Új privát üzeneted érkezett!

SAavitri, 5mb-ig lehet feltölteni a file-okat, lehet, hogy az a baj, nem?

Bagzer, csak az látja, aki fel van iratkozva. Más nem nézheti meg. Ha valaki illetéktelen feliratkozik, kiirtom, szóval bátran Kép Ezért ha csináljátok az id-ket, valami ismertetőt tegyetek, vagy legalább a nick legyen a név Kép és aranyos a fotó, amit feltettél Kép És tök jó, hogy ti is hallgattok Mozartot Kép Én ma hallgattam meg először, 10 percig számoltam a a mozgásokat, addig volt vagy 40, azt úgy döntöttem, megszorzom kettővel, mert nem volt kedvem, és kíváncsi is voltam, bekapcsoltam a zenét, Réka lemerevedett az első 1-2 percre, aztán folyamatosan helyezkedett ide-oda, megszámoltam 48 mozgást kb 6-7 perc alatt, aztán a végére megint elhallgatott. A hárfa jobban tetszett neki a fuvolánál Kép

Eszter, jó hallani, hogy minden rendben, eléggé aggódtam én is!

Rékacs, köszi a nyugtatást Kép csak még egy Kép A búbok tényleg búbok voltak neked (lekerekített tetejű szabályos búbok, mint a rajzfilmfigurák fején szokott lenni), vagy olyan cakkosak? És akkor nem parázok többet.
Ja, és csini a pizsid Kép naggyon szexi vagy Kép Én újabban inkább pólóban alszom, meg gergő boxerében, meg van egy pizsije, aminek elöregedett a gumija, és az pont jó, abban Kép

Savitri, lehet így felkötni a babát,mikor még újszülött? nem csak akkor, mikor már tud ülni? Mindenki azt mondogatta, hogy egyféle kötés van, amit lehet újszülöttnél, és az olyan függőágyszerűnek rémliknekekm. mOndjuk én ugye nem voltam tanfolyamon, és nem is tudom, hogy fogok elmenni Kép

Aura, csak gratulálni tudok szokás szerint Kép ÚGy látszik, használtak az esti kiosztások Era apjának is, meg neked is. És látom, ismét nagybetűs Apa lett Kép

Ja, és én nem célzok inkább frontot, mert akkor tömve lesz minden. Szívesebben venném, ha enyém lenne az egyszemélyes szülőszoba. Bár csinálhatunk olyant, hogy befekszünk a háromágyasba hárman Kép Na, Katy, én nem kívánok olyant, hogy addig ne szülj meg, mert te már szeretnél, nem?
Katy, a szakdoliddal még arra is gondoltam, hogy interjút is lehet csinálni, nem? Esztyx szerintem tökéletes alany lenne a terheskori paráival, nem? Kép Ez nem gúnyolódás, nekem nagyon hiányzik, hogy nem ír annyit... Kép

Zsuzsi, gratula a szereléshez Kép És nemhiába, nekünk egyformák szoktak lenni néha nem? Lehet, hgy emiatt írtak ki 13-ra? Kép

Kikocs
a levlistatulaj Kép
35

kikocska

Örülök, hogy mindenki jól van!
Olyan jó kedvem lett. Noémi drága vagy, köszönöm szépen!
Elkezdtem írni valami nagyon szépet, hogy milyen érzést vált ki belőlem, ahogy te és Savitri a babákról írtok, de olyan kusza lett, hogy kitöröltem. Még háromszor próbálkoztam, de nem és nem sikerül, megírom máskor! Kép

Újabb szárnybontogatás...
Kép
Ez itt a hugom, meg én a szilveszteri buli előtt

Nahát! Sikerült!!!
Dejó, akkor nemsokára nekiállok albumot gyártani Kép
Aura a nagyonlelkes
aura

Sziasztok!

Először is nagyon köszi, hogy mindenki azt mondja, hogy finiselek, és szeretnék is,de ez még semmit sem jelent!Meg előttem vagytok még egy páran!
Ja és mindenki ezt mondja a környezetemben is, hogy szerintük is előbb szülök!Lehet, hogy én közvetítem ezt mindenki felé?!

Noémi!Szeretném kérni,ha lehet!Elküldöd e-mailen a telefonszámát?A profilomban benne van a címem!Puszi,puszi!

Kikocs!Benne vagyok az árucserében,mármint a tálcákat a könyvre!Neked is puszi, puszi!

Auura!Örülök, hogy jobban vagy,meg nincs baj!Meg azért is,hogy hős voltál!

Savitri!Mostmár határozottan állítom, hogy sokkal vékonyabb vagy!!!És Aura is mondja!Légy büszke!Lehet, hogy a vizesedés ment le először és az kilókban nem mérhető!

