Egy kerek órámba telt mig elolvastalak benneteket! Ez nem éééér!!!
Vica, én is viszek cumit a korházba, rajta van a listán.
fogalmam sincs hogy kell-e használni, de inkább legyen mint ne legyen, és inkább ezt adják a szájába mint korházit, ha egyáltalán adnának a szájába. na ezt jol megaszontam.
Vica és én mérleget is fogok használni tuti, legfeljebb én is majd sirva viszem vissza a kölcsönzöbe.
Nekünk sincs fiu nevünk még arra az esetre ha a tuti lány fiura sikeredne, de nem is találok nevet hiába keresek.
Babus, ez a TM mail furi volt. Szerintem se reagálj neki semmilyen formában. Vagy változtass e-mail cimet és azt ne tedd publikussá.
Katinka, téged össze kéne kötni Esztyx-el.
Ott is gond van az esti alvással, és ott is apa benne van a vizsgaidöszakban.
Noémi, annyira tetszik, hogy apa még lemeózza a szüléstörténetet. Nagyon megszerettük ám Péteredet!
Orbis, tetszett a pocakhangod. Nekem is jött már ilyen bugyorgás szerű hang belöle, akkor ugy képzeltem el hogy a szájával bugyborékol a vizben.
Kikocs, Gergőt én is egy macinak képzeltem, ahogy informatikusként gubbaszt a monitor előtt.
Kikocs, ez a levlista akkor idegen számára is nyitott lesz. Te le tudod ellenörizni hogy kik a tagok rajta és esetleg illetékteleneket törölni rola?
Nikcsi, mi teaházban találkoztunk, az eléggé felkapott hely pocaktalikra, érdemes előre foglalni helyet. Nyáron meg tudom hogy az állatkert, népliget a menő.
Space,
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm, én itt néztem meg a röviditéseket, de ebben nincs a TH, de azrét hátha a többi röviditésre jo.
Katy, nekem 2500, neked 3186. Még igy sem lesz 4 kilo sem a babád. Szoval tök normális. Esztyxnek most 3,5 és tudod milyen pici és pehely sulyu?
Babus, nekem is pontosan ugy és akkor mozog mint neked!!! nagyon egyformák ezek a babák!
Kikocs ezt az ujfajta keményedésedet én csak akkor tapasztaltam ha feküdtem és tök vizszintesen feküdtem. Fel is ültem, mert nem esett jol, és ugy elmult.
Savitri, nekem is nagyon tetszik a hozzáállásod, én is hasonloan gondolkodom.
Bagzer, én csak azt olvastam a bacidrol, hogy a szülés előtt van egy B csoportu Streptococcus szürés, mert ezt megkaphatja a baba szüléskor. Ugy hogy örülj hogy már most kiszürték. Elmulik és kész, de még fogják nézni. Ha nem akkor szolj hogy nézzék!
Ttimi, nekem a dokim ma mondta hogy a joslo fájás nem más mint a rendszertelen fájás. Vagyis nem szabályos idöközönként van.
Vzsuzsi, igen az a front amit irsz, az nagyon jo! Sok-sok topic baba fog születni akkor már most látom!
Aura, baromi jo fej vagy, emelem kalapom, nagyon jol kezeled az apa ügyet. Ha nem tudnám hogy valoban ilyen kis fiatal vagy
, el sem hinném!
Savitri, tényleg tök sovány vagy a képeken! Nagyon jol áll nektek a kendö!
Rékacs, a te fotodon én is rögtön a talpadat néztem, látod nagyon megragadt bennünk amikor irtad hogy kilapult.
Hu de sokat irtam! Bocsi, de tudjátok a jegyzeteim..
remélem nem hagytam ki semmit.
Kikocs, nekem akkor csak olyan szivhangos ctg-m van, akkor annak a pupjait ne mérjem le neked centivel? Az vmi más?
Puszi,
Eszter2004
36+2