Sziasztok!
Móki, Barbi
Igen, előbbrecsusszant a kezdés, de ennél előbbre már nem jön. Nagyon várom már és igyexem majd megbirkózni a a munkával és a gyermekneveléssel is. Nem az első vagyok, aki igy tesz, és másnak is sikerült
Móki
Igen, Peti a Zannyafia, ezt születésekor a szülésznő azonnal megállapitotta
Mindkét nagymama vidéken lakik? Egyikre sem tudjátok bizni Andrist?
Látod, nekem mindkettő itt van, egyik kb. 500 méterre, a másik max. 2 km-re és mégis bébiszityózunk majd
Jó, mi? A saját anyukám is negativan állt ama kérésemhez, hogy márciusban 1 hét betegállományt kérjen, s Petire vigyázzon. Apa 1 hetet itthon lesz, gondoltam Anyu még egy hetet és akkor csak 1 hét bébiszatyor kellene, majd jön a szoktatás. De nem. Na mind1
Ja és a negativ beszólások is jöttek mindenki részéről (anyu, párom nővére, stb): "Húú, birni fogod? Jajj, nem fogod birni gyerekkel! Namajd meglátod, milyen nehéz lesz! Stb..." Semmi biztatás, semmi öröm, semmi pozitivum. De miért??????
Erika
Hát ez még rám is frászt hozott
Meredekebb "sztori" mint a macsek és a fa esete. Dani is bennt volt, vagy csak Domi?
Eszembe is jutott egy hasonló eset, mely egy ismerősömmel esett meg. Lényege, hogy az autóban ülő baba kezébe NE adjuk a kocsikulcsot játszani, főleg ne akkor, ha közben mi ODAKINNT beszélgetünk és a pótkulcs távol.
Nagyon hasonlitanak egymásra
És ugye mindketten az apjukra ütöttek?
Kitty
Nekünk is ma távozott a karácsonyfa, meg is köszöntem Neki a részvételt, télleg gyönyörű volt.
Peti nem szólitja még sehogy a kaját, de megismeri a tányérkáját, a joghurtosdobozt, stb. Hatalmasra tátja a száját, ezzel jelezni, hogy éhes. Kiváncsi vagyok, mit mond majd, meme vagy hammamm
Magasság: erről már olvastam itt a neten is valamelyik babás lapon. Kiváncsi vagyok
Mindenesetre ha a lábméret és a magasság között összefüggés van, akkor Peti égimeszelő lesz. Hatalmas a lába és a keze, az ujjai pedig olyan hosszúak akár egy 2évesé. Még nehéz bármit is mondani, hisz pici még. Jelenleg egy nagyon hosszú, vékonycsontú kis emberke. De hogy marad-e? Én személy szerint pl. nagyon pici voltam és nagyonnagyon dundus, hurkáslábú, párnáskezű, pufiarcú, mint egy kis szárnyas kőfaragott puttócska
Majd a tökellentéte lettem nagykoromra.
Remélem azért Peticic az apját túlnövi
Na, megyek, elnézést a levél elején tett panaszáradatért, de ezek az én kis mimóza lelkemet nagyon bántják. Vagy az én hozzáállásom túlzottan hurráoptimista mindenhez? Miért nem tud a saját családom örülni a sikereimnek? Öcsém a kivétel, aki annyira jó fej, külön fel is hivott és ujjongott, örült, mikor elmeséltem neki.
Naaa, megyek, késztek egy lájtos uzsit Peticicnek. Szegényt bepateroltam a járókába, most ott berreg. Féltem a telefontól, mert levadássza a kagylót, azzal játszik, beszélget, de nehogy magára rántsa az egész készüléket.
Jaaa! Azért egy jó hir is van
Barátnőmnek éjjel megszületett a leánykája, 2750 gr és 53 cm. Holnap megyünk Petivel babanézőbe
Puszi és olyan szép mosolygós napot, amilyet Móki aplikált ide
Szilvus és Peticic