Zsuzsi!Én emlékszem egy komolyabb hóesésre Biatorbágyon, amikor minden élet megállt!Készüljetek hólánccal, akkor mindenhová eljuttok!

Na,majd én is megpróbálom ezt a yahoos csodát, bár előre beparáztam, a nagy angolommalKép!

Rékacs!Szenzációs vagy!De komolyan!

És még az jutott eszembe, hogy Savitri nem próbáltátok még a babamaszást?Lehet, hogy segítene!Bár egy gyakorlatlan nem mamától nem tudom jó ötlet-e?!Krisztáéknál bevállt!Bár Andris hasfájós volt!

Na most ennyi jutott eszembe!
De mindenkit puszilok!

Katy
36+1
Katy

Egy kerek órámba telt mig elolvastalak benneteket! Ez nem éééér!!!

Vica, én is viszek cumit a korházba, rajta van a listán. Kép fogalmam sincs hogy kell-e használni, de inkább legyen mint ne legyen, és inkább ezt adják a szájába mint korházit, ha egyáltalán adnának a szájába. na ezt jol megaszontam.

Vica és én mérleget is fogok használni tuti, legfeljebb én is majd sirva viszem vissza a kölcsönzöbe. Kép Nekünk sincs fiu nevünk még arra az esetre ha a tuti lány fiura sikeredne, de nem is találok nevet hiába keresek.

Babus, ez a TM mail furi volt. Szerintem se reagálj neki semmilyen formában. Vagy változtass e-mail cimet és azt ne tedd publikussá.

Katinka, téged össze kéne kötni Esztyx-el. Kép Ott is gond van az esti alvással, és ott is apa benne van a vizsgaidöszakban. Kép

Noémi, annyira tetszik, hogy apa még lemeózza a szüléstörténetet. Nagyon megszerettük ám Péteredet! Kép

Orbis, tetszett a pocakhangod. Nekem is jött már ilyen bugyorgás szerű hang belöle, akkor ugy képzeltem el hogy a szájával bugyborékol a vizben. Kép

Kikocs, Gergőt én is egy macinak képzeltem, ahogy informatikusként gubbaszt a monitor előtt. Kép
Kikocs, ez a levlista akkor idegen számára is nyitott lesz. Te le tudod ellenörizni hogy kik a tagok rajta és esetleg illetékteleneket törölni rola?

Nikcsi, mi teaházban találkoztunk, az eléggé felkapott hely pocaktalikra, érdemes előre foglalni helyet. Nyáron meg tudom hogy az állatkert, népliget a menő. Kép

Space, http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm, én itt néztem meg a röviditéseket, de ebben nincs a TH, de azrét hátha a többi röviditésre jo.

Katy, nekem 2500, neked 3186. Még igy sem lesz 4 kilo sem a babád. Szoval tök normális. Esztyxnek most 3,5 és tudod milyen pici és pehely sulyu? Kép

Babus, nekem is pontosan ugy és akkor mozog mint neked!!! nagyon egyformák ezek a babák! Kép

Kikocs ezt az ujfajta keményedésedet én csak akkor tapasztaltam ha feküdtem és tök vizszintesen feküdtem. Fel is ültem, mert nem esett jol, és ugy elmult.

Savitri, nekem is nagyon tetszik a hozzáállásod, én is hasonloan gondolkodom. Kép

Bagzer, én csak azt olvastam a bacidrol, hogy a szülés előtt van egy B csoportu Streptococcus szürés, mert ezt megkaphatja a baba szüléskor. Ugy hogy örülj hogy már most kiszürték. Elmulik és kész, de még fogják nézni. Ha nem akkor szolj hogy nézzék!

Ttimi, nekem a dokim ma mondta hogy a joslo fájás nem más mint a rendszertelen fájás. Vagyis nem szabályos idöközönként van.

Vzsuzsi, igen az a front amit irsz, az nagyon jo! Sok-sok topic baba fog születni akkor már most látom! Kép

Aura, baromi jo fej vagy, emelem kalapom, nagyon jol kezeled az apa ügyet. Ha nem tudnám hogy valoban ilyen kis fiatal vagy Kép, el sem hinném!

Savitri, tényleg tök sovány vagy a képeken! Nagyon jol áll nektek a kendö! Kép

Rékacs, a te fotodon én is rögtön a talpadat néztem, látod nagyon megragadt bennünk amikor irtad hogy kilapult. Kép

Hu de sokat irtam! Bocsi, de tudjátok a jegyzeteim.. Kép remélem nem hagytam ki semmit.

Kikocs, nekem akkor csak olyan szivhangos ctg-m van, akkor annak a pupjait ne mérjem le neked centivel? Az vmi más?

