Sziasztok!
Itt csak akkor van lehetőség arra,hogy hamarabb legyenek meg az eredményeid,ha magán helyen intézed el.Nálam is volt olyan,hogy 1 hét,vagy pár nap után már meg is kaptam az eredményt pl a podmanyczkiből.E-mailen küldték.De a tb,ez egy nagy kalap....
Végig kell futni az összes orvost,mert semmi nem mindegy a laborban.Idő pontot meg van,hogy januárra kaptam volna az egyik helyre.Erre meg kerültem a dolgokat,mert fel hívtam azt az orvost,akihez mennem kellett volna.Már a következő héten mehettem is hozzá.
Vidéken azért kevesebb a beteg,vagy valami ilyesmi,lehet ezért gyorsabbak a laborok is. Itt nálunk le van minden terhelve,ebből meg is látszik kész tortúra az egész.
Én mindig hamarabb kezdtem el megcsináltatni a vizsgálatokat,és mire indultam már jobban álltam.A körzeten belüli nőgyógyászat az meg, hát nem éppen a legjobb.Ott talán 1-2 fordultam meg,akkor is minek ezt levenni,vagy az minek.Ilyenkor meg elmondani,a gondodat nem egyszerű,akkor is avval jönnek miért nem mész az orvoshoz aki evvel foglalkozik.Kár is ezen vitázni,vagy beszélni róla,mert mindenhol másképpen működnek a dolgok.Mindenkinek van olyan sztorija,amin a hajunk is égnek állna.
Ha én azt tudom,hogy a nagy pusztában,ilyen gyorsan mennek a dolgok,akkor fel pattanok a traktoromra és már ott is vagyok.
Kcalb
Költözök felétek,hátha kapok egy kis szobácskát arra felé.Egy hét után minden eredmény a kezemben lesz.
A viccet félre téve,tényleg másabb a helyzet vidéken mint itt. Én el is hiszem,hogy könnyebben lehet megoldani mindent.
Nem ártana egy jó orvos ismerős is aki pikk pakkra soron kívül el intézné a vizsgálatokat.
Sheil
Mirrmurrka,pár oldallal hátrább le írta a folyamatot. Nem semmi mennyire képben van.
Mirrmurrka
Meg is értem,hogy Dévainál maradsz,imádtam a doktor bácsit.
Hamarosan össze hozza neked a babucit,csak türelem.