akkor reggel összefuthatunk, meg mivel nem tudom mikor végzek, lehet, hogy még ott leszek, mikor jössz vissza.
Ez alapján biztos felismerlek, én 170 vagyok és szőkés-barna.
Hogy mit veszek fel az még a jövő zenéje.

Senki más nem jön holnap?
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera szuper szerintem a mellérzékenység :)
minden rendben lesz :)
Te kísérõvel voltál v egyedül??mármint a hormonnál??
bogyoka999
Budapest

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok.
Pár hete már olvasgatlak titeket és nagyon sok segítséget kaptam tőletek.
Tegnap kezdtem az első injekciókúrát és nagyon jó volt, hogy minden fázisban tudtam, mi fog történni, mert olyan részletesen leírtatok mindent.

Bogyóka: nálam a 3. hormonos vérvételkor az álmosságon kívül más tünet nem volt. Ahogy mondod, mindenki másképp reagál,de reméljük nálad sem lesz semmi. Azért érdemes kísérővel menni.

Mindenkinek nagyon szorítok és kitartást!
petra12

Sziasztok

Üdv a csapatba Petra.

Salsera október 18 az egy szerencsés nap szóval tuti sikerült neked is a babó. Október 18-án volt a 9. évfordulónk a párommal. Szóval higgy nekem szerencsés nap.

Bogyoka sajnálom, hogy nem sikerült úgy az első találkozód a dokival ahogy szeretted volna. Én a terheléses vérvételre a párommal mentem de nem volt gáz, max álmos voltam egy kicsit de semmi rosszul lét vagy hasonló. Délután aludtam egy jót és ennyi.
Kócos várom már a híreket, hogy hány pocaklakód van.

Kamilla ha holnap végeztél a dokinál írd meg, hogyan tovább nálad. Rendben ?

Mzsó szerintem egy próbát megér a klinika holnap. Remélem jó híreket kapsz és mégis folytatják a kezelésed. Szorítok neked. nagyon.
edina71
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?