Puszi,
Eszter2004
36+2
eszter2004

Aura!

Nem csoda, hogy körülrajongtak Szilveszterkor!A kis bomba-mamiKép
Katy

Katy miért lennél finisben? Én nem mondom ezt neked. Még minimum két két, de inkább több. Vagy?

Na megyek én is feliratkozom a yahoos cuccra, amit informatikusné Kikocs varázsolt nekünk.
eszter2004

Kikocs!
Te is drága vagy, csak amíg én ismét rájöttem, hogy nem is vagyok olyan béna, jól elémugrottál Kép !
Apa tényleg megint nagybetűt kapott, én nem akarok viszálykodást, csak, hogy Erikának legyen Apukája, akire számíthat, és amíg egy csepp esély is van rá, hogy ezt a szerepet a vér szerinti Apja töltse be, addig én azon leszek, hogy ez valóra váljon! Ma úgy tűnt, erre meg is van minden esély. Titokban elárulom, szívesen átsírnék-veszekednék még 100 éjszakát is, csak egyszer az összes betű nagy lehessen Kép
aura

ja Aura, ide hivtam apát hogy nézzen meg téged, lásson már egy jó nőt! Kép
eszter2004

Hé!
Máskor ülök itt órákat és semmi, most meg mindenki elémugrál Kép
Akkor most így globálisan mindenkinek, mindent köszönök!!! Annyit mondom, hogy a végén már komolytalannak hathat, de ez senkit ne tévesszen meg, iszonyúan nagyon-ngyon jólesik amiket írtok! Nem bírnám ilyen jól, ha nem lennétek!

Aura, aki őszintén, nagyon hálás! (és gondolom Erika is, csak ezt ő még így direktbe nem tudja, csak érzi, hogy van neki egy nyugodt, boldog mamija ) Kép
aura

Eszter,Bagzer, és minden kétkedő Kép Én, mint tulaj, bárkit ki tudok tiltani a listáról, és senki nem nézhet meg semmit, amíg nem csinál magának ID-t és nem iratkozik fel. És ha esetleg nem ismerős, könyörtelenül eltüntetem Kép És még megkeresem, hogy hogy tehetek valakit moderátorrá, és akkor aki akar moderátor lenni, és tud angolul, az is kiirthat bárkit Kép

Aura szép vagy, és szép nagy a pocakod is Kép
Eszter, én mindig is így feküdtem keményedéskor Kép Szóval talán nem attól van.

Ja, és Savitri, szerintem is sokat fogytál, nagyon látszik. Lehet, hogy a kilókon nem látszik annyira, de rajtad nagyon! Hana pedig vitathatatlanul döglesztő Kép

kikocska

Nekem sikerült a levelező listára felkerülnöm,de hol találom,amit Bagzer feltett?Bocs Kikocs,de tudod amatőrködök egy kicsit!

Katy
Katy

elmész a honlapunkra (az a vége, hgy pocak) és ott a photos címszó alatt. De ehhez, hogy ezt meg tudd nézni, kell létrehozni egy ID-t, ami egy emilcím tulajdonképpen... Kép És azzal bejelentkezel, és akkor bal oldalon van egy lista, és ott a photos-ra kell kattintani. Meg ott már kiismered magad, nem?

kikocska

Eszter
Az én Kristófom ma nagyon belehúzottKép Ilyen még sose volt, szinte egész nap ugrált a pocimbanKép Tök jó érzésKépBiztos érezte, hogy anyucit bántja ez a kevés mozgás ás most jóvá akarja tenniKép

Amúgy nem reagáltam a levelére, és van másik e-mail címem, egyébként is azt használom és azt direkt sose raktam fel a profilombaKép

Babus

Kép
babus2005

Kikocska
Én tök hülye vagyok, de nem értem. Mit küldök el válaszként??? Azt a levelet, amit kaptam visszaküldöm? de kinek? A címzettnek? Vagy mit? És ha rákkattintok arra a linkre, akkor azt hová küldjem?
Bocsi, hogy ilyen béna vagyok, de ez már meghaladja a hormonagyam, ahogy ti mondjátokKép

Babus

Kép
babus2005

igen, a feladónak azt az emilt, amit kaptál. De ezzel még sajnos nem tudod majd megnézni a képeket, meg feltölteni, hanem kell egy id-t is csinálni... Nem tudom, ez mennyire fórumtéma, oldjuk meg emilben, ha még van valami olyan probléma, ami egyedi lehet, akkor írjatok emilt, mert ez itt szerintem sokaknak unalmas... Nagyon szívesen segítek ám!

kikocska

Királyság!Sikerült!

Bocs Babus,de elmagyarázni azt nem tom!Remélem Kikocs türelmes, és elmondja ráadásul nekem se tökéletesen sikerült!
Égő,nem égő, de a két Mozsik az én vagyok benne!Nem tudom hogyan,nem lettem Katy,pedig tényleg az akartam lenni!

Bocsi!Kép
Katy

Itt az angol nyelvü levél forditása, amit a KIkocs féle levelezö csoportra történö jelentkezés után kaptok. Kép
pussz!

Kedves xy,
Megkaptuk kérését a pocak csoporthoz történö csatlakozási szándékárol, mely a Yahoo által müködtetett ingyenes, könnyen haszálható kommunikációs szolgáltatás.
Ez a kérés 7 napon belül elévül.

Mit kell tenned hogy a csoport tagja legyél:

1) menj a Yahoo! Csoport oldalára és klickelj az alábbi linkre. (linket most itt töröltem)
(ha nem müködik a ráklikkelés, akkor tedd vágolapra (cut) és másold be a cimsorodba (paste))
VAGY
2) Küldj egy választ erre a mail-re. (klikkelj a reply-ra majd send)

Ha ezt nem kérted, vagy nem akarsz a csoport tagja lenni, akkor bocsi, és hagyd figyelmen kívűl ezt a mailt.
eszter2004

Na majd holnap nekiállok ennek a yahoo-s meg id-s dolognak, most hazaért apuci, és át kell adnom neki a gépet.

Amúgy normális az, hogy ma már 4.alkalommal csuklik Kristófom?? En nem rengeteg? Eddig 2 volt a rekordja.

Babus

Kép
babus2005

Babus, a mi babáink egyszerre mozognak. Nekem is most aktiv volt. Sok csuklás tök normális és neki nem fáj. Nyugi. Kép
eszter2004

Aura, fantörpikus vagy!!!Kép

Elküldtem a pocaktalira a szüléstörténetet, nem annyira jó szerintem, de mindegy, ha már megígértem...Kép A vége jóKép

Jó éjt, Lilinek kitartás, meg az összes majrézós babának:

Noémi

Levente alszik. Remélem, fog isKép
vghnoémi

Sziasztok!

Noémi szerintem jól leírtad. Kicsit én is picsogtam.

jelentem megküzdöttem a levlistával, de mégsem sikrült a mai irományomat eljuttatni rá. Vagyis mit tudom én. Azért már tag vagyok az is valami. Most ha küldök emilt, akkor mindenki megkapja aki tag?
Mindenesetre a pocaktalis freemailra ráküldtem.

Ja, voltam ctg-n és ma semmit nem produkált a méhlepényKép
Kikocs! Igen púp! Az számít a hegyek azok csak olyan kis semmiségek. Állítólag. De ma nem volt púp, legalábbis a ctg alatt.
mondtam áginak engem itt ne felejtse!! Röhögött! Aztán mikor mondtuk, hogy már szülnénk, akkor javasolta a női orgazmus oxitocinkeltő hatásátKépHát majd meglátjuk!!!

Aura! Igen jó kis nő vagy! És a húgod ekkorára nőtt?!

Márti?!Néha nem jársz erre??

A talpam ilyen kilapulva, amúgy sem keskeny és hosszú, de ez a lapulét és vízzel jócskán feltöltött állapotKép!

na, megyek fürdi, hajcsi,vagy?

rékacs 40+1

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Noémi!
Nekem nagyon tetszett a szüléstörténet. Nem baj, hogy nem tudtad jobban leírni a fájdalmat, majd amikor már nem bírom a görcsöket, erre fogok gondolni, hogy nemsokára vége, elfelejtem, és csak aszépre emlékszem majd! Kép

Kikocs!!!
Sikerült nekem is felregisztrálódnom a levlistára, de ha ütnek se tudom hogyan, csak nyomkodtam a gombokat és egyszercsak megnéztem Bagzer képeit Kép
Aki aggódott az angol miatt, elárulom, én elég jó vagyok belőle (remélhetőleg jövőre alátámasztja ezt egy diploma is Kép ) mégis sikerült elvseztenem a fonalat Kép én ráfogom a szakszövegre Kép
Kikocs! Még valami, sajna az Aurából nem bírtam kihozni semmi értelmeset (már foglalt volt) úgyhogy nekem nagyon másra sikerült a nick. Azért ne irts ki légyszi!!! Kép

Aura
aura

Eszter
Remélem továbbra is így fognak aktívkodni a babáinkKép
Kristóf reggel 6 óta tombol, dél körül volt 1-2 óra szunyókálásKép Azóta folyamatosan "ugrál", meg rugdos meg csuklik, fergeteges pocakbuli van bentKép Elcserélték az én Kristófomat? Vagy mi történt? Nem ismerek ráKép De remélem ez nem csak egy napig tart, hanem most már mindig így lesz. Így már értem, hogy a többiek miért nem paráznak ezen a mozgás-témán. Hát ma én se aggódtam ezen. Reggel óta a 100 biztos megvolt. Máskor meg??? Jó ha van egy nap 15! Nem értem mi történtKép De annnnnyira jóKép Ilyenkor olyan nyugodt vagyokKép Ilyen napot akarok mindig!!!!!

Na megpróbálok ma időben nekifeküdni aludniKép

Babus

Kép
babus2005

Rékacs!
Én nem kaptam semmit, lecsekkoltam, persze lehet, hogy nem ott néztem ahol kellett volna Kép
Rajtad felbátorodva én is küldtem ám egy próbamail-t. Majd meglássuk Kép mi lesz belőle.

A hugomon asszem magastalpú a csimma, egyébként én vagyok kicsit törpe Kép

Pussz!
Aura
aura

most küldtem egy próbát....nemtom hogy emailben, vagy ott lehet olvsani...de én épp beléptem a chat-be, valaki?????????
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

FŐNÖK!!!! KIKOCS! itt vagy????Kép
engedelmeddel csináltam bookmarkot erre az oldalra, hogy onnan gyorsan ide tudjunk ugrani, meg egy mappát ugyanoda, amibe tehetnénk az albumjaink linkjeit...miccósz??? persze vétózz, ha gondolod, te vagy a főnök.....hehe

bagz, aki most is lelkesen vár valakit, valakiket a chat-be a yahoo-s helyen

Aura, nagyon csini a kép!!! marcinak is mutattam, egyetértettKép meg mondtam a bugyi-ügyet, hát neki a hangsúly a 6kilódon volt, az enyiméhez képest...no, igaza van, nemmondom... ja, és ne hűlyéééskedj a megvétellel, kisanyám! adom, oszt kész!

KépKép

KépKép
bagzerka

meg a naptárba írhatnánk a fontosságokat is......
bagz, aki most már nem buzgul itt a yahooson, úccsincs itt senkisem, majd reggellesztek, amikor én meg neeeemKép

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagz, ha minden igaz a chat-ben voltam, de te nem vagy ott?
eszter2004

most beléptem.....
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagz, jol elkerültük egymást.
Savitri, látom nyomát annak hogy videot akartál feltenni, és mintha odairta volna hogy a méret miatt nem engedte. Vagy?
eszter2004

nem értem Bagz, hogy kell oda irni?? oldalt rákattintok hogy chat, és semmi!!!
eszter2004

Halló!
Lassítsatok már ezzel a levlistás dologgal, ennyire gyorsan nem bírom követnia dolgokat a szöszke fejemmel!!!Kép

Bagzer!
Na majd megbeszélünk valami bugyikompromisszumotKép
Marcinak mondom, nem ér ám piszkálni téged, bár szívesen dicsekednék, hogy bibí, milyen ügyi voltam, az a 6kg nem az én érdemem, hanem a géneké. Én is csak lapítok itt, oszt' áldom a szerencsémet Kép

Most elmegyek aluszkálni, hogy meggyógyuljak holnapra, meg a hugi rágja fülemet, hogy kell neki a net, szóval elköszönök!

Jóéjtpuszik!!!
Aura és Erababa
Pont ma 33! Kép
aura

bagz, benne vagyok!!!!
eszter2004

tök jóóó! chat-elünk eszterrel!!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

igen lányok, chattelünk Bagz-al, csak most elment teavizet feltenni, és tök jo!!!!! Kép
eszter2004

Csajok, Bagzal akkora jot chat-eltünk hogy ihaly! (hu ezt hogy a fenébe irják?) de most már nyugovora térünk. Legalábbis én. Kép
eszter2004

Sziasztok!
Én persze fenn! De remélhetőleg már nem sokáig!
Csak gyorsan leírom, mi volt ctg-n!
Először is (ezt elsősorban Kikocsnak mondom) OTTFELEJTETTEK!!! Szóval fél órát ott ültem, 2x olyan hosszú a papír, mint a múltkori Kép
Felküldtek a másodikra, hogy irassam alá. Ott nem volt a doki, menjek a harmadikra. SÁRVÁRI DOKTOR???? DEHÁT Ő MÁR HAZAMENT? Kérdezzem meg A MÁSODIKON ki az ügyeletes, írassam alá vele. Az ügyeletes megvan, de a szobájában nincs. Biztos fenn van a HARMADIKON a szülészeten. Itt??? Itt biztos nincs. De hát lentről küldtek?!?! Akkor várjak!!
Oké
10 perc, sehol senki. végre egy nővér. aki együttérez ugyan velem, sőt sajnál is, de segíteni nem tud!! Kérdezzem meg a MÁSODIKON.
Szemem sarkában könnyek gyűlnek.
Másodikon valakinek eszébe jut, hogy VAN TELEFON IS! Doktornő fel is veszi, szülőszobában van, a HARMADIKON.
Felmegyek, becsengetek (mondták, lesz egy csengő, nyomjam meg!) Kaján vigyor: kérem, ez a központi sterilizáló, máshol keresse a doktornőt!!
De a következő csengő már jó volt, ki is jött egy nagy ollóval a kezében, és ráfirkált anélkül, hogy egy pillantást vetett volna rá.
eZ AZ 50.!!!!! PERCBEN!!
14.10-KOR VÉGEZTEM A FÉLÓRÁS CTG-VEL, ÉS EZ 3 UTÁN PÁR PERCCEL VOLT!!!
És mivel meg se nézte, így azt is Rékacs és Kikocs párbeszédjéből tudtam meg, hogy a csúcsosodások a görbén "csak kis izék és nem összehúzódások" mert szögletesek. De mozgott megint nagyon!!
Na most megyek, megpróbálok aludni, mert elfáradtam ahogy leírtam ezt a procedurát!
Pussz
Orbis (36+3)
orbis

Szaisztok!

Szép jó reggelt! Én vagyok az első(mindent megteszek, hogy énlegyek az első, mert a fődíj egy csíkos napernyő....)

Szóval most jövök dokitól(korán kell menni, mert apa visz-hoz aztán megy dogozniKép). Minden oke. a feje teljesen a szülőcsatornában, vagy? és tovább puhultam, a számmisztikusok kedvéért C2-2-2(Noémi,ez pontosan mit jelent?)
És mondta, hogy hétvégén ha nem jönnék jöjjek hétfőn ctg-re, erre montam, hogy keddet beszéltünk meg az Ágival, monda jó és mosolygott. mint aki úgy van vele, hogy az már tök mindegy. vagy csak az én reményem festette a mosolyt?????!
Na, mindegy is, ma kipucolom a fürdit, mert azt a dágványságot...!!!!!!

Szegény Orbis!
Neked nincs szülésznőd? Mert szerintem én is így járnék mindig, ha nem Ági cipelgetne ide-oda(no, ugye, az sem biztosíték,Kikocs???Kép).

Bagz! Eszter! Elismerésem, Ti vagytok Kikocs után az igazi interguruk!Én tegnap bepöccentem és abbahgytam, de ma már sikerült küldenem leveleket és még majd jól meg is nézem, hogy Ti mit hetet-havat összehordtatok és az mit is jelent.?!

rékacs 40+2Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok,
Minnyá mennem kell a bankba, amit már előre utálok, csak gondoltam, még szétnézek, miújság Kép

Ja, szigorítottam a levlistát, máris, csak az én vagy Bagzerka engedélyével lehet feliratkozni rá. De ha valaki nagyon magabiztosnak érzi magát, szívesen adok másnak is Moderátori jogokat Kép Hétvégén, vagy amikor ráérek (ma jön a húgom organizálni a galéria alatti beépített szekrényt, hogy a babasarokban levő dobozokat, és olyan dolgokat, amik a leendő pelenkázó helyén vannak, el tudjuk pakolni) és majd leírom pontosan, hogy mit kell csinálni, meg mi hol van, hogy azoknak is világos legyen, akik nem szoktak hozzá ezekhez a netes dolgokhoz, meg aki nem tud angolul...

Rékacs, én úgy emlékszem, hogy úgy van, hogy 1. a méhnyak hossza, a 2 a külső méhszáj, 3. a nyakcsatorna, 4.a belső méhszáj. De hogy mi van, ha 3 van... KépMindenesetre az egy ujjnyinál biztos több, nem ? Lehet, hogy a fürdőpuccerálás meghozza az eredményét Kép Vagy te is ezzel a hátsó szándékkal vagy aktív?
Ja, és köszönöm a megnyugtatást, pont erre volt szükségem!!! most már rákészültem arra, hogy 6 hetem van hátra. De azért hajtom a dolgokat, hogy mielőbb kész legyenek. Szerintem már csak nekem nincs babasarkom, és én vagyok az egyetlen, aki most tette fel az első adag babaruhát kimosni... És hol van még a többi tennivaló----

Orbis, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Kép és igaza van Rékacsnak, annak ellenére, hogy ott lettem felejtve (50 percre), de legalább feküdtem,és azért az uh-nál nem kellett 2 órát várni,mint máskor, és extra figyelmet kaptam, meg minden. Ági tündér, tényleg. De mondta is, hogy neki hobbija ez a szülésznőködés, és ha sokáig nem dolgozik, kicsit depi is lesz Kép tök jó lehet, de én nem érzem úgy, hogy tudnám csinálni ezt egy életen keresztül Kép

NO, összekapom magam, azt megyek bürokráciázni... :Á(

Kikocs
35+1

kikocska

Sziasztok,

Én is voltam ám ma dokinál, aztán kiderült, hogy megrövidült a méhszájam. Elvileg 3,5 cm-nek kéne lennie, nekem meg 2,5. Azt mondta erre a doki bácsi, hogy lehet, hogy 1-2 héttel hamarabb jön a baby...
Van valakinek ebben az ügyben tapasztalata, szaktudása ?

Pusszancs mindenkinek.

Edwigről nincs valakinek híre ?

zsuzsi
vzsuzsi

na szép jó reggelt!
Tök büszke vagyok magamra!!! Sikerült elsőre a levlistás dolog, és még képet is tettem fel! Pedig angolul se tudok!! És címet is csináltam meg minden!!

És köszi, hogy mindenki sajnál! Azt utálom a legjobban, hogy minenki együttérez ugyan, de kérdezzek meg mást. (a másodikon)
És szülésznőm tényleg nincs. Már asszem nem is lesz. Valahogy nem tutok ezen izgulni. Még azon is elgondolkoztam, hogy az se lenne nagy érvágás, ha a dokim nem jönne be. Magam sem értem.

Rékacs, meg Noémi, az irományok nagyon jól sikerültek!! Tényleg! Én, ha majd írok, akkor kinyomtatom és berakom a babanaplóba!
Már tettem bele egy papírt, összegyűjtöttem mindent, amit a Borókáról lehet tudni. Ez úgy jutott eszembe, hogy beírtam a keresőbe, és elsőre azt adta ki, hogy "frissen mossuk, majd kiterítve szárítsuk száraz sötét helyen 2-3 hétig". Tudom mindenkinek ajánlani, akinek ilyen növényzet-neve lesz a porontynak, nagyon vicces!!

Na most rohanok, már ezt se kellett volna, dehát no, nem tudok ellenállni nektek! Megyek ám ágyneműt varrni babucinak!!!

Pussssz!
Orbis
orbis

jo reggelt! az éjszakai chat-elés után Bagzal, kissé kimerülten zuhantam az ágyba, és 9-kor keltem. (hallod Bagz??? Kép). tök vizesek voltak a bokáim, igy még ágyban maradtam, most már oké.

Orbis, ez borzalmas, hogy milyen torturán mentél keresztül, én ilyenkor örülök hogy magándokim van, és 10 perc alatt letudtuk együtt az egészet.

Na ma tevékeny napot terveztem, remélem összejön. tényleg Edwig? Zsuzsi akkor te is mindjárt sorra kerülsz. Kép Rékacs, benned meg hatalmas energiák gyültek össze, minden elismerésem!

Pussz,
Eszter2004
36+3
eszter2004

Sziasztok!

Noémi,Rékacs!
Nem jó, a fenét nem jó, amit írtatok!Én külön köszönöm Nektek, hogy megosztottátok velem!Kép
Kép

És mükszik a yahoo-s levlista,mert majdnem betelt a postaládám!!!Kép

Hát ez gáz Orbis!Tiszta idegesítő!Szent Margit?

Rékacs!Nektek meg igazán hajrá!!!És komolyan tisztellek, hogy ilyen türelemmel viseled!!!

Katy
Katy

Eszter!
Nekem is magándokim van!! De a ctg a kórházban volt. És elkéstem, ezért ő nem volt már ott. Illetve nem én késtem el, a ctg-t felejtették rajtam Kép mindenesetre nem ő volt a hibás. HANEM MINDENKI MÁS!!! Kép
orbis

mi ez a levlista??
én se akarok kimaradniKép

-egyébként hogy van ez a freemail,hogy tudom elolvasni a dolgokat??
esztyx

Eszti!
Kikocska a lelkes ügyeletes és most már FŐNÖK készített nekünk levelezőlistát:
"No, csináltam egy levelezőlistát. Aki fel akar iratkozni, tudtommal elég, ha annyit tesz, hogy küld egy emilt a következő címre :
pocak-subscribe@yahoogroups.com
Onnantól fogva az összes emilt megkapja, amit bárki küld a pocak@yahoo.com címre, de csak az küldhet rá bármit, aki előtte feliratkozott a levlistára. Akárhány emilcímmel fel lehet iratkozni. Remélem nem fog vele senki illetéktelen visszaélni, mondjuk előre szólok, hogy 5 perc ezt megszüntetni, és csinálni egy újat, ahonnan azt hagyok ki, akit akarok, szóval buták kíméljenek És egyébként is azt rúgok ki, akit akarok Tök jó! Én vagyok a király (nemsokára anyakirálynő ) ja, és lehet képeket is feltenni, albumokat csinlni itt is, meg minden

No, ilyen haszna van a nemalvásnak "

Én már felkeveredtem rá. A következőt kell tenni, az első címre küldesz egy levelet(akár üreset) a saját emiledről. Aztán kapsz egy választ. Abban az első linket megnyitod. ott felajánja, hogy csatlakozz a csopihoz, de csak úgy tudsz, ha csinálsz egy yahoo-s emilt. Azt is felajánlja ott. Elkészíted az emilcímet, visszamész újra a csatlakozáshoz, ott belépsz és hopp benne vagy. én magam nagyon meglepődtem, de mentKép!!!!Ja, nehezítésül mindez angolul folyikKép

Remélem segítettem!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Orbis,értem. Nálunk ctg is van a magánrendelöben. Akkor mázlim van. És milyen gyakran kell menned? Nekem most volt az elsö, aztán 2 hét mulva, és utána már a korházba kell nekem is mennem.
eszter2004

Rékacs, látom hogy ott vagy a chat-en. Nem látsz engem???
eszter2004

Sziasztok,
Na nyertünk egy órát, kettőre már sikerült elaltatni. Hatkor félálomba evett, aztán most már a reggeli nyugi üzemmód van. Az esti fárasztás nem jött be, mert egyszer csak elájult és utána már csinálhattunk bármit. Most az a terv, ha nappal felébred és nézeget, akkor ezt az időt próbáljuk majd egy kicsit intenzívebbé és hosszabbá tenni. Ha már az éjszakát nem tudjuk neki elmagyarázni, most megpróbáljuk vele megértetni a nappalt.
Egyébként tök jól bírtam az éjszakát, ami azért nagyon jó mert ilyenkor is nagyon aranyos ám, sokat nevettünk rajta. Na meg a saját pancserságunkon.

Bocsi mindenkitől aki nem akar finisben lenni! Én már szinte mindenkit ott látok. De megnyugtatásul: 2 héttel előtte az már finisnek is mondható nem?

Hordozókendő: ez a kötés amit a képen láttatok, kimondottan újszülött kötés. A nagyobb gyerek már nehezen fér el benne, de nem ez a lényeg. Ilyenkor pont úgy van az öledben mintha te tartanád a két kezeddel. Amikor nyűgös és ezt hosszan igényli, bizony nagyon hálás a kendőnek az ember karja. A baba egyébként imádja. A mellkasomba fúrja a fejét és ott szuszog meg cuppog. Aztán ha elalszik oldalra fordítja a fejecskéjét, mint mikor hason alszik.
Azért fontos a kendő minősége és jó szövése, mert ez biztosítja, hogy jól tartja a hátát.
Az alábbi link mutatja, hogyan kötöttem fel (kb.):
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/hasznos.htm

Nos itt egy kis törés, mert közben le kellet mennem szopiztatni és mág jó pár órát eltöltöttem, de most folytatom.

Noémi, én is pityeregtem a történeteden!

Orbis, ez a ctg ügy rettenetes lehetett. Fel vagyok háborodva! Szegény Orbis!
Egyébként a végén már én is úgy éreztem, hogy az ügyeletes személyzettel is simán megszülök. Azért jól jött a megkülönböztető figyelem végül.

A pocaktalis emailcím tároló kapacitása kezd betelni. Lehet, hogy át kéne menteni a fontosabb cuccokat a yahoo-ra. Javaslat?

Lili

A mai kép(tegnapról):
Kép

KépKép
savitri

Jó Reggelt Kép
(fél órája keltem fel)

Rékacs!
Nagyon jó volt olvasni a Hanga-mesét, köszi, hogy ,megosztottad velünkKép

Más: az lehet, hogy én feliratkoztam a levlistára, de nem csináltam külön yahoo-s e-mailt?! Meg én a freemailből próbáltam levelet átküldeni (ezzel a címmel jelentkeztem fel, de visszajött :-( )

Orbis!
Megértelek, én is ideges leszek, amikor össze-vissza küldözgetnek, és láthatóan nem azért, mert lenne bármi eredménye, csak, hogy lerázzanak. Útálom ezt a "majd megoldja más" effektust! Érezd magad nagyon sajnálva!

Megyek, asszem sétálok az ebbel, aztán visszatérek (hű, mint a Terminátor Kép

Pussz!
Aura és Erika
aura

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?